|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
12.12.2006 14:21:58   
lilka
Jaz oz midva z možem morem rečt, sva že opravila šolo za starše, danes grem samo še na nego dojenčka, ker sem zadnjič manjkala, je bil pa mož, sem mogla prej odit, ker smo mele sošolke s faksa srečanje in ker me mož zafrkava, da mi ne bo povedal, kako se ga previja in kopauser posted image , bom šla danes sama to poslušat, pa je, sej to res hočem vedet.

Joj, ne mi o božičnih nakupih, midva z možem sva šla včeraj, ker je bil še ednini dan do božiča, ko sva imela oba čas. Za znoret kakšna gužva, pa mene so noge bolele, pa cela neka boga sem bla.user posted image ...mi si kupujemo samo majhne pozornosti, razen za najino "novo" nečakinjo bova kupila CD z otroškimi pesmicami(če bova pri hudiču kje dobila kakšnega lepega, v naših rovtah nič nimajo), drugače pa vsem za vrednost tam okoli 1000. Midva kupiva vsem enako, ženskam sva kupila pletene košarice v obliki božične zvezede, en naraven okrasek za jelko , čokolado in svečko, vse lepo v rdeči barvi. Moškim pa komplet za tuširat in te fore in čokolado. 10 ljudi mava za obdarit zato ne moreva pretiravati. Kupila sem naravni papir čisto navaden rjav in rafijo, pa pomaranče bom narezala in posušila in lepo naravno zavila pa je. Pačmajhna pozornost, mi si res ne kupujemo vrednejših daril, midva z možem pa se nikoli ne obdarujeva amapak greva na večerjo ali pa si kaj posebnega pripraviva, tako mava pač zmenjeno.Ko bodo pa otroci, bo pa to seveda drugače.....letos pa naj še bo tako.....

No zdej sem se pa razgovorila....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 551
12.12.2006 19:45:38   
Kaštrun
Oj aprilčice!

Ve ste pa pridne glede šole. Midva ne veva kdaj bova šla user posted image  Vidim, da večinoma hodijo cca. ene 3 mesece pred PDP-jem. Bom mogla še jaz malo okoli pogledat. Ne vem če bom zadnje dva meseca lahko res po 4 ure sedela tam, poleg službe in šole, tko da res ne bi blo neumno, če se mal "pobazam".

Drugače pa glede Božiča... Mi smo pa navajeni, da edino za Božič dobimo to kar si zaželimo. Midva z možem imava še rojstne dneve, tako da mu je mal težko dat darilo za 1000 sit user posted image , edino letos sva zmenjena, da najlepše darilo itak dobiva aprila. No sicer sva pa midva darila tudi omejila - za vse ostale - na cca. največ 2000 sit, razen seveda najmlajših otrok (Legice) in imam večinoma že kupljeno.

Komaj čakam morfologijo v petek user posted image . Upam na vse najboljše in se že veselim. Potem pa še izpit po UZ-ku in v ponedeljek po 5ih tednih nazah v službo. Hvala Bogu! Se mi že kar malo meša doma user posted image .

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
13.12.2006 19:35:31   
bojana1
Hay souser posted image !

Naj vam povem,da sem po moje rekorderka pri kilogramiih(11kg)user posted image Obseg trebuha 96.Tudi popek mi je začel ven štrletiuser posted image .
Prav tako že od vsega začetka hodim pogosto na WC,tudi ponoči vsaj 2X.Je kar nadležno,zato ker se potem vedno zbudim.Pa se ne sekiram preveč,ker kot sem že omenila sem v bolniški in malo dlje poležim.
Kar se tiče opreme in oblekic za našega user posted image sem imela namen kupovati šele v januarju,vendar me je malo zaneslo in sem že kupila jajčko,ter gugalnico.
Prav tako še me čaka nakupovanje daril za Božič in letos sploh nimam idejuser posted image .Nimam pravega občutka,da bi bil december.V glavnem upam,da me bo kmalu prijela nakupovalna mrzlica, če ne bom vse zamudila.
Lepo se imejte,ter pazite nase in na svojeuser posted image !!!

1.4.2007 bom prvič mama

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 553
13.12.2006 22:08:04   
Mimi*
Bojana,nisem dosti za tabouser posted image   hihihi

Lulanje je pa tudi pri meni poglavje zase...pomoje,da grem najmanj na 1 uro al pa še clo 2xuser posted image
Edino to me veseli,da mi ponoci ni treba vec hodit!

V šoping bom šla pa jaz kar v poned. al pa torek takoj zjutraj,ko je najmanj gužve.
Do 15ih bom pa že nakupila,potem pa po taveliko v vrtec.
Vsaj to prednost imamo me,ki smo v bolniški,da smo zjutraj frejuser posted image

No,ampak bi bila rajši cist ok pa delala.

