Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.11.2006 12:38:00
|
|
|
|
emaa
|
Ker vidim, da je 296. nadaljevanje postalo že skoraj saga odpiram novega. Mucamaca upam, da kmalu rodiš, koala ti pa da kmalu postaneš teta. Je biti teta zelo prijetno. Vse ostale, ki ste se javile po dolgem času, super, da vemo kaj se dogaja z vami. Upam, da vam čimprej uspe. Vsem mamicam, kake super otročke mate že. Kar nekaj fosečk pa je zdaj skoraj pred koncem nosčenosti, upam, da boste imele lahke porode, zase vem, da me občasno grabi strah, pred carskim rezom, ne pa samim porodom. Si tako želim, da bi se spodnji fante obrnil, pa se zaenkrat noče, časa mu pa počasi zmanjkuje. Drugače pa dneve preživljam doma, saj imam zapovedano mirovanje, samo WC in ležanje (no pa še tukaj malo pogledam). Bom videla koliko časa bomo še v enem kosu, saj so lažni popadki vendo bolj pogosti, otrdevanje trebuha pa je itak dobra prijateljica že dva meseca. Lepo se imejte, pa se še tipkamo
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.11.2006 17:18:12
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Emamair Tolk, da te pozdravim, sem prebrala, da te je malo strah, mene bi blo tudi malo, poroda me ni bilo nič, sem se ga zelo veselila, če bi šla pa na carski rez bi ma pa vrejetno malo grabilo, ker sem bolj zajc za te stvari . Ampak, če je treba, je treba, boljše za tvoja dva , čeprav tudi jst upam, s tabo, da se bo mali obrnil. Pa nekatere punce bi šle rajši na carski rez kot rodit Je pa mal zoprno bit kr doma in počivat ne? Kako ti teče čas? Čudn občutek tole otrdevanje ne? Mene je na koncu že pošteno motilo, ko sem se zbujala na pol ure ponoči in nisem skoraj nič spala zaradi tega otrdevanja. Evo pa sem se razpisala Ema, drži se, pobožaj baušija in srečno do konca nosečnosti. Moja Iza se je rodila en dan kasneje, kot imaš ti rok Lepo se imejte tudi ostale pupe! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.11.2006 17:24:25
|
|
|
|
koala
|
O ema a ti si že tako daleč? Ja hitro teče čas. Mucamaca a si še v enem kosu, al si že v rimu? Pri nas je še vse mirno, upam da še kak dan tudi ostane, ker sem prehlajena, tako da niti dojenčka nebi mogla it obiskat. PIIKKKKKKKAAAAAAAAAA!!!!!!! Kje si pa zdaj?? Pa vse ostale, dajte se malo pofočkat, da vidimo kaj se dogaja.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.11.2006 17:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem še kar v enem kosu. In čakam....
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.11.2006 18:23:28
|
|
|
|
ElaM
|
Punce, Ema, Mucamaca, želim vama čim lažji porod. saj ni tako hudo. Se splača potrpet, nagrada je super!!
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.11.2006 18:41:01
|
|
|
|
lana38
|
Muca Maca! Če ne bo hotel ven, ga bodo že potegnili na ta svet. No, vsaj rojstni dan bo imel na boljši datum, kot je 1.11. emamair! Kdaj bi pa naj šla na CR? A se ti že bliža? LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 2.11.2006 22:06:47
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli hajlo Pa sem spet tu. MucaMaca še enkrat - srečno v porodni sobi in naj bo čimprej za tabo. Emamair tudi tebi naj pot do Rima mine čim hitreje, da boš kmalu srečna mamica z dvema pikcema v naročju. Tinkamiška hvala za lepe želje. Saj ne bom huda, če bom postala šele drugo leto, pa tudi jezna ne bom, če se zgodi že letos Mojca9000 upam, da vama res kmalu uspe. Koala sporoči ko boš tetkica postala. Punce pridne bodite pa se kaj tipkamo vaša Anitka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.11.2006 9:57:09
|
|
|
|
emaa
|
Živjo punce. Moj "rok" se zgleda res bliža, po neprespani noči in neprijetnem dnevu, sem šla včeraj malo v porodnišnico na izlet. Imam že cel teden krče, ki so ponavadi čez noč ponehali, s srede na četrtek pa ne. Dobila buscopan, z navodili, da če ne pomaga nazaj, pa počivat, ker imam maternični vrat že zmehčan (skrajšan je pa itak že od 26. tedna). Ponoči mi sicer ni pomagal, je pa trenutno malo boljše, grem nazaj samo, če ne bo druge izbire, jaz bi še malo počakala, čeprav pravijo, da decembra ne bomo videli. Zdaj pa zdržat čim dalj, muca maca tebi pa želim čim lažji porod. Pa hvala vsem za lepe želje, zdaj pa mal na kavč spat, če se ne bojo krči spet bolj ornk začel.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.11.2006 10:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Emamair, drži se ! Hvala za lepe želje vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.11.2006 15:52:11
|
|
|
|
koala
|
Ema, ti kar počivaj! Anitka le javi se še kaj. A boš zorganizirala kašno srečanje? Tebi je to šlo vedno dobro od rok. Mucamaca tebi pa lahek porod, pa da tvoja pupa ne bi pustila predolgo čakat. Mi še pa kar čakamo,.....
