|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
2.12.2006 10:14:28   
KT
 No po dolgem času še jaz.

Še ena rakica se oglaša - to pa je res zanimivo koliko nas je med junijkami. Da še dodam, da so okoli mene sami dvojčki - brat, par prijateljic in moram priznati, da se z vsemi ne samo odlično ampak super odlično razumem - rakci in dvojčki grejo krasno skupaj - pravijo, da se krasno balansiramo, saj smo oboji krasne osebe - polni idej, skrbni, vedno pripravljeni priskočit na pomoč - no, al imam pa samo jaz tako srečo.

Uživajte v lepem dnevu user posted image  in božajte trebuščke.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.12.2006 0:32:40   
Jacqueline
Seznam junijk 2007user posted image :

user posted image    27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Nik ali user posted image  Nika, Ljubljana
user posted image
  01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina, 26 let, 1
user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    07. MEGi20, 19 let, 1user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image    09. janapan, 28 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image    10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image    10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
user posted image   10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 

user posted image    11. Bibyka
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   15. babajči, 28 let 

user posted image    15. špela07, 1user posted image  
user posted image   16. ANDREJA75, 3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   
17. KT, 35 let, 1user posted image , Ljubljana
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image    20. aktem, 35 let

user posted image    20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 

user posted image    22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje
user posted image    30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana 

!!! Pripišite manjkajoče podatke !!!    

Napišite v postu Jackie s krepko in pripišite podatke, da lažje najdem!!! Hvala!!! 

Pa ostale punce dajte se kaj javit!!!

user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.12.2006 9:04:26   
lunca2
Dobro jutro dekleta!

Kako ste kaj danes ? A ste se naspale ? Jaz sem uredu in tudi naspala sem se no vsaj upamuser posted image . Tudi danes zgleda da bo lep dan zato ga je treba izkoristiti. Jaz bom šla malo kasneje na krajši sprehod in nato za knjige, saj se moram malo učit ker me čaka 19.12 izpit in nemškega jezikauser posted image .

Lep dan vam želim in čimbolj ga izkoristite!

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.12.2006 11:49:18   
mentos
Pozdravljeni,

vsak dan vas berem in zdaj sporočam tudi jaz mojo veselo novičko. Moj predvideni user posted image  PDP JE 27.06.2007, JE PRVI, ter sem iz Kranja.
13.12. imam NS, drugače sem pa bila že na UZ v 7 tednu/2 dni, velikost 11.8 mm.
Na NS grem sama, čeprav me je moj vprašal če gre z menoj, sem rekla, da zdaj še ne. V službi še nisem nič povedala, čeprav vem da zdaj moram ker sem skoz na terenu.

Poljubček vsem user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.12.2006 20:11:54   
ronja
nikica, resno ti svetujemo, da se ne micaš od tu, niti pomisli ne na to, tele majčice so natresle pol manj strani kot me, pa majo en mesec več že za debatirat... Skratka, junij je najboljši mesecuser posted image Zdaj pa samo upam, da mi ne bojo prestavili roka niti za en dan naprej, sicer me boste naganale k julijkam...user posted image

Hehe, punce, ne morete si mislit, kako zna bit moja mami zagnana! Za čez vikend je šla na morje (pride še le jutri, jupiiii!) in reci in piši je naročila moji teti (svoji sestri, za katero sem se jezila, da ji je povedala...), da me ona kliče - mislim, ne moreš verjet!!! Mimogrede, ta teta me je tazadnjič poklicala po moje pred kakimi 3 leti, pa še takrat je hotla mamo... Ampak sem se lepo spomnila na vaše nasvete in se enostavno nisem javila - 3xuser posted image je klicala ob različnih urah, potem se je pa očitno naveličala, tako da imam danes miruser posted image Hvala, dečve!