Držte pesti za sneg pa oglasite se!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.12.2006 23:28:23   
wallery
OJ!

Najprej da se pohvalim sem od zadnjega javljanja opravila dva izpita in to zelo uspešno še sebe sem presenetila nisem pričakovala takega uspeha.
Kg- zaenkrat še  - 2 kot preduser posted image (user posted image user posted image )samo se mi v zadnjem času kar povečujejo kg(miklavž pa ful mi zopet paše sladko)čeprav zaenkrat nimam povečanega sladkorja se moram paziti pa tako težko se je nečemu odpovedat.Bom imela v 25t ponovno testiranje na sladkor

Popek imam že cca 2m izbočena

Kar se pa velikosti trebuha tiče imam pa ooooooooooggggggggrrrrrrrrooooomnega že sedaj nisem ga še izmerila mora pa biti okrog 100 cm če že ni več.

Pri nas je bil tudi Miklavž pa še Božiček bo verjetno prišel tak bolj skromen.
Pa sneg naj pade okrog Božiča čene bo tako pusto in nebo pravega vzdušja,pa moja tavečja ne bo mogla sankat 
zaenkratuser posted image  pa pa

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.12.2006 0:05:13   
katja pv
Trenutno stanje aprilčic:
01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
01.04. - lonib, Ljubljana (3.user posted image , 1. user posted image - 15.9.1995, 2. user posted image - 24.11.2000)
01.04. - bojana1, Slovenj Gradec (1.user posted image )
02.04. - rumena, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image - 12.10.2005)
03.04. - mary10 (2.user posted image , 1. user posted image - 6.11.2005)
03.04.- andie, Celje
04.04. - anna2007
04.04. – Bay, Postojna ali Izola (1. user posted image )
05.04. - tikka (1.user posted image )
05.04. - hariba, Celje (4. user posted image , 1. user posted image - 06.09.1995, 2. user posted image - 24.07.1998, 3. user posted image - 11.05.2000)
06.04. - ily, Novo mesto (2.user posted image , 1. user posted image - 08.02.2003)
06.04. - vanna
07.04. - Katikasu, Ljubljana (1.user posted image )
11.04. - laaara, Celje
11.04. - cicmar (1.user posted image )
14.04. - BarbaraE, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 08.04.2005)
14.04. - Julija24
14.04. - kikica
15.04. - Brunette_
15.04. - a&m, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 4.12.2004 )
16.04. - wallery (3.user posted image , 1. user posted image - 15.09.2003, 2. user posted image - 29.01.2006)
17.04. - ALESSA
17.04. – gaja, SG (1.user posted image )
18.04. - julij11 (2. user posted image , 1. ?)
19.04. - Ksia (1. user posted image )
19.04. - lilka, Slovenj Gradec (1.user posted image )
19.04. - Katym, Novo mesto (1.user posted image )
19.04. - katja pv, Murska Sobota (2.user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
20.04. - Lari, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 18.12.2004 )
20.04. - Tanchy, Ljubljana (1. user posted image )
22.04. – taška 30, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 28.04.2005)
23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2.user posted image , 1. user posted image - 18.08.2004)
23.04. - anonimna T
23.04. - zalbi, Ljubljana (1.user posted image )
24.04. - Mimi*, Ljubljana (2.user posted image ,1. user posted image - 17.04.2004)
24.04. - Pinja, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 25.12.2004)
25.04. - Jagoda3, Ljubljana (3.user posted image 1. user posted image 28.12.2000, 2. user posted image 21.10.2003)
26.04. - Beti S, Šempeter pri Gorici (2.user posted image , 1. user posted image - 29.12.2003)
26.04. - mojčca, Kranj (2.user posted image , 1. user posted image - 09.03.2005)
27.04. - Tinka1, Maribor
27.04. - NinaF, Kranj ali Ljubljana (1. user posted image )
28.04. - Petica, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 28.7.2002)
28.04. - Mokka, Ljubljana
30.04. - *metuljčica* (2.user posted image , 1. user posted image - ?.11.2004)
30.04. - deja777 (1.user posted image )

Trenutno nas je 45 nosečnic za april.
Statistika: do sedaj se nam je rodilo 18 user posted image in 7user posted image , 2 pa ostajajo še uganke(? - julij11, *metuljčica*).

Anonimna T javi se, da vnesem tvoje pravo ime!

