|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
7.11.2006 12:26:33   
andreja2000
SM10
po mojih izkušnjah,ti daboston nima kaj škoditi,tako da ga po moje lahko vzameš.Tudi jaz sem ga pred nekaj mmesci sama vzela,ker sem upala da mi bo pomagal pri rjavih izcedkih.Sicer mi ni,škodil pa mi tudi ni,kolikor jaz vem.To so pač moja mišljenja in kolikor poznam dabroston,ti nima kaj škoditi.
micla, mojauser posted image  bo jutri zagotovo tu,saj so moji PMS vedno močnejši,pa še križ me jezačel bolet.Če pa tebi zamuja ti pa držim pesti ,da je to to.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
7.11.2006 14:54:18   
teri
No punce da se vam ša jaz malo javim, sem bla zasuta z delom pa nisem mogla dihat.Zdaj je že boljše.Sem vas mogla kar nekaj časa brat glede na to da zaenkrat nimam doma rač. in prejšnji teden me ni blo.
Kako ste kaj? Ste mi prav malo manjkale?!user posted image
Sonchek:tako praviš,da se boš malo umaknila od vsega.Škoda,te bomo pogrešale!Če misliš, da bo tako boljše pol pa ok.Samo neki te prosim, javi če bo kaj novega-user posted image !
Micla, Andreja 2000: držim pesti!!!Močno,močno!
Lena 35:dobrodošla med nami,čeprav ti ne bi privoščla,ampak se v vsem tem  najde kaj dobrega-npr:najdeš nove prijateljce,ki te razumejo in ti pomagajo naprej!Mi smo vedno tu in si stojimo ob strani!
Tinaaja:javi,pa boš vidla da je vse ok!Srečno!
Klarissa:user posted image
Pa še vse ki vas nisem omenla -brez zamere!!!Lep dan čisto vsem!!!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.11.2006 15:03:47   
tinaaja
user posted image  morfologija BP... utrujena sem tok, da se mi mesa... najprej psiholog, pol pa sem imela uro frej in pol zvem, da so 2 uri v zamudi z UZ.. kr stemnilo se mi je.. Ampak se je splacalo cakatuser posted image user posted image user posted image
Morfologija je bp, preko trebuha se ni hotlo dete posavit tko, da bi vidla, kaj je.. Pol je naredila vaginalen UZ za meritev MV in je rekla, da je ziher punca - oci in mami sta navdusena user posted image user posted image user posted image  
Punce tok od mene za zdaj, moram it na sprehod, me od zjutri boli glava..

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.11.2006 15:08:52   
Klarissa
tinaaja,
ful sem veselauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.11.2006 15:20:05   
teri
Jeeeeee Tinaajauser posted image .Ke veselje-sem prav bolše volje zdaj!!!!!Juhu!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.11.2006 15:23:55   
lana38
tinaaja!user posted image user posted image user posted image
SUPER

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.11.2006 15:45:59   
tinaaja
Hvala punce user posted image  
Ravno sva si privoscila kozarcek sampanca in uzivava v lepih novickah...  KAr nekaj ljudi je danes trepetalo z nama in zato nas je kar nekaj, ki se jim je dan polepsal...
Od mojega so tud ful veseli, ker po 4 vnukih, se bo ena puncka prav prilegla user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
7.11.2006 16:50:52   
andreja2000
tinaaja
ful sem vesela zate,kako lepo,pa punčka da je?Res lepo , le tako naprej.user posted image
teri,hvala,da močno stiskaš pesti,vendar tako zelo kot sem ta mesec prepričana,da bo user posted image ,še res nikol nisem bila.Imam namreč res izrazito močne znake za prihajajočo tečko  tako da je vso upanje čisto odveč.Vseeno pa ti hvala za dore želje.

