ronja
|
Lusa, ali lahko tale viroza vpliva tudi na druge napake - recimo umske sposobnosti? Tega me je najbolj strah! Nobena bolezen ni fajn, ampak s srčno napako bi znala nekak delat, z umsko zaostalim otročkom pa res ne... Vem, da ne bo nič narobe in se itak tolažim s tem, da če je kri v redu, potem ne bi smelo do nič slbega prit, ne? Kam se pa naročiš za ta pregled pri ? Drnula, mene trebušček boli na pritisk, pa včasih tudi kar tako, samo verjetno nisem ravno dober primer... Sicer me ne boli fejst, tak da se mi to ne zdi nič hudega. Po moje je normalno... Punce, jaz sem tako zadovoljna: včeraj sem bila boljše... Sem sicer spet 2x bruhala, ampak sem lahko sedela in celo nekaj časa stala!!! Čisti luksuz! Pa samo 37,5 sem mela! In sem skoz nekaj počela, sploh nisem mela časa it na računalo! Tudi skuhala sem (sicer res testnine in omakco iz kozarca, več ne bi mogla,ampak že to je napredek ), zložla posodo v stroj, oprala perilo, ga dala v sušilec in potem še zložla in popravla posodo iz stroja in počistla kuhno (razen štedilnika, tega itak ne maram pucat ) Pa do brata sem šla in vzela en kup stvari od tam, ki sem jih še male tam, pa zdaj tu čakajo, da jih bom lahko pospravla... Sem bla pridna, ne? Tak da včeraj je bil super dan! Tudi risala sem ! Do 3h ponoči! Danes še ne vem, kako bo, ni tako dobro kot včeraj, vročine spet samo 37,5, ampak ponavadi mal zraste do pop, kile so skoz iste. Če karkoli delam, se mi takoj ful začnejo roke trest. Prav hecno... srečkanosečka, jaz sem jogo začela delat že na začetku tele viroze, v bistvu takoj, ko sem zvedla, da sem noseča, par dni kasneje. Pa sem zbolela... In zaenkrat tudi ni bilo napredka. Zadnjih par dni nisem delala, ker dobesedno nisem imela prostora (vse je po tleh...), pa sem bila včeraj boljše... Tak da - nimam več pojma, kaj bi pomagalo... Samo da bi šlo na boljše... Baje od 16. tedna dalje lahko čutimo svoje , ampak večina jih kasneje. Jaz komaj čakam, zdaj sem komaj konec 12. - zečetek 13. tedna, tak da moram še malo počakat. Mogoče bo pa to darilo za dedka mraza Ve ste vse že ful pred mano... Jaz pa zadaj capljam... NO, saj samo da bi bilo vse ok, pa sem z veseljem zadnja . Se mi pa počasi začenja poznat - če sem oblečena seveda ne, ampak če pa se slečem, pa je spodnji del trebuščka ven, še fant je opazil - opa! Pas pa še vedno preščipnjen - kar naj tako ostane zaenkrat , se mi ne da kupovat novih cot , dokler ni nujno. nogica, ti kar pokliči, boš vsaj pomirjena, je pa sigurno vse ok. Pa drži pesti za naju jutri! punce KOMAJ ČAKAM JUTRI!!! Mal me je strah, zaradi te viroze, da ne bi bilo kaj narobe, ampak bi rada čim prej vedela, pri čem sem... No, držite pesti, da bi bil spet en tak dan, da bom lahko delala vse ostalo in ne bom mela časa na računalnik, hehe
|