|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.12.2006 23:21:21   
ribicau
Čer!

Ne boste verjele, z dragim sva postavila božično smrekico! Nič nisva imela za počet, tko da sva se kar tega lotila. Sva rekla, da če bova na sneg čakala, ne bo  letos nič!

Jasna 81 glede Chiccota - trikolesnik je S3 in ima zraven še lupinico in trdo košaro. Sam voziček (brez trde košare) ni primeren za novorojenčka.  Ne vem, če je možno sploh kupiti vse posebej, mislim, da je možen nakup samo v kompletu. Cena je 149.000 v Pikapolonici, 144.900 na www.sonček.si, ampak v rdeči barvi, drugih nisem videla. Če želiš drugo barvo je dražji (okrog 174.000) - imajo jih pa v Chiccotovi trgovini v BTC-ju. Možno ga je kupiti preko www.kikiwelt.de in pride 539 EUR + poštnina (okrog 14.000) SIT in je še vedno ceneje kot pri nas, saj različne barve pridejo pod 150.000 SIT. Men je drugače dober in se nagibam k temu modelu. Čeprav sem zadnje čase začela razmišljati še o Hartanu in mehki košari, katero lahko naslednjo zimo porabim kot vrečo za noge. Cena vozička, košare, torbe za plenice bi bila okrog 150.000 SIT. Midva sicer lupinoco imava eno na sposojo, tko da mi ni treba kupiti vozička z lupinico.

Jenki v soboto ne smeš v Spar - sem te že spomnila user posted image .  Si mi pa dala idejo za pico. Prav škoda, da imam za jutri planirane slivove cmoke!

Metuljčica 27 UUUUU pijana nevesta, to je ful dobro pecivo in hitro narejeno. A si dala v mleko dovolj ruma, da bo user posted image  priden čez noč user posted image !

Hm drarilo za dragega? Jaz sem kupila že pred časom knjigico Dojenček - navodila za uporabo in sem mu jo hotela dati za roj. dan. Potem pa sem mu za roj. dan kupila uro in sem knjigico spravila (še zapakirano) tko da nekako bi mu jaz kar to dala za darilo.

Kaj pa darila za taščo, tasta, moje starše - a imate kakšne ideje?

Pridno spančkajte! Lahko noč! user posted image

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
10.12.2006 0:04:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.12.2006 8:07:09   
Jenki
ribicau ti kar pridi k meni po slive. Jaz sem jih dala ne vem koliko vrečk zmrzniti poleti, ker jih nismo mogli vse pojesti, a sliva je bila pa takoooooo polna. odlične so bile. sem že ne vem kolikokrat rekla, da bom naredila cmoke. Pa marmelado sem naredila. (Je ni več.) Ko sem drugo rundo sliv nabrala, so bile tako sladke, da sploh nisem rabila sladkati marmelade.

174.000 SIT za voziček?? Pa saj so ti trgovci čisto ponoreli. Preden smo šli na v ZDA lani, sem začela malo gledati vozičke, da bi kakšnega tam kupila. Sem pa našla Freestyle 3XL (brez Comforta) za $150. Takrat je to bilo okoli 30.000 SIT. Tukaj so prodajali Comforta za okoli $450!!! Nisem pogledala ampak kaj pa kakšen Peg Perego? Ali pa Graco? Kolegica je zelo zadovoljna z Gracotom. Naročila ga pa je nekje iz Nemčije...

Midva sva se odločila, da morava začeti resno šparati, da bova lahko dokončala ta spodnji štuk (tam bodo nekoč bivalni prostori). Tako da sem jaz dragemu včeraj rekla, da bom čisto vesela, če mi kupi nov strgalo za Božič. Se je k meni stisnil in rekel, da bi on samo nov MP3 avtoradio, ki je kompatibilen z obvolanskimi komandami. user posted image   Guess again! Dobil bo nov suknjič.

Sem pa šla na kratek sprehod včeraj in...ni bilo krčev ponoči.
Me je pa proti jutru nekaj tako začelo tiščati pri rebrih, da sem kar ostala. Zdaj pa ne vem, a me je zgaga tako pekla ali mali hoče več prostora? Sem bila pa itak lačna in sem že pojedla svoj zajtrk.

