Špela100
|
Joj Micla res mi je žal ...pa tako smo držale pesti!!!!!!!!! Vem ja kako si poln pričakovanj in upaš, upaš, potem ne zdržiš več, narediš test in je samo ena črtica...jaz sem se tako butasto počutila, da me je narava spet prelisičila. JOj....potem pa moja kot, da bi samo to čakala, se je vlila v eni uri....čist te razumem, da si utrujena in žalostna . Vzami si dopust, ja, čeprav jaz sem to že stokrat rekla, pa si ga ne morem, ne morem nehat razmišljat... Naj se že ulije, da bo mir in greš lahko naprej. Pošiljam ti en topel . Andreja2000 mene tudi take stvari spravijo s tira, že nosečnice in vozički, ma vse, ampak sem zdaj imela dosti vaje, je sestra rodila in sem se kar malo utrdila. Sem malo pozabila na svoje težave in se usmerila na nečakca. Druge izbire ni bilo, lahko bi jokala dan in noč. Vem kako so grozni občutki ob nemoči, ki nas spremlja, prav nič ne moremo pomagati, lahko samo čakamo, čakamo, upamo in se čimbolj pripravljamo na razočaranja. Ampak saj veš naše geslo: LETA 2007 BOMO VSE TUKAJ PRISOTNE MAMICE!!!!! Glede odnosov drugih ljudi, reakcij najbližjih, pa prijateljev, pa glede njihovih tolažb...no comment...sem toliko prejokala zaradi njih, da je joj. Eden ni znal reči samo tri čisto preproste besede: žal mi je!!! Ne, ostali so tako pametni, od saj si še mlada, do kaj jočeš saj je bilo veliko kot en grah, pa do izjav niste izgubili kar niste imeli. Ma eni so res pripaljeni. Sploh ne vejo kako vse skupaj boli. Andreja držim pesti še naprej in tudi tebi pošiljam en topel Ostalim puncam pa en lep pozdravček
|