|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.1.2007 16:11:36   
gaya
Punce zdaj me je pa skor fršlok. Z Gajo sva spali, ko se jst zbudim in grem na WC. In sem rekla da vas še mal skočim pogledat. Ravn začnem brat, ko smo se tko začeli rukat, da me je kr kap. Itak sem letela po Gajo, k je že mal čukasto gledala. Pol je pa hvala ****u nehalo šejkat. Groza.

Zdaj greva pa še mal naprej spaz, upam da se namo več rukal, k kle v tretjem štuku ni fajn filing.user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
1.1.2007 17:21:15   
altati
Gaya, jaz nisem pa nič čutila. Sem pa v visokem pritličju, najbrž zato. A veš da sem včeraj po Bledu gledala, kje bi te srečala. Pa ne vem niti kako izgledaš, niti kak voziček imašuser posted image

Mi smo se pa sinoči kraljevsko najedli (hvala Muki za recept, bilo je fantastično). Potem sem pa jaz ob 22h zaspala, zbudila sem se ob polnoči (od pokanja, poljubčkala najdražje in zaspala naprej.
Zjutra pa smo šli k mojim na zajtrk, kosilo itd...in smo se pred kakšno urco vrnili.
Zdaj pa ležim, ker ko smo prišli domov, mi je mekur že kar hudo navzdol pritiskal. Sem premalo počivala.
Še enkrat vsem PREČUDOVITO LETO 2007!!!! In da bi se imeli radi še bolj kot v vseh preteklih letih.....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
1.1.2007 19:03:05   
frrrr
psaša in tasha, hvala za prelepe smsje...  tudi vajinim družinicam vse lepo v letu 2007, predvsem veliiiko ljubezni

Ženkica, teb je pa oproščeno user posted image zezam se... sem pač mislila, da se nameravaš kaj oglasit in nisi opazila na RR, da je naš tamauček smrkav... no, vsaj vročine ni več... enkrat pa se res dobimo, da naše male spoznamo

kakšno imate pa kaj povprečje v slončkanju to leto? dobro kaže? user posted image danes še ni konec dneva user posted image

zdej je pa Jaša rekel, da bi imel nočno in ga je treba na hitr pripravit... vas kasneje do konca preberem in kej napišem...
sem že enkrat čez dan poskušala in me je skor fršlok, ker vas ni blo na starši čvekamo user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
1.1.2007 19:58:56   
frrrr
@lina, čimprej se pozdravite! Calpola nismo uporabili, ker je vročina prej padla. zgleda, da so kapljice za v nos tolk pomagale, da se zadeva ni širila dalje in je vročina upadla. ima pa še kr zamašen nosek in kašlja še... se gremo v sredo pokazat, če bodo zahtevali (bom raje prej poklicala in povedala kakšno je stanje, da ga ne bom brez potrebe še ogrožala s kakšnimi virusi v čakalnici)

izpadanje las po porodu... kakšen Nutrival kapsule al pa kaj podobnega v obliki vitaminčkov za lase bi pomagalo, al je to obvezno (izpadanje mislim)?

o, naja... lepo te je brat... smo te pogrešale... upam, da čimprej najdeš več časa za nas, klepetulje user posted image

aha, gaya, pol je bil res potres? midva z Jašo sva na kavču ležala, možek pa pr računalniku in je rekel, da mu je luč začelo šejkat... sm mislila, da si domišlja user posted image

no, zdej pa grem očku pomagat tamaučka do konca spravit... menda še ne bi spal, hoče še joško user posted image

mogoče še danes kako rečem... drgač pa jutr... pridne bodite in lepo spite...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
1.1.2007 20:14:51   
beki24
Tudi mene je skoraj kap- prižgem rr in piše PREMAKNJENO-OKTOBER 2006!! pa 0 objav- očitno nas tile moderatorji res ne marajo, ali pa smo že toliko postov napisale, da mislijo, da nas je treba že prestavituser posted image !!!!!

Naš zadnji dan je potekal pa približno takole:
zjutraj smo vstali prvič ob 5.30, šli za 1 urco nazaj spat, potem pa se je Tinkara odločila, da ona ne bi več spala, zato je ati vstal, jaz pa sem potegnila do 10ih- kako je pasalo, no vmes mi je še Tinkaro nazaj v posteljo prinesel in sva skupaj drnjohaliuser posted image !

