|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
6.12.2006 16:57:37   
hariba
Bojana1 dobrodošla med aprilčicam!
NinaF ti kar kupi voziček. Midva ag že tudi imava in posteljico tudi. Vsaj vse naenkrat se itak ne da. Predrago! No voziček še sicer ni bil v načrtu za kupit za to leto, vendar je moj user posted image  bil prejšnji teden službeno v Nemčiji in je slučajno videl tak voziček za kakaterega sva se pogovarjal, da bi ga kupila športen z velikimi kolesi 23 000 cenje kot pri nas. Jaz sem optimistka, zato se sploh ne obremenjujem s tem, da bo šlo kaj narobe.
Katjapv Držim pesti za te, da se ti stanje izboljša!
Ja tudi jaz sem bila na morfologiji, vse je o.k. Napovedali si mi pa user posted image , isto kot na NS.
Sklenila sem, da se ne bom več tehtala, kee rmi vselej pokaže več. Pa kaj, doslej sem po vsaki nosečnosti shujšala an predporodno težo in bom tudi tokrat. Sedaj bom pa uživala sladkosti veselega decembra user posted image . Danes za miklavža nas je šefica častila s čokoladcami, v petek imamo službeno zabavo, v nedeljo moja mama 60 letnico. Jao, jao!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.12.2006 18:29:58   
Tanchy
NinaF: Jaz bom pa ravno danes še pri sončku naročila voziček z lupinico. user posted image user posted image user posted image Tako, da nisi čisto nič zgodaj. Saj ga moraš tako ali tako kupit.

Včeraj sem bila v Tosami in kupila tudi tetra pleničke poleg drugih stvari. Moram rečt, da so pleničke za 1.000 sit cenejše v Tosami kot kje drugje (njihove to.to). Sicer pa tudi sama počasi že kar nakupujem za malega, ker mi bo prihodnje leto zagotovo zmanjkalo časa zaradi drugih obveznosti. Pa še veliki stroški se porazdelijo na manjše user posted image .

Bojana1: Lepo pozdravljena mad čvekami user posted image !

Kako ve kaj svoje user posted image čutite? Jaz sem user posted image 21 tednov pa se mi zdi, da ga včasih po cel dan ne čutimuser posted image in me potem skrbet začne, potem, ko pa spet malo pomiga sem pa v user posted image . Je pri vas tudi tako?

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.12.2006 18:48:11   
smotka lonib
Tanchy! Pomiri, niso vsi user posted image  razgrajači. Moj je zelo zelo živahen, da mu/ji včasih rečem fuzbaler. Ko sem šla zjutraj ob 03.00 uri na WC, me je tako veselo brcal, ko sem se ulegla nazaj v posteljo, da pol ure sploh zaspati nisem mogla. Moj user posted image  je najbolj aktiven takrat, ko se po delu malo uležem. Takrat pa mi v trebuh nabija, kot bi imel nogometno žogouser posted image user posted image user posted image . Tudi moja prejšna dva otroka sta bila v trebuhu zelo aktivna, da ne omenim po porodu, ko čez dan nista spala skoraj nič. Čez dan sta na vsake tri ure  zaspala za pol urce, ponoči sta ponavadi spala tri ure skupaj, pol pa dve uri nič. Takrat sem bila zelo aktivna, ker sem bila noseča čez pomlad in poletje. Očitno sem to prenesla na otroka. Najbolje bi bilo, če bi čez dan malo zaspala, ampak mi ne uspe. Čez dan nisem navajena spati. Si kar mislim, da bo tale moj tretjiuser posted image  , ko bo prišel na svet, izredno aktiven.

