buchka
|
Ojla, Tanja, hvala, ker si naju dala na seznam. Mimogrede, pri nas in vas bomo pa na isti dan praznovali rojstni dan! Je pa zgleda tvoj sonček med tistimi, ki niso zamenjali noč za dan. Mi imamo še vedno probleme; od dveh, treh zjutraj se zbuja na eno uro in bi se kar igral. Zdaj ga bom poskusila mal več budnega držat čez dan, pa kakšno urco pozneje v mižale spravit, pa mogoče bo. Rose, jaz te čisto podpiram. Meni se zdi pravilno rokovanje z. pomembno. Jaz sem bila pozorna na Filipovo obnašanje že od začetka, ker so nam v šoli za starše to polagali na srce. Sem se potem trudila pravilno držat pa prenašat, ampak sva vseeno na zadnjem obisku pri pediatrinji dobila napotnico za razvojno. Kar dober mesec je treba čakati, da prideš na vrsto (vsaj v ZD Šiška), midva pa sva imela srečo, ker je nekdo ravno odpovedal in sva že bila na obisku. Je bilo prav super, zelo so bili prijazni. S sestro sva ponovili prijeme, pokazala je, kako naj ga v lupinici obložim s plenicami. Sicer pa so ugotovili, da je rahlo asimetričen in pokazali nekaj vaj za vadbo, ko je na trebuščku. tako da sem zadovoljna, ker sem dobila potrditev, da delam s Filipom ustrezno. Je pa res, da sva midva z najbolj disciplinirana, vsi ostali ga premetavajo bolj prosto po ... Se pa potrudim in vsakemu povem, kako naj ga prime; če pošteka, je ok, če ne, pa malega škratka ob prvi priliki odvzamam. Je pa res, da svojim staršem pa najožji žlahto težko odrečeš. Jaz se slabo počutim vedno, ko zatežim, naj si umijejo roke, preden ga primejo. Se mi pa zdi, Rose, da je taka burna reakcija bolj posledica nemoči tvojh staršev, ker si želijo, da bi mu nudili najboljše. Saj miso sami krivi, v njihovih časih ni o handlingu nihče govoril. Kako pa naj potem obvladajo. ti želim, da vam nekako uspe. A ste pisale božičku tudi zase, al samo za vaše cukre? Jaz sem si letos zaželela masažo in sem od jelenčkov izvedela, da se mi bo želja izpolnila. Se že veselim. Se beremo, lp.
|