Ob 15ih smo bili zmenjeni s kolegoma- ona ima 10. januarja PDP- da smo še malo počvekali, preden se pri njih začne akcijauser posted image , tamala je bila pa prav boga!!
Preden smo šli od doma je ravno zaspala in sem jo zbudila, ko sem jo oblačila,  potem je zaspala v avtu in se spet zbudila, ko sem jo slačila- REVČEK!!- potem je spet zaspala preden smo šli in spet vse od začetka. Ob 18ih smo bili zmenjeni pri mojih starših, tamala se je spet zbudila, pri naših je ene 30 minut potem dremala, domov pa smo šli malo pred 21.30- doma je samo pojedla, sem jo še preoblekla, v naročju sploh ni hotela nič biti, zato sem jo položila v zibko in naslednjo minuto ( ob 22.00) je že spalauser posted image  !! Ob 00.00 je ni nič zbudilo, čeprav je bilo pri nas zunaj tako, kot bi bili sredi fronteuser posted image  -in spala zjutraj do 6.30!!
Danes je zopet zelo podoben scenarij, kar se spanja tiče, tako da se mi revček že prav smiliuser posted image !!
Midva sva šla pa spat  točno ob 00.08, no zaspala sem pa malo kasneje, ker je zunaj pokalo in treskalouser posted image

Mi tudi nismo čutili potresa, takrat smo bili v Kranju- sicer pa mora biti že kar oreng potres, da ga jaz čutim, ker ponavadi meni vsi govorijo, potres je!!! - jst pa:" KJEuser posted image "

Zdej grem pa moje poste kopirat, sem na 57 strani ostala, preden spet kaj zbrišejo!!!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
1.1.2007 21:19:01   
Pikabu
Lep pozdrav še znašega konca. Spet imamo za seboj pester in naporen dan, a zelo lep.

Naj začnem z včerajšnjim dnem. Okoli osmih smo se spravili večerjat in ker je Maks prej dokaj pozno jedel, sem mislila, da bo zdržal čez večerjo in ga bom šele po večerji dala spat. Pa je očitno že tako na uro narejen (gre vedno okoli osmih spat), da je bil prava tečka in mi je zaspal kar v naročju. Po večerji nisem vedela, kaj naj naredim, ali naj ga grem previt ali naj ga pustim spati v ležalniku, bi bil namreč sposoben tako spati do polnoči, enih. Mož je rekel, naj ga nesem kar v košek in ko se bo zbudil, se bo zbudil. Tako je v košku spal samo enih 15 minut in sem ga šla previt, pa lačen je bil tudi. Bil pa je zelo dobre volje, ves nasmejan in naspidiran in sem se bala, da ne bo zaspal nazaj. Pa je bil strah zaman. Lepo je pojdel, sem ga dala v košek, se nekaj časa še pogovarjal in nato zaspal. Z Emo smo se še malo igrali, trenutno je odkrila čar igranja z dominami. Ob pol desetih je tudi ona šla spat, midva z možkom pa uživat. Sva si pripravila penečo kopel in nekaj časa uživala in se crkljala v bani, potem pa nadaljevala v dnevni sobi.... user posted image user posted image user posted image user posted image Malo pred polnočjo sva pripravila šampanjec za nazdravit in si ob polnoči zaželela same najlepše stvari. Možek je potem zunaj gledal rakete, jaz sem pa prišla sem gor, da sem počakala, da se je Maks zbudil. Tako sva se okoli pol enih podojila in sem jaz kar šla z njim spat. Nič posebnega ni bilo pričakovanje novega leta, pa kljub vsemu zelo lepo in mirno. Danes smo dopoldne malo lenarili, potem pa odšli na kosilo k mojim. Ema je strašno težko čakala, da je prišel njen stric, da ga je spet okupirala in sta morala sestavljati in se igrati. Ker sta moja starša želela še na en obisk, smo tudi mi odšli z njima, k mojemu stricu, tam sta pa bili še dve moji teti z družinama na obisku, tako da je bilo res prestro. Maks se je danes celo pestoval pri drugih, če so le hodili z njim naokrog in mu razkazovali. Najbolj je užival ob vseh lučkah. Ema je pa pa tam dobila družbo moje desetletne sestrične in sta obe zelo uživali. Sestrična se rada ukvarja s takimi tamalimi, naša Ema pa itak uživa, če ima koga, ki se 100% ukvarja samo z njo. Zdaj smo pa končno doma. Ema že spi, Maksa še čakam, da zaspi, mu moram samo malo dudo popravljati, da lahko zaspi.

Res moram še enkrat pohvaliti našega Maksa, kako potrpežljivo vse to prenaša. Pa ugotovila sem, da ne joka več za brezveze. Vedno mu nekaj fali: ali je zaspan, lačen, pokakan, včasih mu ne paše, da je v naročju in kar lažje zadiha, če ga dam na tla, včasih mu ne paše več na tleh in se v naročju pomiri, sicer je ap izredno dobre volje, se smeje, pogovarja. Pravi mali sonček je postal.

Gaya, sem na teletekstu prebrala, da je bil celo pri nas center potresa, me je kar zmrazilo. Mi ga nismo doživeli, ker nas ni bilo doma, še dobro, ker bi bila tudi vsa panična.

Evik, večraj in danes sem vse preiskala, da bi našla knjigo, pa je ni. user posted image Vem, da jo je Ema nosila okoli, ker so ji bile všeč slike, zdaj je pa ni. Verjetno sem jo sama pospravila pred njo, ampak nimam pojma, kam. Sem pa po internetu poiskala in sem jo našla. Naslov je Bistro dete. Ti bom dala še link. Je pa meni res super, ker je po mesecih, pa za različna področja, kaj naj bi otrok znal. Jaz pa pri Maksu primerjam z Emo, zato je pa nisem prej iskala, čeprav jo moram najti, ker me vseeno zanima. Evo, še link:

http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/

Tudi sama sem dopoldne samo prišla prebrat sem gor, pa sem se pošteno ustrašila, kaj se je zgodilo z našo temo. Še dobro, da se ni kaj zbrisalo.