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.12.2006 20:35:46   
katja pv
Trenutno stanje aprilčic:
01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
01.04. - lonib, Ljubljana (3.user posted image , 1. user posted image - 15.9.1995, 2. user posted image - 24.11.2000)
01.04. - bojana1, Slovenj Gradec (1.user posted image )
02.04. - rumena, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image - 12.10.2005)
03.04. - mary10 (2.user posted image , 1. user posted image - 6.11.2005)
04.04. - anna2007
04.04. – Bay, Postojna ali Izola (1. user posted image )
05.04. - tikka (1.user posted image )
05.04. - hariba, Celje (4. user posted image , 1. user posted image - 06.09.1995, 2. user posted image - 24.07.1998, 3. user posted image - 11.05.2000)
06.04. - ily, Novo mesto (2.user posted image , 1. user posted image - 08.02.2003)
06.04. - vanna
07.04. - Katikasu, Ljubljana (1.user posted image )
11.04. - laaara, Celje
11.04. - cicmar (1.user posted image )
14.04. - BarbaraE, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 08.04.2005)
14.04. - Julija24
14.04. - kikica
15.04. - Brunette_
15.04. - a&m, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 4.12.2004 )
16.04. - wallery (3.user posted image , 1. user posted image - 15.09.2003, 2. user posted image - 29.01.2006)
17.04. - ALESSA
17.04. – gaja, SG (1.user posted image )
18.04. - julij11 (2. user posted image , 1. ?)
19.04. - Ksia (1. user posted image )
19.04. - lilka, Slovenj Gradec (1.user posted image )
19.04. - Katym, Novo mesto (1.user posted image )
19.04. - katja pv, Murska Sobota (2.user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
20.04. - Lari, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 18.12.2004 )
20.04. - Tanchy, Ljubljana (1. user posted image )
22.04. – taška 30, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 28.04.2005)
23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2.user posted image , 1. user posted image - 18.08.2004)
23.04. - anonimna T
23.04. - zalbi, Ljubljana (1.user posted image )
24.04. - Mimi*, Ljubljana (2.user posted image ,1. user posted image - 17.04.2004)
24.04. - Pinja, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 25.12.2004)
25.04. - Jagoda3, Ljubljana (3.user posted image 1. user posted image 28.12.2000, 2. user posted image 21.10.2003)
26.04. - Beti S, Šempeter pri Gorici (2.user posted image , 1. user posted image - 29.12.2003)
26.04. - mojčca, Kranj (2.user posted image , 1. user posted image - 09.03.2005)
27.04. - Tinka1, Maribor
27.04. - NinaF, Kranj ali Ljubljana (1. user posted image )
28.04. - Petica, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 28.7.2002)
28.04. - Mokka, Ljubljana
30.04. - *metuljčica* (2.user posted image , 1. user posted image - ?.11.2004)
30.04. - deja777 (1.user posted image )

Trenutno nas je 44 nosečnic za april.
Statistika: do sedaj se nam je rodilo 18 user posted image in 7user posted image , 2 pa ostajajo še uganke(? - julij11, *metuljčica*).

Anonimna T javi se, da vnesem tvoje pravo ime!

Prosim, da mi še vse tiste, ki še niste sporočile kraja, kjer boste rodile le tega sporočite, da bo seznam čim bolj popoln. Hkrati vabim še tiste, ki niste javile datumov rojstva vaših "odraslih" otrok, da mi tudi te datume sporočite, da jih vnesem v tabelo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.12.2006 21:03:28   
katja pv
Punce hvala za spodbudne besede. Sedaj sem na "počitku" že 5 dni in meni je tako grozno dolgčas, da vam ne morem povedat. Počivam na veliko, malega razgrajača izredno malo dvignem (če je res sila in ni nikogar doma, da bi to storil namesto mene), drugače se naš sonček potrudi pa spleza k meni na posteljo in se tako malo pocrklja.

Glede na to, da ste si nekatere izmerile obseg trebuha, sporočam še moj podatek 96 cm (5kg+). Kreme proti strijam pa so popolno metanje denarja skozi okno, ker je vse odvisno od elastičnosti kože in je dovolj če se mažete z olivnim oljem v primeru, da imate suho kožo.

