|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
14.11.2006 10:26:32   
Monika79
ojla punce user posted image

Aja - sem zelo vesela tvoje porodne zgodbice in tako si lepo napisala user posted image  sem čisto noter padla, no mi še ene malo čakamo na naše zakladke, da jih bomo tudi cartale user posted image user posted image  ko pa ti bo mala princeska pustila čas, pa nam še kako slikco gor daj, da vidimo tvojega sončka - tega pa se najbolj veselim user posted image user posted image

aha Aja še eno vprašanje - sedaj Nejo dojiš ali ji daješ dodatek?

čestitke tudi Petri za sončka Nika user posted image user posted image  - pooooooooooolno cartanja vsem user posted image user posted image

jaz sem še tudi mojega trebuščka slikala (no, že v soboto user posted image user posted image ), tako, da ga bom sedaj dala gor user posted image user posted image  da še vidite mojo žogico user posted image user posted image  no žogo user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
14.11.2006 10:28:18   
Nogavica
Dobro jutro user posted image  in mamice!

Zdaj pa je naš seznam že prav lepo zapolnjen user posted image . Komaj čakam, da se vpišemo še me, ki smo bolj pri repu.
Dobrodošla nazaj, Aja1 in čestitke, **Petra** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa slavnostno sporočam, da sem včeraj zvečer prvič opazila izcedek iz prsi! Sem bila prav malo ganjena user posted image .

Še nekaj - sumim, da je danaja1 tudi že mamica, saj sva do nedelje kontaktirali preko ZS (glede vozička pa čvek), zdaj se pa ni še nič javila. Včeraj je imela pregled in je nekaj govorila o možnosti sprožitve poroda, ne?

Lepo se imejte!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
14.11.2006 10:32:35   
Anonimen
Tudi MALINČICA je včeraj imela PDP, šla na CTG, pa se od takrat ni oglasila,... po moje so jo kar zadržali user posted image .

Nogavica, ti me pa kar počakaj, da ne bova na koncu z Zalo ostali sami user posted image . Saj veš drži noge skupaj, da pridemo skupaj v porodnišnico user posted image . Ampak te bi pa bila fešta kaj?! user posted image

No, ker jaz očitno še ne bom šla v Rim, vsaj tak hitro še ne, imam danes še opravke na banki in na pošti (jah, jah ta denar, pa položnice user posted image  user posted image .)

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
14.11.2006 10:41:30   
Monika79
tudi meni sta Malinčica in Danaja zelo sumljivi user posted image user posted image  jaz mislim, da se že cartata z user posted image user posted image  

Danaja je pa rekla, da ji bodo sprožili porod a ne? tako, da ona ziher carta user posted image

Res smo še ostale me bolj proti koncu novembra, seznam pa je že full zapolnjen, sedaj bo še Urška jutri šla, potem pa smo res me na vrsti user posted image user posted image

aha da ne pozabim, sem še dala mojo slikco buščka noter v album - 38. teden user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
14.11.2006 10:44:13   
urška76
user posted image user posted image **petra** za malega korenjaka. Veliko lepih trenutkov z njim. user posted image user posted image

Hja jest jih mam tud neki na sumu, da so me prehitele. No nič čudnega, če pa naša bejba tako zavlačuje. Ma sej zdej jo bomo pa na silo ven spravili, tako, da jutri pričakujte poročilo mojega dragega. Jaz v vsakem primeru ostanem v porodnišnic. Me s konji ne zvlečejo ven. user posted image
Tako, zdej pa šibam v BTC po nakupih user posted image  Je treba še dnar zapravt, predno cartat začnem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
14.11.2006 11:09:58   
MALINČICA
Evo mene, še kar noseča.
matejka81, jaz sem bila tista, ki jo je sestra zunaj vprašala, če sem že kaj jedla, ker zgleda, da je otrok lačen.
Joooj, kako so me prestrašili!
Sva šla na hitro nekaj pojest, pa nazaj na ctg, pa je bilo isto.
Noben mi ni hotel povedat, kaj je narobe, vsakič ko sem vprašala kaj je narobe, so rekli, ne bomo zdaj o tem, vam bomo potem opvedali....
Mislim, z živci sva bila že čisto na koncu, nakar so me dali še na UZ, kjer je doktor pregledal čisto vse!!!
Izvid UZ je bil v redu, ves bp in sem se malo oddahnila.
Morala sem še na  kontrolo zvečer, ker so na pregledu ugotovili, da imam že vse mehko, popadki pa so bili neredni in tam do 80 nekje.
Tudi zvečer je bilo vse ok, moj mali lump je pač zgleda bolj mirne sorte.
Sem pa končno zvedela spol mojga ligenjčka.
V trebuščku nosim user posted image !!!!
Mi je pokazal njegova jajčka in luleka!!!!
Danes sem spet morala it na kontrolo ctg, pa je bilo vse v redu, zdaj pa moram se oglasit v petek.