Prosim, da mi še vse tiste, ki še niste sporočile kraja, kjer boste rodile le tega sporočite, da bo seznam čim bolj popoln. Hkrati vabim še tiste, ki niste javile datumov rojstva vaših "odraslih" otrok, da mi tudi te datume sporočite, da jih vnesem v tabelo.
---------------------------
Dodana je še nova nosečka andie, ki je zabeležena v seznamu nosečk, v naši klepetalnici pa se še ni pojavila.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 556
14.12.2006 8:46:52   
hariba
Bojana 1 jaz sem se danes zjutraj stehtala in imam 10 kg več kot pred nosečnostjo. Pri prvi nosečnosti sem se v zadnjem mesecu za 10 kg zredila.
Mene zanima v čem boste ve kopale novorojenčka. Jaz razmišljam o čebričku, sem rr forumu zasledila, da je fajn. jaz sem prin prejšnih otrocih imela povijalno, spodaj pa banjico, ato ni najbolj praktično, tako, da bom tokrat kupila previjalno brez banice.
Imejte se lepo!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 557
14.12.2006 8:53:07   
zalbi
Wallery - čestitam za izpita, tudi jaz ima naslednji teden en izpit in se intenzivno pripravljam... Ja pa kg v zadnjem času tudi bolj hitro pridobivam.
Popka še nimam izbočenga. Obseg trebuha pa imam 89, pa se mi zdi, da mi je v zadnjih 14 dneh narastu, prej se sploh ni kej vidl.

Hariba - zakaj ni una banjica praktična, tako me malo zanima, ker sem razmišljala o nakupu take previjalne.

Sicer pa me zanima, kja kej menite o smučanju, čisto tako na splošno me zanima?

fajn se mejte...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 558
14.12.2006 9:09:23   
lilka
Wallery -tudi jaz ti čestitam, bravo punca!

Jaz se od prvega dneva nosečnosti nisem še nič zredila, trebuh imam pa 102 cm, sem že prej bla bolj trebušasta, zdej sem pa kot Božiček....user posted image

Jaz bom kopala v kopalnici, ker imava stanovanje tako narejno, da so varata samo na kopalnici in spalnici ostalo je odprto(če si predtavljate) in bi težko dosegla temperaturo, ki mora bit za kopanje. Imela bova banjico na stojalu, ki se kupi zraven, brisala in oblačila po kopanju bom na tleh v kopalnici, ker bom imela povijalno v dnevni in tam ne bo dovolj toplo. Tako nekako sem si jaz to zamislila, ker drugače ne bo šlo, da bi pa jaz samo zaradi kopanja 70 kvadratov segrevala na 20 stopinj(aprila) pa ne bo šlo. Čebrička ne bom imela, ker je fajn res za majhnega dojenčka, ko pa je tam 3,4 mesece, pa če je velik dojenček, kar moj sigurno bo, če mam že jaz 178, mu je čebriček premajhen, ne moreš natočit dosti vode in težko prideš zraven, sem videla pri sodelavki.Meni se ne zdi praktičen prav iz tega vidika.
Ajas zakaj ni praktična povijalna ki ima noter banjico....ker ko ti skopaš, si že prej pripraviš brisačo in oblačilca i vse, kam ga boš pa položila, če bo povijalna v fazi banjice?Zato mislim jaz, čisto tako na pamet.

Pa še nekaj me grize, midva sva dobila od soseda voziček, model izpred štirih let in sem bla prepričana, da bom tistega imela, ker je lepo ohranjen. Zdej pa vedno bolj gledam reklame, pa mamice z vozički, pa majo vse te nove dizajne, jaz bom pa takega stromodnega vozila, joj sej ne vem kaj naj, takega ko bi jaz mela pride 100 jurjev to je pa ful veliko poleg vsega kar rabiva, ne vem no, če je smisleno glede na to da voziček imava in da ni malo denarja za novega, samo zato da bo lep in da mi bo zelo vešeč. Sej ne vem kaj naj.....user posted image

Zdej sem pa naložila......lepo bodite!

< Sporočilo je popravil lilka -- 14.12.2006 9:15:00 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.12.2006 10:17:18   
Mimi*
Zalbi,tudi meni je tista previjalna z banjico cisto brez veze!Preizkušeno.
Takoj na zacetku je bilo ok,cez dva meseca je pa tamala že tolk brcala,da je bilo vse mokro po tleh v sobi.Pa še enkrat se mi je zgodilo,da je z nogico nekako odprla tisti cepek,ki lahko vodo ven spušcaš in voda je lepo tekla po predalih in cunjicah....vse je bilo mokro.
Potem sem pa banjico raje postavila v taveliko banjo in jo tam kopala.Hrbet je pa kar trpel pri tem.
Pa tudi premajhna površina za previjanje je na tej omarici.Moj dragi jo je potem malo predelal,da je bilo lažje.
Vsekakor priporocam ta vecjo previjalno omaro.
Jaz imam zdaj v tej omarici od tavelike cunje,tko da bom podlago za banjico še nekje najdla,da jo bom lahko samostojno postavila v kopalnico.
Cebricek mi je pa posodila ena prijateljica,ko je bila tamala stara 2 meseca in je bilo super.
Vzeli smo ga na morje in sem jo tam namakala vsak dan,ker je boli morje še premrzlo,zunaj pa vroce.
Pa še ful ji je blo všec notri.
Sicer ga ne bi zamenjala za banjico,ker v cebricku bolj težko umivaš dojenckovo ritko in nogice,v banjici pa je le bolj raztegnjen.Jaz sem v glavnem oboje kombinirala.