Raho lepo da si se oglasila. Sem kar malo spremljala, če te kje med nosečkami zasledim. Še vedno držim pesti za vas, da se vam čim prej posreči. Glede kg pa čestitke, dobro ti jih je uspelo spraviti dol glede na pridobljeno težo. Tudi sama nisem izvajala nobenih diet in so kg vseeno šli sami počasi navzdol.

Držite se še naprej in se še kaj pišemo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.12.2006 13:32:19   
lilka
Pozdravljam vse nove aprilčice!

Mi smo imeli včeraj morfologijo, je rekel G., da je vse v najlepšem reduuser posted image , zredila se še vedno nič nisem, pritisk imam o.k, sladkor pa mi je po obremenitvi malo narasel in se moram baje malo pazituser posted image . Mož je bil zraven in vse zelo pozorno opazoval, za spol nisva vprašala.

Tanchy jaz brcik še nič ne čutim(21T), pa mi je G. rekel, da bi jih zadaj že morala, mislim kaj pa naj, če jih ne, ko bo pač bo, sej v knjigah piše, da je pri prvi user posted image čas do 24 T.

Jaz sem tudi absolutno zato, da se začne stvari za dojenčka že prej kupovat, ker je vse skupaj res velik finančni zalogaj, po drugi strani kaj pa če rodimo s 7 M, pa nimamo še nič pripravljeno, a ne?No midva bova počasi naročila izdelavo povijalne mize, zibko(družinska), kinderpet (podarjen), voziček(podarjen) pa imava že spravljeno v kleti.

Toliko za enkrat, bodite krasno.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.12.2006 8:59:23   
zalbi
Končno spet pozdravljene!

neki mi je nagajal internet, pa se nisem mogla oglašat.

Sicer sem imela ta teden morfologijo, pa je G rekla, da je naš user posted image  zelo zelo živahen. Brcike čutim že od 17t, zdej sem v 22t. Pol k sva pa z možem hotla vede spol, pa je najin user posted image  dal noge skupi in ni in ni hotel pokazat kaj je, tko da še ne veva. Se pa zdej odločava za 3d, ampak še nevem.

Jagoda3 - a ti je komisija odobrila. Jst mam namreč težave s križem, zdej hodim na fizioterapijo v porodnišnico, pa nevem kolk časa bom še sposobna delat. Zdej sem malo doma, tko da te čist razumeme, ker se zelo navadiš biti doma.

Uživajte v teh še zaenkrat toplih decemberskih dnevih.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.12.2006 10:17:09   
Kaštrun
Ej punce,

samo nekaj glede 3D UZ. Jaz sem klicala v Postojno (v PO ga delajo "kar tako" - zaradi tvojega firbca), pa mi je sestra povedala, da naj bi se najbolje videlo od 22 - 25 tedna in da je vse že do februarja zasedeno! user posted image  Je rekla naj pokličem okoli 20. decembra, če bodo razpisali še kakšno dodatno ambulanto. Je pa 12.000 SIT za plačat.

Sem pa brala na MON-u ko je Pušenjak user posted image  odgovarjal, da on 3D UZ ne dela "kar tako" in da se pri njemu ni možno naročiti samo zaradi "firbca", ker ima čisto preveč drugih stvari.

A je potem še kje 3D UZ, pa da jaz ne vem??? user posted image

< Sporočilo je popravil NinaF -- 8.12.2006 10:19:19 >

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.12.2006 11:31:54   
BarbaraE
NinaF - menda ima sedaj tudi dr. Strahova v Domžalah 3D. Žal pa ne vem, koliko stane. Se pa že nekaj časa spravljam, da pokličem in malo o tem povprašam.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.12.2006 12:32:18   
Tanchy
No, evo punce, čim se vam malo potožim, da mali noče ne vem kako brcati, ga je včeraj CEL DAN! razganjalo in je celo moj user posted image začutil brcike user posted image user posted image user posted image user posted image tako, da sem full v user posted image . Pa verjetno greva še zadnjič sama malo na kratek oddih v toplice konec meseca user posted image .  Samo še vedno ne vem kako bi se odločila glede kopanja v bazenih glede na to, da bo termin med Božičem in Novim letom kar poln. Po moje bom šla, vendar se pač ne bom kopala user posted image . Bom pa še G v ponedeljek vprašala kako je s tem.

