ronja
|
bajčibajči, potem sva pa glede splava obe za kompromise - s tem bi morali bit zadovoljni obe strani a ne?;) nogica, zdaj pa res še nimaš kaj panike zganjat! Jaz mam že celo življenje vsaj eno vrednost pod mejo normale, pa karkoli mi že testirajo, pa sem zdrava ko riba - na splošno, trenutno žal še ne... megi, to je glavno, da te on podpira! Dedki in babice pa se bojo že omehčali, tudi če ne bojo takoj skakali do stropa, verjetno bo malo šok... Kar pogumno jim povej, da ne boš več mela tega na glavi:) Moja mami je tudi doštudirala s sestro in ni bil noben problem, samo malo manj boš po žurih hodila, to je pa edina razlika . Vso srečo! špela, fantje so čudni:) Splčoh fiziki:) Ne, hecam se, fiziki so čisto ok. Mogoče tvoj lubi samo noče kompicirat! Moj je šel z mano do g., pa tam čakava in on kar naenkrat, da mogoče pa ne bi šel zraven na pregled. Mi ni blo nič jasno ?? Prej ga je namreč zanimalo, kako to zgleda, pa po netu sva gledala slikce, pa vse, pa tam je bil in čakal z mano, ta najbolj zoprn del torej, zdaj pa ne bi šel not??? POtem sem ga vprašala a si želi ali si ne želi. Da če si ne, ni problem, bom šla sama. Pa pravi, da si želi. POtem sem nekak izvlekla iz njega, da noče komplicirat, ne ve, če je to običajno, da so fantje že pri prvem pregledu zraven, pa če pri tej g. so lahko, pa itd... Skratka sem mu rekla, da bom prašala, pa če reče, ok, pride, če pa ne, pa pač ne. Mi je g. povedala, da bo vaginalni uz in da če naju to ne moti, nje tudi ne in ga je poklicala. Je bil potem ful zadovoljen, da je šel , seveda:) Tak da je mogoče pri tvojem podobno - povej mu, da je to normalno, da grejo navadno fantje zraven in da ga ne bo noben čudno gledal, če bi rad bil zraven, seveda. če si ne želi, ga tudi jaz ne bi silila, ampak se mi zdi, da ga zanima, ker sicer ne bi hotel gledat DVDja... Tako da po moje ga je samo strah, da ne bi bilo čudno in zgledalo, ko da se sili in komplicira,... Fantje so glede tega taki otroci! Sploh se ne zavedajo svojih pravic, hihi . Skratka, najboljše, da mu rečeš, da so ti na NS rekli, da ga sabo pripelji, potem bo mogoče verjel, da je to čisto ok, če je zraven, pa povej mu, da je prek trebuščka, da ga ne bo strah, da bo moral gledat, kako ti nekdo nekaj poriva tja, kjer naj bi bilo rezervirano za njega, hehe Mojega sicer ni motilo (sem mu pa že prej povedala, kak je vag. UZ), v bistvu je bil prav hecen, ker se mu je zdela moja poza na tistem stolu zelo seksi (gola z razkrečenimi nogam , je reku, da bi g. kar ven poslal za ene pol urce:))... Svašta, ti pa res nikoli ne nehajo mislit na to... Se pa strinjam, da je važno, da je zraven pri porodu, pa sploh je bilo to zate odlično, da je pogruntal za mobi... hvala za info, bomo pamtile... KT, probaj pokovko, če jo maš rada, jaz je še nisem bruhala, je včeraj sicer malo manjkalo, ampak je nisem, jupi! pačica, sem že vidal temo "do kdaj vam je bilo slabo", mislim, da je pod forumom prehrana - če bi rada upanje, je ne it gledat! Punce so odgovarjale do 5. meseca , pa še dlje, nekatere! In to ne samo ena!!! Tako da... Upam, da ne bova midve, pa KT in ostale junijske bruhice med njimi... Nimamo kaj dosti za naredit, razen, da držimo pesti in bruhamo medtem... jacquelin, te razumem, ker malo poznam razmere v Franciji. Probaj zrihtat tako, da bo očka lahko ostal doma... Mogoče vprašaj šefe, če bi se dalo, da bi šla na to mesto po porodniški, razložiš, da je pač razlika med 3 mesece in 1 leto in če bi se slučajno dalo - beseda ni konj! če pa se ne bo dalo, pa če misliš, da je to tvoja edina (oz. kot si napisala življenjska) priložnost in si si je vedno želela, pa pojdi, da ne boš podzavestno otroka obsojala, da zaradi njega nisi mogla izpeljat svojih sanj. Taki otroci so bolj nesrečni kot taki, ki imajo zaposlene starše... So pa tudi v Fra. srečni otroci, samo res pa je, da jih vzgajajo bolj varuške, s tem naboljše da se sprijazniš... Jaz bi dala prednost družini, ampak ne bi se pa žrtvovala za družino... probaj najt kompromis, saj se skoraj vedno da! Mogoče imaš samo krizo, ker se je toliko nagnetlo naenkrat... Se pa pogovori z o tem, o svojih strahovih in vsem... In ne delat čez vikende, jaz sem to nekaj časa počela, pa se ni obneslo! Bla sem zmatrana in potem narediš kvečjemu več napak in imaš še več dela! Brezveze! Mladosti ti ne bo nihče vrnil!
|