|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
14.12.2006 20:42:58   
guppy
user posted image user posted image user posted image  yudit

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.12.2006 9:17:57   
Tia-na
Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

sam predpisujem, če sploh več kot 1 tbl dnevno, jemanje vseh dnevnih odmerkov skupaj. Klomifen deluje tudi "pulzno" torej bi predvideva, dabo učinek boljši, če se ga jemlje skupaj vsak dan v enem visokem odmerku namesto v več nizkih. Zaradi motnje, ki se vam je pripetila menim, da ne bo razlik v delovanju komifena v tem ciklusu.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.12.2006 13:32:49   
pot
Hvala Tia-na. user posted image Mislim, da bo to zelo dobrodošla informacija za vse K.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.12.2006 13:41:02   
pot
varja, veliko nas je takih, ki nismo bile na UZ vsak mesec jemanja K. Vsaj prvi mesec, pa mislim, da je zelo pomemben, da se vidi, če K sploh deluje, ter kako deluje. Če te pa zelo zanima, se pa samoplčaniško na UZ naroči h kateremu drugemu G. Upam, da sem te s tem vsaj malo potolažila. Punce imajo zelo različne izkušnje. Nekatere so na UZ naročene nekatere sploh ne, spet tretje, pa so naročene pred in po O. Odvisno od G.

yudit, me veseli, da je vse vredu z malo pikico. Tudi tebi oz. vam trem čim lepše skupne praznike. Drugo leto ob tem času, boste pa že imeli darilce več od dedka mraza, še za najmljašega člana. user posted image

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.12.2006 18:51:15   
florita
No moja  user posted image  je prišla.....tako da grem v boj s Klomifenom kar po nasvetu Pušenjaka 1 tableta dnevno od 5 do 9 dne....A je kateri klomifen zmešal potem ciklus? Kaj je razlika če ga vzameš 3-7 dan? A so simptomi ves mesec prisotni če sploh so ali samo 5 dni ko papcaš?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.12.2006 18:56:24   
*medi*
drage moje klomifenke..nisem se že dolgo oglasila..vendar z razlogom...zgodilo se mi je marsikaj v tem času....no pa začnem..moj je imel v novembru spermiogram nato prejšni teden androloga...vendar obisk pri andrologu nama je spemenil vse plane, ki sva jih imla..zvedela sva da ima moj že od rojstva neko napakouser posted image ...ubistvu imel je operacijo na "jajcih" ..rodil se je namreč z obema gor nato so ih mogli spuščat na ptavo mesto ..no androlog nama je rekel da midva ne bova mogla imeti user posted image po naravi potiuser posted image user posted image ..pač pa umetno ...user posted image user posted image .user posted image ..še vedno obstaja možnost da zanosim ...vendar me je ta novica presenetila..oba imava pregled že v februarju..tako da nama bodo svetovali kako in kaj naprej...upam na najboljše..in da bom lahko vseeno imela njegovega otroka...

klomifen pa sem verjetno zastonj jedla ker pač z razlogom ni bilo efekta....

vsem vam pa želim uspešno zanositev in veliko ljubezni ...čim prej zaglejteuser posted image user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.12.2006 15:58:09   
lana38
*medi*user posted image
Zelo mi je žal, da sta izvedela tako slabo novico pri andrologu. No, še dobro, da je medicina že tako napredovala in boš pač po umetni poti morala do svojega user posted image . Morda pa ti bo na ta način sreča bolj naklonjena in boš hitro zageldala user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu *medi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.12.2006 18:25:28   
florita
Punce, upam da mi boste lahko odgovorile. Moj user posted image  je naročen na spermiogram v Dravlje, pa me zanima kako točno to poteka. Gre lahko žena z njim? Kako to zgleda? Koliko časa traja? Je kakšen posvet pri zdravniku? Kaj sprašujejo? Upam da mi boste lahko pomagale? Zanima me če je moški živčen a je potem lahko spermiogram slabši? Kaj je bolj da 3 dni ne user posted image  ali pet?

Uživajte v večeru še naprej!!!!

