|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.11.2006 11:23:16   
Encijan
Ojla user posted image , pa se po dolgem času spet malo oglašam, sem vas komaj prebrala. Da ne pozabim vprašat, tudi sama sem namreč gledala tole http://www.izi-mobili.si/previjalke.html, pa me zanima, ali se potem da dobiti tako veliko previjalno blazino? Sem našla povsod samo male. Moj dragi bo najbrž previjalno omarico sam naredil, tako za čez pralni stroj, z nekaj predali ob strani, pa bi tudi rada imela večjo previjalno površino. Ker drugje nimava ravno prostora, se mi zdi, da bo kopalnica kar prava stvar, pa tudi prijateljica je pred leti imela nekaj podobnega in se je lepo obneslo. Za vsako informacijo glede večjih previjalnih blazin bom res hvaležna.

Sicer pa sem imela prejšnji teden pregled in je v glavnem vse v mejah normale, malce nizek imam le hemoglobin in moram zato povečat uživanje železa, zaenkrat bom poskusila s prehrano, če pa bo v 2 mesecih še padel, bom morala jemati tablete. Rdečega mesa ravno ne maram, zato moram še naštudirat, kaj jesti. Rdečo peso imam rada, pa tudi kake suhe slive in marelice bom bolj redno jedla. A ima še katera podoben problem in kako ga rešuje?

Mi je pa v sredo, ko sva se z avtom peljala v Lj dvakrat postalo tako slabo, da me je skoraj zmanjkalo (kar tema se mi je delala pred očmi), zbruhala sem tudi čaj, ki sem ga splia pred odhodom, potem pa mi je sestra namerila pritisk 95/65, ponavadi ga pa imam okoli 110/70 in sem menda odreagirala na vreme. Občutek je bil res smotan, tako da me je bilo kar malce strah potem, ko sem sama sedla za volan... No, pa je potem minilo, sem nekaj pojedla in spila vodo. Pa morda nisem več navajena zgodaj vstajat, prej sem redno vstajala ob 4:30, sedaj pa spim do 8-ih, s prekinitvami se razume (WC tudi po 4-krat na noč).


Nabiranje kg se je malce umirilo in se zato tudi bolje počutim, v mesecu pred prejšnjim pregledom sem se namreč zredila 4 kg, v zadnjem pa le 1 in sem si malce oddahnila, ker če bi šlo tako naprej, bi zlahka prišla tudi na 30+. No, zdaj imam tako okoli 8+, če upoštevam težo pred nosečnostjo (v 1. mesecu je šlo nekaj dol), če štejem pa maksimalno razliko je pa že preveč, čez 10.

V kratkem me čaka, da pregledam cotice, ki jih bom dobila za user posted image od prijateljic, potem pa bo treba naredit seznam manjkajočih stvari in v shoping! Morda decembra ali pa najkasneje januarja.

Aja, še to, z dragim sva že skoraj zaključila obiskovanje šole za starše, pa nama je bilo večinoma kar všeč in tudi koristno. Zanimivo, mene pa je prav sestra pri G vprašala (1 mesec nazaj), če že hodim v šolo. Pa sem rekla da ne in sva se potem kar odločila. Z znanjem je pa tako, pozabimo tako veliko, ne glede na to, ali stvari slišimo 1 mesec prej ali 3, določene stvari pa je pametno slišati prej, saj je tema celotno zadnje 3-mesečje (no, vsaj v Lj, kjer je šola sestavljena iz 10+2 predavanj, je eno celo predavanje posvečemo nosečnosti v zadnjem tromesečju, eno pa telovadbi in vajam, ki jih je dobro delati že prej - vaje za učvrstitev medeničnega dna oz. po starem keglove vaje.) Meni vsekakor ni žal, da sem se šole udeležila že sedaj, za to sva se odločila tudi iz praktičnega vzroka (zima in nepredvideno stanje na cestah). Saj res, a delate keglove vaje redno? Jaz jih delam dokaj redno, moram pa začeti še z drugimi vajami, saj že čutim malo bolečine tam okoli trtice in občasno v križu, tako da se moram kar organizirat. Se bom pozanimala za tisti CD od vzajemne, upam da se dobi tudi pri nas.

