|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
11.12.2006 13:44:59   
ronja
zrak, koliko si se pa zredila? če fino papcaš, je to lahko tudi od hrane, hihiuser posted image No, mal heca mora bit.
Tistemu se reče preeklampsija, ampak ne vem, če je vezano (samo) na vodo, moja mami je to imela pri vseh treh otrocih, pa se pri nama z bratom ni pretirano zredila, v bistvu celo zelo malo. To je otrdevanje trebuha, ki ga lahko sproži kako guncanje, pride in mine, to opaziš, ni neka stvar, ki bi počasi nastajala, ampak je bolj kot krč, prime in spusti, če sem prav razumela mami. pa mislim, da se pojavi šele kasneje v nosečnosti, ne tako na začetku kot smo me. Je lahko nevarna za otroka, ker takrat ne dobi dosti kisika v kri...

Lahko pa da si mislila kaj drugega, ne preeklampsije. Vsekakor na pregledu vprašaj. Pa če ti zastaja voda, je itak v vsakem primeru fajn ugotovit, zakaj...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
11.12.2006 14:06:35   
lunca2
Samo res zakaj pa kupiti materinsko knjižico user posted image ? Jaz sem jo dobila takoj ob prvem pregledu pri ginekologinji.
Meni je samoumevno da to knjižico dobiš ne pa da jo kupiš, to res prvič slišim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
11.12.2006 14:09:00   
Anonimen
Ja spet jaz. Zdajle sem kot zmešana klicala v Postojnsko porodnišnico,če mi lahko povedo za moje izvide za DHT kako in kaj. Vezali so me od ene zdravnice do druge, pristala sem tudi v porodni sobi, nazadnje so mi svetovali naj še enkrat pokličem in zahtevam sestro Arijano. Kličem še enkrat in sestra mi pravi da s tem nima nič in da se moram obrnit na doktorja ki mi je opravljal NS, vendar mi je ta doktorica že prej rekla, da s tem ona nima nič in da naj se obrnem na dr. Reš, ki pa z mano nima povezave, saj  sem NS delala pri dr Antonič Babnik. No kaj naj zdaj. Zvedla namreč nisem nič in res ne vem na koga naj se obrnem, ker mi tam ne znajo pomagat. A mi lahko poveste kako sploh zgledajo izvidi tiste DHT, ki ste to že opravljale?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
11.12.2006 14:20:55   
zrak
ZAKAJ PA MORAM JAZ KUPIT MATERINSKO KNJIŽICO..????user posted image  Prvič sem bila na kontroli v 4t ni bilo ivdno nič, drugič v 9 tednu, sem dobila tudi slikico... takrat me je naročil za NS 12.12. in mi rekel da najslednjič naj kupim in prinesem materinsko in sicer da jo kupim v DZS ali tam nekje okoli porodnišnice v Postojni..????

A zdravstvo ni za vse enako???

A hodi še katera v Postojno k dr. Merlo??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
11.12.2006 14:28:34   
Anonimen
zrak  jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologinjo- sestro in ji rekla, da jo moraš dobit, jo imaš pravico dobit . Kje so pa to vidli, da moraš materinsko kupit user posted image . Jaz sem jo tudi dobila v osmem tednu na prvam pregledu ZASTONJ. Meni je sestra še rekla, da bi me na NS kar debelo pogledali, če bi prišla brez materinske knjižice in podatkov o nosečnosti, ki jo je potrdila ginekologinja.
Tako da ti res svetujem da hitro pokliči in zateži, če ti je ne dajo je to res ful čudno. Kaj boš mogla UZ tudi plačat?
Ne vem pa kako je če si pri privat ginekologinji, to pa je najbrž drugo.

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.12.2006 14:30:19   
Anonimen
nogica...ti izvidi izgledajo podobno kot izvidi NS...no, ta je pa dobra, da te kar od enga do druzga posiljajo...ves kaj, pomoje pa poklici tja, kjer so ti NS delali...najbrz so iz laboratorija izvide poslali direktno k tistemu G, ki ti je delal NS...pri meni je bilo namrec tako, da sem dala kri na Polikliniki in cez en teden dobila izvide na dom...s tem, da sem jaz ze par dni prej klicala v Dravlje (tam so mi delali NS)...drzim pesti, da kmalu kaj izves

zrak...to pa 1.slisim, da materinske ni potrebno kupiti...jaz sem jo se vsakic mogla (no, to pa glih tko zveni, kakor, da imam doma ze 10 otrok hehe)...mogoce je pa tudi kaj na tem, da hodim k privat G (no, sicer ima koncesijo, ampak vseeno)

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 11.12.2006 14:38:34 >

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.12.2006 14:38:17   
zrak
No zgleda da so mnenja glede materinske različna, no tudi srečka nosečka jo je mogla.. Nisem pri privat ginekologu.. in moj mi bo tudi NS delal... Ne uZ ne plačam, niti NS ne plačam user posted image , mogoče zato pa moram kupin MK.haha...

