ronja
|
Moj bi bil rad zraven pri porodu. Jaz sem tudi za, ker nama je navadno obema lažje, da sva skup , kadar je komu hudo, ampak to je seveda odvisno od para do para. To nima nobene veze s tem, koliko te ma rad, ampak bolj s tem, kakšen karakter je, koliko je radoveden in koliko se vživi v tebe - v tem primeru boljše, da manj, sicer težko zdrži... Ne zdi se mi nič narobe, če si tega ne bi želel in potem tudi ne bi hotela, da je zraven. Sicer sva že marsikaj skup skoz dala, tako da se je vsaj on po moje že navadil gledat mene, kako trpim (če se pa še ni, se pa navaja zdaj, ko mi je non stop slabo, hehe:) - oba sva bila v eni precej grozni prometni nesreči (noben od naju ni vozil, predno začne katera pametovat ), pa ko sem mela probleme z astmo je bilo parkrat kar gusto (bolnica, pa kisik, pa adrenalin v žilo,...), pa nekaj časa sem non stop skup padala in me je on pobiral, tak da mu ne bi smelo bit preveč grozno... Vseeno sem se pa mal zasekirala, ko sem brala nekatere teme tu gor, kako so se potem partnerji spremenili po porodu, ker so bili zraven in je bila to neka travmatična izkušnja, tega mu namreč ne želim... Zaenkrat zaupam, da pri njem ne bo tako, če pa bom videla, da se ne počuti dobro, ga bom pa ven napodila Sem mu pa poslala tale link za porod, pa da vidi in si lahko premisli... Rada bi, da bi bil pri meni v tistih zgodnjih fazah, pa če gre na koncu ven, pa tudi prav (čeprav je trma in po moje mu niti na misel ne bo prišlo...). Ene majo recimo rajši mame sabo, jaz svoje za nič na svetu ne bi hotla met tam!!! Čeprav je nekoč nekaj sanjala, ap sem jo hitro na realna tla postavila, da bi si to morala tudi jaz želet... melaverde, jaz sem bila med tole boleznijo napol mrtva, samo ležala sem, ampak vzela nisem pa nobene tablete... Nekak se mi je zdelo, da se da tudi brez, bom pač mal potrpela, ne bi reskirala, da je kaj narobe z . Verjetno ne bi bilo nič, ampak vseeno... Lekadol je od vseh teh baje še najboljši, meni je tudi zdravnica rekla, da če se mi vročina dvigne nad 38,5 naj ga vzamem, ker je več nevarno za malega... janapan, jaz bi svojega nekam poslala, če bi rekel, da sva oba noseča !!!! Noseča sem jaz, slabo je meni, rodila bom jaz, bolelo bo mene! On pa bo vse to prenašal in zato ga mam rada, pomagal mi bo in zato mu zaupam, potrpežljiv je in nežen in zato se počutim bolj varno... Ampak noseč pa ni, no way! Je včeraj rekel, da ko se bo rodil in bo ponoči jokal in ga bo treba it potolažit, mu lahko rečem, da je on na vrsti, da je blo meni cel mesec slabo, zato je on skoz na vrsti, hehe To, da sta oba lahko rečeš samo, dokler nimaš nobenih radosti, verjemi! Ko/če boš/bi parkrat bruhala, mu sigurno ne bi dovolila tega rečt, ni res, palčica in KT? srečkanosečka, držimo pesti in poročaj! Meni kit. tabela kaže , moj oče pa je napovedal , pa da vidimo, kdo ma bolj prav . Glede slabosti ni čisto tako: punci od fantovega brata je bilo celo slabost fuuuul slabo, pa bosta dobila ... pika, kaj bi ta sestra potem rekla na to, da sem jaz dvakrat bruhala ko vidra predno sem sploh vedela, da sem noseča???!!! Ma kaki psiha, to so čisto hormoni, tok pa že poznam biologijo - se skoraj spodobi glede na moj poklic... Tudi po PKK mi je bilo noro slabo, pa ni mela psiha tu nič zraven! In je bil zaželen in se ga veseliva in zakaj za vraga potem ni fantu slabo, če je to samo psiha??? Mislim, butara neumna! jaz sem dokler nisem zbolela hodila z biciklom v službo, pa na plavanje, pa bila vsaj 1 uro na dan na zraku, pa sem bruhala ko nora (tudi med temi krasnimi sprehodi...) tak da, naj ti gre skoz eno uho not in skoz drugo ven... Verjetno je mela srečo, da njej pač ni bilo slabo, pa je pametna... Moji mami ni bilo pri nobenem slabo, pa se je pri sestri ful bala, ker je bila tako mlada... nogica, ja, saj nisem mislila, da tako paničariš, samo malo sem te hotla potolažit xandra, hvala in upam,d a se ti želja uresniči! Jaz počasi prebolevam to k* bolezen, saj je že čas, madona, že 3 tedne traja!!! Sem še sicer čisto švoh, pač še nisem čisto ok, ampak gre na boljše, lahko sedim, ne samo ležim, kar me strašno veseli!!! Pa še vedno mi je slabo, ampak to je od , bruham tudi še vsak dan, ampak zadnje dni samo 1x na dan . No, danes sem kvoto že izpolnila, čeprav še ni večer in se lahko zgodi, da bom podirala rekorde, hehe. Držite pesti, da ne... xandra, hvala za filmček, komaj čakam, da si ga fant pogleda, v službi nima zvočnikov, pa si ga bo doma - še boljše, bom vidla njegov zgroženi obrah, hehe . Ja, res nazorno prikaže, pa fajn je, da se lahko pripravimo - psihično... Mene zaenkrat še ni strah poroda, tole me je malo presenetilo, sploh tisti drugi del, kjer so popadki tako skup nagneteni. Ampak če vsem rata, zakaj pa meni ne bi? Me pa zanima, kak bo reagiral na tole . Sem mu rekla, da si komot premisli, če če. Da bi si jaz tut, pa nima izbire, hehe .
|