|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
12.11.2006 19:23:43   
Anonimen
Čestitke vsem novim mamicam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
12.11.2006 19:25:50   
danaja1
Matejka81 tudi zate držimo pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prav želim si, da bo tudi za tabo ta dogodek in da boš pestovala tvojo težko pričakovano pupiko!!!!!
KJo pogledam na seznam novemberk, je madonca že skor izpolnjen, samo še na nas čaka!!!!!
Bomo tudi me preživele, kajne?

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
12.11.2006 20:02:32   
urška76
user posted image user posted image  Atanja čestitke. user posted image user posted image  Potem so se je le usmilili včeraj.
Jutri mam pa jest spet pregled. Upam, da se mene tud usmilijo. So mi pa danes nenormalno noge zatekle. Sem komaj čevlje (najbolj raztegnjene) obula.
Matejka tebi pa tudi vso srečo jutri.

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
12.11.2006 20:59:20   
Monika79
tako punce vsem vso srečo jutri, da boste fajn rešile na CTG-ju, sledi obvezno poročanje, če seveda ne boste mogle, pa pač drugi in upam, da bo več teh, da vam bomo lahko za vaše sončke čestitale user posted image user posted image

Danaja - ti pa nam boš pobegnila, ah pa nas bo res na koncu malo ostalo novemberk, lahko se še zgodi, da bom kje na koncu decembra user posted image user posted image  no vse je možno user posted image user posted image  bomo videli kdaj se nam bo naš sonček hotel pokazati user posted image user posted image

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
12.11.2006 21:10:38   
marella1
hello user posted image
atanja: user posted image user posted image user posted image
danaja: držim pesti, mogoče se pa še vidiva v porodni user posted image
no tako, tudi mi se počasi pripravljamo za jutri. Naš D day, upam da bo šlo hitro. Sem mislila, da bom rodila v Ljubljani, pa zgleda da bo Kranj. No ja, mi je čisto vseeno, samo da bo vse OK.
Ja viv, nas je kar nekaj iz Kranja.

Za vse, ki še čakate user posted image , pa upam da nadaljujemo debato v Starši čvekamo

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
12.11.2006 22:01:07   
Monika79
Marella - tudi tebi jutri želim, da bo porod čim krajši in da boš hitro cartala svojo user posted image  

oh jaz pa spati ne morem, pa ne vem kam se naj dam user posted image user posted image  me zadnje čase full nespečnost daje user posted image  pa samo študiram, kaj je še treba za user posted image  pripravit, da ne bo prevelikega skakanja po porodu user posted image

no drage so-user posted image  in seveda mamice sladke sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
13.11.2006 8:09:53   
MALINČICA
Evo, danes pa je najin dan!!!!
Pa nič ne kaže na to, da bom mamica!!!!
Imam ctg ob 11.00 v porodišnici

Vsem novim mamicam čestiiiitkeeee!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
13.11.2006 8:29:49   
Anonimen
Evo, jaz sem se zbudila v enem delu user posted image  spet,... Skoraj letim na CTG, včeraj me je kr nekaj zvijalo, danes spet nič,... očitno tud 13. ne bo najin srečen dan user posted image .

LP, pa vseeno držite pesti za kaj spodbudnega!
papa

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
13.11.2006 8:35:58   
Naja30
Obema želim lep CTG user posted image  in upam, da se kaj premakne.
Naš mali je malo manj živahen, pa ne vem ali to kaj pomeni. Meni se zdi, da ima samo manj prostora. Ali jih ve še čutite tako intenzivno? Ali so se tudi umirili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
13.11.2006 8:38:39   
MALINČICA
Pa kaj vem ,mislim, da tako čaz dan res dosti manj čutim otročka, ampak potem zvečer, pa mi še zmeraj konkretno premika trebuh,je pa res manj, kot je bilo prej.
Včasih se mi zazdi, da mi tako roko potisne al glavico ali kaj, prav v mednožje, da se mi zdi, da mi bo zdaj zdaj ven pogledal, da ne omenjam bolečin, ki so prisotne ob tem.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
13.11.2006 8:49:16   
Naja30
user posted image  Ja, poznam to. In ko se pretegne, na eni strani bolečine spodaj, na drugi pa v rebra!
Ne, zdi se mi, da se ne premika več tako močno. Kot da mu zmanjkuje prostora. Ah, saj sva že skoraj na koncu. Še malo.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
13.11.2006 9:02:58   
urška76
Ojla!
Samo, da se na hitro pofočkam. Zaenkrat še v enem kosu, vendar močno upam, da mi danes sprožijo porod. Mam vsega skupi že poln kufr. No bomo videli. Dobite poročilo, tako ali drugače.
Pa vso srečo vsem ostalim zamudnicam.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
13.11.2006 12:05:58   
max81
Novemberke lepo pozdravljene