Sicer še vedno pridno bruham. Tak da boljše, da še ne začnem uporabljat te Sanosan kreme, če tako diši, da se dečkom zmeša, ne? user posted image Mu bo sam še hujš...
So pa vsaj antibiotiki prijeli in gre malo na boljše, včeraj sva bila z user posted image celo v kinu - jupiiii! Dvojna igra, priporočam, dober film, super igrajo, tut igralci niso švoh (Matt Damon, Leonardo di Caprio in Jack Nickelson - za vsako generacijo nekajuser posted image ), skratka, letite gledat, dokler je cajt, samo pričakujte tudi kake mal grše prizore (ala šus v glavo...) Sva bila oba fuuuuul poz. presenečena nad Capriom, sva ga mela za bolj takega polizanega, ala "goodlooking but bad acting" igralca, pa madona, tule je super igral (pa še nabildal se jeuser posted image ) Je še katera gledala?

nikica, čestitke za selitev, boš videla, da je to ena najlepših stvari, ki se ti zgodijo v življenju! Preizkušenouser posted image

KT, po moje maš ti srečo z dvojčki, tile, ki jih jaz poznam, niso lih kaj prida pomoč... Vsaj ne takrat, ko jo rabiš, kadar je ne rabiš, jih je pa povsod polno, heheuser posted image

mentos,
kje si se skrivala toliko časa???user posted image Čestitam, seveda! Sramežljivček sramežljiviuser posted image , sej ne grizemo!user posted image user posted image

Čauči, danes sem sicer že izpolnila bonus, ampak ker je zadnje čase narastel na 2x/dan, se bom malo preselila izza račkota na wc... Fajn se mejte, pa velik se smejte!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.12.2006 21:18:34   
FLASK_A
Mentos, dobrodošla med čvekice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja, komaj čakam da nam kaj napišeš, vedno se nasmejim tvojim besedam user posted image user posted image user posted image   In tko kot jaz- tut ti ne greš nikamor!! Ja, mene je moj peljal gledat dvojno igro- KATSTROFA!!! Jaz, čisto blažena, noseča, komaj sem čakala da bova imela večer zase, peljal me je v kino- po njegovem izboru. In prvo in edino v filmu- NASILJE NASILJE NASILJE!! Preveč zame, sem ga ful nakregala- no, zdaj bom jaz izbirala filme. Se pa strinjam za di Capria- čisto spremenjen! Pa čestitam za mamo, da si se je malo rešilauser posted image
Aha, drugače sem se že 2x selila, ampak zdaj upam da grem kam dlje kot v radiju 10km od našihuser posted image user posted image user posted image  

Lunca, pridno se uči, bomo držale pesti- itak pa je izpit še ful daleč, maš še veliiiik časa ;)

Punce, mogoče ste spregledale moje vprašanje, pa bom pač vprašala še 1x: a bo katera šla na 3D UZ, kam (v LJ) in koliko stane, se mi zdi da ok. 15000user posted image  Mene fuul mika, moj je pa tut že čisto nor in se ful veseli.
Pozdravček in lep večer vsem user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.12.2006 22:03:16   
Palčica*
No punce, da Vam povem.

Midva sva povedala !

Ampak od začetka. Po NS v torek sva razposlala sms z dvoumno vsebino-da naj se nama v soboto pridružijo v lokalu,po 22. zvečer.Da jih bova vesela.
Folk je bil nervozen...Od ugibanj ali se  bova zaročila,poročila,poslovno širila,nekdo je bil celo prepričan,da sva zadela sedmico na loteriji,pa do ugibanj,da ni  mogoče fora v tem da sem naredila diplomo...skratka,do petka je bilo na našem koncu skoraj nevzdržno zaradi napetosti,ki ga je dajalo presenečenje.
Saj ne rečem,našli so se tudi tisti,ki so spraševali če pričakujeva naraščaj a ,a mislim da noben ni zares verjel v to idejo.
In kako smo se mazali ven do sobote?
Hja...basali smo jih,da smo delali inventuro pa da nam hodi višek,ki ga je treba popit,pojest.