Kako pa kaj praznično vzdušje pri vas? Meni manjkajo prave zimske temparature in seveda sneg!!!

Uživajte!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.12.2006 15:08:16   
hariba
No jaz imam sicer raje sneg v hribih kot v mestu, toda okrog božiča mi je pa všeč, če je belo. Samo letos ga ni nikjer. Upam , da vsaj med božičnimi prazniki zapade, da bodo imeli moji otroci kaj počet, sicer bojo le pred pc in ne bom mogla vas brat user posted image . Aja mi smo včera risali(packali) božične motive na okna z barvami za steklo.
Moja user posted image  zelo brca. Me zanima če vas tudi tako pogosto tišči na vodo kot me? Čez dan grem vsaj enkrat na uro. Se mi zdi malo pretirano, ker še vseeno nisem tako visoko noseča. Zdis e mi, da me ful tišči potem pa ne grem dosti.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.12.2006 15:11:53   
hariba
Aja Tanchy pa napiši mi potem prosim tu gor kaj bo rekel ginekolog glede kopanja v toplicah. Mi tudi razmišljamo, da bi šli med božičnimi prazniki za kak dan v Čatežke ali Olimijo na kopanje, če že s smučanjem letos nič ne bo( jaz itak ne  smem).

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 537
8.12.2006 15:24:37   
cicmar
Pozdravljeneuser posted image !

Evo mene po dolgem času. Redno vas berem-itak, sam kaj napisat pa se mi ravno ne da, danes pa se bom potrudila...user posted image
Ta teden je za nami morfologija, tako da sva z user posted image  spet gledala najinegauser posted image . Res je lepo, ko vidiš, kako živahen je. Naju je pa G kar malo presenetila, saj nama je rekla, da bo verjetnouser posted image , do sedaj pa so vsi UZ kazaliuser posted image . Zdaj pa ne veva več, kaj naj pričakujeva. Bi pa rada vedela, da se barvno malo pripraviva(sobica, voziček, cotkice,...).

No, upam da bo končno potrjeno na 3D UZ, katerega imava v januarju.

Za tiste, ki ste spraševale o 3D UZ pri Dr.Pušenjaku. On ga res ne dela, ga pa dela dr.Reševa v isti ambulanti.
Takrat, ko ga bom jaz imela, bom v 26t. Pregled traja cca 45 min, stane pa 19.000 sit-juhuhu...takrat bodo že euri...Dobiš pa fotke in filmček. Res je zadeva malo dragauser posted image Samo glede na to, da pregled kar dolgo traja in da se baje krasno vidiuser posted image se po moje kar splača. Do sedaj mislim, da ni bilo še nobeni žal, da se je odločila za ta UZ.
Še tel.št. 01/510 68 00
Naslov pa je:Zdravstveni zavod Dravlje
                     Ul.bratov Babnik 10, Lj.
To je drugače nasproti trgovine Spar.

Drugače pa se pridno redimo, pri 22t imam 9 kg več, res je veliko samo se mi sploh ne pozna, tako da ne vem od kje ti kguser posted image
Bom mogla črtat nekatere razvade z mojega jedilnika in se malo več gibati.

To je zaenkrat vse, če se do praznikov nič več ne oglasim, vam želim da jih lepo, mirno preživite, pa da vam Božiček in Dedek Mraz prineseta čim več lepihuser posted image .

Tako ali tako pa najlepše user posted image  dobimo v mesecu apriluuser posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.12.2006 15:52:30   
bojana1
Lep pozdrav vsem!  Tudi sama težko user posted image pričakujem sneg,saj sem že cel mesec v bolniški.Bi mi popestril vsakdanjik.Če pa bo okoli Božiča bo pa tudi vredu.Na praznike pa še zaeenkrat še nič ne pripravljamo,ker smo ravnokar v fazi seljenjauser posted image .