Dragi in ta mala spita v ta veliki postelji, ker se je zbudila vsa polulana okoli 5. ure. Prej nikoli niso tele DMove plenice puščale. Sem mislila, da so one Šparove krive, in sem ji sinoči dala spet DMovo. Ni bilo nobene razlike. Zadnje tri dni je polulana prek in prek. Jaz mislim, da jo zebe ponoči, ker se odkrije in se potem polula. (Saj pri meni je bilo tako, ko sem bila majhna.)

Kolumbo, si bila pa pridna. Zgleda da prodajalke v Baby Centru nimajo provizije. user posted image  

Bom jaz šla jutri nabaviti one Pamperske za novorojenčke, da imam par zavitkov na zalogi. Možu bom rekla, da poišče tisto vrečko majhnih cotk pri tašči na podstrešni, da začnem še jaz prati in likati. Moram pa prej celo pošiljko svojih cunj oddati rdečemu križu, da bom imela kaj prostor v omari za malčkove potrebščine.

A pol sem lahko vesela, da se je moj odločil za organizacijo in ne strojništva, ko je šel na faks?  user posted image  (Je pa naredil srednjo strojno na Jesenicah.) Zdaj razmišlja o sončni elektrarni...

P.S. - Pica je uspela. (Novo pečico imam in ko sta bila starša tukaj, je bila mama vsa nesrečna, ker nisem vedela katero nastavitev naj uporabljam, da bi se štrudel spodaj zapekel. Pri četrtem štrudlu mislim, da sem pogruntala.user posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
10.12.2006 9:59:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.12.2006 12:29:58   
ribicau
Dobro jutro!

Ja smo spali do 10ih. Res pa je, da smo šli spat ob 2.30, kar pa potem spet ni toliko spanca.

Bravo kolumbo, naj se babi malo izprsi. Mene pa če bodo spraševali kaj rabiva bom pa kr rekla, naj zraven k vozičku kaj prispevajo. Jenki jaz sem bila dve leti nazaj v ZDA in letos poleti, pa so cene fejst nižje napram evropskim. Trikolesnika tam dobite za 30.000! Je pa ena stvar, noben ameriški trikolesnik ni primeren za novorojenčka in jih uporabljajo od 6 mesecev dalje. V evropi se vsaj dobijo košare za novorojenčke, tam tega ni. Če bi se to tam dalo dobit, bi jaz to sigurno že imela.
Drugače pa slive imam v skrinji tudi jaz in to za izvoz! Je bla tud naša sliva polna ko sam user posted image user posted image . No pa še moj dragi se je spomnu, da bi lahko pojedla domače žrebičkove hrenovke (jih je tast od nekod prnesu), pa juho in solatko zraven, pa bo čisto OK! Sem se takoj strinjala.
Drugače, pa smo že ravno pri kurhi, Jenki jaz zadnje čase delam cmoke kr iz skute in ne iz krompirjevega testa, so za tren oka narejeni, pa še boljši so! Potem jih pa prelijem z vanili pudinkom in potresem z mletim makom. Mmmmm zakon!
Drugače pa glede pečice, tudi jaz še nisem osvojila vseh funkcij in se dostikrat zab...kako kakšno stvar zapečt. Sploh se imela pri pici take težave - če sem pa na program za pico naštimala, mi jo je pa zapeklo, da je bil piškot. Tko da jo kr pečem na 200 stopinj, funkcija zgoraj - spodaj in je ravno pravšnja. Hm, zdej sem pa lačna...user posted image

Kolumbo glede termometra pa sem brala na RR, ko je hothien vprašala kaj  najbolj priporočajo, pa je bil odgovor, da navadnega Hartmanovega (nekej tacga), baje je oz. je bil v Baby centru v akciji - 1.600 SIT, temperaturo pa izmeri v 10 sek. Tisti za merjenje temperature v otrokovem ušesku, pa ni primeren za novorojenčka, ker ima otrok majhen sluhovod in ne zmeri pravilno....nekej tacga. Dej si prebveri na forumu - kaj potrebujemo za novorojenčka (vsaj mislim, da je tam)!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.12.2006 13:24:35   
Jenki
Kosilo se kuha. Kranjske klobase. Čeprav zadnje čase se kar trudim, da bi se izogibalim tem e-jem. Če so pa vsi ti najboljši suhomesnati izdelki polni teh e-jev. Zato sem nehala hrenovk kupiti. Čeprav sem zadnjič hotela one konjske kupiti, ki so bile v akciji v Sparu. Moj Bog jaz preveč govorim.