Jaz pa sem danes kar nekam žalostna.Morda je kriva prihajajoča user posted image  ali pa ti dnevi v tem tednu.Danes ima moj nečak 3 leta.Z mamo sva šli v otroško trgovino po darilo.Ko pa sem tam zagledala stvari za dojenčka,skoraj nisem več mogla
zadržat joka,zato sem odšla iz trgovine.9.11., bo minilo 2 leti,odkar sva izgubila najino prvo pikico. 11.11.-v soboto pa bom dopolnila že 41 let.Ves čas sem upala,da bom do tega rojst. dne že nosila pod srcem najino pikico,pa kot vse kaže je ni.user posted image
Ko je mama priša iz trgovine,sem bila še vsa jokava  user posted image  in me je vrašla kaj mi je.Povedala sem ji,da mi je hudo za mojimi zgubljenimi pikicami in ker že tako dolgo ne zanosim.Rekla je,da se moram pač sprijaznit,da je taka moja usoda in da me niti ne zna razumeti,zakaj še vedno vstrajam priuser posted image ,ko vendar vidim,da mi ni več dano.
Tako hudo mi je bilo in še mi je user posted image ,vem,da mama ne more razumeti kaj čutim jaz ,vendar tako zelo sem si želela tisti hip slišati vspodbudne besede.Mi morda res ni več dano,pa tišim glavo skozi zid?user posted image

Hvala,da sem vam lahko zaupala svoja današnja čustva in bolečio,hvala ker ste take kot ste in hvala,da vas imam.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
7.11.2006 17:54:40   
Jelenche
lep pozdrav
andreja

zmagajo tisti,ki verjamejo,
da to zmorejo!

poglej andreja, kaj si napisala!!!

vidiš???

le drži se tega! Glavo gor in samo naprej, ne oziraj se nazaj, saj

ZMAGAJO TISTI , KI VERJAMEJO DA TO ZMOREJO!!!

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2409
7.11.2006 18:07:08   
tinaaja
Andreja, kot da bi gledala sebe in svojo mamo. Je najboljsa na svetu, ne zmenjam za nic, ampak.. sva kot noc in dan... In predvsem v takih trenutkih, ko potrebujes nekaj, so mame vcasih tok drugacne od nas, da nehote reagirajo drugace, kot bi si me zelele. Joj, kokrat mene tkole razjezi, razžalosti.. Ko sem ze cist na tleh, prijavi kaksno njeno,ki me cist sokira. Pa ne da bi hotla to narest, ampak ker tako drugace razmislja.
V koncni fazi pa smo mi najbolj pomembni za nase zivljenje, odlocitve in cilje in ce ga imas ti pred sabo, da zelis se enega otrocka, zakaj ne. Pojdi za tem ciljem, sledi svojim sanjam in verjami. Morda se ni prisla mimo ta prava dusica od otrocka, kateri bosta mami in oci.. In je samo vprasanje casa, kdaj se bo zgodilo. Ampak moras vztrajat in zaupat. In verjeti.. Kaj je M.L. King rekel veliko let nazaj: " I had a dream..." .. najprej je treba imet sanje, da se ti lahko urenicijo. ZAto si dovoli sanjati, da bodo  sanje postale tudi realnost.. Slej ko prej... Ko bo pravi cas! Bos videla :)

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.11.2006 18:45:06   
lana38
Andreja2000!
Vsem nam bo enkrat posijal sonček, samo malo moramo potrpeti.user posted image Moraš zaupati v to, drugače boš težko preživela.
Mame so pač druga generacija in zato drugače razmišljajo. Čeprav jaz za svojo lahko rečem, da me zaenkrat še zelo podpira v mojih odločitvah o user posted image .
Upam, da so tvoji znaki za user posted image , vseno tisti, ki se pojavijo v začetku user posted image  in so si tako zelo podobni. Čez par dni boš morda zagledala user posted image . Držim pesti in mislim nate.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
7.11.2006 19:04:00   
andreja2000
jelenche,tinaaja,lana38 
punce,hvala vam za vse vaše besede,ki mi veliko pomenijo.Hvala da me bodrite in opugumljate,mi dajete novo moč,ki jo zelo potrbujem.Prav imate,vstrajati moram dalje,toliko sem že prehodila, in moram še vstrajati.
Zelo sem vesela,da vas imam,če prav nas je združila žalostna usoda.
Še enkrat,res hvala,mi je kar lažje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.11.2006 19:24:07   
micla
Andreja - mame nas imajo zelo rade in bi nam hotle prišparat vse to trpljenje, ki ga dajemo skoz, zato ti je tudi tvoja mamica rekla, da se raje sprijazni, ker te noče več videt žalostne. Zato pa včasih tko reagirajo, da ob določenih trenutkih rečejo točno tisto nasprotje, ki bi ga mi radi slišali.
Sej v bistvu nam hočejo dobro, ampak me smo prave borke in se svojim sanjam ne bomo kar tako odrekle.
Le pogumno naprej in ob vztrajnosti se dosti doseže.