Tanchy-tudi midva sva pred kratkim šla v toplice.Moja ginekologinja mi je svetovala,da če se bom kopala,da ne smem biti v vodi dlje od 10 min,prav tako pa voda ne sme biti pretopla(pod 30stop.).Vseeno se nisem kopala,sem pa uživala v branju knjige ob bazenu,dolgih sprehodih,...

Želim vam lep vikenduser posted image

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 539
8.12.2006 16:56:52   
hariba
Cicmar ne vem jaz pa skoraj mislim, da se ja na morfologiji zmotila kot
pa prej. Morda je sedaj user posted image  popkovina prekrivala spolovilo ali pa je imel noge skupaj in se zato penis ni videl. Za mojega mlajšega sina je tudi na UZ ugotovila, da bo punčka. Je popkovina prekrila penis.
Vsem želim prijeten vikend. Jaz pa se zdaj grem rihtat, imam ob 19h službeno zabavo. 

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
8.12.2006 20:04:21   
KSIA
No, pozdravljene še od mene. Ta teden smo imeli morfologijo in vse je OK user posted image , izvedela sva, da imava user posted image . Se res ni dalo skriti, tako je razkazoval svojega lulija user posted image . Nama ga je ginekologinja kar povečala in dala slikco, da se lepo vidi, pa še izmerila mu ga je. Naju je vprašala, če se nama zdi perverzno. Seveda da ne, meri pa že 1,36 cm (luli). No, samo da je ta mali zdrav. Že par tednov veselo brca, tako da ga čutim že vsak dan (večkrat na dan). Me je pa malo opozorila na moje kg (8 kg +, 21 t), pa sem ji rekla, da sem nehala kaditi. No, potem pa je vse upravičeno, samo da ste nehali kaditi - to so bile njene besede. Sem pa zdajle res malo omejila hrano, ker tako naprej ne sme več iti. NO, ta vikend greva malo pogledat starše in pokazat bušija-se že 1 mesec nismo videli, tako da bo kar presenečenje, je že kar velik.
Lepo se imejte za vikend!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.12.2006 17:47:12   
Kaštrun
Punce!!!

Sva kupila voziček user posted image user posted image user posted image . Sva full vesela. Traxx Jaguar 3 v sivo-citronasti barvi. Zdej čakam možeka, da ga skupaj sestaviva.

Cicmar, a tolk drag je 3D UZ pri Reševi??? Halo! To se mi pa zdi, da je ful preveč. Naj pa naredijo UZ v 10ih min in naj ga računajo 10.000 sit user posted image  Edino če imaš takrat tudi morfologijo. To pa štekam, da dalj časa traja. O šit! Sej si full želim pikca vidt še s 3D-jem, samo...

Drugače pa jest sploh ne vem več. Enkrat čutim full kako me brcne, drugič kot mehurčke (pa ne vem al pa me samo trebuh srbi user posted image ), drugič spet traja tri dni da ga čutm... Po moje je tale notr en "varnostnik" - sej veste - sedi pa čaka, brca pa mal mal... Sicer pa glede na to, da sem v 20t me niti ni tolk strah. Me bo bolj potem, če pri 24t ne bo hotel nič brcat.

Imam občutek, da se mi je trebuh kar nekako ustavil pri rasti. Zdej ga zjutraj skorajda nimam kej dosti. Edina razlika je majhna bulca zjutraj ko ležim na hrbtu user posted image , pa je ne morem več notri stisnit!

Morfologijo imava 15.12. in upava da bo vse lepo in prav.

Sicer pa punce a vam je Miklavž prinesel kakšno user posted image ? A vam bolj nosi Božiček?

Za enkrat pozdravček in božajte trebuščke!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.12.2006 14:34:52   
zalbi
helou vsem soaprilčicam!