Ta scenarij,da jih zbereva skupaj in poveva vsem naenkrat sem si zamislila jaz in moram reči,da me je celo soboto dajala huda nervoza in da sem resnično komaj čakala,da jim povem in ne SKRIVAM več.
Res smo se potrudili. Ob devetih zvečer je bil lokal opremljen z sladkimi dobrotami,ki so obljubljale lažje čakanje. Nekje ob 22. se je začel lokal polniti in midva sva začela z nalivanjem šampanjca,punce pa so prinesle kanapeje. FOLK JE BIL ČIST PREČ.Midva pa sva tako uživala v presenečenih izrazih na obrazih.Počakala sva na dogovorjeno uro in (posebej za to priložnost sva bila ozvočena) pocingljala ob kozarec.Aha,oblečena sem bila v hlače z naramnicami ,vendar jih je zakrivala dolga jopica.
V trenutku so bili vsi okoli naju. Res,crkneš od smeha...Kot bi vnaprej povedala,da bova pozvonila v roko 30 sekund.
Tole je bil najin govor.

" V tem trenutku si želiva,da bi bil lokal malo drugače narejen,da bi bil plac tudi za vse tiste ,ki so ostali bolj zadaj (lokal ima dva prostora),pa žal ne gre drugače.Kljub vsemu upava,da sva dovolj glasna,da naju boste slišali tudi zadej.
-vzkliki,da se slišimo !
Torej...Če bi bilo po najinem bi na ves glas zakričala vsakemu,ki bi imel 5 minut čas poslušat,takoj ko sva izvedela sama,a naju je bilo strah da bi šlo kaj narobe.
Dala sva si mejnik,ki nama je ta teden dal "žegenj" da to sedaj lahko narediva.
Zato...kar bi Vam rada povedala je;
DA NAJU JE OBISKALA ŠTORKLJA

Po celem lokalu burni vzkliki,aplavz...skratka NORO vzdušje ! Še sedaj mi gredo kocine pokonci.

In potem spet midva;

Dvignite kozarce in nazdravimo temu,da bomo junija trije !

Takrat sem dala jopico dol in spet aplavz!

Punce noro.Jest še sedaj nisem k seb pršla. Noro...
Res preživela sva čudovit večer. Mislim,da ga oba podoživljava še danes.Kaj šele bo user posted image .
Zdržala sva do 03.zjutraj pa ne vem če sva bila skupaj vsega pol ure,tako so naju vlekli vsakega na svoj konec. Kaj pravijo?
Da je to nenormalno super,da kako sva uspela to tako zakamuflirat, drugi so mi dopovedovali da so vedeli,da se take stvari opazijo z aviona,tretji so prišli z darili ker so mislili,da je obletnica lokala....skratka bilo je pestro,nepozabno.

In če bi lahko ne bi spremenila popolnoma nič.

Toliko od mene.

Upam,da ste tudi ve preživele lep vikend.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
4.12.2006 9:09:35   
Kati81
Evo še mene in dobro jutro vsem skupaj. Mi se počutimo super polni energije in zjutraj tudi malo dlje spimo, razen obisk wcja 2x ponoči danes smo tko zaspali, da je bil ljubi že full pozen za v službo, še dobro da je taka da ni tko pomembno kdaj pride, ampak da naredi kar je za narest.

Ja z N&B sva šle prejšnji teden v BTC in moram rečt da je bilo super, najprej sva kar nekaj časa presedele na kavici in se načvekale pol pa po trgovinah.

Prejšnji teden sem si v Popku kupila full nore hlače, res so lepe in full dobro mi stojijo, ker drugače imam kar probleme glede hlač, niso bile prav poceni a mi jih je moj kupu za god in miklavža tko da sem full vesela.

Ronja tud če ti prestavijo rok (slučajno) ne misli da te bomo spustili k julijkam, od začetka do konca si naša, pa naj rečejo kar hočejo.