Lilka,tudi jaz imam bolj oldtimerja za vozicek in se mi lušta imeti kakšnega lepšega ampak bom ostala kar pri tem.
Ce sem pri taveliki zdržala,bom pa še sedaj.
Pa še živim bolj na barju in sem veliko po makedamu in podobnem,tko da mi ga vsaj ni škoda.
Sicer pa 4 leta star model res ni tako zastarel.Moj je najbrž star 10 let.user posted image

Smucanje je pa sigurno prevec zahteven šport v nosecnosti.Predvsem pa je ogromno možnosti poškodb.Tudi ce ti obvladaš,te pa kdo drug zgaziuser posted image
Jaz si ne bi upala.

papa

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.12.2006 10:29:44   
Tanchy
Wallery: tudi jaz ti čestitam za opravjena izpita! Tudi jaz imam še 2 zelooo težka pred porodom za narest, enega sem pa že .... potem pa še diploma...kasneje. Sem pa že slišala, da se nosečnice baje lažje učimo ... morda zato, ker imamo eno glavco več user posted image user posted image user posted image user posted image ???

Lilka: Po moje, če si želiš nov voziček res zelo želiš, ga kupita. Lahko se tudi tako izgovoriš, da boste morda imeli še kakšnegauser posted image in bo tako večkrat prav prišel. Tako ali tako je pa voziček taka stvar, da ga (če si pridna) kar fino uporabljaš in odsluži tudi tistih 100 jurčkov - modva sva si ga hotela sposodit pa ni šlo, ker so že naprej dali, pa še čisto uničen je (baje). Tako bo imel naš mali nov voziček in s fantom računava, da bova zagotovo imela še kakšnega user posted image ali pa bova posodila njegovemu bratu (če bo kaj naštimal user posted image ). Sem pa tudi naročila voziček z lupinico in tudi pride 100 jurčkov. Ni malo, ampak bomo že ... si potem raje jaz česa ne kupim.

Tudi meni trebušček ker raste, kilce pa ne gredo pretirano gor (do sedaj +2kg), sem pa tudi sama ugotovila, da mi je zrasel v zadnjih 14 dneh - prej pa se je komaj videlo.

Komaj čakam, da zapade sneg, da dobim malo feelinga, da prihajajo prazniki... večinoma sva z mojim že nakupila user posted image za Božička - jaz full uživam v zavijanju in obdarovanju, nakupovat pa ne maram preveč, ker nikoli ne vem kaj bi kupila.  Ponavadi najraje podarim kaj uporabnega in ne pretirano dragega.

Lepo se imejte!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.12.2006 11:28:17   
smotka lonib
Živjo bodoče mamice! Po dolgem času se vam, spet oglašam. Sem rabla pol ure, da sem vse prebrala, kar sem zamudila zadnjih nekaj dni. Zadnje čase sploh nimam časa za računalnik. Če ne kuham in pospravljam, pa se ubadam s sinovo šolo. Kar naprej ga moram preganjat, da se gre učit.
Zdej , ko sem na bolniški, delam okraske za novoletno jelko. Smo jo že postavili tako da okraske sproti obešam. Za miklavža pri nas ne damo veliko. Samo nekaj sladkarij in kakšno suho sadje. Za božička pa tudi ne bomo pretiravali glede daril, razen za hčerko (smučke) in sina (MP3) bova porabila več denarja. Ni lepšega, če osrečiš svojega otroka z darilom, ki si ga želi. Nama z možem pa božiček prinese skupno darilo. Kupovala še nisem nič, me čaka 20.12. , ko bom imela pregled pri svojem G. 
Me zanima, če je med nami kakšna primorka? Ker imam G v Novi gorici, bom šla malo pogledat čez mejo, pa me zanima, če imajo tam igrače kaj ceneje?
Me zanima, če katera ve za kakšno trgovino z rabljeno opremo (vozički, lupince...) v Ljubljani. Jaz novih stvari (razen oblačil) ne bom kupovala, ker je tale tretjiuser posted image  zadnji. Vsaj upam, da se mi nav spet zalomiluser posted image user posted image .

