|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
17.12.2006 11:30:24   
x_srečka_x

4.september : x_srečka_x-Vesna
1.   september:  Yennika-Klemen
10. september:  Ka_ty-Tilen
25. september:  Rose22- Neja
26. september:  Ajne- Ajda
30. september:  Tejcha -Tilen

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.12.2006 11:40:32   
rose22

4.september: x_srečka_x-Vesna

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 652
17.12.2006 12:19:43   
Tanyka
oj

< Sporočilo je popravil mknuple1 -- 17.12.2006 12:24:16 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.12.2006 12:24:47   
Tanyka
OJ
MA............. ME NEKAJ RAČ ZABAVA
Še enkrat jaz, bom jaz uredila seznam zvečer samo mi napišite datume katere še niste.
Sem se ravno odločla
LP Tanja

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
17.12.2006 15:20:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
   [Brisano sporočilo]
17.12.2006 15:24:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
17.12.2006 18:39:44   
buda
9.9.2006-buda-tilen

Neposredna povezava do sporočila: 657
17.12.2006 18:57:06   
Tanyka
 Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
03.09. MKNUPLE1        - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. URSKAMRAVLJA  - Lia
15.09. ALENKA11         - Aleksej
22.09. SOncICA           - Benjamin
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 - Ajda
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 658
17.12.2006 19:00:54   
Tanyka
Pofočkajte se še ostale, katerih nisem našla na nobenem seznamu.
Vas bom dodalauser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.12.2006 19:23:18   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: mknuple1

03.09. MKNUPLE1        - Rene
            INCABINCA       - Lovro
           KA_TY                  - Tilen

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
17.12.2006 19:59:11   
buchka
Halo, midva bi tudi na seznam, prosim , prosim. Filip, 3. 9. Hvala mknuple1

Sem med vikendom mal zabušavala, pa sem vas zdaj komaj vse prebrala. Pridne. Jutri bo baje malo snega, ki se ga letos prvič res iskreno veselim, ker vem, da mi ne bo treba nikamor z avtom. Prejšnja leta me je skrbelo, kako bom speljala avto iz zasneženega parkirišča, pa kakšne bodo ceste ipd. Jaz sem namreč bolj navajena na ljubo burjo, v Ljubljani pa živim bolj po sili razmer (beri službe). Pri nas v Vipavski je pa sneg bolj eksotika, kar pomani, da smo, ko zapade, vsi čisto blesavi od veselja, ampak z avtom se pa raje ne vozimo.

Sicer pa sem malo skeptična, kar se sprehodov po takih nizkih temperaturah tiče, se bojim, da mi bo uspelo malega prehladit. Pa še patronažna mi je rekla, da naši škratki še nimajo dovolj razvitih ??? pljuč za temperature pod ničlo. No, meni, ki sem bolj zmrznjen tip, pa je tri stopinje nad nično enako ničla. Tako da bom do pomladi verjetno prakticirala pet- ali desetminutne ''sprehode'' v atriju stanovanja. A ve nameravate vaše cukre vso zimo zunaj sprehajat?

Zdaj grem pa gledat Kekca, se ga veselim kot en majhen otrok. Pozdravljene.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.12.2006 20:12:02   
Tanyka

03.09. BUCHKA            - Filip
            MKNUPLE1        - Rene
            INCABINCA       - Lovro

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.12.2006 21:51:52   
ajne
hojla,

hehe yennika - in to kdaj sem te zviznila, a? ob polnoči... user posted image user posted image . me veseli, da tale seznamček tako lepo napreduje.

kako bomo zdaj jutri s ŠL? če bo slabo vreme, jest ne bi rinla tja (če bo sneg). sporočte, če vseeno velja in kje in kdaj?

sicer pa sva midve z ajdico vseeno tudi ob nižjih temp. zunaj, samo res ne tako dolgo. kako urco - urco pa pol pa ziher (v kosu). sem tudi s taveliko to normalno prakticirala in ni bilo nikoli nobenih težav. je pa res, da jo zlo zadekam, tko da sam nosek in učki ven gledajo, pa gremo. no ja, pri -10 verjetno ne, ampak jutri bo itak nad nulo...