Danes popoldan imam pregled me zanima kako bo, mislim da se mi bo dan full vlekel.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
4.12.2006 9:31:03   
zrak
ronja , Lunca. (se mi zdi tudi Nikica) imamo NS na 12.12., Jaz jo imam v Postojni takoj ob 8. uri zjutraj... pa kri mi bodo vzeli, laboratorij in vse to .. no vsaj upam, glede na to da do zdaj mi še niso vzeli krvi, vode, itd..

palčica ti si pa cel filem naredila.. lepo..super zrežisirano... se mi pa zdi čudno , da do sedaj niso nič opazili  13t ni tako neopazno..kakšen je že, pa te ni vprašal...

Jaz sem drugače vredu, zjutraj ne morem vstat..se mi pa zdi, da me malo mineva tista nenadna lakota, ko se ne morem zvdržat...

Imejte se lepo.. papa

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
4.12.2006 9:56:41   
FLASK_A
Palčica user posted image user posted image user posted image  Joj, punca, tut meni so šle kar kocine pokonci! Tako presenečenje si zrihtala- BRAVO TI!!!! Obožujem presenečenja, ko si takole opisovala so mi kar solze stopile v oči..... Fantastično si se spomnila, res.

Zrak, jaz sem že imela NS, 14.12. imam že THT. Bom pa seveda držala pesti za vas, da bo vse super!!! Kar sigurno bo user posted image user posted image user posted image  je pa hecno, da te še niso poslali v laboratorij user posted image  Mene so takoj pri prvem UZ pri mojem g.

Lep dan vsem mamicam!!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
4.12.2006 11:28:11   
pika79
nikical - jaz sem bila na 3D UZ- v Ljubljani pri Rešu, ozirma zraven, kjer delajo nuhalno svetlino,..skupaj s filmčkom in slikicami je nuhalna svetlina stala 14.000 SIT, samo NS stane 12.000, tko da se pomojem splača, je pa hecno, meni se zdi pikica kot en vesolček ali vesolka,...

Ronja - še mene je zamikalo, da bi prec letela v kino, že sto let nisem bila v kinu,...

Na NS je bilo vse super uredu, tko da sem zelo vesela, je pa pogledala tudi moj odmrli plodek (imam user posted image user posted image ) in glede na velikost ugotovila, da je odmrl v 7t in 3d,..., mi je bilo zelo všeč, ker se mu je malo posvetila,..., sej ni panike, ponavadi narava poskrbi, da bolani plodki že takoj odmrejo, tisti drugi bojevnik ali bojevnica pa bo naša prava razvajenka ali razvajenec,...sej ne vem ali naj pišem v moški ali ženski obliki,...

a ste ve imena že izbrale,.., meni to sploh ne gre od rok, nobeno ime mi ni tako zelo všeč, da bi ga dala svojemu otroku,...smešno,...user posted image

no pa lepo se imejte in še tako veliko pišite, z veseljem prebiram,,...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
4.12.2006 11:40:06   
dorina
Se spet oglašam po dolgem času. Jutri bomo dopolnili 14 tednov! Čestitke vsem, ki ste že imele nuhalno!!!user posted image user posted image user posted image
Slabosti so minile, utrujenost pa je še tu, prav tako še ne čutim kakšne pretirane potrebe po seksu. Upam, da se bo to spremenilo, ker bi se naj pri večini nosečnic v drugem trimesečju dvignil libido (vsaj tako pravi Pušenjak v svoji knjigi)... user posted image user posted image user posted image