še en vikend je za nami, se vidi da smo vse bolj kot ne zaposlene.

jst že komi čakam da bo božič, tak čaroben čas...user posted image

Ej zanima me, če se vam že kej popek obrača?

pozdravček vsem user posted image  od souser posted image !

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.12.2006 16:41:03   
hariba
Kaj ej zdaj? A ste spet zaspale  moje drage aprilčice ali pa je tudi vas zajela nakupovalna mrzlica in nimate časa pisatuser posted image ?
Pri nas nosi miklavž darila le otrokom. Božiček pa tudi odraslim.
Jau menis e tudi zdi 3D na Rešljevi strašnodrag, sploh v tem dragem decembru, januarja nas čaka še registracija user posted image , pa hiši v katero smo se oktobra vselili majnka še marsikaj, tako, da ne vem če bom se odločila zanj. Spet sem pa pozabila danes v službi pozabila v Domžale poklicat in vprašat pri njih za ceno.
Želim vam prijeten in uspešen delovni teden. Pa dajte še kaj napisat no. Rada vas berem!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.12.2006 19:15:05   
Tanchy
Evo, punce mene direkt iz morfologije! Vse je o.k., ponovno pa sva dobila potrdilo, da bo naš user posted image user posted image . In je še moj user posted image videl malega lulija - kako se lepo vidi, pa še mahal nama je....

Hariba: Sem vprašala glede toplic in kopanja, pa mi je G scetovala takole: Najbolje je it takrat, ko ni toliko gužve na primer med tednom. Ne smeš v jackuzzi in v sauno. V vodo pa ni problema, samo, da nima več kot 32°C.  V glavnem ni panike user posted image user posted image user posted image .

Meni je pa Miklavž prinesel povišan stol za v kuhinjo! Res bo treba delat, ampak bo sedaj lažje user posted image .

Meni se popek še ne obrača - ali pa tega še ne zaznam user posted image .  Meni se pa tole kar debatirate o 3D posnetkih takole: Sama sem full vsak mesec v user posted image , ko vidim malega na ultrazvoku in sploh nimam potrebe še v 3D. Sicer nam pa manjkajo še 4 meseci in bomo lahko naše user posted image videvale non stop. Jaz to komaj čakam!

Za tiste, ki ste iz okolice Domžal ali pa tako Vam sporočma (če še ne veste), da se v ZD Domžale 10. jauarja začne šola za starše. Jaz bom tam.

No, zdaj se pa lepo imejte in veselo nakupujte darilca ter crkljajte svojeuser posted image !

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.12.2006 8:15:03   
Mimi*
Vidim,da se ne redim tako veselo samo jazuser posted image
Ksia in cicmar,me dobro sodelujemouser posted image hihi

Ni mi jasno,zakaj voda v bazenu ne bi smela imeti vec kot 30 oz 32 stopinj.Saj ja otrok v bušiju na skoraj 37 stopinj,kaj pa ce bit?
Pa tudi za savno nekateri genikologi nimajo nic proti,ce je to krajši cas in ne tista cisto ultra vroca.
Saj konec koncev so nasi user posted image user posted image popolnoma na varnem,izolirani.....
No,vsak po svoje.

Joj SNEG naj že pade!!Pol metra,da bo po mojem okusuuser posted image
Lanska zima je bila najboljša!

Popek  je pa meni v prvi user posted image bolj pozno zacel ven štrleti,sedaj mi pa že 2 meseca skolraj popolnoma ven gleda.No,okol se je obrnil,al kako že ve praviteuser posted image
Zgleda,da se pol ne povrne vec v prvotno stanje.

Pri nas pa darila nosi Božicek.Pa bolj skromne sorte naj bi bila.
Pa spet nimam idej,kaj kupit za vseuser posted image
Dejte mal povedat,kaj boste ve kupile svojim najdražjim,pa vašim staršem,........

Vesel december souser posted image

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.12.2006 9:01:45   
zalbi
Dobro jutro vsem skupaj!

