|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
5.11.2006 16:23:55   
andreja2000
user posted image lena35
prav toplo pozdravljena med nami.Upam,da ti bo v naši družbi prijetno in da ti bo test čim prej pokazaluser posted image .

Pri meni so se danes pojavili vsi možni znaki prihajajoče user posted image To so- napihnjen trebuh
pogosto uriniranje
zvijanje v trebuhu
napete in na momente rahlo boleče prsi
žeja
nočni vročnski vali
občasno rahlo špikanje v jajčnikih
slabo počutje
Tko kot kaže,nam tudi ta mesec ni uspelo,saj so to moji zelo tipični znaki za user posted image ,ki bo pršlav erjetno čez nekaj dni.Sem kar malo žalostna,pa žal ne morem nič.Če že mora,naj vsaj čim pej pride,da gremo v nov boj.

Lep nedeljski Popoldan

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
5.11.2006 16:36:49   
tinaaja
Jaz se vcasih kar zamislim... Jaz nisem pred M nikoli imela nobenih znakov, morda vcasih migreno, ampak ponavadi na prvi dan M.. PA tud nimam pojma, kdaj imam O - po znakih user posted image  No pa mi je tko tud bolje, brez bolecin in nekih filingov.. No zdaj verjetno se kar nekak casa ne bom imela M, ce odstejem unih par tednov po porodu.
Sem pa zadnja dva dni  kr mal user posted image ... user posted image  je cet & pet prav posteno se oglasala, pol pa zdaj cez vikend zatisje... Sem sla hitro prestudirat, da nj bi bilo to tud normalno, ampak men gre kar na user posted image ... Gibi me ful pomirjajo, tako zatisje pa spet porodi crne misli. Saj vsak dan obcutim kot kaksen kratek gib, ampak pol ko je mimo zacnem dvomit, a je to user posted image  al prebava al kwa... Tud G mi je na pregledu v pet rekla, da je normalno, da ne cutim tok, sploh ker imam kao posteljico spredaj, ampak jaz biiiiiiiiiiiiiiiii...........  da je  skoz
user posted image
user posted image  ne pa da tkole zabusava

user posted image  Andreja & co, morda pa ne pride in te znaki varajo... Vam res vsem privoscim, da 9 mesecev ne dobite user posted image  JAz sem imela danes na kosilu tasta, tasco, babi, mami, druzinsko prijateljico, tko da sem kar posteno fuc po vsem kuhanju, pospravljanju.. Kuhna me se caka, da bo sla v red... Vcer sva tud ob 8 koncala z barvanjem, je tok smrdelo, da sva imela v spalnici okno odprto, zunaj pa minus. Sem se tko zabarikadiral, da je samo glava ven gledala -  user posted image  :))) No grem se kuhno spravit v red in dat v pomivalca... Liona, Jelenche - sta OK? Skutica kje si? Lep vecer vam zelim...  

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
5.11.2006 17:45:04   
Bety
Lana38....Dabroston začneš jemati od 14.dne naprej.....recimo, že tisti 11.dan po zadnji tabletki K, ko naj bi  bila O že mimo. In jemlješ do 28.dne.

Dabroston dobiš na recept in vsebuje le 10 enot progesterona. Prometrij pa dobiš v Italiji in je čisti progesteron. Zelo ga priporočajo. Dobiš pa prometrij 100, 200, 400.... in uporabljaš lahko kolikor hočeš. Meni je doktor povedal, da ženske, ki sploh nimajo svoje M uporabijo na dan 600 enot prometrijuma in zadostuje popolni pripravi maternice na sprejem zarodka.

LP

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
5.11.2006 20:48:41   
Anonimen
Tinaaja, na ponoven pregled krvi so me poslali, da so izključili še morebitno izvenmaternično nosečnost. Vrednost hormona je lepo padla, tako da je očitno vse ok.

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
5.11.2006 20:53:43   
tinaaja
Skutica user posted image user posted image user posted image
Nocko punce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.11.2006 6:54:14   
krtekxx
J E L E N C H E, čestitam!!! In držim pesti.