Kar se pa snega tiče, ga najraje vidim takrat, ko so prazniki. Škoda, da pade tud na cesto. Sem doma bogu za ritjo, pa včasih traja dva dni, da se kakšen kmet zbudi, da nam zorje cesto od vasi, do naše hiše. Še dobr, da imam tk dobrega soseda, da tam pustim avto, drugač ne moreš nikamor. Edina dobra stran tega pa je, da imamo sonce, ko je včasih v Šk. Loki (kjer imam starše) totalna megla. takrat si mislim dobr, da sem doma v hribih. ne bi šla več živet v mesto. Že tk sem se vozila dve leti v službo v Ljubljano. Dobr, da sem na bolniški.

Lep pozdrav in požajte svoje bušije.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.12.2006 11:41:01   
vanna
Ponovno se javljam, po dolgem casu. Smo imeli v sluzbi ful guzvo, pa ni bilo casa, zdaj pa sem na bolniski... Ne vem, mogoce bom mogla do konca ostat na bolniski. V ponedeljek grem k g., pa bomo videli. Imam zivec ali misico vklesceno pod desnimi rebri, pa ne morem sedet. Ful bi rada sla delat, ker mi je doma res dooolgcas.
Manjkajoci podatki: prvic noseca, Ptuj.
Kaj ni nobene iz Ptuja, na seznamu nisem videla, da bi katera bila?

vanna

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.12.2006 15:31:09   
bojana1
Wallery-ČESTITKE pa kar tako naprej

Sem opazla,da vas je že kar nekaj v bolniški.Sam da ni kakšnih večjih problemov,pa včasih kr paše.
Vanna-kakšne težave ti lahko povzroča vkleščen živec?

V glavnem,s kilogrami ste me mal potolažle ,nisem imela več občutka,ker grejo kr gor.
Kar pa se previjalne tiče jo bova pa midva morala dat delat po meri,ker bo kar v kopalnici nad pralnim strojem,zaradi prostorne stiske.V čem pa bomo kopaliuser posted image pa se še morem odločiti.

Lilka-če si želiš voziček pa ga kupi,potem pa kr oba uporabi za različne priložnostiuser posted image

Glede smučanja pa ima Mimi prav,mimogrede te lahko kdo zgazi.Mene je lani ena Nemkauser posted image pol pa se še zment nisma mogleuser posted image
Tudi jaz bom letos ven spustila bordanjeuser posted image .

Lepo se mejte

1.4.2007 bom prvič mama

(odgovor članu vanna)
Neposredna povezava do sporočila: 564
15.12.2006 7:23:20   
hariba
Lonib haha potem se pa midve z istimi zadevami ubadava. Tudi jaz moram tastarejšega stalno priganjat k učenju. Tekom dneva ga 100 krat vprašam, če je napisal vso nalogo, potem po 20 h se pa naenkrat spomni. Zanimivo a ne? Kako pa tvoj tavelik kaj gleda na to, da boste dojenčka imeli. Moja tavelik nič ne reče ne za ne proti, zato me malo skrbi, mala pa kar sanja kako bo ona kopala in previjala.  Ta srednji pa da ga bo vrgel skozi okno, če se bo cmeril ponočiuser posted image user posted image  A vaši sončki se veslijo, da bodo bratce ali sestrice dobili?
Zalbi jaz tudi v nosečnosti nisem nikdar smučala, čeprav sem sicer zelo navdušena smučarka. Imam tudi strah, da bi padla ali se zaletela s kom. Se tolažim s tme, da sem lani dosti presmučala.
Kar se tiče povijalne mize z banjico, je tudi problem, ko otroka vzameš iz vode kam ga odložit, da zapreš banjico in pokriješ mizico. No široka je naša miza bila dovolj. Povijalno mizo kot samo smo zelo, zelo pridno uporabljali. Tudi predali pridejo zelo prav, da imaš za malega oblačila pač posebej.Do 5 mesecev sem jih kopala tam not, potem so pa itak bili preveliki in smo kar banico v veliko banjo dali. Mislim, da bom tokrat kupila banjico na stojalu in jo imela v kopalnici, tudi po laminatu ne bo teklo, v sobi pa povijalno z predali.
Joj, zdaj pa moram se poslovit in delat začet, dobimo danes kontrolo iz Ljublane.Uh!
Lep vikend vsem!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 565
15.12.2006 8:03:45   
lilka
No midva sva se odločila včeraj, bova kupila nov voziček(tudi ve ste se v večini s tem strinjale a ne?user posted image ). Ne vem, da bi prvega otroka vozila v starem sosedovem že bolj bogem in staromodnem vozičku, se mi nekako ne zdi več, toliko da bova kupila novega bova že zmogla. Mož je takoj, ko sem mu omenila, rekel, a si želiš nov voziček, ja potem bova pa kupila novega, če ne si boš vsakokrat ko boš otroka v starem vozila mislila, kako bi blo fajn imet novega.
Seveda pa je nakup vozička projekt, da te na rit vrže, ker je toliko ponudnikov. Če gledam po RR, je o enem vozičko toliko različnih menenj, da se res težko odločiš. Npr. meni je tako všeč 3TEC ta novi ABC dizajn, pa so ga na RR tako zašinfale, da ne vem če bi ga sploh še šla gledat. svakinja mi pravi, da bi za moje rovte in makadam bil fajn traxx, pa ga spet eni hvalijo, eni pljuvajo po nejm, pol si pa res čisto zmešan.....mah sej bo.