Pa močno stiskam pesti, da bi do takrat že rodila!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
14.11.2006 11:15:24   
Anonimen
user posted image  MALINČICA, verjetno sem tak klepetala, da te nisem opazila, škoda, mogoče pa se kdaj drugič spoznamo user posted image .
Ma, mene je gin. jezil nekaj okrog spola user posted image , je rekel: fantek ali punčka? Pa sem rekla: Punčka upam, da. Pa je rekel: Kaj je pa s fantki narobe? user posted image  user posted image  user posted image
Sem rekla, da nič, ampak, da so mi namignili, da bi naj bila punčka (no tud na izvidu morfologije je tako pisalo - saj po moje mora držat to user posted image ), ampak tega mu nisem rekla user posted image . Mislim, kar ni mi hotel povedat. Sem rekla: Kaj boste pa vi rekli? Pa je rekel, jaz ne pa ne bom gledal.user posted image  Ja prav hecajo me glede spola, je rekel, potem no saj če ste prepričani,potem že tako je nekaj v tem smislu user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
14.11.2006 11:17:21   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Nogavica, ti me pa kar počakaj, da ne bova na koncu z Zalo ostali sami user posted image . Saj veš drži noge skupaj, da pridemo skupaj v porodnišnico user posted image . Ampak te bi pa bila fešta kaj?! user posted image

To bi bilo res zanimivo. Bi mi bilo prav fajn, če bi bila z mano v sobi kaka poznana.
Kaj tebi so potem povedali datum, ko bi naj zares rodila?

Moj dragi je tako nestrpen, da je zagrozil, da me že v soboto pelje v porodnišnico in jim ukaže, da zbezajo user posted image  ven user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
14.11.2006 11:25:21   
Anonimen
Ne, niso mi določili novega PDP-ja. Me je vprašal kateri gin. me je imel, pa sem mu povedala, pa je rekel, potem že bo tako user posted image . Tako, da zdaj uradno še vedno zamujam user posted image . Mah, samo, da ima dovolj kilc naša user posted image .

Ampak zdaj me pa prav zanima, če mi bojo kaj sprožili ali kako, me zanima kako me bojo zdaj obravnavali user posted image .
Kot zamudnico ali mi bojo pa v petek nov PDP določili. No bomo videli user posted image .

Aja, no nekaj me še zanima. Zdaj ko si čez rok imaš vedno CTG in UZ? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
14.11.2006 11:27:46   
MALINČICA
Kaj Matejka, a se tudi v petek vidiva?
Jaz sem spet ob 11.00 naročena na ctg:
Veš upam, da bova prej že porodno sobo dali skoz.user posted image

Mislim, da bi ti naj UZ naredili 4 dni po PDP, da pregledajo, če je plodovnica še ok!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
14.11.2006 11:39:39   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

aha Aja še eno vprašanje - sedaj Nejo dojiš ali ji daješ dodatek?

Nejo zdaj samo dojim. Mleka pa prve tri dni nisem imela, tako, da je bila revca kar lačna (razen, ko ji je ena zlata sestra dala jest). Zdaj pa je k sreči vse ok, dojenje laufa, mala lepo sesa, tako da me bradavice ne bolijo (zaenkat!).

No, zamudnice, kar počasi spokat in v Rim! No, saj boste dočakale...tudi jaz sem, čeprav sem takrat že čisto obupala, da moja Neja oče ven. Komaj čakam še na kakšno porodno zgodbico.

