|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
16.11.2006 14:56:00   
blanči
Pozdravljene nosečke!

Včeraj sem imela morfologijo in vse je ok. Dobila sem tudi slikico na kateri se kar lepo vidi obrazek. Spola pa žal nismo videli ker je user posted image  držal nogice skupaj. Tako, da bomo počakali do naslednjega UZ.
Drugače pa je moje počutje super razen bolečin user posted image ponoči v kolkih in včasih čez dan v križu, pa tudi to bomo prestali samo, da je z user posted image  vse vredu. Pridelali smo pa že +6kg.
Danes pa bomo začeli počasi priprave na prenovo sobice za user posted image .

Toliko za danes.

LP iz Celja

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.11.2006 14:57:33   
blanči
Joj, skoraj sem pozabila:

Č E S T I T K E  VSEM ZA OPRAVLJENE PREGLEDE IN DOPOLNJENE TEDNE (kako hitro gre čas)user posted image user posted image user posted image

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.11.2006 18:28:01   
Tekica
Kukuc, lepo vas je brati, naš user posted image  je zelo živahen, imam občutek, kot da se odbija od sten. Če upoštevam poznejši PDP, sem sedaj že drugi dan v 6. mesecu user posted image user posted image , kako gre hitro (aja, pa dopolnjujemo 24. teden, haha).

Vse pišete, kako že pripravljate sobice, midva sva danes spregovorila, kam bova sploh postavila posteljico, v začetku bo v najini spalnici, potem bo pa vmes hodnik. Včeraj sem si kupila še ene hlače - čeprav mi pravijo, da se mi nič ne vidi - malo se mi pa že. Haha, če ne drugače, se vidi, ko se z mojim user posted image  stisneva, da se je treba že malo obrniti user posted image .

Že kar nekaj časa spim z blazino pod trebuhom, na boku ne zdržim prav dolgo, potem sem več na hrbtu in po nekaj trenutkov na trebuhu, pa itak začne user posted image  kmalu protestirat, no, danes me je pustil spati user posted image . Med kolena dajem kar zvito odejo, ker mi je ves čas vroče, zelo pa pomaga telovadba.

Sama ima dvd od Vzajemne (zdaj sem se malo polenila user posted image ), ampak eno vajo pa le delam, saj me vezi bolijo manj - uležem se na bok, nekoliko pokrčim kolena in dvigujem nogo tako, da so stopala skupaj. Vezi se krepijo in tudi pri hoji in vstajanju me ne boli več toliko. Pa še nekaj pomaga, če vedno potegnem popek k hrbtenici. Sicer se moram malo še zavestno naučiti tega, samo boli veliko, veliko, veliko manj.

Sicer pa po zadnjem tehtanju imam +6, bom jutri preverila, če je še kaj več, upam, da ne ...user posted image

Aha, malček zdajle živahno brca, tako da vas pozdravljauser posted image .

Na 3D UZ pa me ne vleče, jaz tudi nisem dobila slikce na morfologiji, pa saj je tako velik, da se ni nikoli kaj pametno videl, sicer me ves čas sprašujejo, če imam kakšno novo slikco, pa se mi zdi, da bi rada še nekoliko skrivnosti obdržala, da bomo vsi presenečeni, ko bo prišel ali prišla ven - po tisti kitajski reči naj bi imeli user posted image , bomo videli, kaj bo pa zares.

Aha, še nekaj - a so za dojenčke kakšne akcije takole ob koncu leta - najbolj me zanimajo vozički, ki so kar precej dragi?

Lepe pozdravčke vsem user posted image

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.11.2006 20:12:02   
erna14
ojla

vidm da ste ble ful aktivne,jaz pa popravici povedan se mi sploh ni dal nc pisat ubistvu sm zdajle prvic sploh za racunalnikom,od takrat k sm vam zadnjic pisala