LP in predvsem lep teden tudi vsem ostalim, ki čakate in ne čakate.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.11.2006 7:40:59   
SM10
Končno lepa novička
Jelenche  čestitkeuser posted image user posted image , Bety in še katera upam, da se ji pridružite.
V nedeljo je prišla mojauser posted image  juhu in mogoče je decembra več ne bo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.11.2006 8:13:36   
tinaaja
user posted image Sam, da vas pozdravim.. Po enem tednu dopusta, je treba it nazaj delat user posted image  No ja.. cest la vie.. SM - zdaj pa akcija na polno, upam, da bo kar ene par avgustovk user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
6.11.2006 8:19:37   
Špela100
Bravo Jelenche...super, držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa jo imamo julijko. A je tudi Liona julijka al je že junijka??

Liona kje si??? Res, da moraš počivat, ampak javiš se nam pa lahko!!! user posted image user posted image user posted image

Bety držim pesti tudi zate, pa čeprav so tvoji občutki drugačni. Ampak jaz že dolgo vem, da se na te občutke pred-testne ne da zanašati, po njih bi bila jaz že enih 10 x noseča....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za tvoje tri pikice user posted image user posted image user posted image .

Tinaaja samo, da so brcike, vse je ok, jupi!!!! Boš še videla, kako bo tvoja punčka brcala, včasih jaz zadihat nisem mogla od brc.

Krtekxx kako si ti???user posted image

Kje je Sonchek?? Seznam bo treba "abdejatat" ha, ha.....user posted image user posted image user posted image

SM10 trikrat hura zate...hura, hura, hura....zdaj pa kar!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Skutica super, da je vse ok, si že bližje cilju in majhni štručki, ki te bo klicala mama.user posted image

Andreja2000 dokler je ni, je še upanje, držim pesti, da je ne bo....user posted image user posted image

Micla kako pa je s tabo in tvojimi znaki?? Je še vedno ni??? Upam, da je tudi ne bo in da je izginila user posted image  packa nemarna za 9 mesecev. Si naredila test??? Javi se, smo tukaj takooooooooooooo radovedne!!!!!

Lana38 kako deluje klomifen?? Stranski učinki??? Tudi tebi pošiljam lepe misli in da se tokrat ustvari novo življenje.

Pilotgirl...pozdravček tudi tebi.

Punce sigurno sem katero spustila in naj mi ne zameri, mislim na vse in vsem držim pesti, da se čimprej vse uredi in da se leta 2007 preselimo na sosednji forum.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
6.11.2006 8:36:02   
sonček33
Pozdravček!
Nova sem.
Ne sicer s tako izkušnjo kot ve, meni še nikoli ni pokazalouser posted image . Ko vas berem, me boli v prsih. Privoščim vam najboljše. Zdi se mi, da si zaslužimo biti mame.
Držim pesti za vsa in zame.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
6.11.2006 10:26:13   
micla
Ojla punce.

Pri meni nič novega. user posted image  zaenkrat še ni.
Znakov nobenih, mogoče malo napet trebuh, ampak mislim, da je to bolj od živcov, ker sva se z mojim zjutraj navsezgodi tko skregala, da je najprej on zaloputnil z vrati in šel, pol pa še jst. Sej je vse skupej brezveze..... Že cel vikend je bilo malček napeto, očitno pa je danes prekipelo in zdej imava - jst solzne oči v službi, on pa ziher slabo vest in tuhta kako popoldan pristopit do mene.
Na njega je najbrž vplivala polna luna, name pa to čakanje in negotovost.
V bistvu v tem krogu se sploh nisem dosti ukvarjala s tem al bo al ne. Niti mojemu nisem povedala, da bi jo danes mogla dobit. Po eni strani mi to še paše, ker dodaten pristisk mi niti najmanj ne koristi.
Joj, kaj pišem.......prou čutim jezo, kako kipi iz mene. Ampak res sem jezna naj in sem prepričana v svoj prav.

ahhhh...... Dovolj s tem.