Zgleda da ima vsa svojo politiko.

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.12.2006 14:53:44   
ANDREJA 75
ČAO JUNIKE
Nisem si še opomogla od šoka ....
V ponedeljek4.12 sva šla z mojimuser posted image na NSin tam nama pravi gospa pri vas pa dva vidim gleda.......in seveda dva srčka sta bila lepo vidna ležita vsak v svoji posteljici z pregrado z mojim user posted image sploh nisva dojela moj je trikrat vprašal a je to mogoče....ker na prvem UZ v 7 tednu je videla en plod.Ker je en sonček malo manjši me je naročila na NS 18.12 da bo lahko obadva zmerila Jaz delam še ta teden potem pa grem v bolniško.Pa še to  doma že imam user posted image staro 12.let inuser posted image starega 8 let sedaj bomo pa popolni.Ker smo toliko časa čakali smo dobili kar user posted image user posted image .

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
11.12.2006 14:59:34   
Anonimen
Andreja75, cestitkeuser posted image user posted image user posted image !! Joj, kok lepo...sem kr mal solzne oci dobila zdele :)

(odgovor članu ANDREJA 75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
11.12.2006 15:16:37   
KT
Andreja BRAVO, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz se ta teden odpravljam na NS in sicer v sredo. Ronja in Zrak pozitivne misli jutri, na vsak način si pišemo!

Pozdravček user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
11.12.2006 15:19:59   
ronja
Andreja, bravoooooooo!user posted image user posted image Bo pa dvojno veselje! Ja, kdor čaka do čaka in očitno se splača počakat! Baje imamo vse kasneje več možnosti za user posted image user posted image , čim starejše smo in čim več otrok smo prej mele. Kdaj pa imata namen privekat na svet?
Čestitke še 1x!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
11.12.2006 16:06:20   
lunca2
Andreja čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image . To pa lepo da sta kar user posted image user posted image .
Mirno user posted image še naprej in pusti se razvajati!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
11.12.2006 16:19:05   
Anonimen
andreja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image  user posted image . Ful lepo. Naj bosta čimbolj zdrava.

Ja zrak zdaj pa res ne vem kako je s temi knjižicami user posted image

No midva z user posted image sva se odločila da počakava do 19.12 ko imam pregled. Pa bom takrat vprašala kaj naj. Do takrat pa bom pozitivno mislila.

mejte se fajnuser posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.12.2006 17:08:03   
Palčica*
Čao čebelce,

Le na brzino se Vam oglašam,ker sem zasuta z izpiti,pa bi blo fajn,če grem nazaj za knjige.
Tudi sama sem Vas bolj površno brala,a tudi meni se zdi da vem bistvo.user posted image

Kakorkoli vsem ,ki imate ta teden NS-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!
Vsem ostale pa pozdravite svoje user posted image  v mojem imenu.
Ne vem kako je z vami a jaz sem spet iz dneva v dan tolk grozn utrujenaaaa.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.12.2006 20:46:32   
ŠpelaP
Andreja - super za user posted image user posted image
Vse, ki imate v teh dneh NS - veliko sreče in predvsem optimistično razmišljanje pred pregledom!
Glede materinske knjižice - pri nas je ni treba kupiti, jo avtomatsko dobiš pri potrditvi nosečnosti pri ginekologu.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.12.2006 22:57:40   
FLASK_A
Ojla! Vidim da ste pridne s pisanjem čvekice user posted image . Andreja ČESTITAM!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  FUL LEPA NOVIČKA!!

Vse, ki imate NS jutri user posted image user posted image  Povejte kako je šlo!!  Zrak, tudi meni ni blo treba kupit klnjižice, sem jo dobila na 1.UZ pri 8T. Za DHT pa nevem, meni so rekli naj grem na THT, ima katera izkušnje? V četrtek imam pa me zanima kako zgleda- je tudi UZ, ti vzamejo kri?user posted image  Razsvetlite me če veste kaj o teh testih user posted image user posted image

Sem pa takooo zmatrana (beri:psihično) da upam da bom sploh kaj spala danes. Fax me tko muči da je kej grrrrrrrrr!!!!!