Hariba - glede banjice in povijalne imava čisto enako mnenje...

No moj otrok še ne breca...če me bo še eden vprašal a že brca bom znorela, zakaj me vsi to sprašujejo....sem pa danes ponoči rodila v sanjah, lepo gladko in to fantaka, precej velikega......

No dovolj zdej čvekanja...lepo se imejte punce!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 566
15.12.2006 8:43:37   
tikka
Ojla, aprilčice! Jaz se spet po dooolgem času oglašam.
Sedaj delam po 4 ure, ker 8 ure in več enostavno nisem zdržala in sem bila popolnoma sesuta, nič ni bilo od mene, večkrat sem zlezla skupaj...in to baje vse zaradi izčrpanosti. No sedaj je ok, zjutraj grem lahko malce kasneje od doma in popoldne je še vedno dovolj dolgo. Tudi počutje je boljše.

Jaz sem še pred 14 dnevi govorila, da bom z nakupi počakala do januarja, pa da se nikamor ne mudi, ampak potem me je kar zagrabilo in do danes nama manjka samo še voziček, banjica in vse malenkosti (kozmetika, plenice ipd...) Ker je to najin prvi user posted image  sva se odločila, da bova večino stvari-oblekic in opreme kupila na novo ali malo rabljeno, tako da bova stvari obdržala in si jih ne izposojala. Večino bombažnih bodijev sem kupila novih (bila sem v H&M-u, Prenatal-Emporium, in par iz Babycentra in Pikapolonice) pliš pajacke in hlačke sem kupila nekaj rabljenih a krasno ohranjenih, ostalo bom pa še sproti po potrebi dokupovala. Posteljico imava naročeno, a ne vem kaj pri Sadeku tako mečkajo z dobavo. Posteljnino (komplet z obrobo) sem šla kupit v Zibko na Brezovico-se res splača in tista gospa je ful prijazna, tam sem dobila še blazino za dojenje in eno lepo dekco. Ostale stvari za otroško sobico in par kompletkov posteljnine sva nabavila v Ikei. Sedaj so vse stvari še lepo zapakirane in čakajo, da začneva urejat sobico, upam da čimprejuser posted image

Glede kil user posted image  jaz sem se tehtala danes zjutraj-in pokaže +8 kil user posted image  trebuh je pa že dolgo časa tako velik da ga je nemogoče spregledat in mi gre že prav na živce ko me sprašujejo-a si ti mogoče noseča?! Nee, samo tako čudno sem se zredilauser posted image

Naša pikica naj bi bila user posted image  in je prav lepo živahna in aktivna. Zanimivo je, da se brce pojavljajo enkrat desno, enkrat levo in na sredi trebuha. Očitno ima prostora še dovolj za telovadbo.

No, lepo se imejte in pobožajte svoje trebuščke!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
15.12.2006 10:35:40   
vanna
Vkleščen živec? No ja, bolelo me je ful v višini zadnjih treh reber na desni strani, tako da sem lahko le ležala. Nisem pa mogla ne sedet in ne hodit, ker me je tako bolelo. Ostra bolečina. Zdaj je že boljše. Še me samo malo boli. V ponedeljek imam g., upam da bo vse vredu, da lahko grem delat, ker mi je doma res dolgcas. In drugače se tudi super počutim. Pa upam, da se bo tudi spol user posted image  videl.
Nimam pa niti tako velikega trebuha user posted image , pa pet kg več. Mi grejo zadnja dva meseca precej kg gor. Sem vmes malo shujšala, od stresa, ko so mi rekli, da bom verjetno mogla bit doma... Imam že vse nazaj in še malo zraven user posted image .
Za user posted image  pa še nimam nič, ker se januarja selimo v novo stanovanje, pa bomo pol vse nakupili. Upam, da bo šlo finančno skozi user posted image . Zdaj začnemo obnavljat stanovanje, pa še nimam barve za otroško sobo izbrane. Prej bi vseeno rada vedela za spol...