mi smo pa ta vikend naredili eno hudo prelomnico v ajdinem življenju. dali smo jo spat v njeno sobico v večjo posteljico. in je včeraj že spala sama in se je super obneslo (trkam!!!). je spala od sedmih zvečer do pol sedmih zjutraj (se vmes 3X dojila, ampak to je super). bomo videli kako bo danes. košek je namreč že tesen in se mi reva smili, ko nima prostora za dihat tam notri, tako se mi vsaj zdi. ga pa imava sicer še vedno gor v sobi, za vsak slučaj, če bo panika. kontrolo pa imam z baby fonom. ma, sploh nisem mogla nomalno spat, k sem cel čas pazila, da se ne bi preglasno obrnila v postelji, da o branju (brez katerega težko zaspim) ali čem še bolj aktivnem user posted image  sploh ne govorim... nenene to ni zame... pa tud ajdico sem tako po mojem zbudila večkrat kot bi jo bilo treba... kje pa imate ve svoje sončke? so še vsi pri vas v spalnicah?

ajda je danes tudi prvič res konkretno zagrabila igračke ki visijo z mostka. do sedaj jih je le tolkla, danes pa jih je večkrat zagrabila in že hotla nest k ustkom, pa ni šlo, k so privezane user posted image .

včeraj mi je kapnilo, da bom tole kar pišem sem gor, printala in bo nastal prav fleten dnevnik ajdinih prvih dni in mesecev... sicer pišem tudi v zvezek, samo nikakor ne tako ažurno kot sem user posted image .

spet sem se razpisala, grem raje brat v posteljo (zdaj ko lahko spet...)... se beremo...

lahko nočko!!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.12.2006 22:08:29   
alenka11
4.september : x_srečka_x-Vesna
15. september: alenka11-Aleksej 

Ka_ty jaz se tudi odločam, da bi kupila stajco. Posreduj še kakšne info na kaj je treba biti pozoren, da je stajca OK. Ne bi rada kar nekaj poceni pa slabo kupila. Kakšne pa morajo bit se mi pa ne sanja. Hvala.

Za posedanje bom pa jutri probala, enkrat sem že in bi verjetno tudi uspelo samo sem se bala, da je še prezgodaj.

Mi že skoz uporabljamo Fixies pleničke in smo zelo zadovoljni. So pa različne - ene so modre ene pa vijoične (roza). Meni so bolj všeč modre (mislim, da so Aktiv fit).

Uživajte in sladke sanje.

15. september 2006 - ALEKSEJ

Neposredna povezava do sporočila: 664
17.12.2006 22:13:01   
alenka11
Ah jaz kar nekaj bluzim s tem seznamom user posted image . Se vidi da je že pozna ura.
saj sem že na seznamu. Tanja hvala.
LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.12.2006 22:37:40   
žiža
Dober večer mamice!
No pa je vikend okoli. Je tako mignil mimo....
Mi smo OK. Otroci pridni, mami pa oči pa tud. Ve ste ble pa ekstra priden in kar precej literature pripravile. 3X HURA za seznamček!!!!!
Seveda se z veselje pofočkam tudi jaz
žiža- 11.9.06 Urban

Pa nekja novih mamic user posted image user posted image user posted image
user posted image
Jtrišnja Loka je res bolj kritična zaradi snega oz. slabega vremena. Napoved je boljša za sredo... Jaz sem za, kjerkoli že pač. LJ. ,KR. ,Šk.L. in vse vmesne relacije. Ura, kot sem že rekla, mi je boljše pred 12., ni pa nujno. Sem prilagodljiva user posted image
Upam da nas jutri zjutraj zbudi SNEG
user posted image
Zdej pa letim noge greti...
user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 666
18.12.2006 6:20:31   
Tanyka

