|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.1.2007 7:27:26   
Arabela
Dobro jutro!

Pa so prazniki za nami.. minilo je kot bi mignil... moram pa priznati. pa da se mi nismo tako "nažirali" s hrano kot prejšnja leta.. mogoče je bilo krivo tudi to, da ko jemo hoče biti mala vedno zraven pri mizi in jo imam v naročju da ona opazuje... pa slini se zraven da je joj user posted image ...smo kar solidno preživeli...

A je bila danes ponoči polna luna user posted image ... ker naša mala je kar lepo v veliki postelji poleg naju spala... najprej sva jo dala spat ob 23.30 v njeno postejo potem ko je pri meni zaspala na kavču... pa se mala fakinka zbudi ob 00.30 in se smeji in vriska... sem jo dala k sebi v posteljo in jo podojila leže.. pa sva tako zaspali do pol treh, jo dam v posteljo, pa mala sovica odpre očke in se mi začne smejati user posted image ... no pa sem jo spet dala k sebi in zdaj še vedno spi zraven atija... je čisto ven padla iz ritma... upam da je res polna luna...

Ej vava in frrr. mala dva ful dobro plešeta... bom še našo malo naučila....
Evo tudi jaz se pridružujem telovadbi, bom pa danes spet šla na trebušni ples k Štorklji da se še tam malce spotim...

Frrr. jaz imam izpite 17. in 19.... zdaj pa res gre zares!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.1.2007 8:20:46   
Pikabu
Dobro jutro.

Čestitke za tri mesece:
user posted image Lu in Tianu user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za dva meseca:

user posted image Naji in Lanu user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo potelovadit, kaj malega pojesti, potem pa otroke zrihtat, pa veeeeeeeen. Pri nas se že nakazuje en zelo lep dan.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
3.1.2007 8:21:56   
Pikabu
Aja, še eno vprašanje. Danes imajo v Hoferju tiste velike žoge za sedet gor, pa verjetno tudi za telovadit. Imajo jih pa v treh velikostih: 65, 75, 85 cm premera. A jo katera ima in katera velikost je najboljša?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
3.1.2007 8:46:41   
muki1
Jutro

Arabela, zgleda, da bo res luna kriva. Tudi Iva je hotela vso noč biti k meni privita. Zato pa sem zdaj sesuta.

Pikabu, jaz sem rada zmiksala za zajtrik banano z mlekom, tak milkšejk sem si naredila. Pa zraven rezino Milky way user posted image , ki je zdaj prepovedana. Jaz sem že včeraj imela vsega poln kufer in sem nehala jesti sladkarije. Predvčeraj zvečer sem namreč pred TV pojedla celo bomboniero Toffifee. Kot da se nisem že čez dan dovolj nažirala user posted image . Včeraj sem imela zvečer potem krizo, ker me je telo prav prosilo, naj mu dam nekaj sladkega user posted image , pa sem mu dala čaj z natrenom user posted image . No, prvi dan sem uspešno zdržala.

Danes sem se spet zbudila z bolečimi koleni in prsti na nogah. Jaz res sumim, da imam revmo user posted image . Moram si ogreti členke, bo potem bolje, tak da telovadim pozneje, pa sem mislila, da bom takoj zjutraj to zrihtala, da se rešim user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.1.2007 8:47:33   
muki1
Čestitke za mesečnice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.1.2007 9:28:30   
vava
Frrr user posted image user posted image user posted image
Dobro jutro!
Sem prišla pogledat kakšna so navodila za telovadbo. Bravo Altati in hvala. Jaz se pridružujem ekipi telovadk in "sladkonejedk"
Tudi jaz sem danes naročila Luko na UZ kolkov - termin 6. februar (takrat bo že skoraj 4 mesece - a je to prepozno?). Meni je dala napotnico pediatrinja (hodimo k eni privat), naročila pa sem se v ZD. Je pa potrebno UZ plačati 25,83 EUR (6000 SIT), potem pa dobiš z računom povrnjeno na ZZZS.
Luka kliče, šibam in se javim kasneje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.1.2007 9:31:14   
moci
čav klepetulje, se resno opravičujem za zanemarjanje. se bom poboljšalauser posted image
enkrat sem se spravila za računalnik, pa ni delala stranuser posted image
na hitro sem vas preletela, vidim da ste kar fino vkorakale v novo leto. mi smo silvestrovali s teto, ki živi pri sosedu. mala je šla spat midva pa s babyfonom k njim, po polnoči pa smo šli vsi k nam in zoja nas je že čakalauser posted image  pri nas je ful pokalo, pa je kar spala do 1h.
danes sem dobila pa kartico od njenega toli računa. kok je luštkana. a ste jim ve že odprle račune?
ne vem katera je že pisala nekaj glede izpadanja las, meni noro izpadajo, ob strani jih sploh nimam nič. panika. a pol je to normalnouser posted image  ker plešasta pa nebi bla.user posted image
drugač sem pa jaz ful pretiravala s sladkarijo in slamami. se slabo počutim, mala je pa kar ok, sem pričakovala, da me bo kaznovala, pa mi je prizanešeno. se bom poboljšala....
pikabu, a imajo znižane žoge? jaz si jo že nekaj časa želim. sam a samo danes? me nič ne mika v hoferja, pa še zagovor seminarja mam. bljak. moram spet na faks. me kar mal šravfa po trebuhu. pa upam, da me bo prej spustila domov, da malo nahranim. jo tooook težko pustim doma.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.1.2007 9:33:12   
moci
vava,  mi smo imeli uz kolkov pri 2 mesecih... sam so rekli da je to prekmal. mogoče je pa to ok?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.1.2007 9:42:08   
gaya
Jutro