@lina, naj bo leto 2007 za vas bolj zdravo, kot ste ga začeli, pa čim prej se pozdravite.

Naja, te pogrešamo. user posted image user posted image user posted image za lepo napredovanje vašega Lana, pa da se stanje izboljšuje. Le najdi si čas še za nas.

Beki, jaz pa tamalega kar pustim oblečenega, ko kam pridemo, pa da spi. Mu odpnemo pasove v lupinci, odpnem mu bundo, jopico, potegnem kapo dol, kolikor gre in ga pustim, da se zbudi sam od sebe. Danes je bilo v sobi pri mojem stricu precej vroče, pa sem ga tudi samo tako odpela in se je sicer kmalu zbudil sam od sebe, pa je bil pravi dobrovoljček.

Glede šala sem pozabila napisati. Jaz mu ga pa dajem, ampak ne toliko zaradi mraza kot zaradi dude. Sem mu zdaj en dan pozabila dati, pa je bil takoj jok, ker mu je duda padla ven, tako mu pa šal zadrži in jo sam najde nazaj in ni nobene panike.

Zdaj se grem pa malo k možeku crkljati. Tudi Maks je končno zaspal, midva pa upam, da greva tudi kmalu. Jutri nas še čaka obisk pri njegovih, potem pa upam, da smo zaključili. No, nekaj naj bi jih še imeli, pa bodo malo počakali.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
1.1.2007 21:55:50   
Evik
ojla vsem skupaj!

no vedno človek tu gor kaj novega izve. mislim naja, Lan je pa full napreden!user posted image user posted image user posted image
jaz se pa vedno sprašujem, koliko je varno da Matjaž počne - se mi še vedno zdi tako mali, čeprav sem mu danes komaj dala gor pajac, ki se mi je zdel še velik...

novo leto - smo pričakali,napol spe - nazdravili pa kar z mlekom - meni ta šampanjec nič ne paše, sva prej spila malo piva... pa na streho šla gledat ognjemete ko so se začeli. pa tudi potem po polnoči sva šla gor - to je prava "vojna" meni se zdi že neokusno pa uboge živali! tamauček pa seveda spal kot da ne poka njemu pod oknom.
drugače sva bila pa zelo zaspana včeraj, tako da niti ne vem, zakaj sem se potrudila, da dočakava novo leto. včeraj je namreč bilo malo čudno z matjaževim ritmom, tako da je nekaj protestiral pa potem po kopanju takoj zaspal brez da bi ga podojila(prej ali kasneje - ker ponavadi ga pred kopanjem podojim) - saj sem vedela, da se bo zbudil ko bo lačen, ampak sem bila kar napeta, ker prej ni jedel štiri ure (ko je spal v  vozičku) pa potem spet ne štiri ure - ampak ko berem najo je to kot kaže že normalno. ker meni je kar čudno da ne je več tako pogosto kot prej pa toliko manj časa je - pet minut pa se sname. meni se je zdelo da 7krat v dnevu pa naj bi ja jedel... no v glavnem po tistem se je mali še zbudil in še dvakrat jedel... mah saj ko je mimo že pozabiš takrat si pa napet - sploh se moram malo sprostit... pa pustiti da življenje teče.
danes je bilo tudi malo drugače kot ponavadi - smo šli šele ob pol dveh ven z vozičkom in mali je spal do šestih... midva sva pa tudi lepo dremnila popoldne, tako da šejkanja sploh nisva opazila, če je bilo v Lj... potem sem ga pa skopala in dragi je ravno odhajal in sem bila malo živčna, ker jaz kopam malega on odhaja - pa bi se dostojno poslovila pa imam malega v vodi... vidim da kadar je govora o dragem ali o malem - imam koncentracijo samo za enega hkrati (no saj jo moram imeti za oba) ampak oba imam tako rada, da se vsakemu želim posvetiti stoprocentno... no in ko sem ga oblačila sem bila  malo napeta in Matjaž je začel protestirat pa sem prižgala fen pa je kar zadremal. zdaj pa tudi že spi. in raste.

vprašanje - kako je zdaj s tem likanjem plenic in ostalih stvari - glede na to da operem na 95, pa potem splaknem pa potem dam v sušilni stroj - a mislite da je še potrebno - zaradi čistoče mislim ne pa zaradi lepote - plenice in ostale stvari?
pa sploh me v zvezi s čistočo zanima - koliko časa je treba hudo pazit - ne vem no - jaz recimo hočem da vedno leži Matjaž na svoji dekci,  ki je pač čista in zlikana. meni se zdi, da je potrebno da so pač obraz in roke na čistem. ali čisto pretiravam? ker se mi zdi da s to čistočo maltretiram vse okoli sebe  pa tudi sebe.

zdajle sem pa kar malo zmedena, ker že dolgo nisem bila sama doma...

