Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 14:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
nič več joka mekeke ...hitr lulat vsakič, ko boš hotla jokat pejd hitro lulat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 14:08:48
|
|
|
|
siskamiska
|
Poopsie , kolk sem veselaaaaaaaaaaa. Iz srca iskrene čestitke, sedaj se pa mirkaj in se pusti razvajat 100 na uro. Zgleda da smo miklavžu res napisale odlično pismo da nas je toliko . Mislim da sedaj čakamo ta mesec oz decembra samo še Miškeka, buškico in Uršulco. Ostale pa januarja, da ne bo zmanjkalo po Sloveniji testov za nosečnost . Mal heca more bit. Vsem srečkam želim , ostalim ki pa boste to v roku dveh mesecev pa da čim prej zagledate . vsem puncam na tem forumu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 14:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
siska hvala za čestitke . Ta mesec je res neverjeten, koliko nosečk, bravo !!! siska zdej bomo pa lahko debatirele in se veselile, jupi, jst sem tko srečna Za vse tiste, ki pa čakate...vem, da se sliši klišejsko ampak jst sem res prepričama, če je uspelo meni, ki mi je na poti stalo toliko ovir verjamem iz srca, da vam bo uspelo!!!! In hvala vsem puncam,, ki ste verjele vame, ko še sama nisem Za vse moje čakajoče !!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 14:18:58
|
|
|
|
Saša27
|
Punce, ta vikenda bo pa zame lep, Poopsie, v mojih mislih boš, še enkrat ti moram povedati, da ti čestitam. Teh zadnjih 14 dni je pa bilo na tem forumu zelo veselih, veliko novih nosečk, jaz samo upam, da se bo to veselje prevesilo tudi v december, pa januar,... Pa lep vikend vsem, se pišemo v ponedeljek, ti Poopsie, pa uživaj in pa seveda počivaj.
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 24.11.2006 14:19:00 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 14:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, prepričana sem da se bo vse veselje preneslo v december in januar in verjamem v to Želim ti čim lepši vikend in hvala še 1x
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 15:03:01
|
|
|
|
JEŠA
|
poopsie, kapica.... in druge ........in ki boste kmalu ..... Iskrene čestitke, da bi lepo preživele vašo nosečnost. Dnevno vas berem, in vem koliko ste že pretrpele, le da vam ne morem veliko pisat, ker imam pač takšno službo,... Jaz pa grem v torek po zdravila in upam, da sem vam kmalu pridružim. Še enkrat čestitke................... LP Ješa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 15:07:36
|
|
|
|
teira
|
Poopsie ČESTITAM iz srca, naj angelčki čuvajo tvoji pikici in naj bo tvoja nosečnost mirna, vesela in nasmejana !! Juuuupppyy Sisy ČESTITAM tudi tebi je uspelo doživet najlepši trenutek v življenju. Joooooj kako sem vesela........juhuuhuuuuu.....ta november je res lep . Vse ostale, punce, ustrajajte, bodite strpne in vse bo v redu!!!!!! En veeeelik vsem!!! Mišek tebi pa , poseben pozdravček in objemček . Teira in njena
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 21:30:39
|
|
|
|
kapica
|
POOPSIE vauuuuu, juhuuuuu, super . Cestitam pupa, resnicno sem tako vesela, joj, sploh ne morem verjet . Pa to je res naval noseck novemberk . Najraje bi te objela in kr s tabo jokala od srece, ker mi kr solze tecejo ,ker vem kaksna sreca in obcutki te oblivajo, ko gledas pozitiven test. Res Poopsie, si zasluzis, ni kaj. Vidis da ni bilo zastonj, vse skrbi, jok, vse se izplaca, ko vidis da je uspelo. Saj ne vem vec kaj naj recem. Srecna sem s tabo, da bova lahko skupaj na naslednjem forumu klepetale, se veselile vsega novega, joj, to bojo cudoviti meseci. CESTITAM POOPSIE .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 21:31:49
|
|
|
|
Ninika1
|
POOPSI IN SISY!!!! čestitke iz vsega srca!!!!! Čuvajte svoje Upam, da se bo ta dež nadaljeval vse do marca da zalije tudi mene
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 21:57:37
|
|
|
|
Taja79
|
Sisy in Poopsie, čestitke še od mene!!! Lepo čuvajta svoje , pa čim lepšo nosečnost vama želim!!! Ninika, tebi sem pa itak že rekla, da sma midve februarja na vrsti, saj ne moremo bit vse naenkrat Mene je žalost že malo spustila, se že počasi "pobiram" od neuspeha ter psihično pripravljam na nov boj!!! LP!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 4:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