Lepe sanje!!!!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
12.12.2006 0:36:55   
Jacqueline
Seznam junijk 2007user posted image :

user posted image
   27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Nik ali user posted image  Nika, Ljubljana
user posted image
  01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina, 26 let, 1
user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    07. MEGi20, 19 let, 1user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image    09. janapan, 28 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image    10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image    10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
user posted image    10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 

user posted image    11. Bibyka
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   15. babajči, 28 let 

user posted image    15. špela07, 1user posted image  
user posted image   user posted image   16. ANDREJA75, 3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   
17. KT, 35 let, 1user posted image , Ljubljana
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image    20. aktem, 35 let

user posted image    20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 

user posted image    22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje
user posted image    27. mentos, 1user posted image , Kranj
user posted image    30. Ronja,
28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana  

!!! Pripišite manjkajoče podatke !!!    

Napišite v postu Jackie s krepko in pripišite podatke, da lažje najdem!!! Hvala!!! 

Pa ostale punce dajte se kaj javit!!!

user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
12.12.2006 8:58:50   
lunca2
Dobro jutro dekleta!

Kako ste kaj danes in kaj počnete ? Jaz sem dobro le malce živčna, ker imam danes NS. Upam, da  danes ne bo dežja ker sem ga že sita, ampak vidim da bo spet en zaspan danuser posted image .

Zrak in Ronja , ko prideta domov iz NS sporočita kako je bilo. Veliko sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
12.12.2006 9:36:13   
Anonimen
za vse tiste punce, ki imate danes NS...drzimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, Jackie...se manjkajoci podatki...starost 27, rodila bom pa v LJ

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 12.12.2006 9:40:41 >

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
12.12.2006 10:25:56   
vidja
Pa se vam še jaz pridružujem in vas vse lepo pozdravljam. Dolgo vas že berem, ampak ker sem imela nekaj težav se kar nisem mogla odločit, da kaj napišem Zdaj pa je bolje in sprejela sem dejstvo, da ne morem ničesar preprečit, tako da že uživam in odganjam vse slabe misli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
12.12.2006 11:20:09   
Kati81
Evo še mene nazaj, sem si vzela par dni počitka na vikendu in sedaj sem spet tukaj a samo do četrtka pol grem pa spet mal na lepše.

Pri nas nič novega, slabosti ni, razen če se preveč najem pol je pa hudo. Še vedno me sekirajo da moram počivat čeprav imam tolk energije da ne vem kam z njo. Kot kaže bom ostala kar do konca nosečnosti na bolniški, vsaj tako pravi G.

Aja, glede trebuščka se meni pozna ampak se mi zdi da nič več kot pred enim mesecem, ker sedaj nisem več napihnjena ampak je samo trebušček, prej sem bila pa full napihnjena.

Za vse k iimate danes Ns držim pesti. Ronja tebi pa čimprejšno ozdravitev, ker to bi pa jaz že znorela da bi se tolk časa vleklo.

Pa en lep dan.

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
12.12.2006 11:24:12   
Bibyka
Hojla

No pa se po dolgem času javljam. Pri meni nič novega. Nestrpno pričakujem pregled ki ga pa imam šele 03.01.... grrrr

Jackie da še moje podatke doponiš, 24 let, 1user posted image , pdp 11.06.2006, user posted image  Tadej ali user posted image  Petja, rodila bi v Lj

Drugače vas pa vsak dan berem. Ronja tebi želim da se čimprej pozdraviš.
Vse tiste katere pa še čaka NS, pa veliko SREČE in uživajte ob gledanju vaših srčkov

Nosečniške hlače sem si mogla kupiti ker so me kavbojke začele tako tiščati ko sem se vsedla da sem si jih mogla vsakič odpeti in je bilo že balo nerodno mi. Sem se pa zredila za 2 kg. noseča pa sem 14 2/7. tako da sem kar zadovoljna. Buši se mi tudi že malo vidi.

LP, Mateja

p.s. Jaz si nikakor ne znam naštimati tukaj tickerja. Bi katera to mi malo bolj obrazložila?!?

< Sporočilo je popravil Bibyka -- 12.12.2006 11:32:30 >

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
12.12.2006 11:43:03   
Anonimen
Bibyka...sej je zadeva cist preprosta...gres pac na en pejdz s temi tickerji...npr. Lilypie.com, Pregnancy And Baby.com...izberes, kaksen ticker zelis imeti...PDP oz. datum ZM...no, v bistvu te tam lepo vodi...ko koncas, se ti izpise ena dolga kaca...izberes tisto v HTML obliki...potem pa tisto samo kopiras in prilepis (gres na RR na moj profil...prilepis tja, kjer pise dodaten opis)...upam, da ti rata user posted image

(odgovor članu Bibyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
12.12.2006 11:53:08   
Bibyka
sreckanosecka... hvala za obrazložitev. Na drugem forumu mi je ratalo tukaj pa nikoli. Pa sem probala že ene 100x.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
12.12.2006 12:16:00   
KT
Bibyka pa sej ga že imaš - ticker namreč.

Pozdravček nosečke - uživajte!

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?