aja pa dragi je danes odličen burek naredil - s toliko skute, kolikor je je še ostalo po mojih napadihuser posted image

lepo se imejte,

zrolani Evik

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
2.1.2007 1:14:43   
frrrr
Evik, js ne likam več... važno, da je čisto... za kupčke podirat in previjat pa res ne rabi bit še zlikano... uno pleničko, ki jo za pojštrček uporabimo, pa zlikam

Pikabu, sta se pa orng razvajala user posted image

men pa ni ratalo tolk razvajanja in tut servis, ki sem ga imela v načrtu ni uspel... sem ga imela pa zato danes user posted image

mali ga pr nas tut mau sračka zadnje 3 dni...
ne vem kaj je razlog, možnih več faktorjev:
- bolan in ne more tolk pojest naenkrat z zamešenim nosom
- zjutraj potegnemo spanec do 10ih, 11ih in ima ritem mau zmeden, kar se mi zdi še najverjetneje
- ker že od srede nisva bila na sprehodu, mu svežega zraka primanjkuje user posted image
- z mojim mlekom kaj narobe... ga mogoče zmanjkuje ??

vglavnem... čez dan ima ponavadi nekje okrog 17. ure počitek in je potem okrog 19. ravno dovolj spočit za kopanje... zadnje 3 dni pa tale počitek kar preskoči in je ob 19ih na previjalni že orng utrujen... potem je pa zgleda tolk zaspan, da ne more zaspat in je jok... pomaga le moja joška... jaz se pa ne strinjam s tem, da bi bil mali navajen zaspati le tako, da eno uro na moji joški visi in potem še zaspi na meni (drugače se ne more sploh umirit)

za silvestrovo skoraj polnoč prespala zaradi tega... včeraj (smo že 2.1.) pa tut zaspala z njim in servis (depilacijo,...) prestavila na danes -> fajn filing je bit poštiman, ampak v leto 2007 sem pa šla tako pravo strašilo user posted image
jutr vstajamo ob 8ih... bomo videli, če je le ritem mau zamešan...

zdej pa pičim spat... nočko!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
2.1.2007 7:35:45   
Arabela
Dobro jutro!

Tudi mi smo bili za silvestrovo doma... popoldne je bila mala malce tečna, pa sem jo popoldne okrog štirih peljala na sprehod... si je lepo spočila v vozičku in je bila res pridna cel večer.. k nam sta prišla sestra s fantom in še en par dobrih prijateljev...  za večerjo smo si kar pizze naredili...do nekje 23ih sem malecko ves čas dojila, nato sem jo dala spat in je spala do 9.30 zjutraj... prespala je celoten trušč ob polnoči (pri nas je intenzivno raketiranje trajalo tja do 1ih zjutraj), je pa bila zato moja user posted image čisto out... v hiši se je že navadila da zunaj bobni, saj so rakete prižigali že ves december, ampak ona je šla z nami na ulico.... in ko je začelo... rep med noge in pobegnila nazaj noter...ubogo sem jo našla skrito za Katarinino posteljo....
No gostje so nato odšli naprej okrog pol dveh.... midva sva se z dragim malce skregala, ker je tudi on hotel iti naprej čagat, ampak sva se nato pomirila... in šla sva narediti sarmo!!! ob treh zjutraj sva pocala po kuhinji.. ampak sarma je ful uspela.... spat sva šla okrog 4ih in jaz sem bila že spet gor ob 7.30...
Potem ko se je malecka zbudila pa sva se malce igrali, ob 11ih pa smo se vsi trije stinili v postelji in zadremali.. midva sva nato dobila obisk (kako je bilo težko iz tople postelje), mala pa je zadremala vse do 14.30... nato smo šli k mojim na obisk, zvečer pa prijetno uživali pred tv...

Malecka pa kot da se ji je odprlo... ves čas se pogovarja in spušča smešne zvoke... sploh je ne moreš ustaviti... pa samo se smejčka..
Edino kar me še skrbi, ker nikakor ne more zaspati če prej ne skače po moji dojki... danes me je cuzala od 21ih pa s presledki ko je zaspala vse do 1ih zjutraj.. vsakič ko sem jo dala spat pa se je zbudila...Ne vem, kako bi jo drugače navadila da zaspiuser posted image  