no glede mojih rezultatov za presejalni test z 100g/glukoze je cistuser posted image user posted image user posted image user posted image no tkole vzel so mi 4 kri in takoj zjutraj na tesce sm imela 5.1(kar je uredu)
po eni uri 11.0(katastrofa)
po dveh urah 8.4(ubistvu meja je 8.6)
po treh urah pa 5.8(o.k.)
tako da mi je presegla sam ena meja tista 11.0 tako da sem morala cakati na predavanje o zdravi prehraniuser posted image user posted image .fuuuj
in sedaj DIETA
sploh ne vem kaj naj jem moja dieta naj bi vsebovala crni kruh(ok),meso(maram sam piscanca)sveza zelenjava(groza,ker nisem ljubitelj zelenjave,razen zelena solata,paradiznik in kumare)sadje(6 izdelkov na dan)mleko,jogurti(6dcl na dan)nesmem pa kao pastet,tune,sladkarij,pizze,omake,pudinge,nobenih dietnih izdelkov ker kao majo ful oglikovih hidratov,margarine,namazov,marmelade,salame razen piscancja prsa v ovoju.........skratka huuuudo ampak za mojega soncka vseeeeeee.no uglavnem moji kg v celi nosecnosti so se nabrali +4.5kg in sedaj so sli dol za 1-1.5 kg od kar sem na dieti pa sm to omenila svoji g.pa je rekla da ce na dan pojem 6 obrokov da otrok dobi dovolj hrane,ce pa gredo kg dol pomen pa da kao gre sam mascoba.upam da res ker me je kr mal strah k nocjo it gor kljub temu da jem na vsake 3 ure obvezno.

no to bi bilo od mene vse,sm se kar razpisala.lepo se imejte pa cuvite svoje busije in user posted image .

nocka

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.11.2006 6:43:49   
Lana 22
Ojla!

Po dolgem casu se vam se jaz malo oglasim. Morfologijo smo uspesno prestali, marca naj bi dobili user posted image  user posted image user posted image user posted image , ceprav sem bila skos 100% da je puncka! Kilogrami se tudi ze uspesno nabirajo, sem na + 6. Mam pa full tezave s krizom, me tko boli...me je G. hotu dat na bolnisko, sam ne hvala, pol bi mogla bit skos sam doma, ...... Spat tudi ne morem vec, se cele noci zbujam, kakor koli se ulezem nasemu pikcu ni prav, mora obvezno protestiratiuser posted image ,...tko da ze ob 5ih ustajam....
Drugace pa imam do konca meseca dopustuser posted image user posted image , morem se tastarega porabit. Bodite fajn, bozejte busije.....

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.11.2006 8:34:32   
urla
Jutro jutro!

Mi imamo pa žemljico!!!!!!! Jupi! Nisem hotla vedeti spola, pa mi je morala včeraj nujno delati vaginalni UZ in prva stvar, ki se je prikazala na ekranu, je bila žemljica.

Sicer sem pa do konca decembra na strogi bolniški, nobenih fizičnih in psihičnih naporov. Danes moram v porodnišnico po inekcijo za predčasen razvoj plučk pri bebiki, če bi sluajno kaj bilo. Imam pa vse simptome za prezgodnji porod. Tako, da sedaj se moram pa res začet merkat.

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.11.2006 8:52:55   
urskas
ojla,

urla, a ti je izmerila MV, ali se že odpiraš? prosim poročaj.

sama imam "probleme" z otrdevanjem že od 16 t dalje. pa pride kakšen dan, ko sploh ne neha... ravno tako je bilo danes ponoči. Sem si ob polnoči naredila MG + 2x buskopan, da se je malo umirilo.

Lp, urska

< Sporočilo je popravil urskas -- 17.11.2006 8:53:44 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.11.2006 8:56:12   
blue sky
Živjo, marčevke!

Tudi meni vedno bolj raste trebušček, moj mali sonček pa brca, da je veselje. user posted image  Do zdaj sem pridelala 4 kile, kar mislim, da ni preveč. Res pa je, da normalno hodim v službo in sem kar zasedena, tako da niti ni časa, da bi se kaj preveč basala s hranouser posted image user posted image . Tudi midva z mojim dragim kupujeva voziček in čakava na kakšno akcijo. Cotk in drugega še nimava, bo treba počasi v nabavo.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.11.2006 9:51:15   
Sibil_
Dan!

Danes sem pa prav dobre volje, pa sploh ni nekega razloga.Sem kar vesela.Včerajšnji dan pa ni vreden komentarja.Dobesedno sem ga prespala, cel dan sem se počutila kot da me je traktor povozil.To pa na žalost dela nizek pritisk.Ampak vstat iz postelje je pa bil tak podvig-jao jao.DAnes je pa boljše.user posted image

Punce kaj ste že kaj štele kako malo je še do konca?Meni kar leti, pa sploh ne vem zakaj.Smo že na polovici novembra, potem decembra so itak sami prazniki pa darila pa tko.Pa je že januar tu, ko bomo kaj že rihtale za bebice (popusti-itak), februarja pa že gremo počasi na porodniško.JAoj, to bo minilo kot bi rekel keks.user posted image