03.09. BUCHKA            - Filip
            MKNUPLE1        - Rene
            INCABINCA       - Lovro
11.09 žIŽA                     - Urban

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
18.12.2006 6:56:25   
Tanyka
user posted image

user posted image

Sem že pokonci, in prvo, ko sem odprla oči, sem pogledala skoz okno, če kaj user posted image -pa ničuser posted image user posted image user posted image .
Dežuje pa.Še božiček letos ne bo mogel s sanmi user posted image
No danes bomo mi prištimali lučke na balkon, da bo še pri nas malo bolj praznično vzdušje.
Pekla jaz ne bom ničesar, bom kupla neke domače kekse, ker pri nas potem noben ne je, vstran metala pa ne bom.Za obiskm pa so kupljeni tudi finiuser posted image user posted image (nesramnica)user posted image .

Reneju sem prej dajala flaško in je imel revček čist zamašen nosekuser posted image , sem mu takoj dala  fiziološko, pa je sedaj malo boljše.
Kdaj bo že tega sranja, končno enkrat konec.
Prav mrzlo pa tud noče bit, da bi ti bauci malce pocrkali.

A tako pridni so že nekateri user posted image , da spijo v svoji sobiciuser posted image user posted image .
Pri nas še tavlka spi pri nama na sredini, ne, da ne bi tamaliuser posted image , no Rene spi sicer v spalnici ampak v svoji postelji.Saj bi že bil čas, da gre Lara v svojo sobico, ampak bom še malo počakala, da ne bo misla, da zaradi Reneja-saj veste malim se hitro kaj v rit skadiuser posted image .

Pridne bodite in, če kje slučajno user posted image  , še pošljite malo na naše konce user posted image .

user posted image   Tanja

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
18.12.2006 8:13:52   
princes
OO hvala ker ste me dodale na seznamček..
 Danes res odpade Šk. loka..

Grem sam ritko previt..

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
18.12.2006 8:57:19   
princes
user posted image

Evo je šel  moj user posted image previt kakca...user posted image Da jaz lahko mal napišem, a ni uvideven...user posted image

Joj kako bežijo teli vikendi, še malo pa bomo Z Evrčki cingljali...user posted image

Se bomo kakšen drugi dan zmenile, danes je res user posted image itak povsod, tko da je brezveze...

Lia je pa malo prehlajena, sva že take smrklčke ven potegnile z raspiratorčkom, pa z fiziološko našpricale...
Se pa tudi ona ful user posted image , ko ji po nosu brskam, včasih je pa to oboževala, pa bila čist mirna, zdaj pa glavo obrača, da jo mora ati držat, da lahko sploh do noska pridemo...

Jutri imamo pa posvetovalnico, pa cepljenje, samo nevem če bo ker je prehlajena..user posted image
Me je že kar groza, ko pomislim kakšen user posted image bo na pikici, da jo sploh pomirit ne bova mogla...user posted image
Me pa ful zanima kako napreduje...user posted image 6 kg že ima, ostalo pa sporočim jutri...

Je bila pa spet čist zaprta, tko da se mi je tako smilila, ker je tako pritiskala, da je bila vsa rdeča, pa jokala kot dež zraven..
Pol pa pokakala za slivo velik, čisto trd kakec..Ubošček majhen...user posted image
Sva pa šibala po nov mlekec, mi je mami rekla da ji očitno mlekec ne paše, ker se je tudi skoz jokala, ko sem ji dala flaško..
Jaz pa kot en debil, nisem vedla kaj je...user posted image
In glejga zlomka, res je bil mlekec...Sva kupila Aptamil AR, zdej pa lepo kaka, in pa tudi ALELUJA, po tem mlekcu ne bruha več...Sem res vesela, ko smo imeli take probleme s tem...user posted image user posted image
Tko da je res tale Novalack čist zanič bil, ga sploh ni marala, tega zdaj popije ja v minuti 180ml...user posted image
Jaz sem se pa skoz ukvarjala s tem da mora bit mlekec bolj hladen, da toplega sploh ne mara, ok saj ni skoz jokala, ko sem ji flaško dala, včasih je pa res čist ponorela...Tega pa tudi vročega spije, če je treba...user posted image hecam se....user posted image
ne šele sedaj vidim, sploh nisem pomislila na to...HVALA MAMI...user posted image

Zdaj pa grem zajtrk naštimat...Jajčka, pa njamiii kavica....

user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.12.2006 9:13:43   
rose22
Ojla punce!

