|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
18.12.2006 22:00:09   
teta beta
Sneg user posted image ?! A to resno? Nazadnje, ko sem pogledala ven, je bil pri nas dež. Evo, sem šla preverit, ni ne dežja ne snega.

Naša Daša ima že tudi 10 zob, se mi pa zdi, da ji mogoče še kak kje raste, joj, včeraj zvečer je bil tak problem zaspat. Eno uro in pol sem jo devala spat, matr sem bila crknjena. Danes pa spi že od 18.45, dvakrat ali trikrat vmes sem jo šla malo prijet za rokco, popravit dudo in je zaspala nazaj. Ah, ja, to spanje...

V nos pa tudi ne tišči več prstkov, zgleda je že pozabila user posted image .

Včeraj sem se spomnila, da sploh še nismo poslali voščilnic, božič pa je pred vrati. Tako da jih bom kar kupila, ne bo zneslo, da bi jih naredili sami. Čisto sem pozabila na njih.

doroteja, mi bomo na božični večer pri fantovih sorodnikih, bo vsa njegova ožja družina tam (mama, sestra z družino in stari starši), na božič gremo pa pol k mojim. Za silvestrovo bomo pa pri nas oz. zgoraj pri tašči in bodo tu tudi vsi že zgoraj omenjeni, na novoletni dan pa gremo k našim. Mogoče bomo pa naslednje leto že lahko s kakimi prijatelji, bomo videli.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.12.2006 11:12:07   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery

2ursae, midva tud downloadava Battlestar galactico, še čist mal manjka, pa bo fertig user posted image  Po trailerju sodeč bova hitro ratala zasvojena user posted image

user posted image user posted image user posted image  naj vaju opozorim, da so prvi deli ful napeti in kar ne moreš nehat gledat. Mi2 z mojim sva takrat pogledala mislim da tri v enem večeru, čeprav sva nameravala le enega user posted image . Pa tudi kasneje se skoz nekaj dogaja, tko da je res užitek gledat pa pol špekulirat, kaj se bo zgodilo. Pa ko bosta prišla do konca prve sezone, mejta zihr že drugo zdownloudano, ker se sezona konča tako user posted image  napeto, da moraš takoj videti, kako se bo razpletlo. Menda so tapravi oboževalci, ki spremljajo serijo sproti, doživljali prave muke, ko so čakali začetek druge sezone user posted image . Mi2 sva že pri koncu druge sezone, tretja je pa tud že skoraj dol - no, kolikor je je pač že posnete - zdaj je namreč vrtijo tretjo serijo na rednem tv programu.
Skratka, obilico užitkov vama želim user posted image . Men je bolj všeč kot pa Star Trek. No, pa upam, da sem s tem opevanjem še ktero navdušila user posted image .

Teta beta, pri nas je že pravi sneg, ne sicer velliko, ampak travniki in strehe so že bele, pa še mal naletava.

Nekaj bi vprašala - a ste nameravala kupit začetni paketek evro kovancev? Jaz sem že trčila ob prvi evro problem - sem nameravala bratu dat za božička 10 jurjev, pa sem se spomnila, da je boljš, če mu dam evre, sam bi mu bilo mal čudn dat 41 evrov, 50 evrov je pa že 12 jurjev ... izgleda, da bo mal profitiral na raćun nove valute user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.12.2006 15:25:14   
teta beta
2ursae, mislim, da bo brat zelo vesel, da prihaja evro user posted image . Sicer pa se mi zdi 10 jurjev oz. 50 evrov kar veliko za božično darilo, ko bi še jaz imela takega brata kot si ti... Sem pa ravno danes nakupila darila. Pri nas so seveda v prvem planu otroci, nečaki od Bernarda so dobili: 5-letnik robota na baterije (si ga je mend želel že za rojstni dan), 2,5-letnik živalski vrt od abricka (ki itak ne bo dovolj fensi in fleši proti robotu, vse bi rad imel isto kot tavečji), 5-mesčnik pa tomyjevo žogo s telebajski. Za moj nečaknijo sem že tako napisala, da dobi zdravniško torbo, Daša pa poleg knjigice medo Jaka še kmetijo od abricka. Odrasli pa dobijo razne čokoladice, bonbonierce in buteljke.

