|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
22.11.2006 21:21:26   
ronja
Grrrr, napišem po svoji stari navadi eno moje (beri: doooolgo) sporočilce, potem ga pa mašina zgubi!!! GRRRRR

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.11.2006 21:55:12   
Kati81
Punce, jutri je pa dan NS, komaj čakam, upam a bo vse tko kot mora bit. 
Že vidim kok se mi bo vleklo tja do 9.30.

Drnula mogoče se srečava!

En lep večer ali bolje noč vsem skupaj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.11.2006 22:02:31   
ronja
bajčibajči, potem sva pa glede splava obe za kompromise - s tem bi morali bit zadovoljni obe strani a ne?;)user posted image

nogica, zdaj pa res še nimaš kaj panike zganjat! Jaz mam že celo življenje vsaj eno vrednost pod mejo normale, pa karkoli mi že testirajo, pa sem zdrava ko riba - na splošno, trenutno žal še ne...

megi, to je glavno, da te on podpira! Dedki in babice pa se bojo že omehčali, tudi če ne bojo takoj skakali do stropa, verjetno bo malo šok... Kar pogumno jim povej, da ne boš več mela tega na glavi:) Moja mami je tudi doštudirala s sestro in ni bil noben problem, samo malo manj boš po žurih hodila, to je pa edina razlikauser posted image . Vso srečo!

špela, fantje so čudni:) Splčoh fiziki:) Ne, hecam se, fiziki so čisto ok. Mogoče tvoj lubi samo noče kompicirat! Moj je šel z mano do g., pa tam čakava in on kar naenkrat, da mogoče pa ne bi šel zraven na pregled.  Mi ni blo nič jasnouser posted image ?? Prej ga je namreč zanimalo, kako to zgleda, pa po netu sva gledala slikce, pa vse, pa tam je bil in čakal z mano, ta najbolj zoprn del torej, zdaj pa ne bi šel not??? POtem sem ga vprašala a si želi ali si ne želi. Da če si ne, ni problem, bom šla sama. Pa pravi, da si želi. POtem sem nekak izvlekla iz njega, da noče komplicirat, ne ve, če je to običajno, da so fantje že pri prvem pregledu zraven, pa če pri tej g. so lahko, pa itd... Skratka sem mu rekla, da bom prašala, pa če reče, ok, pride, če pa ne, pa pač ne. Mi je g. povedala, da bo vaginalni uz in da če naju to ne moti, nje tudi ne in ga je poklicala. Je bil potem ful zadovoljen, da je šeluser posted image , seveda:)
Tak da je mogoče pri tvojem podobno - povej mu, da je to normalno, da grejo navadno fantje zraven in da ga ne bo noben čudno gledal, če bi rad bil zraven, seveda. če si ne želi, ga tudi jaz ne bi silila, ampak se mi zdi, da ga zanima, ker sicer ne bi hotel gledat DVDja... Tako da po moje ga je samo strah, da ne bi bilo čudno in zgledalo, ko da se sili in komplicira,... Fantje so glede tega taki otroci! Sploh se ne zavedajo svojih pravic, hihiuser posted image .
Skratka, najboljše, da mu rečeš, da so ti na NS rekli, da ga sabo pripelji, potem bo mogoče verjel, da je to čisto ok, če je zraven, pa povej mu, da je prek trebuščka, da ga ne bo strah, da bo moral gledat, kako ti nekdo nekaj poriva tja, kjer naj bi bilo rezervirano za njega, heheuser posted image Mojega sicer ni motilo (sem mu pa že prej povedala, kak je vag. UZ), v bistvu je bil prav hecen, ker se mu je zdela moja poza na tistem stolu zelo seksi (gola z razkrečenimi nogamuser posted image , je reku, da bi g. kar ven poslal za ene pol urce:))... Svašta, ti pa res nikoli ne nehajo mislit na to...
Se pa strinjam, da je važno, da je zraven pri porodu, pa sploh je bilo to zate odlično, da je pogruntal za mobi... hvala za info, bomo pamtile...