Joj kolk je turobno tole vreme.Ni za nikamor.

Urskamravlja ce bos se imela tezave s kakci,jaz sem ji kupla caj za prebavo od Hipp-a.Je od drugega mesca naprej.Pa pijeva zdaj skoz Milumil in kaka lepo veckrat na dan,pa se napenja se ne vec tolk.Prej sem vedno vedla,aha zdaj bo pa umazana rita.Zdaj se pa sam cudim,ko odprem plenico in je kakec noter.

Vceraj sta se pa babi pa dedi cist proti men obrnila.Je imel dedi user posted image v rokah in jo je drzal tako,da je bla tista rokica k jo je imel ob svojem telesu dol.
NE!
user posted image Takole jo je drzal.
In sem mu lepo rekla,ce ji alhko rokico popravi.Je pa cist ven padu,da kaj kar naprej sitnarim,da sta naju z bratom tud gor spravla,pa ni noben invaliduser posted image user posted image .

Jaz tud ne vem no.Pa vsakic ko jih opozorim na kaksno stvar kar z ocmi zavijata.Men bojo enkrat zivci cist popustil in bom cist ven padla.Pa ko sem mu pol lepo rekla,da zakaj ne more to brez besed naredit,ker lahko user posted image prisparam RA.Pa tko al tko bova verjetno mogle it,ker so ze v porodnisnici rekli,da se bo treba it mal pokazat.

No grem zdaj k mojmu soncku,k se tolk pogovarja v postelci,pa smeji.Najbolj se pa itaq smeji ko ji kazem jezik.Pa ga je vcasih nazaj pokazala,zdaj pa samo v glasen smeh.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.12.2006 10:49:03   
x_srečka_x
OJLA user posted image

Danes pa Škofja Loka odpade ker pri nas dežuje, tako grdo vreme user posted image

AJNE, Vesna spi pri nama v sobi zraven najine postelje. Če b i imela možnost da ji narediva svojo sobico jo bi takoj. ker se ponavadi zbudi ko atiju zvoni budilka za v šolo. Potem je pa konec spanja tudi zame.
bi bilo super če bi imela svojo sobico saj tako ali tako prespi celo noč.

Glede mleka pa sem ji jaz že takoj na začetku kupila Novalac, ker nimam avta in je šla pač sestra v Kranj v dežurno iskat mlek in so ji dali tega. Samo da moji čisto ustreza. Ga spije zmerom. Samo meni ni pa nič kaj všeč okus user posted image  Pa diši tudi ne kaj zlo. Bova pa ostale kar na tem mleku, ne bova nič skakale iz enega na drugega.

tudi moja ima že kar nekaj dni zabasan nosek. Zato pa zdaj že od petka nisve bile nič zunaj, upam da se ji hitro pozdravi. mi je tako boga ko joka ko ji pucam z aspiratorjem user posted image  Mi more tudi nekdo pomagati da ga lahko spucam če ne preveč glavico obrača. user posted image

MKNUPLE glede spanja Lare pri tebi je to še čisto normalno, sestrična spi nasredi postelje še vedno pa je stara 11let user posted image  

Sem tudi jaz takoj ko sem se zbudila šibala gledat skpzi okno koliko je že snega, pa ni bilo nič user posted image  tale zima je pa res čudna. Lansko leto je bilo pa že novembra veliko snega.