Slikice pa bom dodala enkrat čez dan.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
14.11.2006 11:51:13   
adelinna
Punce, najlepša hvala za čestitke in lepe želje!
Tudi jaz vsem mamicam (zdaj nas je že kar veliko) želim čimveč prisrčnega cartanja z njihovimi srčki. Vsem nosečkam pa čim hitrejši in čim lažji porod. user posted image

Aja1 - tvoja princeska ima čudovito ime. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
14.11.2006 11:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Kaj Matejka, a se tudi v petek vidiva?
Jaz sem spet ob 11.00 naročena na ctg:
Veš upam, da bova prej že porodno sobo dali skoz.user posted image

Mislim, da bi ti naj UZ naredili 4 dni po PDP, da pregledajo, če je plodovnica še ok!

Ja, jaz imam tud v petek spet user posted image , ob 10.40 tako, da se verejtno res vidiva user posted image .
Ja plodovnico mi je pregledal ja, pravi, da je vse ok . Tako, da verjetno imam v petek samo CTG. Dvomim, da bom prišla do porodne sobe tako hitro user posted image . Želim pa si user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4713
14.11.2006 12:22:56   
Anonimen
živjo

sporočam vam, da sem bila včeraj pri Krfjolci in Anžetu. Anže je pravi cukerček!! Ima črne laske... tako je lepuser posted image ! Mamica se dobro počuti!! več vam bo pa tako sama povedala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
14.11.2006 12:57:06   
andrejka
Hej punce!

Tudi jaz še za enkrat v enem kosu. Jutri je sicer najin rok pa se kr bojim, da ne bo nč. Čeprov se zadnje dni kr neki dogaja, me skoz neki špika, da ne omenjam bolečin v spodnjem delu, ko mi tako dol pritiska, da ne morm hodt...
Sam vem da na ctg-ju jutr pa spet ne bo nč......
No ja, upam vsaj da bo ta teden....
Drugače pa čestitke vsem, ki se že cartate. Upam, da se hitro privadiš temu ritmu življenja...
Punce držte se, pa vso srečo....
Andrejka user posted image

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
14.11.2006 13:12:29   
urška76
Evo mene s potepanja. Sem si pa res denarnico olajšala. user posted image  Sem kupila tiste dvoje kocke (oz gasilsko vozilo), pa modrček za dojenje mal večji, ker tisti, ki jih imam od Miha so mi zdaj glih za glih, tako da dvomim da jih bom po navalu mlelka lahko nosila. Pa mimo piškotov nisem mogla, pa eno kremico za rito. Potem pa še v Ariela po sestavljanko, ki jih naš škrat obožuje. Mu kupujem sestavljanke za 4+, pa jih dvakrat sestavi, potem pa že na pamet ve, kam gre kak košček. Še jest ne vem včasih kam gre kak košček, pa mi pol on pove. user posted image  No važno da trenira možgančke. Upam samo da muta njegova brihtnost in spomin ne bosta podpirala lenobe, ker potem bo pa v šoli user posted image . Mene moja lenoba še zdej tepe. Si nisem pridobila učnih navad v OŠ in potem sem pa faks zabluzila in ga še uzdej na "stara" leta bluzim.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
14.11.2006 13:34:16   
danaja1
Drage moje!

Vidim, da ste sumile, da sem že mamica, vendar sem še vedno v enem kosu. Včeraj sem imela amnioskopijo, voda je mlečna, še vedno sem odprta 2 cm. Tako, da imam zopet amnio v četrtek. Mogoče po ba v četrtek. Ne vem zakaj me sploh dajejo toliko dni pred PDP na amniouser posted image user posted image user posted image
V glavnem včeraj so v Kranju rojevale kot po tekočem traku, bilo je noro, tako da še do CTG-ja nismo mogle pridt.
Imam pa res smolo, prehlajena sem, grlo me boli, pa še včeraj me je zaštihalo v lopatici in bolečina je potegnila do vratu, tako da še glave ne morem obrnit. Celo noč sem se prebujala, ko sem se hotela obrnit z enega boka na drugegauser posted image user posted image user posted image  Upam samo, da me v tem stanju ne prime za rodit, ker se še nategnit ne bom moglauser posted image user posted image user posted image
Punce glejte na RTL-u, vsak dan so porodne zgodbe ob 11h, jaz sem se danes prav najokala, ko sem gledala, kako se otročički rojevajouser posted image user posted image user posted image user posted image

