Kety
|
Dober dan! No, zame je bolj tako tako, ker mi je še vedno slabo. Zdej sem začela tudi bruhat zjutraj, tako, da se tudi pri meni situacija glede tega slabša. Ampak, saj bo kmalu minilo. S tem se tolažim. Počutje je drugače ok, tudi jaz imam belega toka za izvoz in to me ful moti. Teika, verjetno si prišla na pregled polna pričakovanj in te je razočaral ravnodušen odnos tvojega G. V nosečnosti smo itak še bolj občutljive. Mogoče bi morala tvoja G. opaziti tvoj nemir in ti poskušala it vsaj malo na roko. Ampak, glavno je, da ti je potrdila nosečnost in da je vse ok. Itak boš imela še veliko priložnosti videti svojega . Tudi pri nas je praksa, da na prvi pregled prideš sam, potem pa mi G. pove, kdaj naj pride tudi dragi. Ga sama povabi na naslednji pregled. Je pa naša tudi malo bolj radodarna z UZ in mi jih je tudi v prvi nosečnosti naredila več kot 2. Verjetno tudi zato, ker se ni hotel obrnit na glavo in je do poroda lepo sedel na ritki. Tako se je tudi rodil. Jaz moram svojo G. pohvalit, čeprav me je bilo tudi mojega zdejšnjega pregleda strah oz. sem bila ful nestrpna in se mi je zdela cela večnost, preden je odprla usta in obrnila monitor k meni. Potem mi je vse razložila in pokazala utripke, pa rumenjaček in mi sprintala slikico za očka! Super je. Čez 3 tedne pa zopet pregled. Takrat bom 10t in mi bo spet naredila UZ. Dala mi je tudi papirje za dat kri, ker sem bila v prvi za toksoplazmozo negativna in odprla materinsko knjižico. Nimam se kaj pritoževat! Mislim, res je super G. Freycha, potolaži se, da bodo slabosti minile. Veš kako je včasih meni hudo, ker sem res čisto povožena, vse mi smrdi, pa slabo mi je ves čas, pa moram vmes tamalega previjat (ko je pokakan, se mi res obrne), pa se igrat z njim, pa mu kuhat za jest,... Ampak se tolažim, da bo po 12t bolje in bom spet polna energije in bom nadoknadila, kar sedaj ne naredim. poleg tega pa bomo imeli doma še enega sončka. Misli pozitivno!!!! Nič, mali je zaspal, grem se mu pridružit pri dremežu!
|