P O O P S I E Vse besede sem ti pa že včeri izlila. Č E S T I T K E
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 4:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira Siskamiska Bety Kapica Sisy Poopsie Saša postopek- januar Maza postopek-januar Niovi postopek- december ali januar Ninika postopek- januar Estera Neža postopek- januar Mojca Mekeke postopek- januar Pikovit Buškica postopek 16.11. Taja postopek-januar/februar Uršulca 19.11 ET, test 3.12. Mišek postopek- december Vsem en kup močnih pestk in velik sreče pri
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 4:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo poglejte si tole lepoto z . A ni lep seznam, počakajte še mesec oz dva, pa bo še lepši . Tale seznamček pa res prinaša srečo , še hvala bogu da ga nismo spremenili oz prestavili, ker tukaj DELUJE
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 8:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce najlepša hvala za čestitke, res ste zlate , jst še kar ne dojamem , vem samo,d a sem tako srečna !! Kapica, moja draga pupa hvala za čestitke, ...Tako sem vesela, da bova skupaj preživljali te mesece, ki bodo najlepši na svetu Draga moja prijateljica sej ne morem verjeti...kaj naj rečem, ko sem tako vesela,..nikoli si nisem predstavljala da lahko čutiš takšno veselje, kot ga čutim sedaj...kako je žibljenje lepo MIŠEK,moja sotrpinka, moja prijateljica, sonček... tebe čakava s kapico, da naju presenetiš z novičkami Verjamem, da boš naslednja in jst sem z mislim pri tebi do konca . Ljubim življenje, poopsie
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 8:27:25
|
|
|
|
Sisy
|
POOPSIE ISKRENE ČESTITKE Zdaj se pa obe seliva med avgustovke kajne Kdaj se boš naročila na pregled? Joj kok sem vedela da nam je tolikim uspelo ..... Bomo same srečke nosečke skakljale naokoli.....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 15:38:09
|
|
|
|
tobika
|
Poopsie in Sisy čestitke tudi z moje strani . Čim bolj uživajta in izkoristita nosečnost. Upam da se vama kmalu tudi druge sotrpinke pridružimo. Jaz imam v ponedeljek drugi ultrazvok in kontrolo krvi ma me kar malo skrbi, ker imam že dva dni močan izcedek (prozoren). Se je kaj takega tudi kateri drugi dogajalo med hormonskimi inekcijami? Izkoristite ta meglen dan za crtanje.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 21:02:14
|
|
|
|
kapica
|
Haj pupe! Misek, tako kot je Poopsika ze rekla, midve se cakava na tebe . A si v redu, se mi zdi da si se malo skrila, upam da ni kaj narobe. Te malo pogresam, sicer se pa zadnje dni nismo ujele za kaksen cvek. In mas prav, seznam naj kr tu ostane, ker nam sreco prinasa . Meni je samo zelo zal, da boste ve avgustovke, poopsie in sisy, Misek, ceprav ce imate dva , se bodo sigurno kaksen teden prej rodili. In padete med julijke . To bo veselje. Tobika, jaz nisem imela kaksnega izcedka, vsaj ne spomnim se, vem samo, da so bile prsi precej bolece. Celo bolj kot so sedaj, ko sem nosecka. Taja, prav dasi spet nazaj, da si dovolj pri moceh, da ze razmisljas o novih bojih. Prav je tako . Resnicno je takrat, ko je test pozitiven, vse poplacano . Jesa, tebi pa zelim dober star in cimvec veselja pri spikanju , potem pa en veliiik plusek . Navijam zate . Pozdravcek od .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.11.2006 21:45:31
|
|
|
|
Niovi
|
Poopsie fuuuul vesela zate Prav tako ;estitke Sisy Ne morem verjeti kako lep seznam se nam že dela same ... lepo za oči spočit, tak in upanje dajoč seznam vsem ostalim pupikam
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 26.11.2006 6:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Še 1x hvala za česttike . Sisy ja spadava med avgustovke ,razen če so kakšni dvojči kot je kapica rekla potem sva pa lahko tudi med julijke ,d best !! Jst sem se že pri Rešu naročilain imam 7.12 UZ Ne morem spati in zdej vedrim sama tle na RR, MIŠEK kje si???