No samo da se na hitrco javim, da nisem več  v enem kosu, naša mala pikica je danes stara točno en teden. Rodila se je 9 dni pred rokom čisto  nepričakovano, ker me je dr poslala v bolnico zaradi visokega pritiska. Ja v bolnici so me še  en krat pregledali in ugotovili da je že vse zmehčano in pripravljeno za prihod našeuser posted image , zato so me poslali direkt v porodno. Tam sem bila  že ob 15 ob 17 sem šla na posteljo, nato mi je dr predrla mehur ob 19 pa so mi naštimal  umetne popadke, ki moram priznat da bolijo kot sam user posted image  ob 23.11 pa je prijokala najina pikica NIKa

Vsem novim mamicam želim veliko veselja, malo joka, ter veliko prespanih noči, predvsem pa to  da bi bili user posted image  zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image pa da bi končno zibale svoje zakladke, ter hiter in čim manj boleč poroduser posted image user posted image

lp od max, nike in presrečnega očka

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
13.11.2006 12:17:32   
Anonimen
Ojla,...
evo mene nazaj s CTG-ja,... No, ne  bom še rodila user posted image  user posted image . Sem imela tudi UZ in po UZ sem še komaj v 38.t user posted image  user posted image .

Vse ostalo z otrokom je v najlepšem redu,... mah ne vem zakaj mi niso prej spremenili PDP-ja,... zdaj ne bi bila v takem pričakovanju.

Zdaj vsaj vem, da še naše Zale nekaj časa ne bo. user posted image ,...
Sem pa vesela, ker je vse ostalo ok, danes so mi tudi prvič povedali koliko je težka in sicer je 3155g,.... user posted image user posted image . Se mi kar dopade, že zdaj ima več kot sem imela jaz ko sem se rodila. (3030g)

Tako, zdaj bomo pa šli naprej brez cilja, ker sploh ne vem kdaj mora naša user posted image  ven.

LP vsem user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
13.11.2006 12:17:59   
adelinna
Zdravo novembrke!

Iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam! user posted image   Zadnja dva tedna me ni bilo nič za računalnik in priznam, da še nisem prebrala vsega.
Razlog za mojo odsotnost je bilo seveda rojstvo naše princeske in moje okrevanje po CR. 1.11. sem amreč rodila hčerkico Nejo. Ob dveh ponoči mi je odtekla voda, ob treh so se začeli popadki. Ob devetih zjutraj so me začeli pripravljati za CR, ker je princesa želela ven z nogicami. Ob 9:35 sem zagledala najlepši prizor v življenju in zaslišala najlepši glas na svetu. user posted image Ponosni očka je bil seveda ob meni.
Moje okrevanje gre bolj po polžje. Ko sem prišla domov sem dobila še vročino in sedaj jem neke antibiotike. No, danes sem sposobna vsaj nekaj minut sedeti za računalnikom.
Drugače pa je Neja pridna punčka. Če je sita, sploh ne joka. Krčev zaenkrat nima (že trkam na les). Ponoči se zbudi samo enkrat. Pije samo pri meni in se prav lepo redi. Zaenkrat je sreča popolna. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
13.11.2006 12:52:50   
Monika79
Max81 in Adellina - čestitke za vajine punčke in polno cartanja vama želim, no mi pa še čakamo, medtem, ko je že veliko punc postalo mamice, oh pa bodo res proti koncu meseca tukaj gori samogovori user posted image

joj mene pa danes (še zraven prehlada) boli modrostni zob, grozno me vse boli, od nosa, oči, pa glave user posted image  pa prav sedaj, ko tečejo zadnji tedni user posted image  oh upam, da čimprej mine user posted image

Matejka - sedaj so ti rekli, da je tvoja punčka velika za 38. teden user posted image  kako pa je kaj situacija spodaj? še zaprta?

nič grem malo ležat, ker če sem gor še me bolj boli user posted image

danes jih je še kar nekaj šlo na CTG in tudi rodit, tako, da komaj čakam vesele novičke, katerih sem zelooooooooooo vesela user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
13.11.2006 13:02:41   
Anonimen
Adelinna čestitke za punčko Nejouser posted image user posted image ,... no pa imamo dve novebrčici Neji user posted image user posted image