Ta mala spi. Dragi pa spet gleda neke avtomobile po televiziji (potem ko je brskal po forumu o LA Kingsu in Anžetu Kopitarju).  

ribicau: res ne vem kako je z ono amerisko verzijo quinnya. toliko podrobnega opisa ni bilo, in se ga ni dalo videti v trgovini (Walmart), ker je bil samo online. V našem Quinnyu se da, da otrok leži vodoravno. Je pa čisto možno, da je on bil drugačen...sva pa kupila "marelo" od Inglesine lani, ko smo bili tam in je valda bila cenejša tam kot tukaj...a narejena je v Italiji. user posted image  

Jaz sem imela navaden termometer za ta malo. Je pa enkrat ena lekarnica rekla, da se dobi termometer z gibljivo končnico in da je tisti baje boljše. Sliši se logično, našla ga pa nisem. Za ta malo imam zdaj kar onega ušesnega. Sestra mi ga je privlekla iz ZDA (pol cenejši je bil tam) in še en Sesame Street cd je zraven prišel gratis. user posted image  Zdaj mi pojemo "C is for cookie!" user posted image    

Je pa termometer nepogrešljiv, če se mali/a ne mora pokakati. Enkrat naša ta mala ni šla 10 dni. DESET DNI! Dohtarica je rekla, da ji naj dam svečke. Ene tri dni zapored sem ji dajala svečke. Nič. Ta deseti dan je bila tako tečna, jokala, stokala, vse, kar je pojedla je polivala. Sem si mislila, da je bolna. Fejst namažem termometer s hladilnim mazilom, ga nežno malo noter vtaknem in vidim, da se bo kmalu olajšala. Takrat se je fejst pokakala in potem je zaspala v trenutku. Kako smo mi bili "pametni". Ta mali menjali ne vem koliko mlek, ker jo je to zapiralo, onega ni marala...blablabla. Jao meni. Uboga revica. Srčno upam, da ne bomo rabili tokrat kupovati mleko. Če pa bomo, bomo ostali pri enem. Saj zdi ta mali nič ne manjka, je prava korenjakinja - 91 cm pa okoli 15.5 kg. (A sem to že povedala?) Pa ni, da bi bila debela. Je nabita ampak debela pa ni.

No tako. Zdaj grem krompir pražiti.

ribicau: Cmoki so pa slišati mamljivi. Jih bom res probala narediti.  

kolumbo: upam, da je bilo razumljivo, ko sem napisala, da očitno nimajo prodajalke provizije. Sem mislila, ker če bi imele, te ne bi ven spodile ob 20., ker bi se jim splačalo te počakati. user posted image

poroda se bojim...ampak zato, ker mislim, da bo ta otrok ogromen. Pa da spet ne bom imela mleka. Ampak tako kot je kolumbo pisala, da dojenčku odpiraš pot s svojimi mislimi. Tako se bom jaz trudila osredotočiti na to, da bo mali imel čimlažji prihod in jaz zadosti mleka...

Zdaj pa res grem. Dober tek!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
10.12.2006 18:33:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.12.2006 19:25:52   
ribicau
Evo Kolumbo recept za cmoke:
Jaz za naju z dragim naredim iz 25 dag skute, 1 jajce, sol, malo nastrgane limonine lupinice, malo soliš, približno 12 dag moke (količino moke boš videla potem, kolk se ti bo testo pacalo). No te sestavine zmešaš in narediš cmoke. Pa PAZI, ko cmoke narediš, ti mora slana voda že vreti, da jih takoj zakuhaš. Če jih boš pustila na pultu ne bodo dobri, bodo pacasti. Te pa opozorim, da pride zelo rahlo testo, tudi ko boš cmoke delala, jaz ponavadi konec testa odtrgam in ga malo v moki povaljam, potem pa dodam slivo in sladkor. Kuhaš pa, kaj pa vem, 10-15 minut. Jaz nikoline gledam na uro, tko da ne vem koliko, pa saj boš videla, ko priplavajo na vrh, jih še par minut pokuhaj. Za povrhu lahko prepražiš drobtinice na maslu in potresež z malo cimeta, ali pa skuhaš vanilijev puding in čeznje preliješ, pa lahko tudi potreseš z malo mletega maka.

