ajne
|
hojla, urskamravlja, zgleda da je nekaj v zraku, ker ajdica to noč tudi ni spala kot ponavadi in je kar nekaj sitkala. pa vse mamice pravijo, da so otročki nekaj razdražljivi, tako da mora nekaj biti u luftu... kar se naših daril tiče pa je pri nas tako, da sva s taveliko letos vlivale svečnike iz gipsa, ki jih je potem ona umetniško pobarvala s srebrno in zlato barvo, pa notri sva dali svečke in to je to, za familijo - babice se itak stopijo, ko dobijo kaj kar so ustvarili njihovi vnučki. za otročke sem tudi že nakupila in sem včeraj že vse zavila in že čaka. sem kar prek neta naročila iz baby centra, da se ni treba gužvat tam notri in če naročiš za več kot 5 jurjev je poštnina zastonj. meni je to totalno kul... pa v parih dneh dostavijo na dom. aja moja kuhinja pa obsega juhe na tisoč in en način (predvsem zelenjavne in gobove, mesne pri nas ne pridejo v poštev), rižote, testenine, razne omakce (gobova, sirova, tunina, bolognese, carbonara,...) in na hitro popečene biftke, pa pečjakove dobrote (štruklje in cmoke), pa ajdovo kašo narejeno kot rižote (sam da je namesto riža kaša), pa krompir na vse mogoče načine z meskom ali bučkami ali malancani pečeno v pečici... skratka vse kar se naredi v pol ure. je kar pester izbor (nikoli pa ni ničesar ocvrtega, razen enkrat na leto pomfri, ker ga tavelika rada je s kečapom - itak vse je s kečapom, tud makarone ). yennika, upam, da nisi tud velika 168 cm, ker potem ne vem če nisi jaz. imam namreč totalno iste "mere" kot ti prej in sedaj ... a ja, jebela, sam kako leto maš manj kot jaz, če se prav spomnim ... in ja poznam filing, ko se ti kar ne uspe "nažret". prej sem pojedla pol pizze in sem skoraj počila, sedaj zmažem celo brez problema... ajajaj kaj bo po dojenju? pri prvi sem bila po enem mesecu nazaj na svojih kilah in nikjer nobene sledi o kakih šlaufkih okoli pasu, zdej pa tole. sem si sedaj privlekla v "našo mini telovadnico" plezalke in "jutri res začnem" poplezavat po stenci... to je super za trebušne mišice... žiža, v ponedeljek bi pa tud jest prišla v ŠL (če lahko ), k že sto let nisem bila tam. Kje in kdaj pa se dobite? tko, pupki spita, atija še vedno ni, grem gledat trenja, k me je zadnjič moja epizoda z radarjem totalno streznila in sem videla da imajo danes oddajo na temo prometnih nesreč...pišuka, me vsakič zmrazi, ko se spomnim na prizore zmaličene pločevine... brrrr...
|