Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 23.11.2006 10:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste danes punce? Mene po punkciji ne preneha boleti,tako,da je danes mož znorel,da moram poklicati dr.Reša.Sem ga poklicala in po dvanajsti uri moram k njemu.Šla bom malo prej,da ne bom predolgo čakala,ker tudi sedim bolj težko.Upam,da ne bo kaj hudega.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 23.11.2006 10:49:14
|
|
|
|
Saša27
|
Zdravo punce! Mekeke, ima tvoj dragi prav, da te podi k Rešu, mogoče (upam da ne), imaš hiperstimulacijo, zato pa je bolje da greš.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 23.11.2006 13:12:50
|
|
|
|
Sisy
|
tko močno je tudi mene bolelo in sem šla na urgenco...Pa mi je Reš rekel da bi bilo bolje če bi njega poklicala...tko da kar pokliči ga....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 23.11.2006 21:16:29
|
|
|
|
kapica
|
Ja pupe, danes ste pa res nekam zginile. Sem mislila sedaj ko pridem domov, da bom komaj uspela vse prebrati, ve pa taksno zagodete . Upam, da je to zatisje pred napadom noseck, ne Poopsie? Jaz sem bila danes prvic nosecka v sluzbi, sem rekla da ne smem nic dvigovat, pa se mi zdi da sem se vseeno prevec naprezala. Hoja naredi svoje, tako da bom jutri se bolj previdna. Kri pa v redu zgleda, b hcg lepo raste . Mekeke, upam da si uredila pri G danes in da ti gre ze malo boljse. Si pa dolgo cakala, mogla bi ze prej kaj narediti. No, upam da bo slo kmalu bolje.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 5:43:34
|
|
|
|
Sisy
|
Drage moje cyber frendice, Sporočam vam da sem danes,9.dan PO ET zagledala dve črtici! Sreča je nepopisna,po dveh letih in pol, v 2.IVF-u nama je končno uspelo! Moram pa rečt da sem kar čutila da je tokrat uspelo: to da sploh nimam apetita sploh ni meni podobno zato sem rekla da mora bit to Drugače mi je dopoldne (že!!!) malo slabo, pa bolečine mam stalno v trebuhu,kot pred M.... Srečna sem.... lep pozdravček od mamice Sisy
< Sporočilo je popravil Sisy -- 24.11.2006 5:44:26 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 6:56:43
|
|
|
|
Saša27
|
Izgleda, da se je veseli december letos malo prej začel, pa upam, da se bo tudi nadaljeval (beri Poopsie, Mišek,...) Č E S T I T A M NOVOPEČENI MAMICI SISY !!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 7:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy, iskrene čestitke !!Ta mesec je res prinesel nekaj najllepših novičk Želim ti mirno in lepo nosečnost, tako sem vesela zate !!Naj sedaj angelčki čuvajo nate in na tvoje pikice!!! Danes je moj 11. dan ampak jst NE UPAM delati nobenega testa...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 7:51:28
|
|
|
|
Ayolinca
|
Jutro, punce! Samo na hitro, da vas malo pozdravim, ker saj veste, kako je pri nas zadnje tedne - NOOOOOOOOOORRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOO! Vidim, da povečini lepo napredujete in da se nekaj obeta (Poopsie, Mišek ). Čestitke Sisy, in vsem ostalim. Naj vam kaj hitro mine 9 mesecev! Ostalim pa in naj se vam/nam kaj kmalu uresniči želja. Kapica, ti se pa preveč ne naprezaj v službi. Če ne bomo tudi tebe poslale na dopust ali bolniško - krucifiks, ne hecaj se! Imejte se!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 7:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj,ko sem prišla k Rešu sem povedala sestri,da imam bolečine.Pred mano sta bili samo dve ženski,vendar me sestra ni poklicala,ko bi morala biti na vrsti.Čakala sem še celo uro,medtem pa je prišla še druga sestra v službo(tista malo močnejša).Komaj sem še sedela,zato sem rekla možu naj gre pogledati,če so pozabili name in naj še enkrat pove,da imam hude bolečine.Sestra je takoj prišla pome,me vprašala,če bi se rada vlegla,ono drugo bjondo z očali je pa zakaj me ni takoj vzela,da so bolečine zmeraj na prvem mestu.Res je bila zaskrbljena in pri meni je dobila velik plus,saj sem o njej slišala,da je večkrat slabe volje. Pri Rešu sem komaj zlezla na mizo,vendar je rekel,da ni nič hudega,da imam notri vse preveč občutljivo in da se je med punkcijo kaj ranilo.Boli me pa kot .Dal mi je antibiotike,rekel naj veliko počivam in se grejem.Malo sem pomirjena,čeprav me je že zdaj groza kaj bo januarja,če bo spet punkcija.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 8:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
na hitrco se še jaz javim Mekeke upam, da bo ta bolečina hitro izginila, da te ne bo preveč prestrašila in odklonila od januarke ponovne punkcije. s tabo smo, potoži se in pokaži temu hitro ozdravitev, da se boš lahko hitro pridružila kapici, siskimiski, sisy in ostalim novopečenim nosečkam Sisy ČESTITKE ,bravo, lepo nosečnost, brez težav, čuvaj pikice in naj zrastejo v lepe pridne otročke poopsie tebi so še zmeri namenjene in močno stisnjene. vse dokler ne boš zbrala poguma in naredila test. vsem ostalim lep konec tedna in prijeten vikend
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 8:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira Siskamiska Bety Kapica Sisy Poopsie test 27.11. Saša postopek- januar Maza postopek-januar Niovi postopek- december ali januar Ninika postopek- januar Estera Neža postopek- januar Mojca Mekeke postopek- januar Pikovit Buškica postopek 16.11. Taja postopek-januar/februar Uršulca 19.11 ET, test 3.12. Mišek postopek- december Vsem en kup močnih pestk in velik sreče pri