Lep sončen pozdrav od Encijan



(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Marčevke
26.11.2006 11:36:24   
tinaaja
Rdečega mesa ravno ne maram, zato moram še naštudirat, kaj jesti. Rdečo peso imam rada, pa tudi kake suhe slive in marelice bom bolj redno jedla. A ima še katera podoben problem in kako ga rešuje?


Encijan, zal sem tudi jaz mislila, da je to tko, da si s peso in podobnimi zadevami lahko povecas hemoglobin in zelezo,.. No, imela sem priloznost pogvoora s strokovnjakom za sportno prehrano, kjer mi je razlozil,da vnos zeleza s pomocjo zelenjave, ni dovolj in da edino kar pomaga (razen umetnih dodatkov) je rdece meso, se najbolje zrebickovo. Je takrat vse razlozil nisem si zapomnila drugega kot to dejstvo, da s slivami in peso ne bom naredila neke jake spremembe. Tko da meso, meso, meso.. Tud men en disi prevec, ampak ga probamnacrtno vkljucit v prehrano.

Ta velike previjalke imas npr v BC,... v vseh vecjih trgovonah za otroke se mi zdi, da sem jih vidla.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: Marčevke
26.11.2006 11:56:38   
Sibil_
Pozdravček!

Za železo se bo treba res potrudit z rdečim mesom, čeprav je meni zelo nagravžno in ga običajno sploh ne jem.PA baje zraven hrane z železom moraš pit nekaj s c vitaminom, recimo pomarančni sok, da se bolje absorbira al nekaj podobnega.MAh, se bo treba res potrudit.user posted image

Včeraj sem pekla piškote po receptu od Tejčice-bananino-čokoladni mehki piškoti-in so fenomenalni.Sploh danes so se lepo omehčali in so res takoooo dobri da dol padeš.Zdaj mkoram pa še kateri drug recept probat-thanks Tejčica!user posted image

Ja sušilca moramo tudi mi obvezno kupit ker tako ne gre več.Že sedaj ne folgam oprat in posušit, kaj še bo.Eh, pa še en strošek več.Zadnje čase nas stroški pobijajo, pa crkne to pa ono-jao, pa še darila itd.Groza.

Mala pikica mi veselo brca po trebuščku, trebuh se mi pa nenormalno veča.No, vsaj jaz imam tak občutek.Mi je izmeril tisto razdaljo simfiza-fundus 25 cm, obseg trebuha se mi je pa povečal že za 19 cm (pa že prej ni bil majhen).Ah ja, upam da bom imela na koncu nosečnosti še sploh kako cunjo za oblečt-po moje bom hodila na ginekološke preglede v trenirki.user posted image

Sliumpo po koliko pa imajo kaj v Kiki posteljnine in tiste komplete z obrobo za posteljico?Si kaj gledala?

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   RE: Marčevke
26.11.2006 12:48:09   
tinaaja
Posteljnina..
http://cgi.ebay.de/7-teiliges-Bettwaescheset-in-6-Farbvarianten-H_W0QQitemZ250050784887QQihZ015QQcategoryZ18644QQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/BABYBUTT-Flanell-Bettwaesche-Ich-bin-ein-Engel-100x135-r_W0QQitemZ120054476202QQihZ002QQcategoryZ77133QQrdZ1QQcmdZViewItem

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   RE: Marčevke
26.11.2006 12:50:26   
slumpo
ojla

tudi meni je padel hemoglobin pa sem dobila en sirup za pit 2x na dan, ker je meni tudi G razložila tako kot pravi tinaaja. s prehrano ga ne dobis dovolj sploh pa ne s zelenjavo in suhimi slivami. morala bi jesti konjsko meso pa veliko rdečega mesa (kravica) ampak se tudi meni upira in ga pojem bolj malo.

sibil....sem gledala tiste kompletke za posteljico...pa cene hudooo nihajo glede na vse mogoče (kvaliteta, vzorec, material, letnik mode.....) Groza kok je enih razlogov da zvišajo ceno. sicer pa ena normalna varianta je okrog  evrov.

se še pišemo moram šibat....