KT, probaj pokovko, če jo maš rada, jaz je še nisem bruhala, je včeraj sicer malo manjkalo, ampak je nisem, jupi!user posted image

pačica, sem že vidal temo "do kdaj vam je bilo slabo", mislim, da je pod forumom prehrana - če bi rada upanje, je ne it gledat! Punce so odgovarjale do 5. mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še dlje, nekatere! In to ne samo ena!!! Tako da... Upam, da ne bova midve, pa KT in ostale junijske bruhice med njimi... Nimamo kaj dosti za naredit, razen, da držimo pesti in bruhamo medtem...

jacquelin, te razumem, ker malo poznam razmere v Franciji. Probaj zrihtat tako, da bo očka lahko ostal doma... Mogoče vprašaj šefe, če bi se dalo, da bi šla na to mesto po porodniški, razložiš, da je pač razlika med 3 mesece in 1 leto in če bi se slučajno dalo - beseda ni konj!
če pa se ne bo dalo, pa če misliš, da je to tvoja edina (oz. kot si napisala življenjska) priložnost in si si je vedno želela, pa pojdi, da ne boš podzavestno otroka obsojala, da zaradi njega nisi mogla izpeljat svojih sanj. Taki otroci so bolj nesrečni kot taki, ki imajo zaposlene starše... So pa tudi v Fra. srečni otroci, samo res pa je, da jih vzgajajo bolj varuške, s tem naboljše da se sprijazniš...

Jaz bi dala prednost družini, ampak ne bi se pa žrtvovala za družino... probaj najt kompromis, saj se skoraj vedno da! Mogoče imaš samo krizo, ker se je toliko nagnetlo naenkrat... Se pa pogovori z user posted image o tem, o svojih strahovih in vsem... In ne delat čez vikende, jaz sem to nekaj časa počela, pa se ni obneslo! Bla sem zmatrana in potem narediš kvečjemu več napak in imaš še več dela! Brezveze! Mladosti ti ne bo nihče vrnil!

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 778
23.11.2006 7:35:44   
zrak
user posted image  dobro jutro

včeraj sem napisala sporočila in seveda se je izgubila. potem pa sem izgubila voljo za napisat novo...

Jaz sem počutim kar dobro. le da včeraj me je začelo neki šraufat in so me začele dajat prebavne motnje... upam, da bo to mimo...

Še celih 20 dni do NS... ne morem več čakat..kakšen dan si mislim : a sem sploh nosečauser posted image

Tudi moj dragi bo šel z mano na NS... Pri porodu pa ne želi biti, bo sicer zraven, mogoče le ena vrata stran, ampak čisto blizu se ne čuti... spočtujem to njegovo odločitev in ga ne bom silila, da bi bil zraven..Sicer bo samo par metrov stran od mene...

Kako pa vaš partner.. a si želi biti zraven poroda?

Pobožajte svoje trebuščke... papa

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 779
23.11.2006 8:28:29   
melaverde
sončen pozdravček s primorske...končno (sonček mislim)!!

tudi jaz bi rada napisala da sem dobro, pa nisem user posted image !! sicer smeškota ni bilo z velikim nosom kot ga imam jaz...sem namreč tako prehlajena, da že tri noči sploh ne spim ker sline ne morem požirat, pa dihat tudi ne.
Kaj je katera vzela kako tableto v teh mesecih ??
Zdravnica mi je rekla da lekadol lahko, na navodilih pa piše: Nosečnicam v prvem trimesečju ne priporočamo. user posted image  In kaj naj zdaj naredim ??????

Zrak, poznam tudi jaz takšnega očkota ki ni bil zraven ne pri prvem in niti pri drugem porodu ne bo. Moja sestra se tudi ne pritožuje ker v bistvu z njo v porodni je bil, ob strani ji je stal skoraj 16 ur ampak ko je tik tik...je zbežal ven. Tudi tokrat mislim da bo tako, ampak sej je skoraj pomembneje da ti stoji ob strani za družbo, te zabava in moči usta?! Moj mož pa komaj čaka...tako firbčen kot je upam da se ne bo silil še kaj drugega delat user posted image .