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.11.2006 16:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri imam spet CTG ( sem že stokrat omenila, kaj? ) in upam na najboljše! Sam se mi zdi, da me bodo spet kar lepo domov poslali. Ker dogaja se še vedno praktično nič. Bo treba res zgleda začet pospešeno po stopnicah hodit.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 3.11.2006 18:15:58
|
|
|
|
lana38
|
MucaMaca! Ne vem, kako dolgo te ne bodo domov pošiljali. Enkrat boš ostala tam in ti bodo sprožili porod, če ne gre samo od sebe. Meni so tudi dali umetne popadke, pa vseeno ni bilo nič. Potem pa so sina vem potegnili z vakuumom, ker sem bila na srečp dovolj odprta, čeprav nisem imela ne vem, kakšnih popadkov. Nekako bo že prišel ven ta tvoj . LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 4.11.2006 11:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz sem že spet nazaj doma! In še kar čakam..... V ponedeljek zjutraj pa ponovno CTG... Danes sem 3 dni čez rok.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 4.11.2006 12:25:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka,Koala,če bosta naredili srečanje v MB me imejta v računu pridem 100%,ker mi je bilo prvič zelo,zelo lepo v vaši družbi. Muca Maca na drugem forumu sem ti še nekrat zaželela čimlažji porod. Punce vsem vam pa želim en lep vikend.Se kaj tipkamo. LP Mojca
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 4.11.2006 15:18:54
|
|
|
|
Anitka
|
Oj punce moje! Ja Muca Maca ti še kar nočeš v Rim? Mislim, da boš ti šla rodit že jutri in ne boš dočakala ponedeljka s trebuhom, ali pa tudi. No kdajkoli že bo - srečno. Emamair tvoja malčka pa bosta kar novemberska, kaj? Tudi tebi - srečno! Koala a srečanje je treba zorganizirat? Bom poskusila čimprej, saj bi vas res rada videla in počvekala z vami čimprej. A si že tetka? Lep vikend še naprej in se beremo, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 4.11.2006 20:22:37
|
|
|
|
koala
|
Ja Anitka, srečanje bo treba, saj te že nisem videla sedem laških let, pa sem skoraj sigurna da bo biba svojega luštkanega bauca pripeljala pokazat, boš videla, kako je srčkan in priden. Ne tetka še pa nisem, boste pa takoj izvedela ko bo.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 4.11.2006 21:11:32
|
|
|
|
GoYa
|
Čau bejbe . MucaMaca, da te ne bo emamair prehitela slučajno . Tvoji pupiki se pa res ne mudi na ta svet. Ji je očitno tako lepo tam notri. Emamair, bi bilo res fajn, če bi tvoja dva še vsaj kak teden zdržala. No, pa tudi če se sedaj rodita, ne bo nič narobe. Ampak vseeno, dej MucaMaci prednost . Pa pri Koali tudi pričakujejo. Vsi v nekem pričakovanju novih bitjec. Lepo! Aja, Koala, Pika pa se potepa spet po Afriki. Uživačka mala. Anitka, res te je lepo brati spet vso dobre volje . Amore, amore, amore... Tinkamiška, tvoja Iza je pa že prava pupa, kaj. Na lep datum ima RD. Takrat sva midva z mojim začela hodit. To je bilo pred 12 leti. Uf, a že toliko - bi rekel moj . Lana38, klomifenček deluje? Irmy, kako pa kaj tvoj sonček? Moja mala navihanka ima občasno popoldne napade joka. Kr neki. Sploh ne vem, kaj ji je. Pomaga pa zibanje v naročju in petje pesmice Twinkle Twinkle Little Star (sploh ne vem, če obstaja tudi slo verzija ). Pa zaspi. Po moje me mal izsiljuje, mali. Drugače pa je vse ok. Na splošno je kar pridna. Zdaj je pogruntala, da ima rokice in se z njimi igra in seveda tlači v usta in to kar obe hkrati. Fajn, sam da ni treba mamici bit non stop zraven, ko je budna in ji dudo v usta tlačit. No, lepo se imejte. GoYa