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   RE: Marčevke
26.11.2006 12:54:30   
urskas
Evo mene nazaj, user posted image

sporočam, da je z mano in user posted image  vse OK in da smo spet doma.
v sredo sem imela pr. nesrečo, naredila cel zastoj na obvoznici in imela veliko srečo, da se ni zgodilo najhujše.

Meni ni nič hujšega, le malo nategnjene vratne mišice. Vseeno sem se šla pokazat na urgenco, ker se mi je zdelo, da imam kar malo preveč trd trebuh. Potem so me pa poslali kar v porodnišnico, kjer so me zadržali, ker sem imela že dve uri popadke na nekaj minut. Nafilali so me z Buskopanom (enekcije + tablete) ter magnesolom. Na srečo so se popadki do jutra umirili, do naslednjega dne pa skoraj ponehali. Zdaj sem doma v bolniški in malo počivam...

Aja še to, če ne bi bila noseča že 25 tednov, bi me poslali kar domov, ker je premajhna verjetnost, da bi otročiček preživel. Sem bila kar malo šokirana.

V glavnem pazite nase in lepo se imejte,
urska

PS: me pa res zanima katera je tista "anonimna" ki me pozna. Mogoče mi bo pa kaj pisala na privat ?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   RE: Marčevke
26.11.2006 13:10:02   
tinaaja
Sem nasla svoje STERNTALER zadeve za kupit, ker ne najdem, kje imajo prodajalne - kot sem razbrala, nimajo svoje, ampak poslujejo z vecjimi trgovskimi hisami.. Nasla online shop, ki prodaja njihovo postlejnino juhuhu http://www.lena-shop.de ful sem vesela, ker mi je ta se najbolj vsec user posted image

Urskas - supppperrr, da sta obe OK user posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   [Brisano sporočilo]
26.11.2006 13:22:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
   RE: Marčevke
26.11.2006 13:30:26   
*sonchek*
Ojla user posted image

urskas sem vesela da je s tabo in pikico vse v redu! user posted image Huh, samo to, da bi te, če ne bi bila noseča 25 tednov, kar tako poslali domov, mi pa ne gre iz glave user posted image Kljub vsemu, bi se lahko vsaj potrudili rešit pikico user posted image

Glede sušilca pa - midva ga imava od Gorenja in je res super zadeva - toplo priporočam user posted image Verjento pa bo še najbolj prav prišel, ko se bo družinica povečala in bo treba prati gooore perila...

Drugače pa sva z možekom ravno prišla s kosila pri mojih starših - joj, včasih je kar naporno, ker bi se non stop pogovarjali o user posted image . Jaz pa razen tega, da brca in da ponoči ne spim, nimam veliko za povedati okrog tega user posted image

Zdaj se bom pa počasi lotila likanja goooore perila user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   RE: Marčevke
26.11.2006 15:00:37   
TeDyBear
Pozdravček!

Urskas - hvalabogu, da je vse v redu s tabo in malo pikico!!!user posted image user posted image

Midva imava pralni stroj s sušilcem že 6 let in ga ne menjam za noben denar!! No ja, kvečjemu za novega enkrat user posted image . Prihrani ogromno časa in res ni treba likat, samo pravočasno moraš vzet ven... Edino kar mi je minus je to, da moram eno "žehto" sušit v dveh rundah, ker je kombimirana varianta...Aja, je pa od Aristona...

Punce, a mi katra ve povedat, zakaj mene tako NENORMALNO boli trtica??? user posted image Ampak res nenormalno, že po 10 minutah sedenja skor tulim, ko se spravljam v stoječi položaj... Pa dol mi tišči, tako da nehote včasih kar noge skup tiščim... Pa trebuh otrdeva večkrat na dan po nekaj minut, ali lahko spijem več kot tri magnesole na dan? Mogoče je povezano, samo ne vem, kako naj težave omilim, razen da počivam, kot delam že sedaj...
Otročka sicer čutim fajn, ampak se mi že od začetka zdi, da je to dete precej bolj mirno kot moja dva frkolinauser posted image  - glede na to, kako vam že bebice trebuhe premikajo...Imam pa posteljico na sprednji strani, tako da možno da zaradi tega
Imejte se fajn, zdaj grem pa še jaz pečt piškotke, njamsi...