Toliko o meni...lep dan še naprej nosečke moje...ciaoo

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 780
23.11.2006 9:07:23   
janapan
Po mojem je porod in nosečnost za moške tudi ful posebna izkušnja sploh je lahko traumatična če izhajajo npr iz družine, kjer so bolj konservativni in se npr nikoli niso pogovarjali o tem ali pa so iz družine kjer so sami sinovi al pa je to vedno bila tabu tema. Verjamem da se partnerja res ne da prisilit da je zraven.
Sem pa ful vesela, da pri mojemu ni tako, da se mu prisostvovanje na pregledih zdi nekaj samoumevnega..pravi saj sva oba noseča, pa tudi glede poroda mi že od prvega dneva pravi da kako mi bo pomagal in da če bo hudo ga lohk tudi kregam sam če mi bo bolje. Meni to ful pomeni ker se rada počutim kot da je otrok od obeh in da vse stvari dajeva skozi skupaj. Na prvem pregledu sem želela bit sama in takrat mi je g rekla, ker je bilo še zelo zgodaj, da ne vidi še nič in da morda nisem noseča...midva pa sva se že tako veselila...ko sem prišla domov sem mu povedala kaj je bilo in je bil ful žalosten in mene je ful zamorilo ker sem mu jaz morala povedati slabo novico...počutila sem se krivo. Tako da sva se skupaj odločla da sva za vse oba in da je prav da oba zveva kaj se dogaja in si lahko stojiva zraven če je kaj narobe.....
No pa sem se razpisala...

Drugače sem bp, nič slabosti....trebušček se mi je začel poznati ...al pa se samo meni zdi...NS imam v ponedeljek...komaj čakam, ...aja ta isti ponedeljek pridejo na našo hiško montirat okna...končno da bomo lahko delali naprej...sicer upam da bo končana preden rodim ...ma ja sanjam...joj punce drugače moram jaz preden rodim še magistrirat, moja magistrska pa tako lepo stoji že ene 6 mesecev...danes začnem obljubim, pa tudi če sam knjige dam na mizo....dejte me vsake tolk časa spomnit da naj pišem ...

Bodte pridne

Aja, jaz sem ful firbčna kaj bomo imeli po spolu...kitajska tabela pravi da bo punčka, vsi ki me vidijo pa pravijo da bo fantek, bojda zato ker nimam nobenih slabosti in se dobro počutim...a kdo to verjame?

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 781
23.11.2006 9:24:33   
zrak
Ja sej moj dragi me tudi vozi na preglede in je skozi z mano, tudi na NS bo prisoten in kot povsod do zdaj.. Samo prav na porodu pa ne želi biti... saj me ne bo čakal v oštariji.. bo v porodnišnici cel čas z mano, ko bo pa nastopil čas rojevanja bo pač počakal zunaj.. To še ne pomeni, da otrok ni od obeh in da nisva skupaj itd...Pa tudi doma niso konservativni itd... je zelo odprt... pač se ne počuti... zakaj bi se takrat mogli drugi ukvarjat z njim namesto z mano, če bo njemu slabo ali mu nekaj ne bo štimalo...
Mogoče pa me noče videt trpet... ker zadnjič sva bila pri enih kolegih, ko je žena rodila, pa je mož pravil njegovo izkušnjo pri porodu... On se ne spomni kaj dosti otroka.. se bolj spomni izraz na obrazu, ki ga je imela njegova žena.. je reku, da je na njenem obrazu vidu bolečino in trpljenje, da tega ne more pozabit.....
Moški so različni, tako kot ženske.. in če ne želi biti pri porodu še ne pomeni, da nas nima rad, da otrok ni od obeh itd...
So celo tudi ženske, ki si partnerja ne želijo pri porodu, pa to tudi ne pomeni da ga nima rada...

