|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
20.12.2006 23:39:18   
Suana
lučka 25,dobrodošla med nami klomifenkami..želim ti ,da čimprej ugledaš magični user posted image in postaneš user posted image .
drži se ,upam da ti klomifen ne bo preveč nagajaluser posted image user posted image ..

lp suzanauser posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.12.2006 23:49:02   
Suana
ojla!!!

evo tudi jaz se vam malo javim ,v nedeljo imam še zadnjo tabletko dabrostona  ,potem pa upamo na najboljše.bomo videli če mi je klomifen kaj pomagal in če mi ta 2 ivi prinese željeneuser posted image ..pustimo se presenetituser posted image user posted image ...klomifenke ,držim pesti za vse nas ,naj nam uspe ,nekaterim še v tem letu,drugim pa takoj v  novem letu..user posted image

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

__

< Sporočilo je popravil fras -- 21.12.2006 0:05:18 >

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
21.12.2006 7:08:54   
lana38
Pozdravljena lučka 25!user posted image

fras, držim pesti, da boš še letos zagledala user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.12.2006 10:41:30   
Tadeja 1976
Zdravo drage punce,danes se vam pridružujem,upam,da me sprejmete?Hkrati bi še posebej pozdravila Lučko 25 in ji povedala da je danes tudi moj prvi dan klomifena.Starejše članice bi pa vprašala koliko časa že jeste klomifen in kakšne stranske učinke imate?

Vse želje,ki sletos se niso izpolnile,
vse sanje,ki niso sadu obrodile,
v prihodnjem naj letu dobijo polet,
naj čimprej izpolni se njihov obet!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.12.2006 11:08:07   
lana38
V ponedeljek, na Božič začnem še s 3. škatlico Klomifena. Potem pa imam 9.1.2007 pregled  pri G in se bova odločila ali za še eno 3 mesečno rundo, ali pa za preiskave. Bomo videli. Mogoče pa bom prej user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.12.2006 14:12:46   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Tadeja 1976

Zdravo drage punce,danes se vam pridružujem,upam,da me sprejmete?Hkrati bi še posebej pozdravila Lučko 25 in ji povedala da je danes tudi moj prvi dan klomifena.Starejše članice bi pa vprašala koliko časa že jeste klomifen in kakšne stranske učinke imate?

Vse želje,ki sletos se niso izpolnile,
vse sanje,ki niso sadu obrodile,
v prihodnjem naj letu dobijo polet,
naj čimprej izpolni se njihov obet!

jaz jem klomifen nekje 3 leta s presledki seveda...stranskih učinkov nimam ne vem kakšnih, razen malo napihnjen trebuh..upam,da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.12.2006 14:47:15   
andreja2000
Tadeja1976
pozdravljena med nami.Jaz jemljem klomifen četrti mesec in ugotavljam,da so vsi moji stranski učinki postali nekoliko blažji,kot v prejšnjih ciklusih.
-vročinski vali,napet trebuh,glavobol,bolečine v jajčnikih ob O,boleče noge in pa tudi močna občutljivost,saj se hitro zjočem.Ne vem,morda sem še kaj pozabla,pa si lahko par strani nazaj to o učinkih tudi prebereš.
Lučka 25
tudi tebi lep pozdrav in da čim prej zagledaš user posted image
fras držim pesti za user posted image