Pa veseli december naj bo tudi v našem klubu!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.12.2006 23:14:08   
*medi*
florita..ni nič posebnega lahko greš z njim v moralno podporo..drgač ne greš not...on gre sam not in tam ga sestra malo povpraša..ne traja dolgo da je not odvisno od njega...če je živčen je lahko spermiogram slabši ...ker ga da verjetno premalo ...ampak to ni zej tisto ni ploden pač je premalo sperme da bi lahko določili kar koli..no vseeno vama želim veliko sreče in uspešen in zelo pozitiven spermiogram...aha da ne pozabim posvet z zdravnikom -andrologom ima šele kasneje ko pridejo izvidi..tudi k andrologu se morata naročiti..

veliko sreče in da čimprej zagledata user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.12.2006 23:17:51   
*medi*
lana38 hvala za spodbudne besede... ja upam srčno da nama bo sreča naklonjena saj umetno če že ne naravno ...sprva mi je bilo zelo težko in šokantno ko sem zvedela to slabo novico ...toda sedaj sem bolj mirna in upam na najboljše...

ostalim sporočam ...če je vse vrdi z vami in vašimi partnerji ...potrpite ,vse pride v pravem času..veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu *medi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.12.2006 9:17:23   
arneja
Medi, če nimata prav veliko časa, bi šla jaz raje v Dravlje, ker lahko vzorček prineseš s seboj, pa še izvide takoj dobiš.

Jaz sem še vedno navijačica za vse nas, bodoče user posted image . Če bi kaj pomagalo, bi si še dva čopka naredila, pa kratko krilce navlekla, in poskočno navijala user posted image  za čimveč user posted image user posted image  v mesecu decembru (no, jaz če že, ju zagledam šele sredi januarja) user posted image . Pa čimveč crkljanja danes s svojimi user posted image .

(odgovor članu *medi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.12.2006 16:41:02   
florita
A vzorec res lahko prineseš s seboj? V kolikem času pa moa biti v Dravljah? In na kaki temperaturi?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.12.2006 19:35:25   
arneja
Jaz sem v lekarni kupila sterilni lonček za urin, doma sva zadevo opravila s celim kupom smeha zraven, potem pa v avto in v Dravlje v kakšne pol ure, čeprav tudi če bi trajalo kakšno uro, po mojem ne bi bilo problema. Sem pa res vzorček še v brisačo zavila, da fantov ne bi zeblo user posted image , ker je bilo ravno sredi zime. In potem jih Reš pred tabo da pod mikroskop in jih ti vse živahne vidiš na ekranu. Prav zabavno. Pa še izvid dobiš potem zelo hitro.

Aja, pa prej sem pozabila napisati, tudi v Dravljah lahko spermiogram opraviš na napotnico.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.12.2006 7:23:15   
guppy
Punce,
mene tooooooook bradavičke bolijo že dva dni, da ne morem nosit čipkastih modrčkov ampak samo popolnoma gladke. Prsi popolnoma nič ne čutim, bradavičke pa huhhh. user posted image

Ima še katera take simptome po jemanju klomifena? (sem na približno 20. dnevu M cikla).

LP, user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.12.2006 11:01:37   
Tamara79
Oj,

bi imela vprašanje za Arnejo in Florito, pa tudi ostale glede spermiograma. Ko dobiš napotnico, a te hitro naročijo (npr. v dravljah) ali je kakšna čakalna doba? Jst tud ne bi rada "zastonj" jedla klomifena...

Lp vsem in čimveč user posted image  želim,

Tamara

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.12.2006 12:44:45   
pot
Pozdravljene, vse bodoče nosečke user posted image .

*medi*, user posted image močno upam, da vama bo otrok naklonjen po naravni poti in predvsem, da bo vajin.

florita, za Dravlje ti ne znam povedat, sicer so ti že punce nekaj odgovorile. 3 dni vzdržnosti bo dosti.

guppy, a si ti naša nova nosečka? No, boleče  prsi so lahko povzročene tudi s K, vendar je hkrati možna tudi nosečnost. user posted image Težko je rečt pred M in pred testom.

Veliko sreče vsem, pa veliko prijetnih in čim manj stresnih predprazničnih nakupov.

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.12.2006 19:51:04   
guppy
pot, niti pomislit si ne upam naglas, da ne bi bila preveč razočarana. Se bom kar prepustila času in videla okoli novega leta (takrat bo ravno čas za test).

Me pa res zanima ali je še katera imela podobne izkušnje (boleče bradavičke) - se je izkazalo, da gre za normalen pojav ali nosečnost?