Ojoj cela debata se je razvilaaaa

Podajte še ve svoje mnenje

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 782
23.11.2006 9:37:39   
Anonimen
cau punce,

sem tok vesela...danes imam nuhalno in ze nestrpno cakam...upam, da se bo spol ze videl...da zacnem roza oblekce nakupovat :))

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
23.11.2006 9:38:51   
janapan
zrak... imaš prav, ne bi bilo prav da gre zraven na porod če se ne počuti...hvalabogu...kdo ve mogoče  bom jaz mojega celo nagnala z porodne sobeuser posted image ...v končni fazi si jaz mislim da mi bo lažje če bo zraven...mogoče mi bo pa to da bo moral gledati kako mi je hudo zatežilo ali pa bo zatežilo njemu...ma kaj vem prvi otrok...sploh sem sedaj ko je z mano vse ok ful pametna....tako da punce ne zamerte...če sem rekla da meni ful pomeni če je z mano ne pomeni da je kaj narobe če ni...moja sestra je rodila sama, mož jo je čakal zunaj in njej je blo to ful ok.
Ni moj namen da pametujem zato se opravičujem vsak je svoj in hvalabogu da smo vsi drugačni...kdo ve kakšno bo moje mišljenje po porodu....lahko da se bom ful smejala za nazaj user posted image

Aja glede poroda pa...v tem trenutku sem še ful korajžna...bomo vidli kdaj me bo primlo da si bom zaželela epiduralno ;)...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 784
23.11.2006 9:41:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

Aja, jaz sem ful firbčna kaj bomo imeli po spolu...kitajska tabela pravi da bo punčka, vsi ki me vidijo pa pravijo da bo fantek, bojda zato ker nimam nobenih slabosti in se dobro počutim...a kdo to verjame?

janapan, naj ti povem, da je bilo meni v 1.nosecnosti fuuuul slabo in je bil fantek...pa kitajskat abela je pravilno napovedala hehe no sedaj pa mi spet kaze, da bo fantek...no pustimo se presenetit user posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
23.11.2006 10:18:01   
dorina
Glede prisotnosti pri porodu je tako, da je to pač odločitev posameznika. Ljudje smo si različni in tako kot je brez veze, da nekoga siliš, če noče biti zraven, je tudi ženske, ki si tega ne želijo brez veze prepričevati. Tudi take obstajajo, ena takih je moja kolegica, ki za nič na svetu ne bi imela svojga zraven pri porodu.
No pri meni je bilo pred parimi leti tudi tako, pa sva se z user posted image tako dolgo o tem pogovarjala (on si zelo želi biti zraven), da si zdaj, ko sem noseča, sploh ne morem predstavljati poroda brez njega.

Kitajska razpredelnica tudi meni kaže punčko user posted image user posted image user posted image . Kaj bo pa res, bomo pa še videli. Sicer mi je pa tako ali tako vseeno. Moj user posted image mi že od začetka govori, da bo user posted image , meni pa se nekako bolj zdi, da bo user posted image .

Janapan, kako sem ti fovš, ko boste kmalu v svoji hiški. Ne, saj se hecam, prav privoščim ti. Mi se bomo pa še par let stiskali v dvosobnem stanovanju, potem bomo pa poštudirali, ali hiška, ali večje stanovanje.

Ups, jutri pa nuhalna. Upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
23.11.2006 10:29:57   
pika79
Pozdravljene, vidim da ste tudi danes ful veliko napisale,...