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   RE: Marčevke
26.11.2006 15:59:03   
tinaaja
Susilc je definitivno najboljsi Miele, je pa tud cena najboljsa user posted image  Energijski razred A je bil pred enim leto le se eden od Elektroluxa. Midva sva se na koncu glede na ceno in funcionalnost odlocila za Boscha za 6kg al L??) varianto (ta vecja bobna imata oba, pralni in susilec). In sva zadovoljna. Susilec je lahko tak, ki potrebuje cev za odvajanje vode ali pa kondenzijski, kjer gre odvecna voda v posodo, ki jo sam praznis. Je pa kar vroce v utilityju, ko dela najin susilec, kljub temu, da imava zracenje, kar je pa tud logicno. Jaz brez pomivalnega stroja in susilca skor ne bi znala (no hotela) zivet user posted image  

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
   RE: Marčevke
26.11.2006 17:01:48   
tinaaja
Jaz sem cist v tale www padla in raziskujem.. Ce bi se dalo iz US narocati, bi imela ze kar nekaj zadev narocenih user posted image
No zanima me nekaj: kaksno polnilo naj bi bilo za otrocka za  deko: http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1270/POSTELJNINA/-/  Najdem tole, pol imam pa spet yx moznosti in taka polnila, k sploh ne vem, kaj je kaj...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   RE: Marčevke
26.11.2006 18:57:02   
slumpo
ojla

Tinaaja jaz sem ravno sedaj v avstriji kupila odejico in vzglavnik ki je prisel pac zraven ceprav ga na začetku ne rabis.
vse ki sva jih gledala so imela zunanjost 100%bombaž polnilo pa poliester. In tudi v BC in pikapolonici sva gledala take z istom polnilom. Baje da je uredu. Vem pa ne.
Še neki Tinaaja ali bos ti naročala tole postelnino za katero si dala nazadnje link. Jaz bi jo ker je res nora. Pa me zanima ali si že naštudirala kako to gre?

Tudi jaz sem danes popoldne pekla eno pecivo čokoladno kokosove kocke.......mmmmmmmmmmmmmmm...

Pa še neki me zanima? Ali boste ve dojenčka prvi dan položile v posteljico ali imate za prve 3 mesece zibko. Midva sva jo dobila in mi je uffff full grda. Bolj kot študiram kako bi jo zakamuflirala bolj ne najdem rešitve in zato se zanimam ali mas lahko bebiko od začetka v posteljici????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   RE: Marčevke
26.11.2006 19:31:21   
*sonchek*
Ojla user posted image

Evo, ravno z obiska pri prijateljih - cartala sem dober mesec starega paglavčka user posted image Joj, kok je to eno malo sladko bitje - stisnil se je zraven in mirno pančkal. Komaj čakam na marec, ko bom cartala svojega user posted image Sem pa videla koliko stvari je potrebnih za tako malo bitjece user posted image Pa polovico stvari rabiš ravno za kakšen mesec user posted image

slumpo midva ne bova kupovala zibke, ampak bova imela le posteljico user posted image Se mi zdi brezveze, da bi jo kupovala zato, da bo user posted image spal/a notri cca 3 mesece user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   RE: Marčevke
26.11.2006 19:38:32   
tinaaja
Slumpo, jaz sem tud delal eno cokoladno, kokosovo zadevo, pa ni nic kaj dost njami... user posted image  sem jo prvic in zadnjic.
Glede postlejnine sem ti poslala zs.

Jaz bom imela bejbiko v postelci od zacetka, pa se ta velika postleca je (70x140), jo bom morda malo pregradila, bom vidla.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   RE: Marčevke
26.11.2006 19:53:28   
amy26
Pa še neki me zanima? Ali boste ve dojenčka prvi dan položile v posteljico ali imate za prve 3 mesece zibko.