ja madona midve sva pa ratali celi zaspanki z Gajo. Mal prej sva vstali. Mala zdaj gruli v ležalničku, jst sem vas na hitro prebrala in pojedla zajtrk zraven. Odvisnost od RR je huda user posted image , zdaj grem pa še misko nafutrat. pol jo pa ati odfura ven, jst pa generalno skozi stanovanje, ker mamo tako, da mi je kar slabo že.user posted image

Drugače mava pa midve tud danes kontrolni UZ kolkov in sicer ob 14. Sva imeli ob rojstvu 1Akolke, ampak pri nas na Jesenicah delajo pri treh mesecih kontrolo. Napotnico sva pa dobili pri prvem obisku posvetovalnice. Datum pa že ob odpustu iz porodnišnice. Samo da je tam pisalo da mava kontrolo 3.01 2006 user posted image user posted image , takrat je bla Gaja še pol pri mamici in pol pri atiju user posted image user posted image .

Ej babe, naši princeski je pa zibka premajhna. user posted image Z rokicami se buta ob stene, pa čeprav ma oblečeno jo očitno moti, ker notri spi samo prvo rundo ta dolgo. Pol pa je konec in zavzame mojo stran postelje, jst pa lubi sva pa na njegovi, hvala bogu da mamo ogromno posteljo. Tko da mormo zdaj po novem letu v nabano posteljice. Madona spet ogromni stroški. Aja pa ko se zbuja ful brca in zibka se tko ruka, da sem jst danes ponoči spet mislila da je potres, pa je bila le naša princeska.

pasenje kravic Gaja se že dolgo časa ful pokonci pstavlja. Pa smo jo skoz nosili v leže. Še kupčke smo probali podirat čim manj pokonci, pe se je sama dvigovala. Zdaj pa brez problema dvigne in glavo in prsni koš in tko ostane. Če jo pa daš na povšter na hrbet pa se že kar sama zaganja da bi se postavila v sedeči položaj.

Zdaj pa šibam ker alarmira za jest.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.1.2007 10:01:44   
frrrr
Pikabu, js imam to žogo 55 cm premera... čist dost velka
sem jo pa na začetku napihnila na 75 cm, ker je na škatli bila tudi ta številka user posted image no, pol smo imeli kr podvig in jo cel teden mau spuščali vn, da smo na 55 prišli... je pa zdej zato mau jajčasta user posted image

Arabela, se bova spodbujale, pa bo... poleg telovadbe še učenje user posted image

čestitke Lanu in Tianu za 2 in 3 mesece + mamicam! user posted image

pri nas pa tolk lepo danes spali... 20:45 že spal... brez cmevkanja kot zadnje dni... spal do 3:03 (dan poprej ob isti uri odprl učke user posted image )... potem pa še do 6:17 in spet do 8ih... bil do vratu pokakan user posted image zdej pa spet drnjoha, suh in sit

ja, muki... milkshejk iz banane in mleka je tut fuuull dobro user posted image

vava user posted image user posted image
drgač pa hvala za info glede UZ... pomoje ni prepozno... bolje pri 4ih kot nikoli

mojceca, fajn opravi dans na faksu

midva imava dans ob 16:30 zdravnika... nos še zamašen... vn bi šlaaaaa user posted image upam, da bo čimprej ok in bova lahk spet šibala okol... je pravi mali smejko (kadar ne joka user posted image )

gaya, vaša princeska dela potres user posted image user posted image fajn opravita UZ dans

naš se je že kr orng začel sam igrat... js sm že od 9ih za PCem, on pa v ležalniku user posted image no, morm it mau k njemu, da ne bo jokec... prehitr sm ga pohvalila user posted image user posted image user posted image je že jokec user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.1.2007 10:05:50   
moci
sem hotla povedat še, da sem tud jaz čutla potres in sem v hiši. no, pol sem pa hotla preverit če os ga drugi tud, so me pa obtožili, da sem sama šampanjec podomfalauser posted image  in sem visela na netu, dokler niso objavli novice.
bom se potrudla dons, frrr user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.1.2007 10:27:33   
gaya