LP, user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.12.2006 21:15:23   
arneja
Tamara, jaz se ne spomnim točno, ampak se mi zdi, da sem samo poklicala, in bi lahko še v istem tednu ali naslednjem tja prišla, samo da sem bila tako zelo zaposlena, da nisem mogla. In sva potem vse skupaj opravila nekoliko kasneje. Res mislim, da ni nobene čakalne dobe. Sicer pa pokliči tja, pa ti bodo povedali. Lahko tudi mail pošlješ. Poglej na www.neplodnost.com.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.12.2006 9:43:46   
florita
Tamara79 jaz sem pokicala v Dravlje v petek 15.12. in sem dobila datum 8.1. sicer samoplačniško stane 9000,oo sit. Vem da delajo samo še ta teden do 22.12 in po novem letu v četrtek. Za napotnico nisem vprašala, pomoje se čaka malo dlje (beri kak mesec)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.12.2006 11:20:10   
Tamara79
Hvala, punce! user posted image

lpt

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.12.2006 12:03:31   
andreja2000
Na kratko vas vse skupaj lepo pozdravljam.V bistvu pri nas ni nič novega in trenutno čakam na O,ki bo vsak čas tu.To je moj četrti krog z klomifenom in stranski učinki so precej podobni kot v prejšnjih krogih, a morda v malo milejši obliki ,vključno z vročinskimi valami..Bolečine v jajčnikih  okoli O ,so še vedno močne,a bi lahko rekla,da mlenkost majn kot prejšnje mesece.No,morda se je pa telo že malo navadilo na te hormončke.user posted image  user posted image Tako,da tudi najina user posted image več ni tako hudooo boleča in še kar gre-seveda nežno,a z užitkom,ljubeznijo in to je to.
user posted image user posted image user posted image
Vsem želim lep dan, ter veliko smeha in dobre volje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.12.2006 16:51:03   
varja
Živjo, drage klomifenke!

Na hitro sem malo prebrala vaše zadnje novice. Bi brala cel dan, če bi lahko, a kaj ko imam totalno gužvo v službi.
Pot, hvala za tolažilne besede glede klomifena in UZ. Se nič več kaj ne sekiram okrog tega, ker se moje jemanje K itak izteka. Sem namreč že pojedla vse, kar so mi dali, po novem letu pa se javim v Dravljah.

Tamara, glede spermiograma v Dravljah ni čakalnih dob. Mož naj vzame napotnico pri svojem osebnem zdravniku in se prijavi, na vrsti bo v parih dneh, vsaj pri mojem je bilo tako. Prvič sem šla jaz tudi z njim v sobo, kasneje pa dvakrat ne, ker mu je bilo nekako ljubše, da gre sam in čimprej opravi, jaz pa sem lepo čičala v čakalnici. Je pa rekel, da ni nič hudega, edino kar je problem je, da imajo vseskozi iste Playboyeuser posted image . No, morda bodo zdaj po novem letu kaj zamenjali.

Andreja 2000, vidim, da se najina ciklusa res kar zelo ujemata. Tudi jaz sem prejšnji teden popapcala četrto dozo K, zdaj pa naj bi imela O. Po mojem, da ravno danes. Zate in zame seveda upam na najboljše. Dejansko lahko še v tem letu kaj pridelava, rezultati pa bodo vidni drugo leto. Fino, a ne?

Držite se, punce!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.12.2006 9:34:42   
Tamara79
Oj, punce,

Varja, tudi tebi hvala za odgovor!

Danes nimam na žalost nobene dobre novice za vas... Mi gremo v 4. krog, ker je danes prišla user posted image . Upam, da pri vas ta mesec ne bo tako!!!

Če se naslednji mesec ne bom veliko javljala, bo to zato, ker bom poskusila še eno metodo zanositve - ne mislit na to in se ne obremenjevat, a bo a ne bo ... :) Upam, da bo delovalo, čeprav je lažje govoriti kot to dejansko storiti.

Držim pesti za vse vas in vam želim lepe praznike!!!

Tamara

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.12.2006 14:20:00   
andreja2000
Varja,ja,tudi jaz pričakujem morda danes O,bomo videli.Upam,da nama uspe v tem zadnjem krogu,če ne pa bom tudi po novem letu videla kaj ima v načrtu moj G.
Tamara 79user posted image ,žal mi je,da je prišla user posted image ,a pogumno naprej-do zmage.user posted image user posted image user posted image

Lep dan,punce.Pri nas tako lepo sije sonček.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.12.2006 22:21:14   
lučka 25
Lep pozdrav vsem skupaj. Sem nova "uporabnica" klomifena. Stara sem 30 let in z mojim user posted image  se trudiva za user posted image  že od maja 2005. Ugotovili so mi, da imam PCO sindrom, z mojim fantom pa je vse v redu. Ginekolog mi je predpisal 2x1 tableto na dan od 5-9 dne. Upam, da stranski učinki ne bodo hudi in da bova čimprej ugledala user posted image user posted image , tako kot to želim tudi vam. Klomifen začnem jemati jutri, tako da bom o stranskih učinkih poročala čez par dni.
Lahko pa povem, kakšne stranske učinke je imela svakinja, in sicer: poslapšanje vida in občasna vrtoglavica, prijateljici pa je imela težave z ledvicami.
Lep večer želim vsem skupaj.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?