Naja, nismo te pozabile.. ampak ko se stanje pri vas umiri pa se nam le spet pridruži...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
2.1.2007 9:48:53   
vava
Moje prvo novoletno javljanje in še enkrat vse naj naj v letošnjem letu!
Naše silvestrovo je bilo rahlo zmedeno. Ob 16ih so prišli moja mama, babica in brat z ženo in hčerkico. Imeli smo simpatično večerjo (pol stvari pozabili dati na mizo, ker se je toliko dogajalo). Mala nečakinja nam je nosila darila izpod smrekice in večino daril je znosila kar do leženika in govorila: Uka, Uka. Smo ji kar malce težko dopovedali da ni vse za Luko. Zelo simpatično je videti, kako ga ima rada. Ob 20ih so se počasi poslovili in Luka je zaspal ob 22ih, midva pa na kavč pred tv. Ob polnoči sva se odločila, da malega kar pustiva v sobi, je imel dovolj rompompoma že čez dan. Pa tudi šampanjca nisva odprla, ker nikomur ni bilo do njega. Zunaj cela kanonada in kar naenkrat sva zaslišala grozen jok. Oba sva letela v sobo, Luka ves pobruhan, jaz pa sem mislila, da me kap. Verjetno se je ful ustrašil pokanja in teme, midva pa ga verjetno tudi nisva čisto takoj zaslišala. Do 1ih sva ga mirila in božala. Tako je bil prestrašen, da je samo jokal in kričal. Revček. No ob 1ih je končno zaspal, spal do 5ih in potem do 9ih. Zjutraj je imel še vedno v nosku sluz, verjetno od bruhanja in je težko dihal. Sva mu očistila nosek s pumpico in zdaj je spet vse ok. Samo ritma še nimamo pravega. Zdaj smo že 2x preskočili kopanje, ker zaspi že ob 18ih in se ne zbudi več, razen za hranjenje do zjutraj. Ponavadi smo ga kopali okoli 19-20ih, tako da sva se odločila, da ga danes kar popoldne skopava in to na veliko z milom, ker je revček umazan še od lani.
Sicer pa je danes mir. Oba moja user posted image  še spita. Danes bomo šli še na en hitri obisk, potem pa komaj čakam, da se vse tole konča in spet najdemo svoj mir in ritem.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
2.1.2007 10:23:48   
vava
no in namesto, da bi mami kaj pametnega naredila, medtem ko njena srčka spita, se takole igra:
http://www.elfyourself.com/?userid=3a00432bee625ec106ab13eG07010200
user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
2.1.2007 10:24:44   
vava
pa ne pozabite zvočnikov priklopit!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
2.1.2007 14:20:37   
frrrr
vava, kolk že vaš Luka pleše user posted image bravo za mamico in njeno ustvarjalnost user posted image user posted image

torej naš Jaša ni edini... še Katarina in Luka sta padla iz ritma... Jaša ima po vsakemu nekaj
- zaspi po Luku ob 18ih, 19ih
- če ga kar ob 18ih umijeva, potem le na joški spi - joka, če ga odstavim, vleče pa itaq ne
- če ga kasneje, ko se zbudi (okrog 23ih), ga je pa še težje umirit

bomo videli kako bo danes...
- smo se ob 7ih previjali, ker je plenico tolk nafilal, da je blo nujno... potem je pa še enormno količino dreka na previjalni vn dal, pa 2x lulal
- nato sem ga pa kr mau zabavala, da ni takoj nazaj zaspal
- ob 11ih drugo previjanje in na vrsti bi bilo spanje v vozičku... a kaj, ko smo doma in je spanje dobro le, če je namesto blazine mamica user posted image ga prestavim v ležalnik, pa jok... tam kr misli, da se mora z igračkami igrat... jih odstranim, mu je pa dolgčas user posted image  user posted image  user posted image
zdej je očka prevzel in on pestuje, ker drugje pač ni dobro spat kot pa v naročju user posted image

potrebujem riiitem! tk ne bo šlo... upam, da ne bo celo leto tako, ker bom kr umrčkala od utrujenosti... pa še nč ne morem zravn nardit...
dans naj bi se začela učit user posted image bomo vidli kaj bo uspelo do 15. in 16. nardit, takrat imam namreč izpita
pa komaj čakam sprehode, da se ne bo obema z Jašo tolk fuzlalo... ima preveč poln nosek, da bi šla mrzel zrak vdihavat (četudi samo na balkon) user posted image

no, se kaj beremo zvečer...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 2.1.2007 14:22:05 >

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
2.1.2007 14:59:06   
frrrr
vava, js sm tut našga naučila tk plesat user posted image sm mislila, da mu še ne bo šlo, pa kr hitr osvaja plesne korake user posted image

evo, rezultat: http://www.elfyourself.com/?userid=d7c68d00eb72a6604ae158bG07010204

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
2.1.2007 15:37:56   
naja78
živ.
naš mali Lan spet ija,jaz pa švrk gor.
moj gre potem na bowling,jaz pa zopet k tamalemu in upam,da ne bo kakih obiskov.user posted image poln ku....jih mam.jaz še grem kam rada,samo ne tečnarim in žnarim tam in se hitro poberem....user posted image user posted image

dans je bil skok ponoči ob 1.30.in ob 4.30.spanje drugač od 21.zjutraj pa do 7.00.dans smo spet na pravi poti,ker je bilo za silvestrovo noro-pokanje.
no,...mali je mav trzal hujš ni bilo z njim,so pa user posted image norele.sem jim apavrin fliknla,pa ni blo nič haska.
drugač sva z mojim preživela 0.00. na pojstli,pa ne user posted image ,ampak držala Lana za ročico in objela kužiki,ko sta se tresle.

