ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ampak kje je strast,kje so iskrice,ko zvečer ležim ob njem? zakaj je v mislih blaznost,ko vem,da ne smem? ko premišljujem o njem, spim pa ob drugem? kdaj je konec?kdaj točno veš,da ga ne ljubiš in da je čas,da greš, ne glede na vse okoliščine? kdaj neha skeleti,ko se trudiš in vidiš,da čas prehiteva, odločitev pa od nikjer? kdaj veš,da je drugi,ki te obnoreva,ki ima iste sanje kot ti in iste želje, tisti pravi? Hm strast sta verjetno zbubila na potiv mirno rutino... Včasih je to reverzibilno, včasih pa ne - kako je pri tebi, ne vem, ker ne vem niti, ali si to želiš... to se moraš po moje najprej vprašat: ali bi sploh rada še probala pošlihtat stvari s sedanjim partnerjem ali te že preveč vleče k naslednjemu? Ali se ti še da vlagat ali ne? Na pol je po moje najtežje bit... Kdaj veš, da ga ne ljubiš več? Hm, ne vem, po moje se ne zaveš v enem trenutku, počasi pride... Skelet bo nehalo šele potem, ko se boš že odločila za enega, pa še to ne takoj... sploh kdaj v življenju začutiš,da je nekdo pravi? ali samo jaz ne poznam tega občutka... Kdaj veš, da je nekdo pravi? Jaz sem bolj ziheraš in vem to šele po nekaj letih skupnega življenja... Nekateri trdijo, da takoj, jaz si tega ne morem predstavljat... Zdaj za nobenega od teh dveh še ne moreš tega vedet po moje... Si pa daj priložnost zvedet. jaz sem za svojega fanta mislila, da bova mela romanco, ki bo trajala max. 14 dni, on je šel stavit s prijateljem, da ne bo dlje ko en teden... zdaj sva skup več kot 7 let in veselo pričakujeva - tak da življenje te preseneti, da še veš ne, kdaj in kje... (so pa zato vsi drugi vedeli, da sva si všeč, samo midva ne ) Zato se po moje zdaj ne obremenjuj s tem, kdo je pravi in kdo ne - to je odvisno tudi od tebe, kdaj boš hotela, da je nekdo pravi... Ni to ravno samo usoda... Rajši naredi to, kar si želiš, vsekakor pa ne ostajaj z njim samo zato, ker ima fajn družino in imata vse ostalo pošlihtano, ČE ga nimaš več rada... Če ga imaš, pa se potrudi obudit strast...
|