Tekica
|
Kukuc, lepo vas je brati, naš je zelo živahen, imam občutek, kot da se odbija od sten. Če upoštevam poznejši PDP, sem sedaj že drugi dan v 6. mesecu , kako gre hitro (aja, pa dopolnjujemo 24. teden, haha). Vse pišete, kako že pripravljate sobice, midva sva danes spregovorila, kam bova sploh postavila posteljico, v začetku bo v najini spalnici, potem bo pa vmes hodnik. Včeraj sem si kupila še ene hlače - čeprav mi pravijo, da se mi nič ne vidi - malo se mi pa že. Haha, če ne drugače, se vidi, ko se z mojim stisneva, da se je treba že malo obrniti . Že kar nekaj časa spim z blazino pod trebuhom, na boku ne zdržim prav dolgo, potem sem več na hrbtu in po nekaj trenutkov na trebuhu, pa itak začne kmalu protestirat, no, danes me je pustil spati . Med kolena dajem kar zvito odejo, ker mi je ves čas vroče, zelo pa pomaga telovadba. Sama ima dvd od Vzajemne (zdaj sem se malo polenila ), ampak eno vajo pa le delam, saj me vezi bolijo manj - uležem se na bok, nekoliko pokrčim kolena in dvigujem nogo tako, da so stopala skupaj. Vezi se krepijo in tudi pri hoji in vstajanju me ne boli več toliko. Pa še nekaj pomaga, če vedno potegnem popek k hrbtenici. Sicer se moram malo še zavestno naučiti tega, samo boli veliko, veliko, veliko manj. Sicer pa po zadnjem tehtanju imam +6, bom jutri preverila, če je še kaj več, upam, da ne ... Aha, malček zdajle živahno brca, tako da vas pozdravlja . Na 3D UZ pa me ne vleče, jaz tudi nisem dobila slikce na morfologiji, pa saj je tako velik, da se ni nikoli kaj pametno videl, sicer me ves čas sprašujejo, če imam kakšno novo slikco, pa se mi zdi, da bi rada še nekoliko skrivnosti obdržala, da bomo vsi presenečeni, ko bo prišel ali prišla ven - po tisti kitajski reči naj bi imeli , bomo videli, kaj bo pa zares. Aha, še nekaj - a so za dojenčke kakšne akcije takole ob koncu leta - najbolj me zanimajo vozički, ki so kar precej dragi? Lepe pozdravčke vsem