Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 10:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja božiček, miklavž, dedek mraz, jupi!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 10:33:02
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 10:44:59
|
|
|
|
Neža81
|
Jutro! Joj, kak ste tu vse fajn babike, ker druga drugo tak lepo motivirate in vzpodbujate. Najprej hvala za podroben opis postopka. Pri meni je stvar sledeča: z menoj je vse vredu, pr mojem partnerju pa so ugotovili, da ima zadostno količino semen in vse so zelo aktivne. Težava je v tem, da ima 96% semen zlepljenih in baje ni možnosti zanositi po naravni poti. Dr.Reljič je rekel, da ne bi smel biti problemov pr nama pri IVF, saj sem tudi v najbolših plodnih letih. V pošti piše takole: Začetek priprave za poseg načrtujemo v mesecu novembru, decembru 2006. Nazadnje sem imela M 31.10.2006. Sestra pa mi je po telefonu rekla, da letos ne bom prišla na vrsti za postopek, ampak komaj konec januarja, začetek februarja. No, bom videla, kaj mi bodo rekli v petek, pa vam sporočim. Brrrrrrrrrrr, kak je danes mrzlo. Mi piha pod kiklo...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 10:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
neža, vaju bo čakal postopek ICSI najbrž. Mojemu dragemu se tudi limajo in azto sva v isci postopku in ne v ivf. Saj bosta videla. Mohamed je mojemu predlagal, da se mora izogibat cigaretom, alkoholu, piti dodatne vitamine C in E, ter piti veliko tekočine. To je baje neko zdravilo, ki pomaga, ad se več ne limajo skup. Zdravljenje pa traja 3 mesece, ker sperma rabi toliko časa, ad se obnovi. Je pa seveda odvisno v kaki stopnji se limajo, pri mojemu čist malo. Ampak za icsi ni overi, če se limajo, tako, da se niamta kaj sekirat. icsi reši to zadevo pri nas pa ful vroče, pa so rekli da bo november že lep in prijetno topel, pa je še zmeri 36 stopinj, edino jutra so hladnejša oz sveža, da en bo pomote. niso mrzla, samo malo sveža, še vedno si lahk v kartkih hlačah in majčki
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred kratkim sem objavila rezultate uspešnosti ivf in icsi metode pri različnih slovenski centrih. Se spomnite? in danes sem pol šal še enkrat pogledat, ker me je ful firbec. Tu sva namreč videla, da ima ta mohamed 40 % uspešnost, nič pa ni pisalo kaj so ti 40%. V slo je nekaj čez 20%. A je možno, da so rezultati tako različni????? leta 2000 je bil ivf 36% in icsi 32%, lansko leto pa je že 44%
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Še malo, pa bo kapica spakirala svojega možeka v službo in bo pršla na klepet .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:23:03
|
|
|
|
kapica
|
Evo misek sem ze tuuu .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:25:38
|
|
|
|
kapica
|
Danes pa je pri meni racunalnik takoo pocasen, da me kr mrazi kako dolgo morem cakat da se stran odpre. Misek sedaj ko sem prebrala 36 stopinj , jao, meni je pa tako mrzlo danes. Ti kr uzivaj , vidis vsaj gretje prisparate na onem koncu. Moj drai je se doma, samo jaz nisem vec zdrzala brez vas pa sem se prijavila. Poleg tega imam popoldan spet nekaj splanirano. Bom v kleti red delala, potem sem pa gotova in uzivam naslednje dni.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:27:31
|
|
|
|
kapica
|
Neza drzim pesti tudi zate, da pride cimprej januar in en velik plusek . Misek, sreca da ne bos sama predolgo, ampak ce dragi pride zvecer , potem ne vem ce bos uspela vse postorit do takrat. Pospravit, skuhat, za nas na RR skrbet, hm, tezko bo .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica, da ne bo ta klet tako, kot včeri špajza . ne rabim kuhati, moj bo čist zadovoljen s sendvičem , no ja saj mu drugega ne bo preostalo . Zase ne bom kuhala, sem pojedla mal mešanega sadja, ker mi je mohamed zabičal, da moram mal več sadja in zelenjave jest, pa zredit se baje tud moram. je reku, da še v življenju ni rekel nobeni ženski naj se zredi . Od menstre mam ful napihnjen trebuh, vse me tišči, vse boli, vse drži, grozen filing, nič mi ne paše. Kja bi zdaj dale za eno flašo donata . Ja tle je vroče, pa kar naj bo, ker v bajti sploh nimamo radiatorjev in si ne predstavljam kako bom pozimi, ko baje padejo temperature zvečer na 10 stopinj. Kdaj je tle zima, mi pa ni jasno , uni tam gor ali pa dol, še nič ne šparajo s kurivom, še kar kurijo . Mal sem pospravla z večjega,pa posodo pomila in posesala, to pa bo dovolj za danes.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:52:31