Monika ja, prej so mi sicer omenili, da je manjša že v 18t bi naj bilo dete za trajajočo gestacijo manjše,... vendar mi moj gin. ni spreminal PDP-ja user posted image . No in zdaj lahko še res pristanem decembrčica user posted image .
Ma vsaj, da vem, da je vse ostalo OK. Se nam nikamor ne mudi zdaj user posted image . Samo, da je punčka najina ok user posted image  user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
13.11.2006 13:11:08   
Monika79
Matejka - mislim, da nisi edina, ki lahko pristane med decemberkami, tako, da se meni tudi to lahko zgodi user posted image user posted image user posted image  (mam tudi močan občutek, da bo tako user posted image ) maš pa čisto prav  samo, da je z punčko vse vredu, vse drugo ni sedaj pomembno user posted image user posted image  kdaj pa sedaj greš na CTG?

pa te je tudi na CTG-ju ginekološko pregledajo? ali te samo pregleda, če bi se kaki popadki zarisali?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
13.11.2006 13:17:38   
Anonimen
Naslednji CTG imam komaj v petek user posted image . Ne nič me niso ginekološko pregledali, samo CTG pa UZ so mi nardili.

Te lahko nekaj prosim? Bi mi lahko pomagala poiskati tiste meritve iz UZ, ki so jih dale enkrat punce gor? user posted image
Tam okoli 37. 38t?
Prosim lepo user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
13.11.2006 13:25:10   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Te lahko nekaj prosim? Bi mi lahko pomagala poiskati tiste meritve iz UZ, ki so jih dale enkrat punce gor? user posted image
Tam okoli 37. 38t?
Prosim lepo user posted image .

bove probale poiskati, samo mislim, da je že en čas nazaj a ne?
grem se sedaj malo uležem, pa bove malo pozneje poiskale, vredu?

ti z veseljem pomagam user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
13.11.2006 13:27:19   
urška76
Evo mene nazaj doma. V enem kosu. Še vedno. Moj user posted image  je že čist razočaran.

Potem pa najprej čestitke max81 in Adelinna. Lepo cartita svoje zakladke.

Meniso rekli naj pridem v sredo nazaj in da dobim vaginaleto za mehčanje materničnega vratu. Tako, da v sredo bo šlo pa zares. No kdaj bom rodila, bomo pa videli. Verjetno šele v četrtek. user posted image  Zdej pa šibam mal pojest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
13.11.2006 13:30:56   
Anonimen
Monika velja user posted image  hvala ti! Saj jaz pa grem nekaj jest sem že lačna kot volk .

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
13.11.2006 13:35:57   
Luni
Ojla!
Da se vam javim na hitro! Urška76, najprej tebi hvala!  Potkalo je pa takole: že v soboto sem bila čudna: lačna kot 100 user posted image ! Ponoči ob 1.30 me je nekaj zbudilo (še danes ne vem kaj); v glavnem: šla sem iz navade na malo potrebo. Se vrnem v posteljo, pa nikakor nisem mogla zaspati. Do pol petih sem bila že 4x na WC-ju (na veliki, hahaaaaa). Šele takrat sem pomislila,da se pa morda nekaj dogaja. Počasi sem začela še malo pospravljat, potem sem se šla tuširati. Ne boste verjele, kaj sem delala ob sedmih zjutraj, s popadki na dobrih 6 minut: kopala starejša otroka, ker jih nisem zvečer, pa sta reveža vse dobro prenašala user posted image  =zrolana mami..... Mož ju je peljal k tašči in me kar naprej spraševal, če se mudi. Mirila sem ga, da ne. In ko ga ni bilo, mene tak popadek zagrabi, da sem že vedela, da se nimam več časa obirati. Ob pol devetih sva bila v Postojni, ob 9-ih v porodni, brez klistirja, 9.50 pa je naša mala Maša že prikukala na svet. Expres punca! Vso zahvalo babici Jani v Postojnski porodnišnici, kako enkratno je vodila porod!!! Tako je bilo na hitro, da nisem prav dobro dojemala, kaj se pravzaprav dogaja.

Maša je pridna, je in spi, lepo pridobiva na teži, mami je pa itak super! user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
13.11.2006 14:04:36   
urška76
Luni ni za kaj! user posted image
Lepo da ste že ujeli ritem in da se dobro pučutiš. Kaj bi dala jaz za tak porod, tko me bodo pa spet matral. Mi že vse skupaj preseda. Pa tok kot mam las na glavi mi je žal, da se nisem kar odločila za CR in bi bilo zdaj že vse za mano. Tako bom pa že 11 dni čez rok, predno se bo sploh kaj začel dogajat. Rodila bom pa itak šele v četrtek, vsaj glede na to, kako je šlo pri Mihu. No pa glede na to, kok je to malo bitje še bolj leno, mogoče celo šele v petek.  

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
13.11.2006 14:34:16   
Anonimen
Evo sem že našla tiste mere user posted image ,...jah očitno sem res tam nekje 38 t user posted image . Ma vsaj vem na čem sem user posted image .

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?