Sva pa danes z Dašo videli sneg, ampak samo od daleč. Na celjski je sneg, potem pa sva šle še v konjice v pikapolonico in je sneg tudi na rogli. Me prav ima, da bi šla kaj smučat. Mogoče drug teden.

Aja, 2ursae, nisem nameravala kupit začetnega paketka. Sem jih ravno danes še 50 zamenjala nazaj v tolarje, ker šele jutri dobim novo bančno kartico in sem bila že brez gotovine.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.12.2006 20:03:06   
tažana
čer.

pri nas ni pa nič snegauser posted image user posted image user posted image ...
samo po hribih nas obdaja. ta teden Katarina pridno hodi v vrtec. mi je kar težko zjutraj jo v vrtec peljat ko sem pa domauser posted image  ampak, ker resno mislim diplomo dokončat je to idealna vrjanta ker sm cel dopoldan sama pa ful naredim. iskat jo grem šele pol treh, ker do takrat spi. drugač sem pa čist noter padla s to diplomo samo mal me skrbi, da si ne bom tako zakomplicirala, da bom ful težko nastope izvajala v vrtcuuser posted image . (vsake toliko pozabim da so otroci stari samo 6 let maksimalno) ah bom že na licu mesta spreminjala če ne bo šlo drugačuser posted image .

glede evrov me nič ne skrbi. kar imam denarja doma imam vse v evrih. nekaj tolarjev imam v denarnici ampak to ne presega 5.ooo. ostalo mam pa tako ali tako na kartici.

božička bomo pa letos na balkonu počakali in ga bomo spotaknili, upamo da bo kaj ven iz koša padlouser posted image user posted image .
urbanček (4 mesece)- tisti valj za telovadit iz vzajemne
sara (27 mesecev)- CD s kakšno lepo pravljico
vsi ostali pa sladkarije kakšen čaj, kavo pa kakšno slikco od vnukinjeuser posted image  - mi že šparamo k smo izgubili en dotok denarja. user posted image  smo gorenci je treba hitro začetuser posted image

lepo se imejte pa obilo snega vam želim!!!!!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.12.2006 20:53:28   
Pia67
Nori december ima vsaj zame letos res pravo ime.Sicer nima vseh atributov, ja, sneg pa res pogrešam, še v hribih ga je le za vzorec user posted image

- Jelke in dekoracija: Zardevam... Doma imao trenutno 6 smrečic, pa nekaj korit z dekoracijo. Z mojo mamo sva nori na krancanje in se tekom let nabere robe, ki vsako leto dobi drugačno podobo. Letos je vse v znamenju srebrnih macesnovih vej z lišaji. Vse pa je prepleteno z majcenimi lučkami in zvečer zgleda zelo čedno. Vsaka smrečica in omenjenih vej je malce drugačna.

- Mačke&smrklji: Nina si, če je nos zamašen pomaga z rokami in jezikom. Če je v nahrbtniku se vdam in ji ne težim. Drugače pa pihne v robček, ker jo moti in si pomaga z vrtanjem, oblizovanjem. Kaj čmo, če jo moti, se ne da motit.user posted image

- praznovanja: Za Božič(le del večera) bomo pri bratu, kjer bo brat Božiček in bo prinesel darila, potem pa bo moral elegantno izginiti in se vrniti v očetovski podobi. Bo pa kar nekaj malčkov. Za Silvestrovo pa sva z Gagijem najela kočo v hribih, povabila sva nekaj ljudi (za tiste, ki jim hoja ne potegne, je na voljo tudi udobna cesta in le pol urce pešačenja, no pa popravilo gondole smo tudi "naročili"). Ta vikend sem kočo prezračila, zakurila in očistila. Nina je preizkusila sani (aja, v koči se počuti kakor doma in bo seveda z nama), ki so se veselo trkljale po zmrznjeni travi, drug teden pa gremo ponovno gor. Je pa čista romantika, brez elektrike (agregat na dizel bo za nujne primere), drv je zadosti, savna kar kliče, le snega je zmanjkalo. Roko na srce, celo dober decimeter ga je.

- ja eno majčkeno zalogo evrov imam že kar nekaj časa doma pod jogijem.user posted image

- avtomobili so bili zanimivi nekaj časa nazaj. Risank, razen kakih glasbenih špic ne šmirgla.

- samostojno hranjenje je vedno boljše, trenutno je in tudi samostojna izbira iz hladilnika. Hladilnik Nina odpre, si vzame jogurt, potem žlico iz predala (pristavi pručko) in prebode pokrovček. Kuhinja je zato nujno zaprta.