Ja valda bom jst šla pospavljat user posted image . gaja spi svojo prvo dopoldansko rundo. In to ne boste verjele z dudouser posted image . Sem jo podojila, pol se je pa začela crkljat in afnat pa jamrat k je napol spala. Sem ji vzela joško ji uturila dudo in ji jo držala. In zdaj spi user posted image . In zdaj bom tole probala prakticirat zvečer ko mava ravn tak dojenje kot Arabela in Katarina. Jo bom podojila. Pustla da se mal pocrklja pol pa dudo. Bomo vidli če pali. Ker v avtu pali, ker ji je v lupinci očitno prehudouser posted image , pa v vozičku jo ma tud. Doma pol hvala bogu ne skoz. Pa zdaj jo je prvič mela za zaspat doma.

ČESTITKE VSEM MESEČKOM IN MAMICAM!!!!!! 

Čas hitro teče in kmalu bo napočilo naše srečanje, ane bejbike moje. Jst sem kr za konec aprila, bo pomoje že kr lepo toplo. Pa fajn bi blo če se domenimo še kje bomo vozičkale.

Glede Žusterne pa moj možek noče tja, tko da mogoče ga rpepričam, da bi vsaj za en dan skočili, ko boste vse tam. Da bi imeli samo izlet na morje in kopanje v Žusterni. Upam, da mi uspe.

No zddaj grem pa res mal delat, ker je tko lep dan, da grem pol še jst mal na sonček. 

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.1.2007 11:02:14   
frrrr
zajtrk brez kruha = skuta+ sadje ali zelenjava

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.1.2007 11:05:46   
frrrr
duda - js sm zadnji dan lanskega dneva poskušala z njo, ker je mali na joški spal in nič jedel.... pa sm dobila tak pogled od Jaše... čeprav je že spal, je blo treba učke odpret in mamico grdo pogledat user posted image joj user posted image očitno je mali brihten user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.1.2007 11:06:44   
frrrr
men se neki sladkega lušta user posted image
sej ne bom... no, potrudla se bom user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.1.2007 13:00:29   
Lu
Dan!

Samo na hitro. Danes sva imela II.posvetovalnico. Mali je zdaj na teži 5700g. Glih za glih in velik je 61 cm. Je pa tudi nama dala zdr. za slikanje kolkov. Greva 16.

Imava pa z dragijem trenutno polno glavo, ker sva našla eno stanovanje z atrijem in nama je full všeč, samo je še toliko ČE-jev vmes, da sam še o tem razmišljam. Pa kakšne kredit bo treba še vzet, pa zdajšnje stanovanje prodati,... Zdaj malo gledam kredite? A mogoče katera ve za najbolj ugodnega?

S telovadbo pa tudi jaz še nisem začela. Jutri. Obljubim.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.1.2007 13:13:13   
vava
Frrr user posted image user posted image user posted image  so bili namenjeni tvojemu povpraševanju kje smo ob pol štirih zjutraj user posted image . Pa brez zamere.
telovadba - naredila vse, dodala še 5 počepov in ker ne vem točno kaj so zasuki v bokih, naredila dve varianti. Trebušnjaki so me kar zmatrali, sem jih delala s pavzami 3x po 10. Za začetek sem vesela, zdaj pa samo vztrajat, a ne? (tako kot vsako leto v začetku januarja ... user posted image )
Če bo katera želela nadgraditi stvar s pilatesom, ji lahko pošljem dvd.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.1.2007 15:12:42   
gaya

evo midve nazaj. Kolki so v redu. Tko da ni treba nikamor več hodit, je pa tale pediater bil kar mal grob in ga je gaja na koncu ful okregala user posted image , pa tko grdo ji je nogice nakrivil, da se je revica polulala in kr mal pokakala user posted image , pa ful je zajokala. Mislim kakor da jim je treba bit tko grobi.... Važn da je mimo.

vava če bi bila tako prijazna da bi mi poslala cd s pilatesom bi bila jst ful vesela, jst ti bom pa nakazala za poštnino in CD.

Jst bom zvečer izvedla prvo rudno vaj, ampak tile zasuki tud mene begajo user posted image , bom pa kr z gajo v naročju počela počepe in zasuke, da bodo še roke mal delale, kakor da že ne dost user posted image

Jutri ma pa moj možek rojstni dan in ga bo treba prijetno presenetiti. Darilo mam že kupljeno. Zjutraj bova pa z Gajo šle v trgovino in mu kupile še tortico (nisem ravno mojstrica pekeuser posted image ), popoldne se bomo pa crkljali. Žurka je pa v soboto, k bova še mojga zravn praznovala.