Vsem lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.12.2006 17:52:22   
lučka 25
Punce, hvala za lep sprejem. Se resnično bolje počutiš, ko veš da nisi edini in da te nekdo pa le razume in zna spreviti v dobro in pozitivno voljo!!!
Jaz sem polna adrenalina, saj vem da se vsaj nekaj premika pri vsem tem trudu do željenega cilja - user posted image . Upam, da ne bom prehitro razočarana, ampak sem se pa pripravila tudi na to, da ne bo kar v prvo uspelo.
Malo sumim, da bodo moji stranski učinki povezani z glavoboli, saj jih imam tako vsak ciklus pred ali po user posted image , ko se hormonom malo "meša".
Fras zate  držim pesti za še letošnji user posted image user posted image !!!!!!
Tadeja 1976, najina skupna točka ni le skupni prvi dan jemanja klomifena, ampak imava skupno tudi letnico rojstva 1976, če le ta številka v imenu pomeni to.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.12.2006 18:32:41   
tejchka
čau punce,
tudi jaz se vam pridružujem pri malicanju Klomifena,
za ta mesec sem že končala ( od 5 - 9. dan po dve ), tako da bom sedaj lepo lepo user posted image prosila Božička naj se naju po 22 mesecih le usmili. Dobila pa sem ga za dva meseca.
Za sabo imam že vse hormonske preiskave, laparoskopijo - obsežna endometrioza, s partnerjem pa je vse ok.
Vsem Vam želim veliko sreče user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.12.2006 19:37:33   
arneja
Jaz bom pa od sedaj naprej brez droge...:)). Sem pospravila kar osem škatlic Klomifena z dvema vmesnima mesecema brez.

Se pa spominjam, kako srečna sem bila, ko sem imela v roki recept za Klomifen. Sem si rekla, to je to, zdaj bom sigurno zanosila. Če bi imela ta recept že prej v roki, bi bila sedajle že v drugo noseča. No, zgodilo se ni nič user posted image .

In moj naslednji najsrečnejši dan: dr. videl na ultrazvoku dva folikla. Ko sem se domov peljala, sem v avtu kar skakala na stolu, se smejala sama pri sebi, češ, juhuhu, zdaj bomo imeli pa dvojčke. Pa se še enkrat več ni nič zgodilo user posted image .

Morda se zgodi zdaj, ko se bom odvajala od naše droge user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.12.2006 1:34:17   
pot
Da ne bo toliko seznamov in toliko dolgih, bom samo vsake toliko malo posodobila seznam načina jemanja Klomifena, če bo kakšno novo zdravljenje dodano, pa da novim članicam povemo kako vse me jemljemo klomifen.

Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):
Tole nam je poiskala Tia-na:

Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

2 tabletki od. 2.-9. dne

1/2 tabletke od 3.-7. dne
 (pogosto predlagana terapija pri Dr. Rešu, več kot 10 klomifenk. Predlagana terapija pri omenjenem Dr. se pogosto izvaja tudi s sočasnim jemanjem zdravila Aglurab)

1 tabletka od 3. - 7. dne

2 tabletke od 3.-7. dne
(3 klomifenke)

1/2 tabletke od 3.-8. dne

1 tabletka od 3.-8. dne

2 tabletki od 3.-8. dne:

1/2 tabletke od 5.-9. dne

1 tabletka od 5.-9. dne
(pogosta terapija, ok. 10 klomifenk)

2 tabletke od 5.-9. dne

(najpogostejša terapija, več kot 30 klomifenk)

4 tabletke od 5. - 9. dne

3 tabletke od 5.-9.dne

1 tabletka od 6.-10. dne

2 tableti 5 dni med ciklusom
(za O, po
2 meseca izostali M)

Ovira pri zanositvi so lahko tudi policistični jajčniki. ˝Domač˝ opis:

Pri  PCO je  premalo hormonov, ki bi naredili konkretno ovulacijo ali pa do te sploh ne pride, tako kot bi moglo. Največkrat pride v maternico le prazen ovojček in ne jajčece. Tako, pa ne more prit do zanositve. Ali pa se prazen ovojček pripopa kar na jajčnike, zato tudi PCO (policistični jajcniki - vec cistični jajčniki). Ciste niso škodljive, so pa lahko boleče, če se ne predrejo ob M. Pco te spremlja vse življenje in je zaradi njega težje zanositi, ampak ne vedno in odvisno od hormonov. Spodnja tabela je za spodbudo, ker se da zanositi.
Lastnice PCO:

1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap
21. lučka 25 (PCO sindrom)

Za vse lastnice PCO, pa je tukaj še link, ki nam ga je poiskala MIŠEK13. Še enkrat hvala.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.12.2006 8:20:19   
varja76
Pozdravljene, klomifenke, še posebej Tadeja in Lučka. Sem vaju že brala včeraj in sem tudi takoj ugotovila našo skupno točko. Vse smo letnik 1976. Ja, za otroke nismo več rosno mlade, za kakšen odpad pa tudi še zdaleč nismo. No, jaz se tako ali tako vedno počutim ene štiri leta mlajšo kot sem v resnici user posted image .  Ali delata na prvem otročku, ali že kakšnega imata? Jaz čakam na prvega.

Ker smo tik pred prazniki, bom malo na internetu, zato mi ostane le še voščilo; Punce, lepo preživite praznike in naberite moči za novo leto. Sigurno pa v teh prazničnih dneh kakšno od vas razveseli tudi user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.12.2006 22:00:24   
*medi*
pot najprej da se ti zahvalim za spodbudne besede..tudi jaz srčno upam da bo šlo po naravni poti čeprav nama je rečeno drugače..vendar upanje vseeno je...če pa ne bo šlo tako pa na umento in tako bom vsaj dobila user posted image ...

vsem bodočimuser posted image želim vesele praznike...in vam vsem želim da bo leto 2007 boljše in bolj uspešno pri user posted image user posted image ..user posted image user posted image lepe pozdravčke..

(odgovor članu varja76)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.12.2006 22:57:50   
lučka 25
Varja 76, midva čakava na prvega otročka in upam, da naju bo kmalu obiskala dobra štorklja in nama pred vrati pustila enega. user posted image  Bi bilo prav prijetno enkrat pogledati test in videti magični user posted image .

Sedaj pa grem do konca spakirat, ker greva na romantični vikend, pa se zopet slišimo oz. beremo nekje sredi tedna.
Pod jelko pa naj nas vse skupaj čaka user posted image  s pravo vsebino.

(odgovor članu *medi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.12.2006 16:35:49   
andreja2000
Hojla
Jaz sem včeraj bila pri mojem G,saj sem ta mesec pospravila vase zadnjo škatlico klomifena-tako sem mislila,a sem dobila še dve škatlici in povečano dozo-od 5-9 dne po dve tabletki na dan.Uf,me je kar malo strah te doze,a glede na to,da se je očitno moje telo že malo privadilo na te naše bonbončke,upam,da bo šlo.Bomo videli kako bo.Dobila pa se tudi napotnico za antisteritetno  ambulanto.(joj,ne vem ,če sem to prav napisala  user posted image  ).Če katera ve kaj me vse tam čaka,mi naj prosim napiše.

No,drugače pa je O že mimo in januarja bodo znani naši rezultati in če spet ne bo nič bom začela z povišano dozo klomifena.

Prijtne ,vesele praznike vam želim in obilo radosti in sreče v krogu vaše družine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.12.2006 21:54:24   
guppy
andreja2000, drži se! Ni tok hudo, če veš, za kaj se matraš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.12.2006 21:57:29   
andreja2000
guppy

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
24.12.2006 8:05:51   
guppy
Nosečka, nosečka, nosečka !!!!!!!!!!!!!!!! user posted image
Danes zjutraj sem naredila test (30. dan cikla) in prikazala se je rahla user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1443
24.12.2006 10:02:27   
lana38
user posted image ,guppy!

lana38

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
24.12.2006 13:33:11   
arneja
Super guppy. Tudi jaz bi na tvojem mestu kričala...:)). In to na dan pred božičem. Vi boste imeli pa res zeeeelo lepe praznike. Še enkrat čestitke, nosečka...:)).

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
24.12.2006 16:15:40   
andreja2000
user posted image č e s t i t k e ,guppyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
24.12.2006 20:14:42   
guppy
Hvala za lepe želje!