Včeraj sem bila čisto šokirana, ko mi je sestra pri ginekologinji rekla, da ona slabosti in bruhanja sploh ne upošteva, ker je to vse psihološkega izvora, da se ženske nosečnice preveč obremenjujemo in ne vem kaj,..., jst sem ostala brez besed,..., res imam težave najprej sem jih imela z zanositvijo, potem z enim odmrlim plodom,..itd, ampak se zaradi tega ne smilim sama sebi in se s tem ne obremenjujem, saj se v meni vseeno razvija (drugi dvojček) srečen lep in zdrav plod, otroček,.., tko da jaz s psiho res nimam težav,...,

me je pa res vpašala kako se počutim in včeraj mi je bilo res cel dan slabo,..sej veste kako to je, pa še utrujenost taka, da sem prespala pol dneva, ona pa meni, gospa na sprehod je treba,..., pa tudi to ne pomaga, če ti je slabo, ti je slabo pa pika,..., sej mine ampak sprehod pa res ne pomaga,...

no to je moja izkušnja,...

ps: meni se zdi pa samoumevno, da bo šel moj z mano na porod in NS, je tudi na vseh UZ z mano, in meni to ful pomeni, ker sem načeloma velik zajec kar se bolečin tiče,...

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 787
23.11.2006 10:31:29   
pika79
Kar se tiče spola otroka pa meni kaže da bo user posted image  jaz pa kar mislim, da bo user posted image  bomo videli,...

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 788
23.11.2006 11:01:17   
Anonimen
Ja spet ste pridne s pisanjem.
Palčica - tudi sama do NS nisem slišala ali vedela za DHT (dvojni hormonski test). Ko mi je tam po pregledu svetovala še tega me je malo zaskrbelo, toda misli sem preusmerila drugam, ker se zdaj pa res ne smem že sekirat. Drugače pa so mi DHT delali takoj po NS. Samo kri so mi odvzeli in to je to. Na vzorcu tvoje krvi potem določajo verjetnost za Downov sindrom in sicer po vsebnosti enih določenih hormonov v tvoji krvi. Test je 60-80% zanesljiv. Mi je pa rekla, da je NS 80%, če pa naredim še DHT je pa 90%. Ne vem, ampak mislim, da ti bodo že na NS povedali, če ti je potrebno delat še to.

Žabica - ja tudi najini dedki in babice bi že kar nakupovali. Sploh moja mami je čisto obsedena. Tašča ima že tri vnuke in ji to niti ni tako veliko presenečenje kot moji mami kateri je to prvi vnuček. Bova pa šle z mami v shopping enkrat januarja, do takrat bo pa kar treba malo počakat.

Zrak - Moj user posted image si želi biti zraven pri porodu. Je pa tudi malo kompliciral zadnjič ko je stopal z mano v Postonjsko porodnišnico. Pred vrati se je kar malo zaustavil in spraševal, če imajo moški sploh vstop. No potem ko je videl še dva para je postal bolj sproščen in ni več spraševal. Sem pa opazila da ima malo treme. Ampak da bo zraven pri porodu sva se pa pogovarjala že nekaj let nazaj, ko user posted image sploh še nisva načrtovala in vedno je bil za. Upam, da bo vztrajal in da v porodnišnici ne bodo imeli več težav z njim kot z mano. Če vidi kri ali rojevanje kar skup zleze, tudi pri živalih. Upam, da bo tle drugače. Ti pa mu le povej, da bo to zanj ena lepa izkušnja, ki je najbrž ne bo nikoli pozabil.

Ko pa že govorim o tem naj povem kako je mož pomagal ženi spravit na svet drugega in tretjega otroka. Pri prvem porodu je bil ves čas prisoten ob ženi. Videl pa je zanj tako grozne stvari, da se je takrat odločil, da bo žena v prihodnje, če se bosta še odločila za otroke rodila doma z njegovo pomočjo. Pa veste zakaj je bila taka odločitev? Ko je videl ubogo ženo kako se matra in ji nihče nič ne pomaga, ga je minilo. Vsak zdravnik, ki je šel mimo se je ustavil in vtikal roke v intimni predel žene. To ga je tako močno zmotilo, saj je mislil, da je edini moški v njenem življenju ki pozna skrvinosti njene intime, pa ni bilo tako. Ženske ga niso motile, le moški, zato se je odločil, da nikoli več ne bo tako. V drugo in tretje je žena rodila doma z njegovo pomočjo in brez problemov. Ampak po porodu je pa poklical rešilca, da je šla žena vseeno na pregled v porodnišnico.  Zanimivo a ne.