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 5.11.2006 8:37:07
|
|
|
|
lana38
|
Dobro jutro! Ja MucaMaca res se ti lahko zgodi, da te emammair prehiti. To bi bilo pa res zanimivo. Klomifenček sem popapcala in čakam na O. Danes me je začelo nekaj špikati po jajčnikih. Po teoriji bi naj O prišla 7 dni po zadnji tableti. To bi pa bilo včetrtek. Ampak nikoli se ne ve, zato mi2 pridno na 2-3 dni. Potem bomo pa videli, kdaj bo O in če se bo kaj prijelo. LP
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 5.11.2006 15:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ta bi bila pa res dobra... No glede na to, da se še nič ( skoraj nič ) ne dogaja... bog si ga vedi, he?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 5.11.2006 15:52:03
|
|
|
|
koala
|
MucaMaca mogoče bo pa danes kaj, ko je baje polna luna. Moja sestra je še tudi v enem kosu, tako da čakamo, čakamo, čakamo,..... A, da se Pika že potepa, naj le uživa, da bo potem polna energije za nov postopek. GoYa ti pa le cartaj svojo pupo, še prehitro zrastejo. Ema ti pa počivaj in čuvaj svoja sončka. Kalina, kaj pa tvoja pupa a je že zdrava?
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 6.11.2006 10:13:40
|
|
|
|
Kalina
|
Oj bejbike! Mah moja tamala je se vedno neki cudna, vrocino ma skor vsak dan, no ja vsak drug dan, kr naenkrat pride pol pa zigne. Svasta. Jo bom nesla k pediatrinji da ji pregleda urin, da nebi blo slucajno kaksno vnetje, ker res nevem kaj bi to bilo. Pa tud NE SPIMO VEC! aaaa me kr pobira. Lumpa se ponoci kr na 1h budi, nam pa nc jasn, upam da je sam taka faza in da cimpreje mine. MucaMaca, ja kaj pa tvoj bejbi caka, hehhe mogoce ve da je uzuni ful mrzlo, hehehe upam da cimprej "izleti "vn in to po hitrem postopku Ema, a tebe pa matra otrdevanje trebuha. ja mene je tud celo nosecnost, sam da nebos kokr sm jst zamenjala to za popadke. Pa bi skor doma rodila, sm prsla v porodnisnico 8cm odprta pa se vedno pametna da mi samo trebuh otrdeva in da naj mi dajo mir Jah kaj cm, ce me pa ni bolelo, pa prvic k si nosec, nimas pojma o pojmu kako kej zgleda. Vsaj za drugic bom vedla. Anitka res te je cudovito tkole veselo in nasmejano brati koala kaj je zdej, a si tetka al ne? Al se kr cakate? GoYci opicka mala moja, vceraj smo bili kr celi dan doma, je Kalinca spet dobila vrocino, tko da se vidimo drugic. Kako ste ve drugac? Zakaja moja Linika joka? Sigurno ji ti kej nagajas Evo tamala se ze buni, hoce svojo papico, se slisimo! Papa
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 6.11.2006 10:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Še kar sem v enem kosu. Ponovni CTG v sredo popoldne.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 6.11.2006 10:21:51
|
|
|
|
Kalina
|
Mucka kaj pa kej seks pa to? Si kej probala, orgazem FUL pomaga, preverjeno
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 6.11.2006 11:54:31
|
|
|
|
koala
|
MucaMaca a še kar v enem kosu? No pri nas ni nič drugače, čakamo,čakamo, čakamo......... Kalina držim pestke, da se tvoja pupa ekspresno pozdravi, pa da kakšno noč prespita brez zbujan. Pa pocartaj svojo pupo namesto mene.
|
|
RE: ZA NAS (297. nadaljevanje) 6.11.2006 12:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Mucka kaj pa kej seks pa to? Si kej probala, orgazem FUL pomaga, preverjeno Jaz bi že, pa si moj ne upa!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.