Glede dvojčkov pa (tudi naš bo dvojček) tako. Poznam jih ogromno in moram reči, da nimam slabih izkušenj z njimi. So inteligentni, tudi starejše osebe, rojene v tem znamenju so iskrivega, odprtega duha, ženske  navadno delujejo mlajše kot so v resnici. Otroci so zelo radovedni in ne morejo biti pri miru. Zmeraj se mora nekaj dogajati in res je, da ti z njimi ni nikoli dolgčas. Da bi hoteli biti zmeraj prvi in da so oni najpomembnejši, ne vem. Se mi zdi bolj, da so zelo prilagodljivi in ker se znajo dobro vživeti v vsako situacijo, so tudi dobri sogovorniki v težkih trenutkih... Pa zmeraj te spravijo v dobro voljo. Skratka, vse najboljše o njih. Sicer pa sama še zmeraj verjamem, da je karakter splet zunanjih dejavnikov, ki oblikujejo otroka. Seveda, imajo tudi že nek prirojen temperament, ampak najpomembnejša pa je vseeno vzgoja. Pa tudi za tiste, ki verjamemo v astrologijo, je vsak človek kombinacija vseh 12 znamenj, pri nekaterih prevladujejo ena, pri drugih druga, odvisno od položajev in aspektov planetov v naši rojstni karti.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
4.12.2006 12:08:53   
ronja
Oj, dekleta! Včeraj sva povedala še njegovemu bratu in njegovi user posted image punci, da sva jima zrihtala družbo, da se bo mali imel s kom igrat (pričakujeta user posted image , jan.) Smo bili pri fantovih starših na kosilu, ker so prišli še njeni starši in smo se vsi spoznali. Fajn ljudje, nič zafnani. Na živce mi gre samo to, da čim poveva, da sem user posted image , vsi mislijo, da nisem bolana... Grrrrrr! I wish! Sem seveda pridno zbruhala tisto kosilo in žal zvečer tudi nekaj kokic... Zdaj pa res ne vem več, kaj bo pomagalo... Najboljše, da se ne sekiram, kaj gre not, mora tut ven, tako ali drugačeuser posted image

nikica, maš prav, krvava je res ta Dvojna igra, ampak je pa zanimiv film. No, pri nama sem jaz zbirala in je bil fant zelo zadovoljen (kako presenetljivo, a ne, hihiuser posted image ) in je rekel, da od zdaj samo še jaz izbiram filmeuser posted image Aja, mami je danes že klicala, ampak se jaz premeteno nisem oglasilauser posted image . Midva sva se že preselila, sicer na svoje tudi v Lj. ampak njej je v normalnih okoliščinah to straaaaašno daleč, tako da ne hodi kaj dosti, jo je treba ful prosit, pa pride samo, če jo bratec pripelje, kliče pa tudi ne, samo zdaj, ko sem user posted image , je pa vse drugače...

palčica, vse, kar lahko rečem je samo UVAUUUUUU!!!! Midva sva mislila naredit vselitveno žurko, pa stanovanje nikoli ni končano in ko sva povabila moje (5 komadov), sva videla, da je to nekak maksimum, kar gre v najino stanovanje... POtem sem imela ideje, kako bom spekla torto v obliki dojenčka za moje, pa za njegove in jim bova povedala, zdaj sem pa tako švoh, pa še bruham skoz, da ne morem nič pečt in je to tudi padlo v vodo... Mogoče pri naslednjem... No, vsaj lubiju sem uspela lepo povedatuser posted image , to je pa itak glavno! Ampak vidva pa - svaka čast!

Ali dr. Strahova tudi dela 3D UZ? Jaz bi za 2 jurja doplačila definitivno šla, če bi bilo možno, to ni toliko, kolikor bi mi naredilo veselja... Za dodatnih 15 pa ne vem, bi morala še premislituser posted image

kati, držimo pesti! Veš, da bo super, brez skrbi! pa super, da si dobila lepe hlače! Meni se zdi, da mi zdaj trebušček začenja malo otrdevat, ne še sicer trebušček v bistvu, bolj spodaj, tam kjer je pač maternica, tak da zgleda prav hecno iz profila - pas ko osa, pa rebrca se mi lepo vidijo, sploh po tej dieti, spodaj pa tak mali birbauh! No, saj še ni tak vidno, mislim, da zdaj to samo jaz vidim...
HIhi, če me ne napodite, ostanem z veseljem tuuser posted image - preden bi se tam dekleta navadila na moje poste, bi po moje že vse rodileuser posted image