Ronja - ja mogoče sem zadnjič res panično napisala, ampak ti moram povedat da nič ne kompliciram. Vem samo to, da ti z vsakim pregledom lahko ugotovijo neke nepravilnosti na polodu. Vseh teh pregledov je toliko da dol padeš. Jaz sama ne grem na nobenega več po svoji želji. V primeru, da bo karkoli narobe me bodo že kam poslali. Drugače pa sploh ne mislim na nič slabega, poskušam se počutiti čimbolje in se veselim, da bom mamica. Zdaj šele je prišlo obdobje ko ugotavljam, da je teh user posted image najlepših v življenju in veselim se jih. Na izvide od DHT pa čakam brez panike.

Janapan - ja tudi meni pravijo da bo fantek, ker se dobro počutim. Ampak fora je v tem, da iam jaz kar filing, da bo fantek. Raje bi imela punčko, ampak navsezadnje si vsi želimo samo, da bo zdrav pa karkoli že bo. Na pregled za spol pa ne grem, ker želim, da jer to za naju oba eno veliko presenečenje tudi na porodu.

Za zdaj je to vse. Upam, da nisem spet komplicirala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
23.11.2006 11:19:47   
Xandra1
Pozdravljene moje mamičke!
Javljam se po dolgem premoru, kar pa ne pomeni, da vas ne berem redno user posted image vsak dan preberem kaj novega napišete in vam sledim. Debate o Drobniču ne bom komentirala, ker je škoda moje energije trošit za takšne neumnosti in še čas user posted image
Jacqualine ... hormončki te dajejo user posted image nič ne boš deloholična mamica user posted image verjemi, ko boš rodila se bo vse spremenilo in življenje se bo uredilo odlično. vse kar te zdaj skrbi bo po porodu postalo samoumevno in verjemi, da boš za svojo user posted image našla vedno veliko časa user posted image

ronja in vsem ostalin revčkam , ki bruhate... samo navijam lahko za vas, da slabost čimprej preneha!!!

Mene je začelo slabiti šele sedaj v 10 tednu oz. 9t in 4/7 user posted image driska pa tudi še ne preneha. Sicer ni tako pogosta kot je bila (po vsakem zaužitju tekočine ali hrane), je pa prisotna.

Včeraj sem dala kri za vse krvne preiskave in modelka v LAB, ki mi je jemala kri - mi je dala še lonček za urin. Pa ji pravim, da to pa ne ... da šele čez 14 dni, ko imam pregled. In da ji napotnice sploh nisem oddala!!! Pa pravi, naj ji napotnico kar dam zdaj, ona meni da lonček z nalepko in pravi, urin pa prinesite čez 14 dni in povejte, da je že vse urejeno. Gledam jo, če resno misli user posted image ampak to še ni vse ... potem išče četrto nalepko za četrto epruveto za odvzem krvi. Ker jo ni našla, je šla sprintat drugo user posted image noro povem ... tko, da sem na koncu malo v šali in veliko zares rekla, da srčno upam, da bodo izvidi moji na podlagi moje krvi!!!

A mi lahko poveste, po kakšni kitajski karti ugotavljate spol?

Skratka moje srečke nosečke ... čuvajte se, čuvajte se in še enkrat - čuvajte se! user posted image

< Sporočilo je popravil Xandra1 -- 23.11.2006 11:22:48 >

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
23.11.2006 11:26:03   
zrak
tudi mene zanima spol... Ne bom vzdržala do konca.