Moj user posted image  bo od začetka spal v zibki, ker jo pač imam je pa ful stara bila je od user posted image  ko je bil še dojenček, vendar je lepo ohranjena, tudi Aleks je v njej spal in sicer dobrih 5 mesecev, če je pa nebi imela bi pa že takrat v začetku definitivno kupila posteljico in ne zibke.

Urskas, sem vesela da je s tabo in tvojo pikico vse v redu user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   RE: Marčevke
26.11.2006 22:00:22   
Žabika
UrskaS: še dobro da je vse ok, zdaj pa kar malo počivaj!

Tejčica: hvala za tvoje dobre recepte - jaz sem danes delala razpokane piškote in so ful njami!!!! Priporočam!

Sušilec: tudi jaz si ne predstavljam več življenja brez tega aparata. Imava pa kombiniranega od Aristona in sem z njim ful zadovoljna!

Zdej pa šibam spat, ker bo teden naporen!

Papa,
Ž.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
   RE: Marčevke
26.11.2006 22:31:27   
Tekica
UrskaSuser posted image , super, da si nazaj in upam, da bo odslej vse v najlepšem redu. Druge pa tudi pazimo nase.
Jaz bi tudi pekla piškote, pa mi še ne znese, če premislim, koliko bi morala preštudirati, pa se noče samo. Slej ko prej zaidem na RR  user posted image
Kaj vse za otročka pa še rabimo, od posteljice do oblekic do vozička pa ... če pogledam na splet, se mi kar zavrti ... me potegne, seveda ... potem se pa čudim, zakaj nisem naredila več ...
Kako pa so kaj cene v Rutarju na bejbi oddelku? Se splača it pogledat? Je kaj ceneje?
Obalke, kako kaj kaže z našo kavo?


_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   RE: Marčevke
27.11.2006 9:54:37   
Sibil_
Pozdravček!

Urskas samo da je vse ok, a boš zdaj na bolniški do konca al boš šla še delat?

Obalke-kaj zdaj s kavico?Se zmenimo za v sredo zjutraj v triglavski?JAvite se kdo pride, da vem če bo sploh katera tam, ok?Pa poskušajte prit noooo.....tam je fina kavica in kakav.....user posted image

Na Obali je vreme fujči (kot bi rekel moj sinček), rosi in tako megleno, bljak.Sušilca bo treba kupit, verjetno kondenzacijskega ker nimam odtoka, bo pa stal v kuhinji, ker imam edino tam prostor.KAj zmogljivost sušilca je realno napisana (recimo 7 kg gre res 7 kg perila noter)?In koliko to popije elektrike?user posted image

Če boste naročale to posteljnino iz spleta (Tinaaja in Slumpo)-kaj ne bi raje naročila ena pa pobere naročila še od nas?TAko bi plačale samo eno poštnino in bi prišle vse boljše skozi-kaj pravite?No, jaz bi tako sigurno vsaj eno naročila, ampak sama pa ne bom šla naročat.

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: Marčevke
27.11.2006 10:05:06   
tinaaja
Sibil,
jaz cakam, da mi Slumpo javi danes, kaj namerava.. Imam zase namrec ze naroceno, verjetno lahko dodam. narocila bom tukaj http://www.lena-shop.de , da ne bo zmede, katera spletna stran je prava.. V kolikor kaksna zeli se kaj, naj mi javi na ZS - danes prosim. user posted image
Jaz moram danes peljati mojo kuzo k veterinarju, ima probleme s hrbtenico, kolki in me je tok strah, kaj bodo rekli.. sem cist user posted image .. pa se moje dete je fuuul mirno, kar me se bolj ob zivce spravlja.. No lahko bi se reklo, da ni ravno moj dan, ampak saj bo boljs a ne user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   RE: Marčevke
27.11.2006 10:16:02   
*sonchek*
Jutro user posted image
 