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
4.12.2006 12:09:33   
ronja
Zvečer sem pa brala Odštekonomijo do poznih jutranjih ur - potem pa zaspala... Sem jo v bistvu kupila za bratca, za novo leto, včeraj na knjižnem sejmu (sem šla, čeprav sem bila potem zvečer ko ena cota), ampak potem sem jo pa začela brat in me je ful potegnil! Fajn knjiga, sploh za bodoče straše, se mi zdi. Ker pogleda tako mal iz drugih kotov na določene stvari, pa se zamisliš... In se ne sekiraš več tako zelo Kako je recimo bazen bolj nevaren od pištole - za tamale. Ali pa koliko sploh pomagajo razne varnostne zadeve, ki so zdaj tako zelo in (ne vem, ali pri nas tudi, še nisem tako notri, ampak tam imajo po tej knjigi sodeč svega i svašta). Pa ful dobro razlaga, da ne smemo vedno sklepat, da če sta dve stvari soodvisni, da je torej eno posledica druge - lahko je obratno ali pa ena tretja stvar zakrivi oboje...
No, tam je tudi eno poglavje o tem, ali lahko straši škodijo svojemu otroku, če mu dajo slabo ime. Pa ful dobro razloži, da slabo ime ni razlog, ampak posledica tega, da so starši slabi (ne moreš si mislit, kako vse poimenujejo nekateri svoje otroke: ena je svojo hči poimenovala Temptress (skušnjavka), dva hči Shithead (izgovarjata drugače, ampak piše se pa tako! - haloooo!) Dva sta dala svojemu otroku ime kar po prvih črkah bolnice in rodil se je Amchur - mislim, haloOOO!!!! Pravi, da taki, ki se jim ni dalo niti potrudit, da bi našli ime, verjetno tudi sicer ne bojo ne vem kaj...

Pa o tem, kako veliko vlogo sploh ima vzgojo (precenjeno, veliko bolj so pomembni vrstniki, kot si mislimo, res pa da smo pri izbiri teh malo udeleženi, ampak večinoma starši mislijo, da so bolj odgovorni za osebnost svojih otrok, kot so res). Mislim, vse pogleda iz dveh kotov: posvojeni otroci imajo IQ približno tak kot njihovi biološki starši, ne pa takega, kot posvojitelji, ki imajo praviloma višjega in dosegajo v šoli nižje rezultate od povprečja. (to je zaradi genov in zato, ker , ki dajo otroka v posvojitev med manj pazijo kot ostale). Ampak kljub temu jih pa več konča študij, za kar so zaslužni posvojitelji, ki se veliko ukvarjajo z otrokom, ki so si ga nedvomno želeli, če so ga posvojili...

Najbolj zanimivo mi je bilo, ko so gledali, kako na učni uspeh vplivajo različni dejavniki - in kaj so ugotovili? Če strnem, da je pomembno to, kdo starši so, ne pa kaj delajo (to, kdo so  se odloči navadno že pred otrokovim rojstvom). Ful zanimivo, da recimo šeškanje ni melo vpliva na to, pa to, da mama ostane doma s frocem (da ga ne da v vrtec) tudi ne... Starejše mame , ki so mele 1. otroka po 30. letu so imele pa bolj brihtne otroke... En kup takih zadev, ne bom več nalagala, povejte, če vas še kaj zanima

Mislim, je ful zanimivega, res, se splača prebrat, vsaj tisti dve poglavji - mata pa tut avtorja skupaj 6 otrok pod 5 let - se mi je kar zdelo, kdo drug bi šel gledat statistiko imen za 40 let nazaj

Not so še druge zadeve: kako je prepoved splava povezana z naraščanjem kriminala, pa en kup takih stvari, ki jih človek nikoli ne bi povezal, pa so povezane...