Kar se mojih kg - zaenkrat se ne redim prou zelo, res pa je da sem v zadnjem mesecu pridobila 2kg, tako da sem sedaj na svojih kg pred nosečnostjo.
Mimi* - se strinjam s tabo - naj bo že sneg enkrat... sej je res že čas zanj.

Tanchy - kolk časa pa traja šola za starše v Domžalah - ker tale v lj porodnišnici je baje zares kr naporna - 10 obiskov v slabem mesecu, mi je govorila prijateljica ki je zdaj hodila, da je je bila čisto izčrpana od tega.

Pri nas tudi božiče prinese darila, Miklavž nekaj bolj majhnega.
Darila - ja tudi jaz sem se že začela ubadati s tem. Dobila sem idejo, da bi letos delala okvirčke za slike iz lesa, sam nevem, če bom uspela. Sicer pa staršem mojim bom dala karte za gledališče.

Lepe predpraznične dni!

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.12.2006 9:31:52   
Mimi*
Zalbi,sej ti ni treba v porodnišnico v materinsko,mislim,da imajo tudi po zdravstvenih domovih te predavanja.
Mal pobrskaj po netu...
Jaz sem prvic hodila tja,pa mi je bilo najbolj zoprno od vsega parkirat!Pa še cisto polna predavalnica je.
Razen,ce imaš cas hodit dopoldan.Oz. bodoci ockiuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.12.2006 10:02:12   
Tanchy
Zalbi - Jaz sem klicala v ZD Domžele in so mi rekli, da so predavanja ob ponedeljkih in sredah in to 5 predavanj po 2 uri, od 16.00 do 18.00. Predhodno se ni potrebno prijavljat, samo prideš. Ker se predavanja začnejo 10.januarja, to traja rano do konca meseca. Če pa še katero kaj zanima, lahko pokliče na tel.: 01/72 45 222 - dispanzer za žene.

Meni se zdi v Domžalah super, ker mi je res blizu pa še za parkirat je veliko prostora. Res si ne predstavljam it v Ljubljano ne vem koliko prej zato, da bi našla parking!

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.12.2006 12:01:04   
hariba
Tanchy hvala za odgovr, bomo upoštevali, kopanje v  zelo vroči vodi in prav tako savna mi tudi v nenosećem stanju nista ravno pri srcu.  Le takrat, ko ni gužve je nam bolj težko it, ker imamo 3 šolarje doma. Verjetno bomo šlib v četrtek v Čatežke toplice, upam, da ne bo preveč ljudi. Ko sem bila prvič noseča nam je namreč sestra na predavanju o zgodnji nosečnosti strogo prepovedala kopanje v bazenih zaradi možnosti okužb.
Mimy joj mene zaradi tega obdarovanja že nekaj časa glava boli. Otrokom bom izpolnila želje, ker je pač božič samo enkrat na leto in je pri nas taka navada, da takrat dobijo željeno. Ja tavelik si je letos izbral motorolo user posted image . Vsem trem bom še podarila evro denarnice in paket tistih evro kovancev, ki jih bodo začeliv petek prodajat. Morda še mojemu to dam za foro, kaj pa zraven pa tudi še ne vem. Bo treba malo po trgovinash, samo kaj ko dopoldan nimam časa, popoldan imam pa mularijo poleg. Mojim staršem bom verjetno poleg buteljke kupila še tisti velik pršut s kostjo pa bo. Dali pa bomo enkrat po božiču, ko bomo šli tja na obisk.
Hm problem mi predstavljajo pa tašče user posted image  Jaz imam namreč 2 user posted image . Tisti, ki je babica mojim otrokom moram nekaj lepega, ker mi je zmeraj bila in je še  na razpolago za varstvo kadar koli rabim.  Ta "novi" pa bom verjetno kak komlet kozmetike.
V materinsko šolo bom pa hodila v Celje v zdravstveni dom. Se je potrebno naročit, vendar že cel cel dopoldan kličem in je zasedeno.
Imejte se lepo!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?