vanna

(odgovor članu tikka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
15.12.2006 17:05:36   
KSIA
Ola, pozdravljene. Vidim, da ste bile ta teden kar pridne. Pri nas v službi je pa delovno, delovno in še enkrat delovno. Ko pridem domov komaj še kaj postorim. Ta teden sem kar zanemarjala svojega user posted image , tako da se mu bom danes oddolžila z eno dobro večerjico in s sladico seveda user posted image .
No, drugače pa sem tudi jaz vedno bolj na nočnem pohodu do WC- ja in nazaj. Na noč grem vsaj tri krat. user posted image veselo brca, sedaj ga čutim že celi dan. Je prav fino, samo na trenutke se kar vstrašim, ko tako iznenada brcne.
Stanovanje sem že malce okrasila, samo s svečkami in dišavami, pa potpurijem in podobno. Jelke še nimava, daril pa še tudi nisva kupila. Mi je kar zoprno v nakupe, sedaj ko se povsod tare ljudi.  Drugače pa za user posted image še nimava čisto nič, kar ne upam si prezgodaj kupovati. Bova pa sigurno kaj nabavila januarja, ko bodo razprodaje. Saj so za otročke tudi?
No, lepo se imejte za konec tedne pa čim bolj se razvajajte.

(odgovor članu vanna)
Neposredna povezava do sporočila: 569
15.12.2006 20:37:49   
smotka lonib
HARIBA! Moj sin (11 let) nima nič proti, da bomo imeli še enega dojenčka. Še ko je bil star 4 leta, je bil zelo žalosten, ko sem imela v tistem letu 2 SS in nismo dobili dojenčka. Naslednje leto pa je bil ful happy, ko smo dobili še deklico.  Sam rekel je, da upa, da bo fantek, da bo lahko z njim fulbal igral. Sem mu rekla, da ko bo user posted image  tako zrastel, da bo lahko igral fulbal, bo on že za puncam letal ne pa za žogouser posted image user posted image user posted image . Hčerka pa si želi seveda deklico, da jo bo lahko česala itd.. Saj veš kakšne so deklice.

Pa lep sončen pozdrav vsem aprilčicam.

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 570
17.12.2006 22:34:20   
wallery
OJ!

Ker je to moja 4.ta nosečnost(enkrat sem imela SS)imam doma že več ali manj vse razen stvari ,ki jih ne morem uporabiti od prej(-dude, stekleničke,plenic in še kakšna malenkost)

Tudi voziček bom imela ta star (3 leta) saj je fino imeti novega samo pri meni ,ko naj bi bil ta user posted image  zadnji je to nesmiselno pa še dosti stanejo novi poleg tega se mi zdi da je še dovolj ohranjen.

Previjalna: mi imamo doma izdelano po naročilu ima 4 velike predale na vrhu pa je narejena tako da ko bo user posted image že zrastel in ga ne bom mogla več previjati  gor vrhnji del enostavno snamem in ta se spremeni v navadni predalnik.

Banjica:kopala pa bom v običajni banjici sem že od večih mam slišala da ni fajn ker user posted image ne moreš dobro umiti.

Zalbi: kot so ti že nekatere punce svetovale ne smučat je prenevarno  ----------Med športe ki niso primerni za user posted image spadajo tudi jahanje ,kolesarjenje ,jadranje ,smučanje in bordanje mogoče se najde še kaj

Jutri bomo tudi mi postavili smreko in dali gor lučke pa balončke pa jaslice bomo postavli komaj že čakam.

Pa nekaj slikic za na šipo bova z Niko še naredili ker sem ji obljubila

Toliko zaenkrat

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.12.2006 8:57:46   
lilka
Evo pa smo včeraj rešeili moj problem z vozičkom, na tastovi 60 letnici, so mojo mamo sorodniki spraševali, kaj bi midva rabila za dojenčka in jim je kar povedala kako je z vozičkom in bodo skupaj vrgli in ga nama kupili, takega kot si ga bova izbrala. In za enkrat sva si nagledala enga od Quinija, trikolesnik, s košaro, vrečo in jajčko, da bo komplet in sicer v zeleni ali pa oranžni jaz hočem met. Zdej se bova pa po novem letu odpravila po trgovinah da malo vidiva kako v živo zgledajo. Zdej sem pa res srečna, imela bom nov, lep voziček.user posted image
Pa razumem, če je vaš voziček od prejšnejga otroka da ga še naprej uporabljate, jaz pa nekega sosedovega, ko nista imela namena met več otrok in ga sploh nista pazila......

Wallery-glede povijalne imam jaz čisto isto zadevo v načrtu, sva jo narisala in jo bova dala delat. Meni se to zdi super vaianta.

