Kristina_1
|
Živjo punce, se me še kej spomnite? Sicer sem bolj malo pisala, zdaj pa sem se spomnila na vas in vidim da pridno klepetate. Pri nas se je tud že veliko zgodilo odkar se nisem javla. Smo imel izvenmaternično, no zdaj pa po mnogo krvavitvah čakamo novo , ki naj bi prišla enkrat sredi julija. Tako da sem na bolniški še do konc mesca in upam, da bo vse o.k. in da lahko začnem nazaj normalno funkcionirat, da ne bo več treba tolk počivat. Naš sinko je tud že cel korenjak, cunje mamo 86, kakšna majca pa bodiji tud 92, težak je 13-14 kg, velik pa ne vem, bomo vidli, ko gremo v posvetovalnico. Iz lončka in kozarca pije že kar nekaj časa, čeprav včasih dobi preblisk in zlije sok iz lončka. Sam lepo je že večino stvari, zdaj je že drugi dan sam pojedel jogurt, ga čist postrga. Je tudi juho, sam nakoncu ga mal matra, ko jo je že bolj malo notr, mu malo pomagamo. Govori, sam ga večinoma bolj jaz razumem (mama, o = oči, baba = babica in prababica, dada = dedek, trktor = traktor, tuš, ata = vrata, am = jedel, bum = če kaj pade, tok tok = če kaj zaropota, ajs = vroče, brrr = mrzlo, bgar=bagar, brrrm = avto, tol = stol, kruh, don-don = čokolada, na = kadar hoče kaj imet, koke = kocke, aa = spanje, ne, a in pokima = ja, aka = Jaka, kaka = kahla, plenica, koš za plenice, školjka, zvonec dela drin-drin, krava dela buu, muca mav, kača sssss, kuža ov, čebela bzzz in še kaj bi se našlo). Razume pa že čist vse, sploh ne morem verjet da je to lahko že pri tej starosti. Pa kašlja ze kakšna dva meseca, smo skoz neki bolani, enkrat ušesa, pa grlo, pa bronhitis, je bil tudi v bolnici na kisiku prejšnji mesec. Zdaj pa spet samo malo iz nosa teče, kašlja pa še vedno. Upam da bo kmalu boljše, saj je bil nov. in dec. več doma kot v vrtcu.
|