Skratka punce, če bo kaj novega vam sporočim, sicer pa držite pesti, da v naslednjih dneh user posted image  ne pride in potem delamo test. (Btw - je že v omari, ampak se ga kar izogibam - vsaj še kakšen dan zamude).

micla

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
6.11.2006 11:04:51   
teri
Dobro jutro punce.Vidim da ste ble pridne pri pisanju.Midva sva se v sob vrnila iz Ce.Danes mi je bla muka it v službouser posted image !!Tako sem se navadla bit doma.Z user posted image sva cel teden si privoščla pri njegovih:spala zjutraj do 9h,pol naju je že čakal zajterk, sva šla nauser posted image in malo na sprehod,...Tolko sem se bala tega 1.novembra in vam moram povedat da sva se mela prav lepo.Moj je zlat in je točno vedu da bom user posted image in zato me je vsak dan zamotu in nasmejal.Tako da so mi tekle solze od smeha!!user posted image Seveda se vsak dan spomnem na najinegauser posted image .V sob so prišli k nam 2 para,ki pričakujejouser posted image ,eni od tega tedna naprej,drugi pa 06.01.Tej ta 2. so se vračali iz BTC-ja,kamor so šli po 1.nakupe.Seveda vsi 4 so veselo govorili o vozičkih,posteljcah,Itd.Meni pa naenkrat user posted image ,sem šla hitro v kopalnico da me ne vidijo.Moj je to seveda opazil in prišel za mano me pomirit.Še dobro da ga mam,ker mi je blo pol boljše!Sej ne da nočem da o temu govorijo,ampak včasih mi je še kar hudo pri user posted image ,ker vem da bi mogla midva zdaj veselo nakupovat.Kaj čmo!
Ena dobra stvar pa je,da sem končala z 2.user posted image po ss in da mam še zadnjo škatlico KT. 15.11. imam UZ in če ciste ni več lahko začnemo delat na user posted image .Več vam bom lahko povedala po naslednji sredi,upam da bojo končno dobre novice,ker sem že sita da mora bit vedno kaj narobe!!!
Jelenche:čestitkeuser posted image in lepih user posted image !!!!Juhu
Na žalost je treba delat,hočem it na porodniško drugo letouser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
6.11.2006 11:22:55   
lana38
Dober dan!
Stranski učinkov Klomifena še  vedno ni. Upam, da potem pridejo tisti taprvi, ki morejo biti. Še par dni in bi morala biti O. Potem pa samo, da še se prime in zagledamo potem user posted image  in imamo zdravega user posted image .
Bomo videli, kaj  prinesejo naslednji dnevi.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.11.2006 13:55:50   
andreja2000
sonček33,hvala,da si se spomnila na nas,ki imamo za sabo tako grenko izkušno.Želim ti,da bo tebi taka izkušnja prihanjena in da boš čim prej zaledala user posted image ,ter postala mamica.
user posted image micla,navijam zate in ti držim pesti.Upam iz srca,da ti je tokrat uspelo.Kot sem že pisala,pa meni za ta mesec bolj slabo kaže,tako,da niti ne gojim več nekega upanja.user posted image

Držim pesti za vse,ki jo ne čakate user posted image ,ter lep dan,če prav je nekam pust in siv.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.11.2006 19:26:31   
lana38
ku-ku, kje pa ste vse, da senobena nič ne oglasi?
Pri meni pa se je pojavila nek napetost v trebuhu. Približno tak občutek, kot pred user posted image . Bolečine še ni. Morda pa to nakazuje prihajajočo O. Danes je 13. dan mojega ciklusa.
Nekje sem prebrala, da lahko pod mikroskopom opazuješ svojo sluz ali slino in bi se naj v času O videla slika praproti. Na tej osnovi bazira F-test. No, nekje je pisalo, da lahko opazuješ tudi pod mikroskopom. Doma imamo mikroskop, ki 600 krat poveča opazovano stvar. Danes popoldan še nisem opazila nič, ko sem pogledala. Bom videla, če se bo sploh kaj pojavilo v tem tednu in me prav zanima, če bo to sovpadalo z dvigom BT. Vam poročam, kaj bom opazila.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2390
6.11.2006 19:37:04   
Liona
user posted image Dober večer vsem,