No tko nekako. Sej ni zakompliciran, samo sem jaz verjetno zakomplicirano napisala. user posted image  Punce, če rabite še kakšen recept, kar povejte. Jaz ful rada kuham in pečem in imam tega na pretek.

Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.12.2006 21:23:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JASNA TVOJEGA TRAXX JAGUAR 3 ICE MAJO V ARIELU BTC v LJUBLJANI V HALI D POD EMPORIUMOM, tko da naslednji veikend pridi v Ljbljano in ga odpelji domov!!!!!!!! Jaz sem se zaradi cen vozičkov že sprijaznila, tko da ti pomoje ne bo žal, če ga boš kupila, boš vidla vse bo še dobro in tut z eno plačo se da "pregurat". Če boš kupila katerikoli druk voziček za 30 jurjev cenej boš pa vsakič živčna, ko ga boš kje na cesti vidla traxxsa....odločitev je pa tvoja...

user posted image Hvala Kolumbo! Sej so mi tudi prodajalke iz Ariela povedale, da so jih tja poslale, ampak maš prav! Če kupim katerega koli drugega, se bom žrla ko user posted image , če bom pol na sprehodu z malim videla eno drugo mamico z mojim vozekom. Tak da grema v soboto po njega. Upam samo, da bo dragi lahko v službi frei! TRAXX JAGUAR 3 HERE I COME!user posted image Res komi čakam!

Si pa bila pridna (oz. babica), kar se tiče nabave. user posted image Super! Jaz še tudi moram pižamice nabaviti - nekako sem jih čisto pozabila... user posted image

No kar se pa tiče mojega dneva danes....user posted image Fuuul sem zaspna. Spat smo šli okoli 1.30h, vstala sem se pa ob 11h, pa ni bilo dosti! Me je dragi ko je prišel iz službe (šel je delat za 1h in je bil ob 10h nazaj) zbujal, če bom pila kavo, pa ni potegnalo... user posted image

No pol sem pa pripravila zajtrk + kavo, dragi je pol vse posesal, jaz pa prah, perilo oprala in obesila, prav tako zavese, oprala okna, posteljnino zamenjala... Potem pa še odmrzovanje hladilnika in zamrzovalnika, čiščenje, kuhanje kosila, 30 min. počitka, pol sem pa spet bila lačna user posted image in sem šla zamesit testo za maslene kifelčke in sem jih ravnokar 3 pojedlauser posted image (+ pol velike vrečke čipsa in veeeeliko breskovega kompota user posted image ) Miks, ni kej!

Čist sem fertik! Jutri grem h G, da mi da papirje user posted image , da lahko grem k svoji zdravnici v torek, da pošlje predlog za komisijo za podaljšanje bolniške. Torek je torej moja osebna zdravnica, sredo mam taščo naq sporedu, ker mora tudi ona v bolnišnico na pregled, in kjo bom jaz peljala (upam, da se ne bom nalezla česa v bolnici), pol pa še samo četrtek, petek in sobota - dan ko grem po TRAXXA user posted image user posted image user posted image !