Počutje kar ok, za vse tiste ki imate težave pa počivajte in ne se igrat-je še vseeno malo zgodaj za it rodit, kaj se vam zdi?Tako da se pustite razvajat in nič pretiravat....max napor naj bo pisanje na rr, hehe.user posted image

A imena že imate kaj izbrana?Mi smo še kar neodločeni...nekako se sploh ne pogovarjava o tem, če pa jaz začnem to temo pa pravi moj ja sej je še čas.JA itak, tako v prvo nismo do konca imeli sploh nobenega imena za punčko, če bi se pa punčka rodila bi bila brez imena nekaj časa.In sedaj nam spet za punčko ne gre nikakor se zmenit, zgleda pa da bo ona prišla ven.In kaj bomo pol?Kako pa kaj vaši možje imena izbirajo-kritizirajo?Kdo bo kaj izbral?Za prvega sem izbrala jaz, zdaj naj bi pa moj mož izbral, seveda če bo meni tudi všeč.Ampak imam občutek, da se bom načakala....user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.11.2006 10:14:01   
*sonchek*
Jutro še od mene!

urla držim pesti, da bo vse ok in da boš marčevka user posted image  Ti je g. pogledala MV - evo, zdaj sem prepričana, da bom na naslednjem pregledu težila, da mi pogleda, če je z MV vse ok in se slučajno ne krajša user posted image  Včeraj me je namreč grozno uščipnilo na spodnji levi strani - sem se kar sesedla na kavč user posted image  Vzela sem Mg in potem je bilo bolje, ampak sem se pa res ustrašila kaj se dogaja. Danes je zaenkrat (tok, tok, tok) vse ok.

urskas kako izgleda otrdevanje? Ti otrdeva spodnji del trebuha ali cel trebuh? Jaz nimam pojma kako naj bi to izgledalo user posted image  Vem le, da me vse tišči, ko kaj pojem, ampak samo na zgornji polovici trebuha...

LP user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.11.2006 10:22:40   
amy26
sonchek,
ko ti trebuh otrdi, je to ponavadi cel trebuh in to traja ponavadi nekaj sekund, men zaenkrat ne otrdeva včasih zelo malo vendar zanemarljivo. V prvi nosečnosti mi je pa od 20 tedna vsak dan otrdeval pa nisem nič prej rodila, v bistvu sem rodila še čez rok 9 dni.

Urla, čestitke za punčko user posted image  user posted image user posted image , tudi jaz bi je bila ful vesela, no če bo pa spet fantek bo tudi lepo sam da bo vse ok.user posted image  

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.11.2006 10:29:54   
slumpo
ojla

moram se malo pohvalit.....vciraj je bil moj mali zeloooo aktivno nežen kar se prevračanja v bušiju tiče. Popoldne po telovadbi sem pa začutila PRVO konkretno brco ko me je tako vžkal da nebi mogla zgrešit...no pa moram rečt da je to fenomenalen občutek. Sedaj pa upamo da bo to občutil še dragi ker mu ni bilo prav da mam posod prve privilegije....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.11.2006 10:46:06   
urla
Stanje je sledeče - MV je zalo zmanjšan, samo še 1. Odprta pa skoraj 1 cm. G rekla, da če bom pridna in se ne bom preveč naprezala, bom lahko normalno donosila.

Sicer pa sem dobila spet Canasten in moram v roku 7 dni poklicat, če je izcedek še prisoten. Sicer nič ne srbi in nič ne peče, je pa pogledala pod mikroskopom in ji ni bilo nič všeč. Če se ne bo nehalo moram nazaj, da mi bo vzela mikrobiološki bris (nimam pojam zakaj je to dobro).
Magnesole moram spiti 3-4 dnevno, dala mi je tudi boskopan, ki ga moram jesti po potrebi. Ker pa organizem sedaj fdobiva toliko MG, moram dnevno vzeti še po eno tableto kalcija (baje se kombinira z MG al nekaj tazga).

Upam, da bo vse OK. Pa še glava me matra dva dni in noben lekadol ne prime.

Pocrklajte se!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.11.2006 11:08:22   
urskas
ojla,

Urla, tole se sliši pa kar hudo. Držimo pesti zate, da bi zdržalo čim dlje. Le pridno počivaj. Najbrš imaš malega v vrtcu, nad se vsaj dopoldan lahko odpočiješ. Ali s tudi v prvi n. imela takšne probleme? Ampak za Mg sem mislila da se ne sme jemati hkrati s kalcijem, ker eden drugega uporabljata za absorpcijo ?!? Najbrž morata biti nekako v ravnovesju.