No včeraj mi je uspelo zaviti vseh 15 daril, sem si kar oddahnila ko sem končala. Sem kar zadovoljna s končnim izdelkom. ta teden popldne res nebi utegnila, ker imamo skoraj vsak dan v službi neko prireditev. Komaj čakam, da mine ta december, sej je lepo, sam je zelo naporno.

Takole, bodite krasno...

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.12.2006 13:18:24   
Anonimen
No, da se vam malce javim - pa podebatiram otroško opremo - sem je dala kar nekaj čez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - ker sem bila pri prvem čista začetnica in sem seveda mislila, da vse vem.user posted image

Kar se tiče vozička - definitivno Qinny buzz (zelo lahko vodljiv, udoben, možnost nastavitve košare, lupinice, športnega vozička...

Kar se tiče plenic - tiste, ki ne morete v tosamo - tetra plenice izdeluje tudi neki privatnik (mi smo imeli obojne - tosamine in od tega privatnika) in se jih definitivno pegla lažje kot tiste iz tosame - so malo bolj kompakte.

Otroški sedež za hranjenje - peg perego prima pappa - uporabljamo ga od 3. meseca starosti (ima možnost naklona hrbtišča) - toplo ga priporočam, čakajte, da bo v BC v akciji, ker je potem 23.000 SIT. Mizica je snemljiva, tako da kasneje lahko otrok je tudi pri mizi. Za rezervo in za potovanja pa Ikein sedež Antilop (14,90 evrov).

Lupinice ne kupujte Romerjeve (babysafe) - Črtomir je v njej bil natanko 2 meseca - bila mu je pretesna (mar pa vsi tisti testi in super ocene).

Kopanje - midva sva imela tisto banjico, ki služi tudi kot previjalna mizica - saj se je obnesla, ampak, ker je bil fant tako velik (pri treh mesecih skorja 8 kg in tudi sedel je že ob opori - trdo) sva ga kmalu začela kopati v banji. Delfin se je zelo obnesel - to je tisti nastavek za v banjo, v katerega daš otroka.

Plenice za enkratno uporabo - po vseh možnih variantah sem ugotovila, da so za noč še najboljši vijoličasti fixisi - pampers je počil, babylove so prepuščale... Podnevi pa Libero.

Za "prvo pomoč" doma imejte - fiziološko raztopino, alkohol in praško pasto (za vneto ritko najboljša stvar), vato (najboljši so flekeci).

Kozmetika - Bubchen; sam pazite - ognjičevo olje za telo pušča fleke na oblačilih.

No, toliko o opremi z mojimi očmi.

Upam, da sem vam kaj pomagala.

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
18.12.2006 14:29:38   
smotka lonib
Raho! Ko sem prebirala zadnje novice, da naj bi prinesel policajski dedek mraz darilo, sem takoj klicala na našo upravo in ugotovila, da moja hčerka ne bo deležna darila, ker je naš sindikalist na naši postaji pozabil oddati spisek otrok. Grozauser posted image user posted image user posted image ! Mislim, da bi morali tudi naše pom. poslati na dodatno usposabljanje. Plačuješ sindikatu članarino, potem pa dobiš prst v rit.

Še to. Pri nas že pada sneg. Upam, da ga ne bo preveč, ker imamo potem probleme s cesto.

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.12.2006 15:02:40   
hariba
Lonib Ja moja hčerka tudim želi sestrico in kot vse kaže se ji bo želja uresničila, ta srednji je pa takkakor ga primeenkrat reče,da bo dojenčka, ko zrast učil karateja, naslednjič pa da ga bo nesel na balkon, če bo se drl ponoči.
Ksia verjetno bo se že našlo kaj za dojenčka na razprodaji, kakšen pajacek ali majčka, kaj dosti pa žal ne, ker bodo znižane zimske debele stvari, to pa za nas, ki bomo rodile spomladi pretoplo,kaj dosti se ne splača v naprej kupovat, ker ne veš kako vreme bo, pa tudi vse skupaj zelo hitro prerastejo. Jaz od oblačil še nimam nič, razen dveh zelo lepih bodyev, ki sem jih mimo gred kupila v Sparu. Jazzdaj nabavljam opremo, vsak mesec nekaj, oblačila bom pa bolj sproti.
Voziček smo kupili od quina z velikimi bibljivimi kolesi, ker bomo user posted image  vozili tudi po gozdnih poteh. Sem pa za starejše imela od peg perega in je bil supe. Samo tisti model je že ven iz prodaje in mode.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Nega
dejzi

Kaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)

olje (48%)

mleko (23%)

krema (19%)

drugo (kaj?) (9%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!