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
14.11.2006 14:38:32   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: danaja1

Punce glejte na RTL-u, vsak dan so porodne zgodbe ob 11h, jaz sem se danes prav najokala, ko sem gledala, kako se otročički rojevajouser posted image user posted image user posted image user posted image

sem tudi jaz danes gledale te zgodbe na RTL pa sem zraven tudi user posted image user posted image user posted image  oh kako je bilo lepo, ko so mamice dobile svoje sončke k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrejka - tebi pa se bliža tvoj PDP user posted image user posted image  tako, da boš hitro med mamice skočila user posted image

*anc* - sedaj si nam lušte naredila user posted image  da še mi vidimo Anžeta user posted image  user posted image user posted image  kdaj pa gre predvidoma Krfjolca domov?

Aja - se že veselim slikic user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.11.2006 14:41:55   
Monika79
skoraj pozabila user posted image  Malinčica čestitke za fantka Maj-a user posted image  (full lepo ime)  se je vaš sonček dolgo skrival user posted image user posted image user posted image  no sedaj pa ga bosta hitro spoznala user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.11.2006 15:20:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

*anc* - sedaj si nam lušte naredila user posted image  da še mi vidimo Anžeta user posted image  user posted image user posted image  kdaj pa gre predvidoma Krfjolca domov?

Pravi, da je možno, da gre jutri domov, mi je sms poslala.
Mislim, da boste hitro ugotovile, da je doma, bo tako ali tako prec na netu user posted image , prec ko bo Anže pančal!

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.11.2006 16:36:03   
mirjanajelenko
Matejka81

kako imaš v petek ctg  a ga nimaš vsak dan, namreč jas ga imam sedaj po pdp vsaki dan v pon. sem ga imela v porodnišnici danes pri mojem g, jutri pa zopet v porodnišnici
pravjo da ga imaš po 4 dni po pdp vsak dan v porodnišnici
meni je to ful mučno vsaki dan moram 30 km

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.11.2006 16:41:52   
Anonimen
Mirjana ne vem, mah pri meni je vse skupaj kar nekaj user posted image , zdaj imam spet v petek, ampak, bi raje, da mi spremenijo PDP, kot da pa zdaj vsak teden lazim na CTG user posted image , če so ugotovili, da gre res za manjšo nosečnost,... ampak glede na to, da sem šele 38. t, bom na koncu še rodila 4 kilskega otroka user posted image user posted image .

(odgovor članu mirjanajelenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.11.2006 16:53:52   
mirjanajelenko
oprost ne razumem ti si imela pdp 9.11 kako so zdaj ugotovili da gre za manjšo nosečnost  ti bi morala biti v 41 t ne 38t

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.11.2006 16:59:59   
Monika79
ej punce jaz pa mam neki rjav izcedek, ki ni sluzat user posted image  kaj bi to naj pomenilo?

je imela katera podoben primer?

bom vesela vsakega odgovora user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.11.2006 17:08:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

oprost ne razumem ti si imela pdp 9.11 kako so zdaj ugotovili da gre za manjšo nosečnost  ti bi morala biti v 41 t ne 38t

Ja tako je bilo, že v 18. tednu (ko sem imela 2. UZ - samoplačniški, pri drugem ginekologu) mi je rekel, če so mi kaj rekli, da je plod manjši za te tedne v katerih bi naj jaz bila. Pa sem rekla, da ne, ker sem prvi pregled imela v 10. tednu pa je pač smo potrdil nosečnost nič druga.
Na morfologiji je rekel, da je sicer plod manjši, da pa ne bo PDP-ja spreminjal. user posted image
No in zdaj je razlike za cca. 2 tedna, mah kar nekaj,...bi mi bilo ljubše, da bi mi PDP spremenili. Oni so gledali ves čas po zadnji menstruaciji, meni pa se je zgleda podaljšal ciklus in s tem se mi je ovulacija zamaknila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?