|
|
|
|
kapica
|
Saj prav Misek, nic ne pretiravaj z delom, sploh ce se slabse pocutis. Ker ta obcutek v trebuhu in te zadeve, je vedno tako neprijetno. Meni pa gre na sreco malo boljse danes, nic ne cutim niti trebuha niti joskic. In si trenutno govorim da je to v redu, kaj cem drugega.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:54:39
|
|
|
|
kapica
|
Aja, sem pozabla vprasat a nimate tam donata ali kaj podobnega. Glede tistih rezultatov o uspesnosti ivf, icsi se vidi da se ocitno vecajo odstotki, to pomeni samo plus za nas, a ne? Ce sem prav razumela. Upam da smo me, stare borke, v teh procentih tokrat.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 11:55:54
|
|
|
|
kapica
|
Siskamiska, Bety, kako je z vama, a so ze kaksni znakci, kaj pocneta, a so mozgani na off, al st apolno zaposleni. Siskamiska je vceraj osvajala teren , kaj pa danes?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 12:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica ti ta boljši rezultati so za tu v dubaju, v slo je nekje nad 20% in ne raste tako hitro kot tu, sploh ne vem če kaj rastejo. Pa še celo baje je slo nekje med prvimi v slo po uspešnosti, zato so meni ti rezultati iz dubajo mal sumljivi. Je pa baje tale mohamed res dober in velik angležinj hodi k njemu. želodec ap mam kot balon, pa trd. Sem si kaj odvajalni čaj skuhala, če glih nimam problemov. Upam, da bo vseen pomagalo. Donat kje pa. Res da sem v štacuni našla slovenski ajvar in morsko sol, baje je bila še včasih barkava in kisle kumarce, venadr vse to izginja. droga portorož zgleda ni našla kake dobre prodajalne niše tu, pa so opustili vse skupaj. škoda, pa tako veselje je ko najdeš kaj slovenskega tu. tudi mane danes neki Rr počasi dela kapica probi kar malo odmislit te znake
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 12:11:00
|
|
|
|
siskamiska
|
Evo mene. Dons sem že nazaj iz terena . Sem bla na enem sokcu( kavico po tanovem pijem samo zjutri, ker za nosečnico ni dobr da pije preveč kave ). Vsem novim puncam pošiljam , starim kokicam pa in . Za vsako se bo nekaj našlo . Mene dons neki čudno špika pri jajčnikih, res nimam preveč dobrega občutka. Me je tolk strah ko zajca. Mišek in Poopsie za vaju, sem res zelo vesela. Blagor tebi Kapica ko si tako pomirjena. Kdaj je ponavadi največja verjetnost da dobiš M v primeru da ne rata? Kateri dan?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 12:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
siskamiska težko ti je dati odgovor, kdaj pride M. Je kar različno, enim po nekaj dnevih ET, enim pa celo po 14 dneh. Bolje se en obremenjevat s tem, vsaj poskušaj se ne obremenjevat. jaz še kar stiskam pesti tudi zate
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 12:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišek! Sem prebrala tvoje težave glede ene osebe, ki ti povzroča težave. Ker nisi edina bi se mogoče pozanimala pri Kiri, če gre za isto osebo. Drugače pa je mogoče žrtev še več!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 12:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala anonimna, sem že opazila na Rr, da je teh žrtev res nekaj. Jaz mislim, da gre bolj osebne narave, vendar mi je vseeen čuden, ker vem kako ji je ime, vem za njen poklic (povedal sorodnik), vendar vseen ne vem kdo bi to bil. Kakšen nik ima na RR pa ne vem. Sem pa se odločila, tudi po nasvetu prijateljic , da je boljš, da ne rovam naprej in da pozabim na vse. Če bom pa imela še naprej težave, pa hvala za nasvet, ga bom uporabila (škoda da si pod anonimno, ker sem po vsem tem že mal skeptična v anonimnost, pa vseen hvala ).