Pošiljam ti en user posted image  .

Le mimogrede - moje user posted image  še ni in se sploh nikakor ne nakazuje. Mogoče naredim zjutraj  test (če seveda ne bom 3x vmes na WC-ju kot se dogaja zadnje noči in je pol itak vseeno al ga naredim zjutraj ali čez dan).

PA PA

micla

Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.11.2006 19:59:48   
Jelenche
o micla, ... mogoče pa bo .... user posted image

držim pesti
jaz sem se tudi ponoči full zbujala in hodila na wc (skoraj vsako uro) kar se mi nikoli ni dogajalo. Zanimivo, to sem šele sedaj povezala z nosečnostjo.

ej punce,... mene je G naročila šele 11.12. Takrat bom že v 10 tednu. Se vam ne zdi to malo prepozno za prvi pregled?
Ne vem, najbrž paničarim, zaradi ss. V prvi nosečnosti sem imela prvi pregled že v 5 tednu.
No tolažim se s tem, da bo takrat že kar velik, pa ga bom lahko gledala user posted image

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.11.2006 7:28:58   
tinaaja
Micla - sporoci user posted image user posted image user posted image  Upam, da zagledas user posted image user posted image

Jelenche - pa jo se enkrat poklici, ce se da kaj prej.. DA si zaradi prve izkusnje malo zivcna in da prosis, da te narocijo nekje v 8 tednu. Jaz sem bila na prvem pregledu 8t2d, se mi zdi ravno pravi cas.. Vse se ze vidi... Drugace pa tudi 10 teden ni narobe - samo za nas z iskusnjo ss, je tezko. Lahko pa se odlocis iti na samoplacniski UZ, ampak prej bi jaz klicala G in prosila za zgodnejsi datum.

Teri - tebi pa zelim eno veliko lopato, da se izkopljes iz dela user posted image

Klarisa - kaj naj bi tvoji testi pokazali - ce scitnica deluje al..?

Pilotgirl - kako kaj Bovec? A je kaj potresnih sunkov? user posted image

Bety - tvoje pocutje? Konec tedna naceloma lahko ze tst naredis a ne - drzim pesti

Liona - ti pa tok pridno pocivas, da se se tukaj reko javis hehehe le tako naprej, da bo vse OK in da bos junija nasrecnejsa mamica user posted image

Lana, akcija!!! Bos pol porocala - mi mamo pa dvojckeeee hehehe

Andreja - upam, da je nov dan prinsel nasmeh na obraz in da so vcerajsnje tegobe pozaljene in da ti je spanec dal novo moc za boj naprej!