Špela100, evo mene.user posted image  Danes sem bila pri svojem ginekologu. Ker izcedek še ni izginil sem "fasala" mesec dni bolniške. user posted image  Od srede zvečer pa do danes zjutraj je najina pikica zrastla za 3mm in je velika že skoraj 1 cm user posted image  oz. 0.95 cm. Po UZ sem noseča točno 7t, po zadnji user posted image  pa 7t3d. tako, da ni pretiranih odstopanj. Srček lepo bije. user posted image user posted image user posted image  Kar naj bije in pika naj pridno raste. Samo izcedek naj še izgine in bom prava srečka user posted image . Tudi izvidi iz laboratorija so BP.
Aja, Špela100 jaz sem še junijka, ampak če bo user posted image  zamujal sem lahko tudi julijka. Po ZM imam rok 22.6., po UZ pa 25.6.

Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 2391
6.11.2006 19:38:19   
micla
Samo sporočam, da so me začele bolet noge in spodnji del trebuha je precej napet.....torej je samo še vprašanje nekaj ur, da se pokaže user posted image . Izcedka sicer nimam - ponavadi se pojavi malo roza pred prihodom, ampak mislim vseeno da bo to to. Žal tudi zdej ni uspelo. Počasi postajam utrujena od vsega tega. Mogoče bom naredila malo odmora. Ne da se mi več.
Vem, da mi boste rekle, da dokler se ne pokaže user posted image , ostaja upanje, ampak jst sm kar apriori pesimist v tem krogu.

Mejte se

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
6.11.2006 19:53:10   
tinaaja
Micla,
morda pa si vzami dopust od vsega tega.. Midva sva obakrat zanosila takrat, ko se sploh nisva obremenjevala.. vedla sva valda, da je moznost, ce seksas brez zascite, ampak nisva pa blazno pricakovala - no moj je sploh cist na izi glede tega, ampak zame to bolj velja. Uzivaj v zivljenju, najdi nov hobi, pozabi na O in morda se bos en dan spomnila, da bi morala par dni nazaj dobiti m in je ni bilo user posted image  Upam,d a te prihod M ne bo prevec uzalostil. Jaz nekako verjamem, da se vse zgodi z razlogom, to da dobis, da ne dobis, da splavis, da rodis...Marsikdaj mi ni cisto jasno, kaksen naj bi ta razlog bil, ampak slej ko prej se nekaj pojavi.. samo ne smes bit prevec obremenjen s slabim in imeti srce odprto tudi za nove zadeve - saj vec, ko se ena vrata zapro, se nekje odprejo druga..
Liona - cestitam, super, da si OK.. Ti se lepo cuvaj, da izcedki izginejo in da bos lahko malo bolj mirna.. Mas tud kar abonma pri ginekologih zadnje case..

No jaz cakam na jutri.. morfologija... upam, da bo vse OK, si sploh ne predstvaljam,da ne bi bilo. Vseeno pa mickn me je strah, no niti ne strah, ampak neko spostovanje imam do tega pregleda.. No ja... se malo pa bo vse za mano.. Moja pikica se pridno oglasa, to je res en tak neopisljiv obcutek.. Zadnjic je daddyja brcnila v roko tko, da je kar dobro cutil (ker se redko cuti na trebuhu) in takrat mislim, da je sele zares dojel, da gre zdaj zares user posted image user posted image user posted image  Se kar mal drugace obnasa - od nekdaj je skrben in oh in sploh do mene, zdaj pa je koncno navezal stik tudi samo s trebuhom. Nekako njim ni to tok realno in delzivljenja kot zenskam - se veselijo, trpijo z nami, cakajo,... ampak ne cutijo vsega tko kot me..
Sem mal zabluzila.. Moj ima moski vecer danes, tko da jaz uzivam sama doma user posted image  Nic se mi ne da danes, mislim, da bom sla kmal v nina-nana land user posted image
Nocko

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
7.11.2006 6:58:43   
lana38
Liona!
user posted image za user posted image , da lepo bije tvojemu user posted image . Ti pa lepo počivaj, pa bo vse OK.

micla!
A ti že zamuja? Zakaj pa ne narediš testa? Morda pa zageldaš user posted image . Jaz sem v zadnji user posted image  tudi ves čas čutila, da prihaja user posted image , pa je potem ni bilo.