pozabčla sem bvam rečt da sva imela težave z uspavanjem.ko sem končno par dni nazaj poštekala malega,da hoče spat z mano.tako greva skupi in potem čez pol urce ko zaspi ob meni,se drži za moje nederjeuser posted image ,ga prešaltam v postelco.no to gre do prve runde bujenja,potem pa zopet k meni.
ah nočem še komplicirat s to vzgojo.

drugače pa smo nekaj smrkavi,upam da mali ne bo pokaseral.
frrr.....kake kapljice si mu dala,...naš ful hrka in a po nasvetu zdravnika al kr tko.....pa ful muck ma,skos filam noseka s fiziološko.....in čistim smrkljčke

zdaj pa hitro grem mes obrnt in pojest,upam da bo mali vleku do 17 ure....
pa pridem še kej gor....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
2.1.2007 16:51:28   
altati
Ojla, jaz tukiuser posted image
user posted image  je šel z Jašem ven, 'tamali dve' odkrivata svet preko Mojega prvega čudovitega raziskovanja sveta (na računalniku,da ne bo pomoteuser posted image ), jaz pa na kavču-leže in notebook na kolenah. Vidim, da vam novoletni prazniki malo ritem mešajo...Pri nas je pa vse po starem, je pa res da obiskov nimamo veliko (razen domačih, ki jih lahko tudi naženeš, če so odvečuser posted image ), okrog pa tudi ne hodimo. Naš Jaša ima svoj ritem, se ga drži, nam pa tudi paše, čeprav je res, da moramo zvečer biti vedno zgodaj doma, da se ga držimo, ker mfant se ob 18h kopa, nato pa med 19 in 20 zaspi. Ampak jaz mislim, da se splača.
Jutri greva z Jašem na kontrolni UZ kolkov. Širokega povijanja nimava že iz porodnišnice, ampak je takrat pediatrinja rekla, naj vseeno naredimo UZ pri 3 mesecih. Tako da zjutraj odpotujeva (imava ga v mojem domačem kraju, ker v Kranju je taka gužva, da bi bila junija na vrstiuser posted image ), tja enkrat proti poznem popoldnevu se bova pa vračala.

Punce, meni pa vsa ta praznična hrana že preseda, komaj čakam, da je ne bo več.....sem polna kot pujs, preden ga zakoljejo, kaj pa ve????

No to je to za danes...Mejte se!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
2.1.2007 16:52:32   
altati
vava, Luka je pa pravi plesni talent....Glej da ga prehitro ne odkrije kakšen iskalec talentovuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
2.1.2007 17:12:55   
mis
No evo, končno sem se vsaj v osnovi prebila čez vaše poste. Ne vem kolk... 7-8 strani... noro.

Skratka, vsem želim lepo, uspešno in zdravo leto. Mogoče bo pa kera že novega člana nosila v sebi to leto...

Mi smo bili ves čas odsotni. Božični večer doma, božič pri obojih starših, potem pa cel teden Davča in Cerkno. Vreme je bilo nekaj dni super. Sva bili z malo gor na smučišču v vozičku na sončku. Spala je po 4 ure. Skratka res pridna. Pa smučala sem tudi malo... Jupi! Užitekuser posted image

No, tudi spanje je vedno boljše. Mala ponoči večinoma vleče prvo rundo po 6 do 8 ur. Super. Enkrat je spala celo v kosu od 20:45 do 5:15. In to na novoletno noč Ona že ve...

Koledarje o katerih sem vam razlagala mi je tudi uspelo narest. Kasneje enkrat vam pripnem še kakšno slikico.

Me pa zanima kako visoko dvignejo vaši malčki glavo pri pasenju kravic. Naša sploh ne mara tako tega...

Še glede pranja in likanja: jaz sem likala samo prvih 14 dni, perem že ves čas skupaj z ostalimi cunjami... ne vem, mogoče pa premalo kompliciram...

altati, upam da se vse dobro izteče.
čestitke vsem za polne mesece.
@lina pozdravite se, da bomo kej vozičkaleuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
2.1.2007 19:11:13   
muki1
Altati šefica user posted image !!!

Kaj si nam pripravila za jutri? Kaj moram naredit, daj, daj, daj,daj, daj mi delo user posted image  user posted image . A bo 80 sklec za začetek dovolj user posted image ?
Ne res, kaj gremo jutri? Jaz začnem z 10. 10 minut na kolesu, pa 10 trebušnjakov, pa 10 počepov...ali bi več? Jaz sem tak nerazgibana, da mi bo že to naredilo muskelfiber. Vozičkanja ne štejem za telovadbo, ker nimam nekega hitrega tempa.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
2.1.2007 19:48:06   
mtina
Hojla!

Srečnega in zdravega!!!!

Mi je kar hudo, ko vidim, kako se ubadate s kilogrami ... jaz jih imam pa celo manj kot prej. Upam, da ste si za Božička zaželele pravo darilo. user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
2.1.2007 20:37:58   
altati
muki1-glede na to, da me jutri dopoldne ni, so tu osnovne vaje:

- 30 trebušnjakov (če jih le zmorete)
- 5 minut kolo (pozicija ležanje na hrbtu na ravni trdi površini, noge v zrak in poganjati kolo)
- 15 počepov
- sukanje v bokih (15x desno, 15 x levo)

bo za začetek dovolj?