Spela, SM10 - drzim pesti, da cim prej zagledata dve crtici user posted image

Sonchek - party girl user posted image user posted image user posted image  Ti si bos zdaj cas za zur vzela, da bos pol ready na otrocka - cele noci ne spat hehehehe, neprespana heheh

No zdaj pa hitro kaksen zajtrk, sluzba, akcija...
Tinaaja s puno user posted image user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.11.2006 8:40:06   
micla
Dobro jutro punce,

user posted image  zjutraja sem naredila CB in je bil negativen. M še ni. user posted image
Očitno ta zamuda pomeni le podaljševanje ciklusa (danes je 30. dan, običajno imam strogo na 28), kar pa mi niti najmanj ne ustreza.
Nisem niti tolk žalostna, seveda bi raje kaj drugega zagledala na testu, ampak tudi uredu. Bom lahko sproščeno pokušavala vinček za martinovo. user posted image

Upam, da user posted image   kmalu pride in pol bom najbrž malo odmora vzela od tega pričakovanja. Sem res utrujena....

micla

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.11.2006 9:15:13   
lana38
micla!
Naredi raje BC mini, ki je bolj občutljiv.
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
8.11.2006 9:16:40   
Špela100
Joj Micla res mi je žaluser posted image ...pa tako smo držale pesti!!!!!!!!! Vem ja kako si poln pričakovanj in upaš, upaš, potem ne zdržiš več, narediš test in je samo ena črtica...jaz sem se tako butasto počutila, da me je narava spet prelisičila. JOj....potem pa moja user posted image  kot, da bi samo to čakala, se je vlila v eni uri....čist te razumem, da si utrujena in žalostnauser posted image user posted image . Vzami si dopust, ja, čeprav jaz sem to že stokrat rekla, pa si ga ne morem, ne morem nehat razmišljat...user posted image
Naj se že ulije, da bo mir in greš lahko naprej. Pošiljam ti en topel user posted image .

Andreja2000 mene tudi take stvari spravijo s tira, že nosečnice in vozički, ma vse, ampak sem zdaj imela dosti vaje, je sestra rodila in sem se kar malo utrdila. Sem malo pozabila na svoje težave in se usmerila na nečakca. Druge izbire ni bilo, lahko bi jokala dan in noč. Vem kako so grozni občutki ob nemoči, ki nas spremlja, prav nič ne moremo pomagati, lahko samo čakamo, čakamo, upamo in se čimbolj pripravljamo na razočaranja. Ampak saj veš naše geslo: LETA 2007 BOMO VSE TUKAJ PRISOTNE MAMICE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede odnosov drugih ljudi, reakcij najbližjih, pa prijateljev, pa glede njihovih tolažb...no comment...sem toliko prejokala zaradi njih, da je joj. Eden ni znal reči samo tri čisto preproste besede: žal mi je!!!
Ne, ostali so tako pametni, od saj si še mlada, do kaj jočeš saj je bilo veliko kot en grah, pa do izjav niste izgubili kar niste imeli. Ma eni so res pripaljeni. Sploh ne vejo kako vse skupaj boli.

Andreja držim pesti še naprej in tudi tebi pošiljam en topel user posted image
Ostalim puncam pa en lep pozdravček

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
8.11.2006 9:24:07   
teri
Dobro jutro punce.
Tinaaja:hvala ti za lopato,očitno je pomagala,ker danes nimam skoraj nič dela.Samo raje sem zasuta z delom,ker mi pol cajt prej mine in je ura 4 in grem domov.Danes se mi bo vleklo.Pol bo pa kmalu vikend.Jupi!!Kako kaj brceuser posted image ?
Anreja:upam da ti je danes kaj boljše.Ne obupat,zakaj pa bi?!user posted image Ti si močna oseba in to zmoreš.Tolko si dala že skozi in da zdej obupaš je brezveze.Moj g pri ss je rekla,čeprav meni nič v tolažbo:No vsaj vidiš da lahko zanosišuser posted image Tudi ti boš 4.mama.Če je šlo 3X,zakaj ne 4.Čutim,da drugo leto bo za vse boljše!user posted image
Jelenche:kako kaj počutje,ti srečnicauser posted image ?user posted image Če nimaš nobenih problemov pol je boljše počakat do 10t,ker boš ga res že lepo vidla.Jaz vem da bom pri svoji 2.user posted image  tudi počakala s pregledom do 10t.Pri nas vem da te naročajo,če je vse ok v 8t.Jaz bi na tvojem počakala,če nimaš nobenih krvavitev al pa čudnih bolečin.
Micla:mislim,da je še prezgodaj za test.Če razumem prav ti zamuja komaj 2-3dni?Jaz sem takrat naredila test,ko mi jeuser posted image zamujala 8 dni.Počakaj do vikenda pa pol ga spet naredi.Držimo pesti,da zagledašuser posted image
Liona:kako je kaj s tabo?
Jaz pa komaj čakam na UZ-danes teden.Bi rada,da bi blo to že danes.Mam pa feeling da bo cista še kar prisotna.Ker če je ni bi lahko že drug mesec začeli delat nauser posted image .Joj kako si želim,da je ne bi blo več.Komaj čakam sre. da se lahko z mojo g pogovorim. Danes pa greva s kolegico k eni bioenergetičarki.Sem res že obupana,da probam vse,kajne?user posted image Mogoče pa mi bo lahko pomagala glede moje ciste.Vam poročam jutri kako je blo!

