lidijat
|
Živjo še zmer ! za mene še res ni panike Barbk, te ne bom nč na nos , čeprav so že firbci, ja kdaj pa bo, pa sosede mamo sprašujejo, če smo že kej dobil. Jaz sem čist sprijaznjena, da do Novega leta ne bo nič, sploh, ko opazujem stanje vas ostalih še na RR-ju. Pa še v prvo imam tako fajn zamudno izkušnjo tako, da še zdaj nisem pripravila torbe za v P (še zmer ne, rekla sem pa že 30-krat, da jo bom). Barbk, jaz mislim roditi v LJ. porodnišnico, se mi zdi, da si spraševala pred dnevi - mogoče se pa kmalu vidimo (za zamudnice res upam, jaz pa tudi ne bi imela nič proti). Imam pa v četrtek na PDP prvi vaginalni pregled pri mojem G.-ju, v soboto pa pregled v porodnišnici. Bi rekla, da te po PDP-ju največ en teden še obravnava tvoj G., potem se pa s tabo ukvarjajo v porodnišnici. Je pa res čisto odvisno od ginekologa in kje misliš rodit. Zdaj, ko so prazniki se nas bodo pa G.-ji tako ali tako znebil in bodo vse delo opravili v porodnišnicah. Kar se plodovnice tiče imam jaz slabo izkušnjo v LJ. porodnišnici. So mi 14 dan po PDP-ju komajda naredil UZ in plodovnice praktično ni bilo nič, no potem so pa le sprožil porod, ker sem bla spodaj čisti beton. Ne vem, kako delajo v drugih P ampak glede na vse CTG-je in amnio, ki jih imajo nekatere, je kar boljša kontrola, kot v LJ. R1ta tebim želim, da bi se res čim prej odpravila po bejbiko, ker tole je pa že matranje, a ne? Saj bo, še malo, če ne bo narava svoje naredila bodo pa pomagali. Pa Pika30 je tudi nekam potihnila, a ste šli rodit ali tako uživate v praznikih. Ja ni kaj, ko bo pa bo. Držte se mi! LP L.
|