No, zdej že bluzim.... Se slišimo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.12.2006 21:52:15   
Jenki
Jasna, a si to že videla?
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=773228&mpage=1
Navedejo kar nekaj web strani. Mogoče bi ga ceneje dobila, ce bi ga naročila iz Nemčije...(ženske so navedle nekaj spletnih strani v tujini)

Midve s ta malo sva piškote pekli danes. Prav vesela sem bila. Še preden se je ta mala rodila, sem vedno sanjarila o tem kako bi pekla Božične piškote z otroki. user posted image  Prav idilično je bilo...kljub pol kile moke, ki je končala na tleh in drugi polovici, ki jo je ta mala imela v  laseh, obrveh, na licih, po ustnicah, hlačah, itn. user posted image  Je celo sama testo malo razvaljala in izrezala piškote z modelčki. Ne vem katera je bolj uživala...ona ali jaz. user posted image user posted image  

ribicau: ko ti je pica ratala taka kot piškot, a si imela ono funkcijo, kjer dela še ventilacija v pečici? V bivšem stanovanju mi je tisti ventilator čisto izsušil testo in zato je pa bilo kot piškot. (Se je pa spet popravilo, ko sem pico pogrela v mikrovalovni.) Moja teorija...

Grem še en Magnesol popiti.

Ufff...mislim, da se malemu kolca. Sem pa možu povedala in njegov nasvet je bil, "Nekaj si popij."  user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.12.2006 8:23:58   
Jenki
Dobro jutro!

Danes imam zdravnico. Jo bom kar vprasala, če lahko pogledava koliko je user posted image  velik. Mogoče je pa boljše, da ne vem. user posted image  

Nato grem še v shopping za ta malo. user posted image  Pa po Pamperske za dojenčka, ki mislim, da nikakor ne bo počakal do 13. februarja.

No tako. Lep dan vsem!

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.12.2006 8:36:24   
malecka_mateja
dobro jutro!
vidim dda ste bile pridne!kaj pa štajerke smo res zaspale!???lulu je kje na vlaku ostala????
sploh nevem kaj vam naj napišem če ste bile tako pridne!
malo me prehlad daje zato bom osedaj bolj počivali!jutri imamo materinsko!da nebota pozabli!!
no pridne bodite pa pišite kaj!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   [Brisano sporočilo]
11.12.2006 9:53:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.12.2006 11:42:06   
Anonimen
Ojla nosečke!

Kako ste kaj? Tudi mene daje taaaak lenoritis, da je joj.... Sem že bila pri G (ob pon. delajo popoldan, ampak ne - jaz grem vedno zjutraj tja! user posted image ) pol sem šla v trgovino, ob 13h pride moj na kosilo, pol grem pa spet do G. Komi že čakam, da pride 19., ko imamo pregled.

Jenki videla sem vse poste in na kikiweltu so imeli traxxa (vozek + lupinica) za 66.000sit - tukaj je samo vozek 80.000, tako da sem na žalost zamudila ene 10 dni.user posted image

Kolumbo - a to je št. od Ariela BTC? Me je dragi včeraj spomnil, da bi lahko poklicala v Ariel MB, tja kjer mi je ona prodajalka rekla, da bodo na popustu konec leta. Mogoče bi me pa lahko ona nazaj poklicala ko se bodo začeli popusti za traxxa - bi šla kr isti dan po njega. A mislite, da bom glupo izpadla, če tako zinem? user posted image Vem pa, da pri nam v trgovini to delajo. Sploh če poznajo stranko - tudi kaj pod pult dajo in čakajo do popustov... Probat ni greh a ne?

Zdej grem pa iskat kak dober recept za kako slaščico, neki se mi lušta! Pridne bodite! user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 11.12.2006 11:46:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.12.2006 12:23:19   
LuLu
Ojla, ko bi vsaj spale štajerke, bolj bogo spanje je bilo. Razen danes, pa še to sem sanjala vozeke, tile Traxxi so se mi po glavi vozli celo noč user posted image
Pa saj smo vas štajerke dovolj zagrele za pisanje, sem imela kaj brati.
Malecka_mateja, vlak je bil super, pravi odklop in počitek. Na morju pa grdo vreme in dež. Tudi mene je danes malo prehlad dobil. Sem te mislila vprašat za šolo, torej jutri ob 18. uri. Zmenjeno user posted image
Pri obdarovanju, sva midva bolj švoh, včeraj sem dobila Bajadero, tak brezveze, pa me je tak presenetil, da bo kar dovolj za letos. Takoj, ko mi jo je dal, je rekel, "pa nič nisem narobe naredil!" user posted image  Naj me samo spat pusti čez noč, pa bo lepo novo leto user posted image
Ideja, da bi se dobile je dobra, pred PDP-ji ali pa kasneje... videt je, da si bomo imele v vsakem primeru kaj za povedat.
Punce, če boste kje zasledile novoletne akcije za opremo (posteljica, vozeki Traxx ali I'coo, jogiji, posteljine, Maxi - cosi lupinico... ) takoj napisati user posted image
Se kasneje še javim, grem v MB, do mame po sarmo, pa še na kako kavo - beri čvek.
Ajd

Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
11.12.2006 14:57:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.12.2006 15:24:39   
Tabali
Ole punce user posted image !
Tuki pa res dogajauser posted image , žal mi ni uspelo vsega prebrat, zmanjkuje časa na vseh koncih, ampak obljubim da bom nadoknadila že v sredo user posted image . Sicer me je nos takoj potegnil na hrano, tako da bodo ribicau-ini (uh kakšna konstrukcija besede user posted image ) tudi verjetno na meniju ta teden. Moj user posted image  si je že nekako rezerviral določene vrste jedi za te dni, tako da bo pestro kar se kuhanja tiče. Danes popoldan pečem za svoje sodelavce Juli pito, ki jo bom jutri za zadnji dan ponudila na jutranji kavici. Upam, da bodo zadovoljni.
Joooooooooooj punce moje, res je nepopisen občutek ko veš da te čaka samo še en dan službe user posted image  bi kar najrajši po zraku letala od veselja user posted image !!!
Midva sva v soboto zmontirala našega rdečega Quinyja fristajlerja, trenutno je gor košara (mislim da bo tako tudi ostalo, da bo vse že pripravljeno ), sva pa prej sprobala vse variante - športno in lupinico....mmmmm, kako fajn občutek - sva ga kar po bajti vozila user posted image . Komaj čakam, da bomo vsi skupaj šli ven na sprehod!!!
Grem še zdele mal delat (za jutrišnjo formalno primopredajo), pol pa črta domov - nadur pa res ne mislim več delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.12.2006 16:28:47   
malecka_mateja
ojla!bejbe
ja lulu jutri ob 18!uri pa ne zamudi spet!!!!!!!!!!!potem pa se nisi nic spolila??no sej bos sedaj med tednom nadoknadla!
mene pa je moj vceraj na zortico peljal danes pa se na kosilo!user posted image nevem kaj mu je!
pri nama je obdarovanje lestos skromno ker gradimo in še naš user posted image  tak da jaz ga peljem na masažo on pa verjetno kasneje na vecerjo in je to to!pa itak mam jaz nhegovo kartico in sploh nima nic denarja ce mu jaz ne dam ker ga pac celi tedn ni in jaz skrbim za finance tak da je reko le mu bom dala mi bo nekaj kupo drugace pa je reko da nebo nic ker mu nedam nič evrovuser posted image user posted image user posted image
kje pa se je metuljcica zgubla????
evo jau grem toti vikend v avstrijo in bom poročala kako in kaj!vem da imajo previjalno unizano od lip poljčane v baby centru na 38.000 to je pa vse aja pa še neki kinderpet majo znižan taki ful lepi!lulu v naval!sej ce je v skatli macke nemorej zraven!cote pa te boma ze midve z kolumbo peljale nabavljat!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.12.2006 16:47:08   
ribicau
Zdravo!

Kolumbo me veseli, da so vama bili všeč. Men so všeč, ker so hitro gotovi, se pravi da tudi če nimam veliko časa. so lahko na sporedu.

Super Tabali, pa jutri jim povej, da si potem nedosegljiva. Jaz sem bila doma že prejšnji teden in moram ti povedat, da mi doma čisto časa zmanjkuje. Skoraj razumem penzioniste ko pravijo, da nimajo časa.

