ČebelicaMaja
|
Pozdrav vsem! Moja princeska ravno spi- zadnje čase bolj slabo spimo- prihaja ven naš prvi zobek...pa sem končno prišla na svoj račun No izpit sem uspešno opravila, sem brala, da Barba tudi- bravo midve Zato smo šli za nagrado v četrtek v Graz- v Ikeo in še mal po nakupih- je bila princeska cel dan tako pridna da je kaj, v Ikei je pridno popapala dva obroka- smo stestirali, potem pa še kupili njihov stolček za hranjenje, ki stane očarljivih 10 ali 15 eur, pa seveda še miljon drugih stvari. Nakupila sva ji malo garderobe v Kiku- smo poleti preizkusili kvaliteto, pa ni slaba roba. Res se splača. Trenirka je bla 5 eur, hlače 6, bodi 3... luškane stvari so. Smo bli vsi zadovoljni, samo prehitro je bilo konec dneva- baje imajo v Grazu (v centru mesta) vrtiljake (tiste ta prave, starinske... tiste filmske ) in pravo božično vzdušje, pa smo bli že tako pozni in je doma samo padla v posteljo. Mojčika ne se preveč sekirat, ker itak ne bo nič drugače. Sem povsem na istem kot ti- zato sem se tud odločila narediti še tole šolo, da bi lažje dobila službo. Pogodba za dol. čas mi je namreč potekla med porodniško, porodniška se mi konča marca, midva sva pa vmes (pogumno) kupila stanovanje v Lj. (sicer upava, da bova dobro prodala zdajšnjega in ne bo toliko za doplačat), morala bova pa vseeno vzet nekaj kredita in se seliva junija...sem sicer dobila nekaj sivih las, ampak bo že bolje... kot praviš, nobena juha se ne poje tolk vroča, kot se skuha- s temi javnimi zavodi je pa itak totalen križ...ampak boš videla, tud midve bova enkrat na zeleni veji aja, moja šefica mi je-ko sem povedala, da sem noseča -rekla: To si se pa pogumno odločila! Pa sem rekla, da če bom čakala, da bo sve porihtano tip top, lahko imam otroka šele leta 2026 ni vse idelano, ampak glavno, da se imamo radi- če je volja, se že najde rešitev. Ksenija moje sožalje- meni je tud 14 dni pred porodom umrla stara mama, ampak je bila tudi že kar dolgo zelo bolna. Škoda samo, da ni uspela videt našega novega sončka. Babice imajo ,se mi zdi, kar vse po defaultu rade otroke. Aja, glede flekcov sem enkrat že pisala na forum, pa so mi punce svetovale, da je najbolj uporabna metoda- v lonec z vodo dat velikooo praška in prekuhat- tko so delale naše babice, pa še zmeraj pali. Ma jaz imam za doma ene cotke, ki so bolj za doma, pa se zato nič kaj dost ne sekiram, če je par flekcov gor- sej so čiste, oprane, zlikane. Pa še tko je lušna, ko raziskuje, kaj je na žlici No, lepo se imejte, jaz grem v tekmo za naseldnji izpit, ki ga imam 15.dec.. pozdravček, Maja