Jupi, končno sem spala user posted image  Sicer ne čisto celo noč (nočni trenutki na wc-ju ostajajo), ampak večino noči, kar je zame že veliko! Danes smo dopolnili 25 tednov user posted image
 
tekica včeraj, ko sva šla k prijateljem gledat mesec dni starega korenjaka in sem videla koliko stvari sta kupila zanj in kaj vse naj bi potreboval za začetek, mi nič ni bilo jasno - take plenilčke, žabice, kremce, puderčki, gazice itd. To bo najin prvi in res nimam pojma kaj vse bova morala kupit user posted image  In glede na to, kako hitro mineva čas, se bo treba kmalu lotit pisanja seznama...
Za Rutarja sem pa slišala že mnogo komentarjev, da so cene navite (čeprav punce najdejo tudi kakšno stvar, ki je znižana in tako dovolj ugodna). Ker živim v bližini, se bom šla vseeno konec naslednjega meseca malo sprehodit po trgovini - da sploh vidim s čim so založeni in kakšne so v resnici cene (tudi za primerjavo z drugimi).

Toliko zaenkrat user posted image
 
 

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   RE: Marčevke
27.11.2006 11:14:17   
Sibil_
Tinaaja, hvala za info in ponudbo.Sem malo preletela tole stran in ima res lepe stvari, ampak cene so pa kar visoke...Kaj si pa ti naročila?Me firbec...no, jaz zaradi cen ne bom nič naročala od tu, sicer sem pa že včeraj klicala strica v Nemčijo in nekaj zadev njemu naročila, bomo videli kako in kaj.user posted image

Sonchek, ja za novorojenčka je en kup stvari, ki jih moraš kupit.Zaradi mase stvari in ker vem, kako je s trebuhom po trgovinah hodit, imam jaz že ta večje stvari doma.Pa še zdaj bodo take gužve po trgovinah da ne bo za kupovat, pol se pa še za trebuh bojiš...ne hvala.Tri leta nazaj je ena moja kolegica tudi tako nakupovala v času praznikov s trebuhom (pdp je imela maja) in jo je en nepreviden kupec z vozičkom udaril v trebuh.Je bil kar močen udarec, je imela plavico potem še nekaj časa, da ne govorim o tem da je cel teden preležala v bolnici.Ne hvala, raje že zdaj nakupim, pa še to če se le da med tednom zjutraj.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   RE: Marčevke
27.11.2006 11:25:27   
tinaaja
Sibil, cene so... bom rekla meni sprejemljive, predvsem zato, ker mi fun niso vsec zadeve, ki imajo ful potiska gor, pa en kup medvedkov, rozic,... in raje malo vec placam, pa imam kar mi je res vsec.
Vzela bom postlejnino in obrobo - oranzno z misko, pa dekico in "swaddle" dekico..
user posted image user posted image user posted image

V kolikor mi bodo vsec ti materiali in ne bom nasla nobene druge variante postlejnine, bom narocila se kaksno posteljnino, ker so mi res fantasticne.

Iz US e hotla narocit tale 10-delni komplet, pa ne posiljajo user posted image  100$ bi prisel
user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 27.11.2006 11:27:09 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   RE: Marčevke
27.11.2006 11:46:25   
*sonchek*
SIBIL že če samo pomislim na predpraznično norišnico v trgovinah, mi postane slabo user posted image  Midva sva zato večje stvari (posteljica, previjalna...) nameravala kupit do konca leta (računava še na kakšen popust, bomo videli), ostale stvari (oblekice, pleničke in še tistih miljon stvari, ki jih bomo potrebovali) pa po novem letu, ko bom jaz na dopustu (pred porodniško). Malo me skrbi, da ne bodo cene po novem letu zaradi uvedbe € še višje kot so sedaj user posted image

TINAAJA super stvari si izbrala - sem pregledala malo spletno stran in res imajo luštne stvari, ampak se mi zdijo pa tudi cene "luštne", še posebej, če zraven računam poštnino  user posted image   A pri nas se pa nikjer ne dobi kaj podobnega? user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   RE: Marčevke
27.11.2006 11:50:31   
Sibil_
Tinaaja-no, glede na to da si se tako prijazno ponudila za naročila stvari iz Nemčije...pošlji mi link te us strani, mogoče ti ta komplet zrihtam....sicer ne obljubim, ampak možno pa bi bilo...pošlji na zs.user posted image

Si pa kar na miške mahnjena-hehe.Ma saj je res lepa, ampak zame žal sedaj predraga, pa še malo časa jo rabiš.

LP,
Sibiluser posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?