- zobje: čakamo še na zadnjo 4., levo, zgoraj(torej jih je 11). Ta mesec je bilo kar nekaj nočnega joka na račun kočnikov. Trojke pa tudi kar sevajo skozi dlesni.

- darila čakajo na obdarovance.Smo se zmenili med sabo in vsak je prispeval del denarja v fond, posledično dobi vsak družinski član eno samo, ampak kar oreng darilo.

- Služba: popis je ena hecna stvar, v blokih sploh ne laufa in sem dala zadevo mal na hladno, ker sem itak naselja stanovanjskih hiš naredila pred rokom.Mam mal mir. Ta teden se ukvarjam z višinskim pucanjem 30 m visokega skladišča, lovi me rok, tako, da vsak dan visim po 7 ur v plezalnem pasu in sesam prah. V novem letu bodo selili robo. Plača je sanjska, škoda, da to ne počnem vse leto, sicer pod manjšim pritiskom. V Job klubu me gledajo postrani, ker bi morala vsak dan viseti tam nekaj ur in pisati prošnje, trenutno pa je vse podrejenu koncu leta in so tudi razpisi borni. Za Revoz imam previsoko izobrazbo, za TPV, sem prestara.

Ninine nove finte:
ponoči pride sama do moje postelje in se stisne k meni. Odpre zadrgo vreče, se zbaše ven, naloži igračke ob ograjo, spleza čez, zdrsne na fotelj ob posteljici, spelza na tla in odrobi do moje postelje v sosednji sobi. Me je pošteno prestrašila. Zato sem jo kar preselila na "normalno posteljo z varnostno ograjico, da se ne skotali dol in če hoče, pač "varneje" spleza, ko si želi.

Lepo praznujte,

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.12.2006 20:54:04   
Pia67
Nori december ima vsaj zame letos res pravo ime.Sicer nima vseh atributov, ja, sneg pa res pogrešam, še v hribih ga je le za vzorec user posted image

- Jelke in dekoracija: Zardevam... Doma imamo trenutno 6 smrečic, pa nekaj korit z dekoracijo. Z mojo mamo sva nori na krancanje in se tekom let nabere robe, ki vsako leto dobi drugačno podobo. Letos je vse v znamenju srebrnih macesnovih vej z lišaji. Vse pa je prepleteno z majcenimi lučkami in zvečer zgleda zelo čedno. Vsaka smrečica in omenjenih vej je malce drugačna.

- Mačke&smrklji: Nina si, če je nos zamašen pomaga z rokami in jezikom. Če je v nahrbtniku se vdam in ji ne težim. Drugače pa pihne v robček, ker jo moti in si pomaga z vrtanjem, oblizovanjem. Kaj čmo, če jo moti, se ne da motit.user posted image

- praznovanja: Za Božič(le del večera) bomo pri bratu, kjer bo brat Božiček in bo prinesel darila, potem pa bo moral elegantno izginiti in se vrniti v očetovski podobi. Bo pa kar nekaj malčkov. Za Silvestrovo pa sva z Gagijem najela kočo v hribih, povabila sva nekaj ljudi (za tiste, ki jim hoja ne potegne, je na voljo tudi udobna cesta in le pol urce pešačenja, no pa popravilo gondole smo tudi "naročili"). Ta vikend sem kočo prezračila, zakurila in očistila. Nina je preizkusila sani (aja, v koči se počuti kakor doma in bo seveda z nama), ki so se veselo trkljale po zmrznjeni travi, drug teden pa gremo ponovno gor. Je pa čista romantika, brez elektrike (agregat na dizel bo za nujne primere), drv je zadosti, savna kar kliče, le snega je zmanjkalo. Roko na srce, celo dober decimeter ga je.

- ja eno majčkeno zalogo evrov imam že kar nekaj časa doma pod jogijem.user posted image

- avtomobili so bili zanimivi nekaj časa nazaj. Risank, razen kakih glasbenih špic ne šmirgla.

- samostojno hranjenje je vedno boljše, trenutno je in tudi samostojna izbira iz hladilnika. Hladilnik Nina odpre, si vzame jogurt, potem žlico iz predala (pristavi pručko) in prebode pokrovček. Kuhinja je zato nujno zaprta.