Neposredna povezava do sporočila: 2419
8.11.2006 9:46:55   
SM10
Tinaja lepa novička.
Micla ne obupat, mogoče imaš še premalo hormona.
Andreja2000 tako tebi kot vsem nam bo uspelo. Tud jaz  v določenih situacijah zadržujem solze in verjetno je pri vseh tako.

Gremo pogumno naprej!!!!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
8.11.2006 14:47:23   
Klarissa
tinaaja, moja ščitnica je ok. zdaj gledajo hormone: progesteron, pa FSH, LH. mogoče pa so ti vzrok SS.
sem pa danes čisto ne tleh. pred enim letom so mi delali prvo abrazijo. eno leto za tem, še ena neuspela nosečnost, ogromno testov, pa nobenega zdravljenja.
a nobenega zdravljenja-razen odstranitev pregrade, ki pa tak naj ne bi bila vzrok.
brezveze. mi2 pa še vedno brez bebe.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nič se v enem letu ni premaknilo :NIČ!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.11.2006 14:47:36   
andreja2000
Punce,hvala vam za vse spodbudne besede,res ste zlate,zato pa vas imam tko rada.

micla
morda pa še je res prezgodaj za test!

Meni je BT danes čisto rahlo padla  tako da bo verjetno vsak čas tu user posted image .

Teri
mama sem 2 krat sedaj se trudim za tretjega,bilo pa bi lepo če bi imela že tri in bi zadnji bil od sedanjega partnerja.

Lep dan,vsem vam,ki vas imam rada.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
8.11.2006 14:48:38   
Klarissa
jaz pa ne vem, al sem bolj "material" za bioenergetičarja ali homeopata.
bi tudi šla...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.11.2006 14:51:29   
teri
Andreja..ne vem zakaj sem mislila da maš že 3 otrokeuser posted image .Ja,ne bi blo slabo.Raje več kot premalouser posted image .
Klarissa:od kje si,verjtno ne iz obale,če ne bi ti dala št. od te ki grem danes-seveda če bo ok.Bom vam jutri znala kaj več povedat!

Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.11.2006 17:52:09   
micla
Punce hvala vam, ker še upate zame. Res hvala, vsaki posebej.
Zgolj za informacijo moje user posted image  sploh ni od nikjer. In sploh ne vem kaj ta zamuda pomeni, če pač test ni pokazal nič. In kar je najbolj zanimivo, da sploh nič ne čutim. Pol grem malo telovadit, da jo zbudim, če je mogoče zaspala to rundo.user posted image   Vsaj da bi že enkrat prišla, da bo konc tega ubijalskega čakanja. Sej sem se itak že sprijaznila s tem, da tudi v 4. krogu ni uspelo, bo pa v 5. al pa še naslednjem..... skratka, tko kot je napisala Tinaaja - vse se zgodi z enim razlogom.
Ne da se mi sploh razmišljat več nič v zvezi s tem. Sem naveličana vsega.....

Vam javim, ko bo kaj novega.

Se tipkamo,      

micla

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?