Jaz sem pa danes začela s peko piškotkov za praznike. In sicer pečem čisto po novih receptih, zato upam, da mi bodo vse vrste uspele. Pa jutri začnem s pranjem oblekic za user posted image . Ne vem zakaj, ampak imam občutek, da bo prej kot 8. februarja. Pa če bi nas slučajno res presenetilo bi rada imela stvari pripravljene, da ne bi potem mojo mami in taščo gnjavila, da zadeve pripravita. Moj bo itak imel tolk dela z živci in vsem user posted image , da ga ne bom mogla za to ponucat. Pa tudi se mi zdi, da moram za svojega user posted image  to sama postoriti.

Punce, v prvo klop v materinski, da ne bi ble slučajno zadej  in skoz klepetaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz materinsko danes špricam, ker je ena telovadba in se mi ne da vozit. Itak imam 2x na teden aerobiko, zdej pa da mi bodo tam govoril kaj lahko in kaj ne smem....sej telo samo ve kje je mera!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
11.12.2006 17:22:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.12.2006 17:33:21   
metuljčica27
ojla. Najprej vam moram povedat, da je pijana nevesta bila super. Mmm.user posted image user posted image

Ve pa vidim ste tudi pridne. Meni sploh ni uspelo vse prebrat.

Ja jutri pa zopet šola za starše. Se vidimo Lulu in Malečka_mateja, ne? Žal, jutri zopet ne bo časa za torto. Se bomo res mogle dobit enkrat izven, na kavici.

Še nekaj, kaj je mogoče katera izmed tistih, ki so bile v zadnjem času v Avstriji, gledala posteljce. Kaj me lahko malo informatira.

KAj pa oni vozički, ki imajo odzadaj velika kolesa in od spredaj majhna (hauckovi oz. esprit) pozna katera, kako so kaj za vozit?

LP

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.12.2006 17:43:13   
Jenki
Živjo! Nazaj iz LJ. Moje G danes ni bilo. Me je pa sestra (slučajno moja sestrična) porinila naprej v sosednjo ambulanto. user posted image

Pregledala me je. MV še zaprt za enkrat. user posted image  Nato še UZ naredila. Videti je, da bo mali res imel moževe mere......tehta čež 1900g in obseg glave je že juhuhu. In jaz moram roditi tegale velikana?

Sem tudi jaz uspešno zapravila. Najprej kombinezon za ta malo in en kup za malega. user posted image  Samo, da ne bo dragi koj videl.

Grem...mislim, da sta že prišla domov. .

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.12.2006 18:16:23   
Jenki
Tabali: Tudi mi imamo rdečega freestylerja. Danes me je mikalo, da bi še trdo košaro vzela. Grem po netu preveriti, če so kaj cenejše v tujini. Ali pri sončku.

Mi smo ful zadovoljni z njim. Meni je sicer malo težek, če ga moram sama zložiti ampak bi ga še enkrat kupila. Samo zdaj bi gledala za akcije.

A je številka 56 vedno bila tako majhna? Danes sem mu kupila nekaj bodijev pa to...pa se mi zdijo tako zelo majhni. Ta mala je plavala v številki 56, ko smo jo domov prinesli.

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   [Brisano sporočilo]
11.12.2006 19:00:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.12.2006 21:45:16   
Jenki
kolumbo: ta mala je bila 51cm, obseg glave 35cm in 3220g. Rodila se je v 36. tednu. Pediater v jeseniški bolnici je trdil, da je bila donošena...se ne strinjam.

Jaz kar malo upam, da bom šla roditi kakšne 3 tedne prej, ker se res bojim zaradi velikosti glave tega korenjaka. Ima 1940 g., zdravnica me je vprašala, če so mi sladkor že preverili (ti je znano?)

Blagor tebi....za najino drugo obletnico je dragi tudi mene peljal v bolnišnico....s SLEPIČEM! user posted image  Pa je spet ta Gorenjc poceni skoz pršel. user posted image   

Drugače se nam vse dogaja 21. Poročila sva se 21. junija 2003. Ta mala se je rodila 21. decembra 2004. Slepič me je napadel 21. junij 2005. Še tale zdravnica, ki me je danes pregledala je vprašala kdaj so mi slepič ven vzeli, ker je brazgotina videti še precej sveža.

Moram pozitivno razmišljati...imela bom naraven porod... brez epiziotomije... mleka bom imela za izvoz... 

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.