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 12:51:34
|
|
|
|
kapica
|
Misek, saj vem da imas prav glede znakcev, najboljse pozabit. Tako da siskamiska dajva potrpet in se na nekaj drugega osredotociva. Samo nekako se morava zaposlit. Evo jaz grem sedaj v klet, potem se stanovanje popucam, jutri sem zmenjena s prijateljico zjutraj za sprehod, potem en cajek pri meni, potem je ze mozek doma in bova skupaj kaj pocela, pa bo ze petek in en teden naokoli. Samo da so misli drugje. Saj bo, glede spikanja pa ti nic kaj ne morem rect, je bilo rpi meni enako. Pa malo psika , malo ne. Glede M pa je cisto odvisno. Jaz mislim da sem jo prvic dobila nekje 10.i dan, se mi zdi, ne me drzat za besedo. Tako da cisto odvisno, midve upava da je sploh ne bo a ne? Misek, glede teh tezav upam da bo sedaj mir, ni kaj. Jaz morem rect da res nimam problemov, mogoce zato ker me res nihce ne pozna, sicer pa, saj midve ze veva kako in kaj a ne? Glede uspesnosti v Dubaju pa samo upam da drzi to za tvojega G, potem ni problem, da bi v naslednjem poskusu uspelo. Poopsie, a imas taksno guzvo, al si pa ze doma ker koristis nadure. Te mal pogresam danes . Lep dan punce, grem jaz zdaj zares, ker ce bom samo tu sedela in cvekala, ne bo nic iz mojih nacrtov .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 13:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica nič hudega če ne bo nič iz tvojih načrtov, saj boš pol itak 9 mesecev doma, pa boš lahk vse uštimala. saj res kako je to pri vas, a spadate avtomatsko v rizično nosečnost, če si v ivf postopku in imaš pol alhko bolniško celo nosečnost
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 13:33:03
|
|
|
|
siskamiska
|
Hvala Mišek in Kapica za vzpodbudne besede!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 13:37:30
|
|
|
|
Neža81
|
Hja, bomo v petek vidli, kak postopek me čaka. Mojmu so 3 krat naredli spermiogram, in vedno je blo 96% semen zlepljenih. Dr je rekel, da to ni trenutno stanje, ampak trajno, tako da mojga niso nil zdravli, ampak že na prvem pregledu kar dali na čakalno listo. Jooooooooooh, mleko mi kipi na šporhertu ..........grrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 13:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja neža, to je pa res visok procent, ampak ne se bat, so rešitve (icsi) glih za ta problem, tako, da se bosta sigurno kar hitro veselila . A smrdi kaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 13:50:25
|
|
|
|
Ayolinca
|
Oj, punce! Tako ste pridne, da vam je zelo težko sledit. Vidim, da imamo zopet neke nove dečve na obisku - pa kaj se ta ¨epidemija¨ ne bo nehala?!?! Čedalje več nas je!!! Poopsie, pridna punca in v petek punkcija !!! Bom držala pestke! Kapica se je tudi potolažila, me zelo veseli!!! Pa siska, ne razmišljaj kako je, če ne rata. Pri vsaki je drugače, pa niti ne veš kako je, če si noseč. To je meni prejšnjič dejala Mišek - mal mi je sapo vzelo, ampak je dejansko res. Vsak zbodljaj v jajčnikih je lahko znak ali M ali pa . Saj boš kmalu vedela. Mišek, ti si nas pa mal presenetila - me veseli, da se ti stavri lepo odvijajo in da imaš večje možnosti za uspeh!!! Vsem ostalim pa tudi normalno da velik uspeha. Še nekaj; vidim, da ste pri Božičku, pa ostalih dobrih možeh - po pravici povedano, ne verjamem, da oni nosijo dojenčke okoli. Sama sem bila na RR takrat na začetku, ko sva pričela s projektom in vem, da smo se tudi tako menile ... pa nič. Očitno bo potrebno tem dobrim možem za novoletno darilo podariti kakšen načrt naših krajev al pa kar Garmina (navigacisjki sistem)! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 18:26:48
|
|
|
|
Liya
|
O bejbe kako ste kaj?Vsaki posebaj en velik Kaj pa se dogaja tukaj?Kdo se je spravil na našega miška kaj???? Bbbbbrrrrr... A mi lahko pripnete link kje to piše,pa kaj piše???Ne najdem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?