- zobje: čakamo še na zadnjo 4., levo, zgoraj(torej jih je 11). Ta mesec je bilo kar nekaj nočnega joka na račun kočnikov. Trojke pa tudi kar sevajo skozi dlesni.

- darila čakajo na obdarovance.Smo se zmenili med sabo in vsak je prispeval del denarja v fond, posledično dobi vsak družinski član eno samo, ampak kar oreng darilo.

- Služba: popis je ena hecna stvar, v blokih sploh ne laufa in sem dala zadevo mal na hladno, ker sem itak naselja stanovanjskih hiš naredila pred rokom.Mam mal mir. Ta teden se ukvarjam z višinskim pucanjem 30 m visokega skladišča, lovi me rok, tako, da vsak dan visim po 7 ur v plezalnem pasu in sesam prah. V novem letu bodo selili robo. Plača je sanjska, škoda, da to ne počnem vse leto, sicer pod manjšim pritiskom. V Job klubu me gledajo postrani, ker bi morala vsak dan viseti tam nekaj ur in pisati prošnje, trenutno pa je vse podrejenu koncu leta in so tudi razpisi borni. Za Revoz imam previsoko izobrazbo, za TPV, sem prestara.

Ninine nove finte:
ponoči pride sama do moje postelje in se stisne k meni. Odpre zadrgo vreče, se zbaše ven, naloži igračke ob ograjo, spleza čez, zdrsne na fotelj ob posteljici, spelza na tla in odrobi do moje postelje v sosednji sobi. Me je pošteno prestrašila. Zato sem jo kar preselila na "normalno posteljo z varnostno ograjico, da se ne skotali dol in če hoče, pač "varneje" spleza, ko si želi.

Lepo praznujte,

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   RE: valj
19.12.2006 22:54:11   
LanaM
Mene pa zanima, koliko stane ta valj in kje se ga dobi oz. naroči. Hvala

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
20.12.2006 10:55:25   
tažana
LanaM: a je to meni namenjeno?
če sprašuješ za valj iz dvd-ja od vzajemne. jest sem ga dobila 1 teden pred miklavžem v pikapolonici v Kranju. stal je pa 2590 sit.

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
20.12.2006 11:54:37   
teta beta
Mi smo tak valj kupili poleti v Avstriji, je pa od Chicca, stal je nekje 10 evrov, če se prav spomnim. Daša se je ful preigrala z njim, zdaj ga pa morava zaflikat, ker ima malo luknjico. Fajna igrača.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
20.12.2006 12:05:30   
2ursae
jaz sem Chiccov valj kupila v Intersparu, cene se pa ne spomnim več. Mislim, da se dobi tudi v BC. Ja, Chiccotov je res fajn, ima gumbek za melodijo pa notri so kroglice, ki jih otrok lahko gleda, ker je del valja prozoren user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2910
20.12.2006 12:18:34   
teta beta
Ja, Daša se je tako ful rada igrala ku-ku user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.12.2006 16:42:17   
Pia67
V oblaku samohvale sem očitno 2x poslala moje zadnje sporočilo. user posted image user posted image user posted image  Žal mi je ...

In naknadno pozabila vprašat vse tiste, ki imate otroke v vrtcu in še posebej tebe, Tažana, ki vzgojiteljsko sceno najbolje obvladaš:
A zgleda čudno, če obdaruješ vzgojiteljice skupine, ki jo obiskuje tvoj malček? Jaz sem dvema mamama, ki sem ju ujela v vrtcu to omenila, oz. če bi obdarovali starši vzgojiteljice s skupinskim darilom (imamo seznam in vse tel. številke), pa nista bili preveč navdušeni. No, jaz sem potem našla simpatične drobnarije(čajne mešanice, dišeče paličice&svečke in čajne lončke) in vse 4 (dopoldanski in popoldanski) bodo enako obdarovane. Se mi zdi prav.user posted image

Z Nino sva v veselem pričakovanju, da bo imela vodene koze. Moj nečak jih je dobil, sedaj pa se krog bolničkov počasi širi. Če bo tako, ne bo blema in bo Božiček vsem hkrati prinesel darove, kakor smo se zmenili. Nekaj otročkov pa je itak že imunih.