LP Maja in Vesna

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 672
18.12.2006 11:29:55   
ajne
hojla,

jojojoj kako sranje od vremena... ko bi vsaj snežilo, ne pa tole user posted image

ajdina nova sobica se je tudi drugo noč dobro obnesla, tako da sem res vesela... je pa ta velika imela danes bolj pestro noč, se je dvakrat zbudila... sploh nisem več navajena, da moram tudi njo pedenat ponoči (enkrat lulat, pol jo je blo strah pošasti - kaj vem kakšnih, potem pa je potegnila do sedmih in sta z atijem nato letela v vrtec...). midve z ajdico pa čuriva notri, ker v tole sranje se mi pa res ne da ven...

joj včeraj sem poskusla mal poplezat in sem čist razočarana sama nad sabo, ker ČISTO NIČ NE MOREM!!! sem v rokah totalno švoh, kljub temu, da prenašam ajdico okrog (je očitno še tok lahka, da ni nekega efekta). groza, sem se čist zasekirala in moram mal večkrat kaj fizično narest, ne pretežko zaradi dojenja, ampak vsaj kako malenkost, k to je res tu mač user posted image . sem splezala sam tisto smer, ki jo spleza tudi moja 3,5 letna hči... user posted image user posted image user posted image , danes pa imam muskelfiber...user posted image

eh, grem mal počivat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
18.12.2006 13:06:23   
buchka
Ojla, Tanja, hvala, ker si naju dala na seznam. Mimogrede, pri nas in vas bomo pa na isti dan praznovali rojstni dan!user posted image  Je pa zgleda tvoj sonček med tistimi, ki niso zamenjali noč za dan. Mi imamo še vedno probleme; od dveh, treh zjutraj se zbuja na eno uro in bi se kar igral. Zdaj ga bom poskusila mal več budnega držat čez dan, pa kakšno urco pozneje v mižale spravit, pa mogoče bo.

Rose, jaz te čisto podpiram. Meni se zdi pravilno rokovanje z. pomembno. Jaz sem bila pozorna na Filipovo obnašanje že od začetka, ker so nam v šoli za starše to polagali na srce. Sem se potem trudila pravilno držat pa prenašat, ampak sva vseeno na zadnjem obisku pri pediatrinji dobila napotnico za razvojno. Kar dober mesec je treba čakati, da prideš na vrsto (vsaj v ZD Šiška), midva pa sva imela srečo, ker je nekdo ravno odpovedal in sva že bila na obisku. Je bilo prav super, zelo so bili prijazni. S sestro sva ponovili prijeme, pokazala je, kako naj ga v lupinici obložim s plenicami. Sicer pa so ugotovili, da je rahlo asimetričen in pokazali nekaj vaj za vadbo, ko je na trebuščku. tako da sem zadovoljna, ker sem dobila potrditev, da delam s Filipom ustrezno. Je pa res, da sva midva z user posted image  najbolj disciplinirana, vsi ostali ga premetavajo bolj prosto po ...  Se pa potrudim in vsakemu povem, kako naj ga prime; če pošteka, je ok, če ne, pa malega škratka ob prvi priliki odvzamam. Je pa res, da svojim staršem pa najožji žlahto težko odrečeš. Jaz se slabo počutim vedno, ko zatežim, naj si umijejo roke, preden ga primejo. Se mi pa zdi, Rose, da je taka burna reakcija bolj posledica nemoči tvojh staršev, ker si želijo, da bi mu nudili najboljše. Saj miso sami krivi, v njihovih časih ni o handlingu nihče govoril. Kako pa naj potem obvladajo. ti želim, da vam nekako uspe.

A ste pisale božičku tudi zase, al samo za vaše cukre? Jaz sem si letos zaželela masažo in sem od jelenčkov izvedela, da se mi bo želja izpolnila. Se že veselim.

Se beremo, lp. 

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.12.2006 13:24:28   
x_srečka_x
Sem prej pozabila dopisati da sem dodala še nekaj novih fotk v album od svoje Vesne.
Jeeeeeeeeeeeee Pri nas pa snežiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buchka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......