Sonček, meni otrdeva cel trebuh in to tako močno, da me kar boli. Mi je zadeva poznana iz prejšnje n. ampak se je nekje pri 26t šele začelo. Po moje boš točno vedla, kdaj gre za otrdevanje maternice, ki se v bistvu s tem pripravlja na porod. Naj bi tudi bilo normalno, če le ni prepogosto (do 10 krat/dan). Pri meni je to 10X v pol ure. Upam da ne bom šla za Urlo...

Pozdravček,
urska

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.11.2006 11:18:30   
*sonchek*
Punce, hvala za odgovore - brez RR in vas bi bila čisto zgubljena... user posted image  Mi je bilo že zadnjič čudno, da mi g. ni niti pogledala MV (ali pa je, pa ni nič omenila user posted image ), tako da bom na naslednjem pregledu (šele v decembru user posted image ) bolj pozorna in sitna pri teh stvareh...

urla držim pesti, da zdržiš čimdlje - pridno počivaj user posted image

urskas potem verjetno pri meni ne gre za otrdevanje (upam!)... Ponavadi me "boli" zgornja polovica trebuha (nad popkom) ko se najem - verjetno zarad polnega želodčka... user posted image

LP

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.11.2006 13:00:21   
draja
Urla! Držim pesti, da mala pupa še zdrži v maminem trebuščku! Ti pa počivaj in pazi nase!

Slumpo! Čestitke za prve brce user posted image  user posted image . Mene moj aravno brca noter in je to res fenomenalen občutek!

Glede sodelovanja mojega moža pri izbiri imen je pa takole: on je velik realist in vsako stvaro počne, ko je nujno treba in nič prej. Se pravi, da vse kar se zdaj z mano pogovarja in izbira imena naredi samo zaradi mene in pri tem ne razmišlja sam, kaj mu je zares všeč. In ker ga poznam, sem mu včeraj rekla, da jaz hočem imeti imena izbrana prej in ne zadnji trenutek in da mi ne bi slučajno zadnji mesec pred porodom začel razmišljati o imenih. Pa sem mu rekla, da hočem imeti 31.12. dokončno izbrani imeni, pa mi je odgovoril, da ok, da se začneva 30.12. o tem pogovarjati user posted image .
Ja, tako je to pri nama. Dokler ne teče voda v grlo, ne bo nič od njega, samo prikimavanje mojim predlogom iz vljudnosti.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
   [Brisano sporočilo]
17.11.2006 14:14:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.11.2006 14:25:09   
Anonimen
Hojla.
Jaz sem danes bila pri svoji ginekologinji ampak je nisem videla.Sestra je sla z mojim izvidom in kartoteko do nje,ta pa me je potem samo poklicala in rekla,da imam 1.12.kontrolo pa,da se takrat vse zmenim z zdravnicouser posted image ...Bom videla kaj bo takrat rekla glede te pregrade,imam pa tako ze zdaj pripravljenih nekaj vprasanj za njo...Do takrat pa se bom poskusila ne prevec obremnjevat se s tem.Sicer pa do zdaj,ko je bilo vse ok sem imela kontrolo na 1mesec,tako pa moram ze cez 14dni spet tja.Nic za to,rajsi hodim veckrat samo,da bo z ansim korenjakom vse ok.Vceraj je bil user posted image prvic aktiven tako veliko,cez dan zvecer,skoraj na vskai dve tri uri je bincal...

Midva ze imava izbrano ime,predlagal je user posted image in ker mi je bilo vsec sem dala blagoslovuser posted image ... Tai bo. Siecr sem se sele potem spomnila ,da sem se numerolosko preverila ujemanje,ni najboljse ampak nama je ze zdaj tako zelo vsec to ime,da ne bova menjala....Od torka ko vemo,da bo user posted image , sma potem kar dokoncno izbrala ime,tako,da ko se sedaj user posted image meni z user posted image ga ze klice po imenu.Pa user posted image vedno govori v popek,ker po njegovo ga user posted image tako najboljse slisiuser posted image ...Prav posrecen jeuser posted image ...

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.11.2006 15:39:46   
MoonEve
LeINA, kje sta to numerološko preverila? Jaz vem za tisti numerološki izračun na strani od Baby Centra, me pa zanima, če ima katera še kakšen link z bolj podrobno analizo.

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.11.2006 15:57:09   
draja
LeINA user posted image  - ful lepo ime user posted image  user posted image  user posted image . meni je bilo to ime že 15 let nazaj všeč, pa se žal moj ni nikoli ogrel zanj. No, zdaj pa itak kaže, da bo user posted image .