Zdaj pa se Gaja krega da ma ritoza previt.

Šibam

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.1.2007 16:20:38   
psaša
Punce živjo, končno sem uspela priti do vas. Ima kar malo slabo vest, ker se vam nisem nič javila.
Najprej naj vam zaželim srečno, zdravo in uspešno Novo leto.

Dane smp smo stari 10 tedno in smo že drugo noč celo prespali. Sem prav ponosna. Drugače smo zdravi, zrasli smo že za 9 cm in težki smo že tudi skoraj že 5 kg. Glede na to kakšen se je rodil je to že velik napredek. Krčev hvala bogu nismo imeli.

Časanimam kaj pretirano preveč. Ko mali zaspi moram malo posrevit, če mi ga pa kaj ostane se pa vržem pred televizijo. Glede na to da mali spi po pol urice nima kaj preveč časa.
Oči je čisto nor na malega in sem prav ponosna na to kolko se ukvarja z njim. Čez en teden imamo pregled kolkov. Upam, da je vse OK in da ne rabimo več širokega previjanja.

MOram končati, ker se mali že nekaj oglaša. Upam, da se bom kmalu spet kaj javila, vsaj toliko, da me ne pozabite.

Lep dan še naprej in uživajte z vašimi sončki.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
3.1.2007 16:35:39   
altati
Ojla, berem za nazaj, pa bom kar sproti odgovarjala.
Pikabu-žal z našo Žusterno ne bo nič.Imam kopanje  bazenih strogo prepovedano, ker lahko pride do hudih infekcij. Tako da mislim, da bomo namesto na morje odpotovali za kakšen teden v Holandijo, kjer ima moj dragi skoraj vse sorodstvo (staro mamo, dedka, teto, strica, sestrično itd....). Bomo še videli, kakšno o moje zdravstveno stanje.

Frrr - nama z Jašem je pediatrinja v porodnišnici napisala, d naj greva na kontrolni pregled kolkov pri starosti 3-eh mesecev. Na podlagi tega sem dobila napotnico, naročiti sem se morala pa sama. Danes je bilo vse b.p., samo zdravnica je rekla, da ona želi da vsi dojenčki pridejo k njej še v starosti 5,5 - 6.mesecev,. ker se ztakrat razvijajo neka 'jedra' (upam, da sem prav napisala). In želi videti, da se je tudi to ok razvilo. To nama je tudi napisala, da bova ponovno dobila napotnico in se takrat naročila. Je pa Jaša že od rojstva samo v pamperskah, brez širokega povijanja, kolka sta pa oba 1a.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
3.1.2007 16:37:55   
altati
Pikabu-naš Jaša tudi že kakšen mesec in pol pase kravce, dvigne tudi prsni koš. Predvidevam, da je to posledica tega ker spi na trebuhu. Moja starejša je bila kar se tega tiče velik 'zaspanček', je pa spala samo na hrbtu. Tia pa je tudi spala na trebuhu in je 'pasenje' obvladala. se pa zdaj jaša, če je malo dvognjen in ga primeš za rokice (npr. če leži na povštru) tudi že dviguje zraven in se zabava ob tem. Lepo drži in nosi glavico. To mu je tako zabavno.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
3.1.2007 16:38:57   
altati
frrrr- tudi Jaša se ful odganja z nogicami od podlage. Sem pa tudi jaz bolj 'male sorte' in to še toliko bolj čutimuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
3.1.2007 16:47:05   
altati
vava-ni prepozno! uz bo ok. 

Jaz bi tudi telovadila!!!!!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
3.1.2007 17:01:04   
altati
No, koliko vas je danes telovadilo?????
Kaj so zasuki v bokih???? Hm, stojiš z nogami rahko narazen, roke daš v boke in se sučeš-v desno, nato v levo, Glavo obrneš čim bolj nazaj, boke pa za njo....Madonca, se tole čuidno sliši...upam, da ste razumele....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
3.1.2007 17:06:37   
tasha23
NA POMOOOČČČČ: IZGLEDA, DA IMAMO ŽE PRVI ZOBEK user posted image user posted image ,
V glavnem že nekaj dni ga na veliko sračkamo - jokamo na videz brez veze, veliko se slinimo in vse tlačimo v usta in se veda NE SPIMO user posted image user posted image user posted image , danes pa med zehanjem opazim nekaj zelooo zanimivega na spodnji dlesni : bel rižek ki sili na dan. Najprej sem mislila, da je smetka, nato sem pomislila (ker ni šla proč), da ima mogoče aftico, potem pa pogledam malo bolje in, če se ne motim imamo že zobek. KAJ PA ZDAJ?????

Please HELP US

Nataša in Gael

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?