Aja, pa še to. Bratov sošolec je "zbiral" denar za bolnega nečaka (operacija itd). Jasno, brez vednosti staršev, ki sta bila ob tem razkritju čisto šokirana. Zadeva je prišla tako daleč, da je bil danes na to temo objavljen članek v lokalnem časopisu. Novinar je postopal zelo etično in ni navedene niti prave otrokove starosti, poanta pa je ostala ista.
Kaj vse si ljudje ne izmislijo, da bi prišli do denarja. Podn... user posted image

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 2912
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 19:55:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.12.2006 20:06:14   
tažana
čer!

pia: meni se to z darili ne zdi nič nenavadno. tudi jest sem dobila darilo od enega otroka, ko sem odšla iz vrtca. pa tudi jest bom jutri nesla vzgojiteljici in pomočnici vsaki po ene čokoladne bonbone.
je pa to čist odvisno od vsakega posameznika. lepo od tebe, da si pozvala še druge starše k tem, saj se tako lahko izogneš preveliki kupici daril (ker v takem primeru bi pa meni že bilo malo nerodno, če bi domov odnesla cel kup daril) ampak če pač nista bili za stvar pa nič.

danes sva bili s Katarino na odvoritvi razstave o Tržiškem vlaku.user posted image
pa je bilo kar luštno. je imel aljaž otvoritev pa je bil oblečen v strojevodjo. ko ga je Katarina spregledala se je pa slišal OČIIII, OČIIIIuser posted image user posted image
pa na koncu smo že osvojili kako dela vlak  U, U, UUUUUUuser posted image .

danes sem imela nakupovalni dan za božička. ampak s to razliko da sem kupovala za sebe možeka pa katarino. je mami dnar dala poj sem šla pa zapravljatuser posted image .
in to sploh ni bilo načrtovano. sem fotra v Lj. na kontrolo peljala pa je mami rekla da ne boš v avtu čakala pejt pa mal zapravljatuser posted image .
aja pa še to. očitno smo zvedeli končno razsodbo o zdravju mojga fotra: rak se mu je rasširil na pljuča (to vemo že od septembra) in v taki meri, da mu ne morejo nič več pomagat. imamo samo še terapijo proti bolečinamuser posted image .
on je sicer vesel ker ni zdravljenja (misli da je vse OK) ampak to je samo obrambni mehanizem. po drugi strani pa hvala bogu da ne ve da mu ni več veliko ostalo.user posted image
no, ne bom morila ampak paše pa, da mal napišeš.

lepo se imejte
pa prav lepe priprave na božič vam želim 
PA, PA

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.12.2006 22:42:08   
Pia67
Tažana, madona, zadnji stadij raka na pljučih. user posted image Se spomnim dedka, tudi on je bil vesel, ko so ga poslali domov iz LJ (rak pljuč se je razširil, mislili smo, da ima pljučnicouser posted image . Bila je pomlad, jeseni, ko se je njegov vinograd šibil pod grozdjem, pa smo ga pokopali. Ravnokar berem zgodbo o borbi proti raku na dojkah Majde Kovačec, Živeti vsak trenutek. Nič ni narobe, ker si napisala o očetu in zame ni moreče. Je del življenja. Naredite si lepe praznike, tokrat bodo nekaj posebnega, če prav razumeš (včasih ne vem kako napisat, da ne izpadem bebavo...).

tery, midve bova še doma v sredo 27.12., do prazničnega vikenda je še kar nekaj časa. Prav fajn je, da si se spomnila. Sem za. Prideva.
Kaj pa ostale?

Skladišče sva s kolegom počistila do konca, zalila sva ga s pivom in zdaj grem v nirvani spat. Komaj čakam denarcev...

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.12.2006 12:00:12   
2ursae
evo, jaz sem danes zadnji dan sama s svojim fantičkom user posted image . Možek bo doma do konca leta user posted image , pol pa gremo služit vsak po svoje.
Zdaj že precej dobro hodi, plazenje je skoraj že čisto opustil user posted image . In sem se opogumila pa šla v sredo z njim na sprehod brez vozička. Malči mi je padel na nosa že takoj, ko je dobro prišel čez domači prag (jaz sem ravno zaklepala vrata) in ima zdaj tam eno lepo odrgninico (ful bomo imali lepe božične fotke - on rdeč nosek jaz sem pa pridelala mozolj na čelu user posted image ), ampak se nisva dala in sva kar šla mal šetkat pred hišo. Kmalu sva bila nagrajena z mimohodom konjska vprege s čisto pravim user posted image  dedkom mrazom, ki nama je vrgel pest bonbončkov user posted image . Tamali se je pol še mal pasel na eni zaplati snega, tko da lahko rečem, da smo se pri nas že srečali z zimskimi radostmi user posted image .