Čisto za povzetek, za statistiko "kluba":

- Pred jemanjem Klomifena: neredne, boleče in 14 dni trajajoče M, na 3-6 mesecev
- Način jemanja Klomifena: 2 tabletki od 5-9 dne v ciklu
- Stranski učinki: močni: bruhanje, bolečine v križu, jajčnikih. Potem se je to umirilo, sledila je bolečina v bradavičkah in nato v celh prsih.
- Pozitiven test: na 30. dan cikla, zanosila v 1. krogu

Upam, da kateri pride prav. In upam, da bo nosečnost OK!

Preden pa se preselim na sosednji forum, vsem klomifenkicam želim čim lepše praznike in čim več user posted image , user posted image  in user posted image . Držim pesti za vas !!!!!!!!!!

Pozdravček od user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
25.12.2006 16:42:40   
ANDREJA*
lepe praznike vsem klomifenkam.sam bila na bolniški.pa se nisem nič oglasila.....samo v vednost..........3. 1. 2007 imam laparoskopijo in histeroskopijo.....vam bom potlej poročala...!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image andreja

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
25.12.2006 19:26:47   
sbap
user posted image Pozdravljene!

Po rahli pavzi se vam spet oglašam. Klomifena od novembra ne jemljem več, bom imela najbrž kar daljšo pavzo in ga ne bom jedla. Potem pa z eno nizko dozo dalje. Čeprav upam, da mi ne bo treba in da bo januarska O tista prava.
guppy, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

andreja2000, veliko nas je, ki smo imele tako dozo. In morda tudi tebi ne bo treba začeti te nove terapije in ti bo novo leto prineslo lepo presenečenje. Glede te ambulante pa ne vem kaj preveč, mislim pa da se tam pač pogovoriš z doktorjem in najbrž nato tam določijo ustrezno terapijo.

varja76, evo jaz sem še ena iz letnika 1976. In fajn si napisala, čisto dovolj mlade smo še. Z lubijem delava na prvem, zdaj že 9 mesecev.

"Morda se zgodi zdaj, ko se bom odvajala od naše droge user posted image "
arneja, jaz tudi tako mislim.Klomifen je bil določen čas stalno dovajan v telo, kjer se menda tudi nekako kopiči in po koncu jemanja se še vedno sprošča in vpliva na jajčnike. In ko tako vpliv pojenja, pride do prave kombinacije naravnega delovanja in stimulacije od klomifena in takrat uspe. Sem v preverjanju te teorije user posted image , pa javim, ko bo poizkusni čas mimouser posted image .

Drage klomifenke, upam, da bomo nasledje leto vse srečke nosečke in se bomo srečevale na sosednjem forumu - Nosečnost. Vsem želim, da vam novo leto prinese user posted image user posted image . In vesele praznike!

Lp.

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
26.12.2006 10:32:09   
lana38
Pozdravljene!
Včeraj sem začela še s 3. škatlico Klomifena. Stranski učinki pa so že tukaj. Vso noč sem hodila na WC. Pa tudi zdaj dopoldan se mi to kar naprej dogaja. Skoraj vsake pol ure moram iti. Sem pa začela jemati po dve tableti skupaj. Mi je tako lažje, da jih samo zjutraj vzamem in potem več ne rabim razmišlajti o tem. Pa tudi dr. Pušenjak priporoča celo dozo naenkrat. Morda pa so se zato ti moji stranski učinki tako povečali. Sem sicer že prejšnja dva ciklusa hodila dosti na WC, ampak to danes pa se mi zdi grozno. No, še 3 dni pa bo konec te terapije in potem bo malo bolje, čeprav se še nadaljuje tudi, ko že neham s tabletami, samo ni tako pogosto. Morda pa bo ta kombinacija 2 tableti naenkrat prinesla pravi rezultat user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu sbap)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?