Ok, tok o moji nočni serenadi Danes ali jutri grem spet k zdravnici, zdaj me hoče kar skoz videt, no, saj je boljše tako... Upam, da so ti antibiotiki tudi prijeli.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.12.2006 14:16:17   
FLASK_A
Pika 79, prosim če mi malo natančneje poveš kje je to- al pa če maš kakšno tel. (se mi sploh ne sanja, kam se lahko obrnem). Pa hvala za info!!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.12.2006 14:44:51   
Xandra1
Nikical 3D in 4D UZ ti naredijo tudi pri dr. Pušenjaku, Ul. bratov Babnik 10, Ljubljana in stane 12.000,00 SIT, v kolikor želiš vse na CD pa pride 14.000,00 sit! Telefonska št. : 01/510-68-00!
Palčica ... WOOOOWWW! Kot v kakšnem ameriškem filmu user posted image Prijetno presenečenje, prijetna napoved in veseli me, da sta predvsem vidva imela tako super fino fajn pri tako pomembnem dogodku!

Ronja ... tvoji "romani" so prav hvale vredni. Res, vzameš si čas in vse napišeš preprosto, po svojih filingih in predvsem berljivo za vsake učke! Pri vsem tem pa si še tako prekleto realna user posted image to je poklon draga moja. Realna in življenjska!!!

Počutim se še kar user posted image malo mi pušča iz nosa, pa malo me zebe zadnje čase ... mi pa vsaj slabost popušča. Sem napeta kot struna na violini pred prvim UZ v četrtek. Da ne govorim o NS naslednji teden user posted image

Lepo bodite ... vse, ki greste še na NS vam želim obilo užitkov.
Tiste, ki boste opravljale izpite, vam želim veliko jeklene volje za sedenje pred učbeniki in seveda kar najboljše opravljanje izpita (pa srečo z vprašanji)!
Vse ostale pa samo uživajte kot user posted image
Ronja ... tudi ti, čeprav se mi smiliš kot malokdo zaradi tvojega bruhanja. Za Božjo voljo, da ne zna prenehat.

Čuvajte bušije user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.12.2006 14:52:07   
melaverde
Pozdravček z deževne primorske,

spet sem vsa brezvoljna zaradi tega vremena...

Palčica - uauuuu, kar na jok mi gre....brez besed ...

Imam eno vprašanje (mogoče se spet ponavljam) kaj obstaja kaka razpredelnica parametrov za NS ???
Meni je moj ginekolog izmeril 0,8 mm in sedaj me zanima točno kaj to pomeni??
Je imela katera podoben rezultat ? Mi lahko napiše kakšno možnost DS so ji podali ?

Hvalaa
Ciaoo

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.12.2006 14:53:25   
Xandra1
Aja, še to sem hotela povedat user posted image
Jackie ... tista slikica na koncu seznama. Vsak večer imam občutek, da izgledam točno takšna, kot naša nosečka na sliki user posted image user posted image user posted image

Kako ti gre Jackie?

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.12.2006 15:34:32   
lunca2
Palčica bodro sta se tole spomnila in zoorganizirala. Svaka čast.user posted image
Zrak tako je, tudi jaz imam NS 12.12 sem že kar malce nestrpna in komaj čakam da z user posted image greva. Jaz imam v Litiji ob 13.30. Tako, da bom celo dopoldne živčna.user posted image
13.12 pa imam pregled pri svoji ginekologinji in 14.12 še nek pregled v Ljubljani na Pediatrični kliniki zaradi prej prebolele bolezni. Ta teden bo katastrofalen ampak upam, da bo vse uredu.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.12.2006 15:38:57   
lunca2
Palčica lepo sta tole zorganizirala in uredila prostor, ter da so prišli vsi. Svaka častuser posted image

Zrak
tako je tudi jaz imam 12.12 NS ampak v Litiji in ob 13.30. Tako da bom celo dopoldne živčna in postopala sem ter tja. Z user posted image že komaj čakava, da bo prišel ta dan da vidima user posted image .Nato pa imam 13.12 pregled pri svoji ginekologinji in 14.12 pregled v Ljubljani na Pediatrični kliniki zaradi prej prebolele težke bolezni.Ta teden bo kar pester in upam, da bo vse uredu.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.12.2006 19:12:26   
NRMM
Čeer!