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 24.11.2006 8:16:01 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 8:59:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sisy! Še na tej strani foruma iskrene čestitke. naša nova srečka . LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 9:31:35
|
|
|
|
Liya
|
Sisy Iskrene,iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 9:38:03
|
|
|
|
kapica
|
SISY CESTITAM . Juhuhuhu, joj, kako so to lepe novicke. Res iskreno cestitam iz srca. Uzivaj trenutke nepopisne srece, ker to je nekaj kar ostane v vecnem spominu in se res ne da opisat ali ponovit. Joj, res sem takoo vesela . Poopsie, si taksna kot jaz, tudi nisem upala po testih stikat. Prepusceno je tebi seveda, zanima nas pa vse . Kaksno je pocutje? Jaz imam prvi UZ cez en teden, naslednji petekin ze komaj cakam . Maza , te bom ubogala in bom danes se bolj pazila v sluzbi . Pupe, ta mesec smo pa res pridne, ni kaj. A je ze bilo sploh kdaj toliko noseck kot sedaj? Za nas .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 10:26:40
|
|
|
|
siskamiska
|
Hello, da se vam še jaz malo javim. Sisy še enkrat iskrene čestitke . Res sem vesela zate. Mekeke upam da je s teboj bolše. Učeraj mi je nekaj RR nagajal - zadnje čase me ne mara preveč, skoz me neki heca . Berem vas redno vsak dan, tako da vas nisem pozabila. Jaz imam pa prvi UZ 5.12. Bomo videli kako bo, upam da bo vse ok. Mi je pa ful smešno ker imam že trebuh malo napet, pa se nisem nič zredila, ker tudi apetita nimam pravega. Lačna sem ampak nič mi pa ne paše . Moj najboljši prijatelj je pa kis . Tega bi pa v neomejenih količinah . Lep pozdravček od presrečne
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje!!! Ne morem verjeti ampak danes je moj dan Sem še čisto iz sebe zato mi prosim oprostite zmedenost Zagledala sem in to 2x, ker sem naredila dva testa . Dala sem tudi kri, kjer so mi potrdili mojo !! JUpi, jupi, jupi Po dveh letihin enem neuspelem postopku je sedaj 2. ICSI prinesel največje veselje na svetu Prvi UZ imam 7.12 Hvala vsem puncam, ki ste me brale, poslušale, mi pomagale in mi spravljale v smeh. Z vami je bilo vse lažje..vse bi vas objela Kapica in MIŠEK, rada vaju imam z vsem srcem. hvala Ljubim življenje....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:30:48
|
|
|
|
Liya
|
Popsika moja še tukaj iskrene,iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:32:30
|
|
|
|
teri
|
Poopsie...res sem vesela zate.Uživaj v razvajanjih in čuvaj se !!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Estera hvala, hvala . Tudi tebi posebej hvala za vse teri, , razvajal se bom do konca, čuvala pa še bolj , hvala!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo in zdravo ti želim.Čestitke tudi očiju.Naj vama bo v drugem letu položeno v naročje zdravo detece,ki bo deležno vajine neizmerne ljubezni.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:54:18
|
|
|
|
Saša27
|
Poopsika moja zlata, čestitke iz vsega srca, kako zelo sem vesela zate, vidiš, sedaj pa lahko pozabiš na vse solze ki si jih pretočila ob neuspehih, res ti privoščim to veselje. Ne boš verjela, solze mi tečejo, res sem vesela
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:54:48
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, a jaz to dobro vidim in berem???!!!!!!!!!!! Ooooo, punca moja draga, zelo sem vesela, da ti je uspelo!!! Zelo dobri občutki, kajne?!?!? Zadnji mesec je pa res noro. Ne spomnim se, da bi kdaj bilo tako in toliko uspešno!!! Superca!! Poopsie, . Sedaj pa še čakamo našo ¨ta glavno¨ - Mišek, kje si??? M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 13:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja Saša, ti si sonček in hvala ti iz !!! hvala, ker si poslušala in hvala, ker si mi poslala svečko s katero si me rešila hudih bolečin. Zlata se in sedaj te čakam, da se mi pridružiš mekeke, hvala , očka komaj verjame, sem ga klicala v službo pa je itak list paf, sploh ni govoril, dihal nič je rekel, da gre najprej en viski spit ( pa sploh ne pije alkohola) potem bo pa vpil in skakal ! Jst čakam vse vas, da pridete za menoj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 14:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza tkole sem jst tud rekla, ko sem pogledala test..a jst dobro vidim in sem delala še en test in še krvni ...ampak sedaj je to to Maza hvala za lepe čestitke, občutek je pa zelo nerealen, ker sploh ne dojamem ampak res ne...tko sem čakala ta dan, tko se si ga želela ins edaj je prišel in evo sem pa čist out, tok sem vesela, da bi vas vse stisnila k sebi, močno !! Čakam vas, vse in tebe MIŠEk
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.11.2006 14:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce,meni je Reš rekel,da moram veliko hodit na vodo,ampak če me boste še naprej spravljale v jok,ne bo nič z lulanjem,ker bom vso vodo izjokala.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?