Predlagam, da pred spanjem (magari v postelji) še 30 trebušnjakov!

To bi bile vaje za sredo, četrtek in petek.
Poročajte, kako je šlo, ok?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
2.1.2007 21:57:34   
Pikabu
Danes pa upam, da mi res uspe bolj na hitro, sem zmaaaaaaaaaaaatraaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaa. Tudi jaz komaj čakam, da minejo tile prazniki, hrane imam tudi že preveč in mislim, da bo jutri pravi užitek paziti, kaj dam v usta. Prej sem si privoščila še zadnje jafta piškote, od jutri naprej pa sladkarije NI na mojem jedilniku. Za spodbudo sem si dovolila kaj malega ob nedeljah, če bom čez cel teden pridna. Na tehtnico trenutno raje ne stopim, bi me pomojem kap, bom čez kakšnih 14 dni, ko upam, da bo vsaj toliko kot takrat, ko sem se nazadnje tehtala. Še za en nasvet bi prosila. Rad bi črtala kruh z jedilnika, kaj se lahko je za zajtrk, pa da ni treba kruha zraven? Saj drugače ga ne jem, samo zjutraj ne znam nič drugega jesti kot nekaj s kruhom.

Našega Maksa pa na srečo vse naše pohakovanje ni vrglo s tira, nasprotno, še bolj priden se mi zdi, da je postal. Jutri se vračamo pa na ustaljene tirnice. Da je konec praznikov mi je hudo edino za to, ker bo moral možek nazaj v službo, se mu pa že napoveduje gužva, tako da se zna zgoditi, da bomo spet veliko sami. Pa s pevskimi se mu začenja spet bolj naporno, aprila imajo tekmovanje. Bomo že preživeli. Veselim se vseh trenutkov, ki nam bodo namenjeni in vem, da jih bomo 100% izkoristili. Veselim se zimskega dopusta, veselim se enega vikenda, za katerega upam, da nama bo uspel in bo samo najin, po malem že načrtujemo poletni dopust in se ga tudi veselim. Najbolj se pa veselim, da lahko gledam moja dva otročička, kako rasteta, se vsak dan kaj novega naučita in sta največja srčka.

Altati, kako bo kaj z našo Žusterno? Boste vseeno lahko šli? Jaz imam namen naslednji teden malo iti pogledat, kakšne so kaj ponudbe. Ta teden jih še pustim pri miru, potem pa lahko začnem težiti. user posted image

Evik, jaz likam še vse, ampak zaradi izgleda. Likanje je pri meni še kar priljubljeno, še posebno, če pada dež, mi je to najljubše. Glede ostalih stvari pa nisem tako natančna. Čisto zmerno, se mi zdi. Maks ne leži vedno na dekici, tudi pleničke mu ne dajem več, razen, če se bojim, da bi mu kaj nazaj prišlo. Saj pravijo, da otrok mora pojesti določeno količino svinjarije, da je bolj odporen. To ne pomeni, da imamo vse svinjsko, ampak pretiravam v čistoči, pa da bi morala kar naprej vse sterilizirat, pa tudi ne. Ne vem, če si zgoraj opazila, sem dala link za tisto knjigo.

mis, naš Maks tudi ni maral preveč kravic pasti, danes je prvič, da mu je bilo všeč in da je celo užival v tem, pa da je malo dlje časa držal glavo gor. Jo pa dvigne čisto lepo pokonci, ampak samo glavo, še ne dvigne prsnega koša. Smo bili na obisku pri prijatelju, hčerkica je tudi oktoberka, pa se dvigne že na prsni koš, samo baje to ni dobro, jim je rekla pediatrinja in jo morajo paziti, kako jo pestujejo. Naj bi bilo še prekmalu. Je pa imela ona na enih poličkah nalepljene nalepke in je mala to opazovala, naš Maks pa tudi uživa v tem, če kaj opazuje. Gremo jutri kupit nalepke in mu jih bom nalepila na stranice previjalne, da bo imel večje veselje kravice pasti. Drugače pa naš Maks že zelo lepo drži glavo, se večinoma tudi že pokonci pestuje. Če leži na hrbtu in ga primeš za rokici, da ga na ta način poskusiš dvigniti, glavo že lepo nese s seboj in mu ne pade nazaj. To mislim, da naredi tudi pediater na pregledu. Našemu Maksu je pa to zelo všeč in se tako smeji, če se na ta način igrava. Poskuša pa že tudi sam dvigniti glavo, če leži na boku, jo dvigne za nekaj cm, ampak hitro pade dol.

altati, jaz se bom držala tvojih navodil. Nekje okoli 17. januarja bom pa vklopila še pravo kolo. Sva z možkom trdno odločena, da ga kupiva in tudi uporabljava. Zvečer pa poročam, kako mi je šlo, pa seveda sladkarije: user posted image