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.11.2006 18:12:40   
pocka
Pozravček vsem user posted image , smo se malo prej vrnili s sprehoda suser posted image . Je tako smotano, ker je tema že tako zgodaj. Najhuje mi je, ker pri tako lepem sončnem vremenu sedim v pisarni, na sprehod pa moram po temi, ker mi prej ne uspe priti iz službe user posted image .

Urla, počivaj in držim pesti, da bo user posted image počakal do marca!

LeINA, tudi meni je to ime od nekdaj ful všeč, ampak nam ne paše na priimek. Sicer pa bomo najverjetneje
dobili user posted image .

Punce, rabim en nasvet. Moj G je precej površen in zdaj, ko vas berem vidim, da so nekaterim na morfologiji bolj podrobno gledali določene stvari. Naši user posted image je pogledal samo user posted image , mehur in ledvičke, ostalih stvari sploh ni omenjal. So pri vas pogledali tudi pljuča in želodčke ali ne? Ne vem ali delam paniko brez potrebe ali bi bilo dobro, da mu na naslednjem pregledu malo zatežim?!user posted image

LP, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.11.2006 18:24:11   
soncek78
Hello user posted image  in user posted image !

Danes sva bila z user posted image  na morfologiji. Zuser posted image  je vse v redu in miglja in brca da je veselje. Datum PDP mi ni prestavil, saj je rekel, da ustreza velikosti user posted image .

user posted image  je velik cca 26 cm. Stari smo 22t 1d. Rekel nama je da je vse Bp. Ostali rezultati pa so:
GV = 53
AC = 182
FL = 38.

Posnemal nama je filmček, tako da imava 10 min posnetek našega malega Sončka. Sva bila v user posted image , da je z najinim user posted image  vse v redu.

No še za spol sva povprašala in rekel nama je, da je 99% sigurno, da je najin user posted image  mala user posted image . Tako da lahko dodate to na seznam.

user posted image  je bil tako vesel, da me je peljal na kosilo in malo po nakupih. Mami in tati pa sta kupila lepo lučko, ki tudi igra za na posteljico. Ma sem prav srečna...

Lepo se imejte in božajte bušije, saj nas sedaj naši mali user posted image  poslušajo.

Lep pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.11.2006 19:30:48   
slumpo
Urla..........drži se in misli sedaj samo na svojo pikico in nase. Ostalo bo ko bo. Itak da bo vse OK vendar pazi da ne pride ven pred marcem.

Jaz sem sicer OK glede počutja in vsega. V ponedeljek grem na Vzajemno po DVD z vadbo za nosečke in začnem migat.

Sedaj grem pa skupaj s pikcem in dragim uživat ob premetavanju in brcanju nasega malega slumpija. Sedaj bo nadoknadu za vse nazaj ko je tako pozno začel brcat.

Nočko

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.11.2006 21:22:38   
tejčica
Hojla punce!

Aleluja da je končno prišel vikend. Jest ne morem veeeeeeeč! Imam šihta vrh glave in komaj še funkcioniram. Sem vas ta teden samo brala, ker nisem niti pod razno imela energije in volje še za pisanje.

Bom danes bolj kratka. Vsaj enkrat!user posted image  

Čestitke vsem ki ste imela uspešne preglede user posted image , user posted image  tudi vsem ki ste zvedele ali pričakujete  user posted image  ali user posted image  in pa seveda user posted image  tistim ki ste začutile prve brcike.

Dobrodošle tudi vse nove marčevke, ki ste se nam pridružile na čveku. Me pa veseli, da ste se javile nekatere "stare" čveke, ki ste imele kar dolg mrk. Ne sam delat, tudi klepetat je treba.user posted image

Urla user posted image , pazi nase in bolniško vzemi resno. Držim pesti, da bebika počaka v trebuhu do marca in bo vse vredu. user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam še nekaj malega povečerjat in potem počasi v mižule.

Nočko!

< Sporočilo je popravil tejčica -- 17.11.2006 21:24:29 >

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.11.2006 8:55:57   
Anonimen
MoonEve:  Ena varianta je tale forum http://numerologija.mojforum.si/ kjer ti numerolog odgovori.Tole pa se ena stran za analizo http://www.hladnik.com/index.php?&stran=numerologija.

pri nas vse po starem...Zdaj pa sibam malo pospravljat pozneje pa se treba knjige v roke prijet....

lep vikenduser posted image

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?