Da se končno javim tudi jaz z boljšimi novicami user posted image user posted image . Z mano in mojim user posted image  je zaenkrat ok,no razen vnetja,ki se ga kar ne morem znebit,a prej pa tega nikoli.
Kri in urin sta ok, me je pa dal na testiranje sladkorne, na katero grem jutri zjutraj,dokler je možek še v bolniški in lahko čuva Marušo.
Danes mi je g delal daljši UZ user posted image  in mi pokazal obrazek,srčka,nogice,rokice user posted image user posted image . Srček lepo bije, dete pa zelo miglja. Sem v 11t5dni,torej 12 teden in imam določen PDP 25.6.07, tako da moram jutri še 1x poklicat za NS,da me v tem tednu vzamejo, ker baje ni gužve na Fontani,je pa zadnji čas.
user posted image  je velik dobrih 5 cmuser posted image .Čeprav sem še bolj frišna glede vseh teh UZ in nosečnosti, je bilo vse skupaj zopet lepo videtuser posted image . Komaj čakam,da mine teh par mesecev in spoznam našega razgrajač/a-ico.

Je katera iz Mb in bila na NS na Fontani?

Zdaj pa grem porihtat malo za spanje,potem pa pred tv in aj aj.

Jutri pa pazite,da vas parkljni ne odnesejo user posted image .

Lepo bodite in pobožajte svoje bavšije!

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
4.12.2006 20:21:27   
ŠpelaP
čeer!
Da se še jaz malo javim. Joj, punce, ste pa res prave čveke! user posted image
Mene danes malo v spodenjem delu trebuha pika in to zaradi lastne malomarnosti. Smo danes v šoli izdelovali okraske za okrasitev šole ob novem letu in sem se sama ful v zrak stegovala in nekaj obešala, čeprav vem, da se ne bi smela. Pa sem imela zraven enega učenca, ki mi je pomagal, a sem kar sama nekaj zraven brkljala. Zdaj pa imam user posted image . No, saj tako grozno pa tudi ni, bom že preživela. Samo malo se moram odpočiti.

Lep večer še naprej, pa kar še pišite. Vas je vse skupaj fajn brati!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
4.12.2006 21:11:58   
Kati81
Se še jaz  oglasim, sem iz pregleda in z malim je vse ok, se premika in srček bije, sam sem pa od danes naprej  skor v strogem mirovanju, ne smem nič dvigat, nič se naprezat, še na sprehod it ne smem, pa ne smem dolgo stat na nogah to pa zato ker imam zelo nizko ležečo posteljico in sedaj moram bit pridna in počivat. Čez tri tedne pa imam ponovni pregled, da vidijo al se je postlica kaj dvignila al bom morala vso nosečnost počivat. No saj bom vse potrpela sam da bo z malim vse ok.
G me je potolažla da to ni nič takega in da ima to 40% nosečnic, pa ni šanse da bi šla v službo. Nočko

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.12.2006 11:17:24   
zrak
dober dan user posted image , danes ste pa nekam tiho..

tukaj na obali imamo katastrofo od vremena, meglo, rosenje, vse mokro.... prav za biti doma in spat... na žalost pa moram sedeti in delati..

Odštevam dneve do NS, še točno en teden..

Bravo za tiste ki ste dale že vse preglede skozi...

Danes pa mi nekam slabo dela in to tako močno kot mi še ni do zdaj.. že celo jutro - dan mi hodi na bruhanje..ne morem niti delat.

Jacky javi se kaj..

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.12.2006 11:22:32   
Anonimen
Drage moje.
Sploh vas ne uspem prebrat natančno, sem vas samo malo preletela. Včeraj sem dobila vabilo za v šolo za bodoče starše - zgodnja nosečnost. Šola se mi začne jutri zjutraj ob osmih. Tako da vam bom lahko poročala kako je bilo. Tiste ki ste bile a rabim s sabo kaj za pisat, jaz si namreč na vsakem predavanju vse zapisujem, kako pa je tle?

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?