Pri navajanju pri tašči napredujemo, ga je že 2x uspešno dala spat in včeraj sva šla z možičkom po opravkih, mali je pa prav lepo zdržal brez naju user posted image . Bil je pa ful vesel, ko sva se vrnila user posted image .

danes gremo mal v mesto pogledat štantke in popapat kakšne palačinkice pa mal kuhanega vinca user posted image

Tery, madoniš, sploh te nisem videla. Ja, u uni škatli je bil pa poganjalček.
Jaz bi imela čas 27.12., bi pa prišli vsi 3je.

Tažana user posted image  za očija, držte se. Res preživite tale praznični čas čim lepše, pa bo vsem lažje. Kako se pa kaj mami drži?

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Aja, pa še to. Bratov sošolec je "zbiral" denar za bolnega nečaka (operacija itd). ...
Kaj vse si ljudje ne izmislijo, da bi prišli do denarja. Podn... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res, podn. Totaln.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
23.12.2006 17:51:53   
TVN
Ho, ho, ho! Božiček je že na poti....

Hja, sem kar v veselem razpoloženju, saj je bil včeraj zadnji delovni dan in službeni party. Fino je bilo, pa še drugo nagrado sem zadela (srebrna radgonska penina), ko smo žrebali med vsemi oddanimi sugestijami. Prva nagrada je bila kolo, druga šampanjec, tretja ta velika Gorenjka in četrta, tolažilna, 1 kg Barcaffe. Simpatično, a ne? Pa še kar lep kupček dinarčkov smo dobili (božičnica + udeležba pri dobičku), tako da je bilo vse popolno.

Zdaj smo doma, danes pospravljamo, od jutri naprej pa samo uživamo. Opravili bomo nekaj obiskov in srečanj, sicer pa bomo na Božič in na silvestrovo verjetno doma. Za Božič sigurno, ker je tak običaj (gremo k polnočnici), za silvestrovo se bomo pa še mogoče kaj zmenili s svakinjo in svakom in njuno družinico.

Tery, 27. smo že zmenjeni, vendar ure in kraja nismo povsem definirali. Se pripročam za info v debelem tisku, kje in kdaj se boste srečali, mogoče nam pa le rata uletet.

Nekaj paketkov eur kovancev sem kupila za darila. En paketek sva midva obdržala, po enega sva dala obojim staršem + euro denarnico in še nekaj drobnarij, pa še nekaj paketkov za ožje prijatelje.

Tažana, tole odhajanje najbližjih je huda stvar, po drugi strani pa družino posebej poveže. Poseben bo tale Božič za vas vse, se strinjam s Pio, držite skupaj in naredite si trenutke kar se da lepe. Drži se! user posted image

Vsem septembrčicam, pingvinčkom in pingvinčicam, želim lepe božične praznike in eno fajn leto 2007. Da bi ostale v stikih še naprej! Srečno, drage moje!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
   RE: septemberke 2005
24.12.2006 18:38:56   
2ursae
user posted image

drage moje septemberke,
lepo se imejte ta večer in uživajte z bližnjimi, jutri pa vam želim en lep prijeten in miren dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo že imeli božično večerjo in to ob pol dveh popoldne user posted image  - po mojem prvi v Sloveniji. Smo imeli kar tortilije, ker jih imamo vsi radi, pa tokrat na mal bolj fensi način user posted image . Zdaj pa rolamo božične pesmice in odpiramo darilca user posted image . Skratka, super.