Kitajska preglednica mi napoveduje fantiča in tudi jaz mislim da bo. čeprav kot prvega otroka bi raje imela punčiko... seveda je zelo dobrodošlo tudi fantek.. samo zdravje.. polno zdravja naj imajo ti naši otročki-...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
23.11.2006 11:29:06   
Xandra1
A mi lahko ena prosim pove, kakšni KITAJSKI PREGLEDNICI??? user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 792
23.11.2006 11:47:46   
Xandra1
Mamičke, poglejte si spodnji link ... jaz sem komaj zadrževala jok od lepega ... čisto sem podoživela vse ...
http://babycenter.com/plus/sneak_peek.jhtml?topic=1287352

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 793
23.11.2006 12:07:17   
janapan
xandra1 - kitajska tabela   http://mama.si/?menu=A200  moraš gledat kolk si bla stara ko si zanosila in kateri mesec.

aja pa še neki ti moram povedat...glede filmčka...saj je res vse naravno in ok brezveze da se slepimo tako porod pač zgleda ampak jaz sem se kmalu zjokala od groze...načeloma imam visok prag bolečine ampak me je ob gledanju že sedaj vse bolelo...in kakorkoli je to čudež življenja upam da me bodo fajn pokrili da ne bom nič videla tam spodaj samo ko bo dojenček že zunaj...ker mi bo drugače nardilo slabo ....pa ne me zdej obsojat...ampak jaz se vsega ful veselim poroda pa niti najmanj in ta filmček mi prou ni dal kakšnega večjega veselja...

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 794
23.11.2006 12:09:48   
Xandra1
user posted image kot veš Janapan, pri nas pričakujemo user posted image tudi sama, ko sem gledala filmček, sem se spomnila vseh bolečih trenutkov user posted image ampak dejansko tisti trenutek, ko rodiš tisto malo štručko, za katero veš, da se je prav tako kot ti tudi ona matrala priti na svet - ti je vse poplačano!!!

p.s.
hvala za link user posted image

< Sporočilo je popravil Xandra1 -- 23.11.2006 12:11:03 >

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 795
23.11.2006 12:12:09   
Xandra1
punčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 796
23.11.2006 12:28:01   
MEGi20
men piše da bo user posted image  bomo vidl

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.11.2006 12:36:24   
Xandra1
user posted image moje ... na forumu nosečnost in porod sem zasledila debato o tem, da si nekatera dekleta že pri prvi user posted image želijo carski rez, pa še niti poskusile niso roditi po "naravni poti". Naravni sem dala zato v oklepaj, ker vse, ki ste že rodile, veste, da dobite vedno nekaj proti bolečinam user posted image
Jaz sem dvakrat rodila po naravni poti in obakrat sem imela prerez presredka. Oba sina sta bila namreč korenjaka user posted image torej tudi šivana ... ampak za božjo voljo - vse kar si želim je, da bi tudi tokrat imela dovolj moči in zdravja, da rodim po normalni poti .Sej popadki bolijo kot sto hudičev ... ampak takrat, ko potiskaš otroka ven in ga dobiš še povezanega s popkovino na trebuh .... ma vam povem, da bi tudi zdaj lahko zajokala od tistega največjega občutka sreče, zadovoljstva, utrujenosti, olajšanja, .....

Menda nekaterim user posted image povejo, da je že ogromna doza strahu dovolj za CR! user posted image

Kaj pa ve menite o tem?

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.11.2006 12:39:02   
Valentina76
LP

Včeraj sem imela pregled. Pikica je 5.7 cm velika. Pri nas dela uz vedno tako da sem spet imela priliko videt to majceno bitjece.

Drugače je vse ok.

Na nosečnost kar pozabljam saj moj mali Jošt kar veliko pozornosti zahteva.

Se še beremo

Bye

V

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.11.2006 12:43:27   
Kati81
Evo nas iz NS, vse ok, tko pravijo, velik je 62mm, srček mu bije 169, se je full lepo vidlo, rokice je držal v zrak, nogice je imel prekrižane super, ga je pa full premetavalo, se je odrival od stene maternice. DR. Reš Muravec je bila pa full prijazna, se je opravičla ker jim računalnik ne dela in pridejo rezultati po pošti drugače je pa vse povedala.

Drnula še ti poročaj, ko prideš dam.

Aja dobila sem 4 slikice

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?