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 26.11.2006 6:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Halo pupe, vidim da me pogrešate, sem se skrila v mišjo luknjo . Z mano vse ok, za mano pa danes zjutraj UZ in začetek postopka . Na UZ vse v najlepšem redu, dobila pa ene tablete, ki jih moram 7 dni jest, potem ko končam pa čez 3 dni pride M. Te tablete se neki podobnega kot pri nas dobroston, vsaj tako sem mi zdi. On pa je reku, da mi bojo pripravile telo, da dobim več celic. 7 dni jem to, potem bo pršla M, in 2 dan M začnem z gonalom. Inekcije in zdravila imam že pri sebi. Doza bo res konjska. istočasno z gonalom bom pa še vsak drug dan dobivala rastni hormon . a bo v inekciji ali kot tablete, še ne vem, tudi ne vem, kaj mi bo to hasnilo . A da še malo zrastem , saj gor je še plac . Če drugo ne, vsaj gonal poznam , vsaj neki kar se pri nas tudi uporablja. Vse ostale tablete, ki sem jih do zdaj jedla, pa še naprej jemljem. Sem pa se že zredila, čeprav se nič ne nažiram preveč (razen zadnja 2 dni ). Začelo se je Zdaj pa grem še ješo in tobiko dat na seznam, ker se mi zdi, da ju še ni na lucky listu . obema pa še prej en in veliko
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 26.11.2006 7:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira Siskamiska Bety Kapica Sisy Poopsie Saša postopek- januar Maza postopek-januar Niovi postopek- december ali januar Ninika postopek- januar Estera Neža postopek- januar Mojca Mekeke postopek- januar Pikovit Buškica postopek 16.11. Taja postopek-januar/februar Uršulca 19.11 ET, test 3.12. Tobika postopek- november Ješa postopek- december Mišek postopek- december Vsem en kup močnih pestk in velik sreče pri
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 26.11.2006 10:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, moja draga prijateljica, sem ti že napisala pa bom še 1x, vse moje misli in pestke so namenjene tebi Da boš v sebi našla izredno moč za posotpek, naj te ne izmuči preveč in naj obradi sadove naj tile angelčki poskrbijo zate, jst pa bom vsak dan mislila nate VSO SREČO in naj tokrat uspe, ker ko bo uspelo bom jst salte delala moja MIŠEK
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 26.11.2006 11:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala poopsie . Kaj bi jaz brez tebe, brez kapice in tudi ostalih . Hvala za angelčke, hvala, hvala zlata pupika. aja pa še to, mal dvomim da boš ti delala salte , se te sploh ne predstavljam , bi prej verjela, da bosta tvoji pikici to počeli, kot pa ti . Jaz sem danes kar mal naspidirana in ful zmatrana hkrati. Mamo pravo zaspano vreme, oblačno, neki rosi, zahladilo je, ap še moj možek spet odhaja in me zapušča za 5 dni. Zdaj naj še kar gre, ker pol ko bojo špike in UZ pa ni šans da se mi kam spakira, ga bom za ušesa privlekla ali ap kar z lisicami priklenila k postelji . Sem imela danes na voljo se odločit ali špikanje v trebuh ali v rito, ap sem izbrala trebuh, je moj na poti domov kar zavzdihnil in rekel, hvala bogu, sem bil že ves trd, da bom mogel spet špikat . Pa sem ga rešla bremena, če glih je bil kar fajn dohtar, ampak zgleda, da je vseen z muko počel. So me pa sestre ful čudn gledale, ko sva rekla, da bova kar doma sama to prakticirala. Tle je res navada, da hodiš kar v ambulanto in te oni špikajo. Aja pa špikaš se zvečer in ne zjutraj, bom kot kapica, če se ne motim .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 26.11.2006 12:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK veš, da bi ti zame isto naredila tko, da se ne zahvaljujem, to je povsem samoumevno, da mislim nate . Salte bodo delal moji otroc, ja ,veš kakšno veselje bo to, ker bodo zvedeli da dobijo novre prijateljčke, juhuhu Možeka pa priveži, da ne bo slučajno kam pobegnil med postopkom, tokrat ga rabiš in mora ostati pri tebi !! Še enkrat vso srečo draga moja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 26.11.2006 12:21:05
|
|
|
|
buškica
|
Poopsie, čestitke!!!! Sej sem vedela, da ti bo uspelo. Tako fajn punci s tako pozitivnim pristopom mora uspeti. Želim ti mirno nosečnost. lp buškica p.s. eno vprašanje imam. Kako je z M med špikanjem s Suprefaktom. Jaz bi jo morala dobiti danes, pa ni ne duha ne sluha o njej. a je možno da je sploh ni? hvala za odgovore.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?