Toliko o moji kratkosti, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spat.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.1.2007 1:10:29   
frrrr
naja, zdravnica mu je predpisala tobrex (sicer so za oči, so pa antibiotiki in tamaučkom dovolj močni), da se vnetje ne bi razširilo še na ušesa... poleg vnetea žrela in nosne votline je namreč imel že desno uho mau rdeče (al levo, sej ne vem več).. držte se, da vas res ne ujame kak virus

altati, js sm tut rekla, da zdej ulovimo ritem pol pa se držat rutine... obiski bodo morali to upoštevat (domači se kr držijo, čeprav težko, ker ga redko videvajo), pa midva bova mogla bit čez vikende pridna in vsak en dan vstat zjutraj (če spimo do 10ih, je cel dan zamaknjen... ubožček mali pol čist zmeden...
kako je pa s tem kontrolnim pregledom kolkov? se je potrebno to individualno naročit, al pediatrinja kaj reče? fajn opravite jutr!

mis, js tut ne kompliciram tolk... ne likam več, perem že skoz skupaj, pa že nekaj časa ne splakujem dvojno... aja, pa še mehčalec uporabljam
user posted image za tvoje smučkanje... men se tut na trenutke zalušta... še posebej, ko zunaj po snegu zadiši

dviganje glavic... naš jo še kr daleč dvigne, tudi prsni koš, čeprav kravic leže še ne zna past... razen kadar leži na meni ali očku... leže je pa kot ena klada user posted image se puza kot bi bil na fronti user posted image

mene pa zanima kako so kaj vaši malčki v nogah močni? se že odrivajo? js sm bolj majhne sorte, mali pa tut hitr raste in morm bit že nekaj časa orng previdna, ker se mi full odriva... me je na začetku kr večkrat presenetil in hotel pobegnit user posted image pa v banjici moreva bit fejst pozorna, ker je že skoraj od roba do roba banjice in se bi takoj zaletel

u, pa res... telovadba... kdaj že začnemo? aha, jutri...
men je začetna dost... a je to potrebno delat z našimi malčki v naročju? mislim počepe in sukanje v levo-desno

mtina, sej niti ne gre tolk za kile... bolj gre za oblikovanje telesa in kondicijo user posted image

Pikabu, js bom tvoja sotrpinka... sm zasvojenka s sladkarijami in je skrajni čas, da jih skinem s svojega jedilnika...
včasih (pred Jašo, da ne bo pomote) sem imela kosila ali večerje sestavljene takole: sladoled+čokoladne napolitanke ali čips+sirov namaz+paradižnik ali čips+mozarela ali jogurt+napolitanke
no, jutri jih tut js neham jest... no, da ne bo prevelika kriza, bom 1enoto na dan le zaužila (npr. vrstica čokolade, ali 2 piškotka ali 3 napolitanke)
user posted image

Pikabu, zajtrk brez kruha - čokolino user posted image sej ne, to preveč redi... mlečni riž, polenta z mlekom, mlečni zdrob, musli z mlekom, musli z jogurtom, jogurt in kos sadja, pečena jajca s sirom in nekaj od zelenjave, sir ali mozarela + zelenjava

pestovanje v pokončni drži... jaša se najraje pestuje obrnjen proti meni tako, da gleda čez ramo... če sedim na kavču in ga imam tako na sebi, se dvigne in si ogleduje orhideje na okenski polici, ki so za mojim hrbtom... glavo drži sam pokonci in to kar nekaj sekund... dela pa to že dober mesec... se mi je zdelo malce prehitro, pa mi je zdravnica rekla, da sam ve kdaj lahko in bo utrujen, ko bo imel dovolj...pazimo pa, da ne butne z glavico nazaj, saj je še malce pretežka in vrat negotov in ob navalu veselja jo kaj hitro butne v kakšno nepredvideno smer user posted image

stene ob previjalni... jaz sem kupila kolaž papir + lepilo in izrezala rožice, jim naredila barvne pikice... malemu kar zanimivo in si jih tako ogleduje, da mu s težavo umijem eno uho user posted image

zdej pa js tut spat... nepopravljiva sem user posted image kdo me bo našeškal user posted image bom šla možeka zbudit user posted image začuda je on že v postelji...
on je še večji ponočnjak kot jaz... bi bil najbolj vesel, če bi ponoči delal, dopoldne prespal, popoldne pa preživel z Jašo in mano, no pa kakšnimi kolegi user posted image

nočko!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.1.2007 3:27:44   
frrrr
evo, mene... prva runda hranjenja končana...
sem postavila malega v položaj podiranja kupčka... ponoči to pomeni zvijanje v pokončnem položaju in to je to (nč rigecov user posted image )... no, danes pa to še ni bilo vse user posted image je pri ritki takega spustil, da je celo sobo kontaminiral user posted image  user posted image sm mogla it mau vn, da se svežega zraka naužijem user posted image

no, grem nazaj... neu problemov s spanjem, ker bom že pri vratih verjetno v komo padla user posted image
le kaj je mamica takega jedla, jej jej jej user posted image pa čudno, ker mene pa nč ne napenja user posted image

no, sladke sanje!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.1.2007 3:28:26   
frrrr
ja kje pa ste vseeeee?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?