še enkrat uživajte in se morda kaj kmalu srečamo user posted image

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
   [Brisano sporočilo]
25.12.2006 20:02:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
   RE: septemberke 2005
25.12.2006 23:43:17   
teta beta
Božič je že skoraj mimo, upam, da ste ga lepo preživeli. Mi smo bili cel dan doma, jaz sem bila ob 10. pri maši in je takrat župnik rekel, da imajo ob dveh še eno mašo in vabljeni tudi majhni otroci. Če bi prej vedela, bi Dašo peljala takrat, tako pa morda naslednje leto.
Včeraj popoldne smo postavili smrekico in jaslice, zvečer pa smo šli na večerjo v Celje k Bernardovim sorodnikom (sestra z družino in stari starši). Darila smo odprli potem doma, nekaj pa danes zjutraj. Daša je dobila kocke, klavir, od naju pa knjigico Medo Jaka gre v hribe in kmetijo. Od tega se mi zdi, da ji je zaenkrat še najbolj všeč traktor in kmetica user posted image , kocke smo pa zaenkrat še kar pospravili in preostali del kmetije tudi. Jaz sem pa dobila pekač za torto user posted image ! Za novo leto ga bom že preizkusila. Jutri gremo še pa po eno rundo k našim in bova potem midve ostali še dva dni tam. Moram še urediti nekaj na banki in pri okulistu. Žal me zato tudi ne bo na kavo user posted image , pa sem res mislila, da bi šla. Kaj pa še kakšna po novem letu? No, saj se bomo zmenile.

Drugače pa nič kaj. Danes sva oz. sem jaz naredila "mobil" od telebajskov, ki sem ga obesila nad kuhinjsko mizo. In Daša skozi: Bajsi! user posted image  Saj so res prav luštni, ko tam migajo.

Tako, lepo se imejte in če se jutri nič ne javim, se lepo imejte na kavi!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2920
25.12.2006 23:46:15   
teta beta
Aja, še to sem pozabila. 2ursae, sem videla, da si nazaj spremenila naslov v septembrke. Samo malo ga bom popravila in odstranila e. Pa saj ne da me moti, ampak pač tako, malo zaradi lepšega, malo zaradi poklicne deformacije user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.12.2006 8:39:34   
Anonimen
živjo žensk, lepe praznike želim!

po dolgem času se spet oglašam, nisem imela dostopa do raunalnika, pa še časa nisem našla t pravga! zdaj me je pa božiček obdariv z računalnikom in celo s fotoaparatom! tako da se po zelo dolgem času spet oglašam!
mi2 sva prebolela rota virus, končno!!!!!user posted image pa mojem sinčku so dohtarji pogruntal da ma astmo, ker ima vsakič ko zboli napad astme!! v službi sem se že malo navadila na delo in tempo, ki ga imamo.
aja pa še to prejšni teden v ponedeljek 18 .12. sem postala prvič teta, dobila sem nečaka TEJ! lepo darilo za božička! lepe praznike!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.12.2006 11:11:27   
2ursae
teta beta,user posted image  - ouch, sem bila zihr, da se napiše "septemberke", sam res, če ti tko praviš user posted image  ... hvala, da si popravila, men se tud ne zdi luštno, da bi imele narobe napisano.
Anže je tud dobil Medo Jaka gre v hribe user posted image , sam mu še ni tko zelo zanimivo. So mi pa te knjigice všeč, ker je tolk obilno porisano in se lahko dolgo časa zadržiš na eni strani - pa tole sobivanje medvedov in mišk mi je ful posrečeno user posted image .

Tery, mi bi načeloma lahko jutri ob 10h, sam se bomo zadržali le kakšno urco ali dve, ker mora potem mali spat, mojmu pa tud ne bi bilo fino bit ves dan v družbi, ki je v bistvu niti ne pozna. Bom pa mal kasneje bolj točno povedala, če smo mi jutri ok, ker nas tud tašča vabi na kosilo, pa še ne vm, kateri dan naj bi prišli. Bom pa še Ninočko obvestila, ker sploh ne vem, če še kaj hodi na RR.

jana, čestitke za bratrančka user posted image user posted image user posted image . Moja sestrična je pa rodila Emo 20.12. user posted image user posted image user posted image , tko da je to Anžetova sestrična šele v drugem kolenu, but who's counting user posted image

mejte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
   [Brisano sporočilo]
26.12.2006 18:54:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.12.2006 20:36:38   
2ursae
tery, plis, ne bit huda, ampak mi tud ne bomo utegnili jutri user posted image - smo si za popoldne nakopali še neke obveznosti, pa ne bi 2x hodili v Ljubljano, je mal predolga. ma kar se teh družabnih stavri tiče, je pa mal šit živet tkole odročno user posted image  ... saj je fajn zrak pa mir, sam smo pa tko daleč od vseh in od vsega ... ni kaj.
Veš, kaj, a bi teoretiš imela v petek tud cajt? moram sicer še mal razmislit, če bi se nam izsšlo, ampak najbrž bi takrat utegnila, k bomo glih v Lj ... upam.

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.