tinaaja!
Ti pa se takoj javi po morfologiji in poročaj, kako je bilo.user posted image
LP
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
7.11.2006 7:52:56   
tinaaja
Jutro dame,
nekje cez 6 ur bo ze vse za mano in upam, da se javim z lepimi novicami. Sicer sele kasneje popoldne, ekr imam danes nor dan. Najprej psihologa - urice za avtogeni trening, pol bom caaakaaallllaaaa na morfologijo, pol pa upam, da koncam dovolj zgodaj, da sibam se na fax zaradi diplomske naloge.. Popoldne bom pa lahko nadoknadila vse za sluzbo - lucky me user posted image user posted image user posted image  Bo ze, sam da bo danes vse OK.

Kje se je nasa Sonchek zgubila?????

Lep dan zelim vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
7.11.2006 8:45:47   
sonchek
Ojla...punce....
Ojla Tinaaja...nikjer se nisem izgubila...ampak enostavno nimam časa ne pisat ne brat...
...zdi se mi da je ena nova nosečka z nami...BRAVO Jelenche...upam, da sem prov napisal...

...sem v popolnih pripravah na fešto v soboto...moj namreč praznuje 30 let..in jaz praznujem in še en kolega praznujemo...imamo kr lepo število povabljenih..in sicer v eni koči...tako da..
...pa tudi malo se bom oddaljila od tega foruma...ker enostavno sem se odločila vse skupaj prestaviti na drugo leto...tako da nočem biti pod nobenim zunanjim pritiskom...pa tudi čist nič več ne razmišljam v tej smeri..madona..sej se tud spomim ne datuma zadnje M....hihihi...

no, to naj bi bilo zaenkrat vse...

za vse ki čakate in nečakate...držim pesti, da se vam uresniči isto kar si najbolj želite...
...
..papa punce in lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
   RE: UPANJE PO SPLAVU
7.11.2006 8:54:33   
sonchek
evo...še to naredim...pol morm pa delat....

OBNOVIMO IN POPRAVIMO SPREMEMBE!!!!

user posted image  Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. še čaka user posted image ...

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , PDP ????user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image , pregled pri G. 18.10,
                   user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 2user posted image ,
-pregled pri G. 15.11.

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Čaka na  user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), pregled pri G 10.10., noče nasednje user posted image  24.10.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
                     user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   ...

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

NASLJEDNJA????????????????????????????????? user posted image user posted image user posted image

povejte...kaj morm še spremenit...al pa dejte kr same...
lp

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
7.11.2006 9:29:41   
micla
Dobro jutro,

moje M še ni in tudi vse bolečine od včeraj zvečer so izginile zaenkrat. Ne vem kaj je to. user posted image  Najbrž sem že vsa zmešana in sploh ne vem kaj čutim.

Lana 38 - zamuja mi v bistvu en dan. Včeraj bi jo mogla dobit. Ponavadi je vedno točna na 28 dni. Tko da počakam še danes, da vidim kaj se bo pokazalo in če je še ne bo, naredim jutri zjutraj test.
Tinaaja - imaš prav, da bi bilo dobro odklopit. Sej v bistvu že ta zadnji ciklus nisem sploh štela nobenih dnevov O in tudi spomnem se ne, ali sva približno takrat kaj user posted image . Tko da res ne vem ali je kaj možnosti ali ne. Ta zamuda, pa čeprav le en dan mi je pa vseeno nenavadna, saj jo imam običajno zelo zelo točno.  Bomo vidli. Srečno na morfologiji, pa poročaj ko prideš.
Sonchek - lepo praznovanje ti želim. Kako lepo - ravno na martinovo.....user posted image
Andreja2000 - kako pa tebi kaže? Držim pesti za naju obe.  user posted image

Vse ostale,  ki vas nisem posebej imenovala, mislim na vas in upam ,da se vam kmalu uresničijo želje.user posted image

Punce vam sporočim nadaljni potek dogodkov v smeri  user posted image  ali user posted image user posted image .

Se tipkamo,  PA PA

micla

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.11.2006 11:37:07   
Klarissa
punce,
čestitke novim nosečkam in nosečkam;)
ene pa še kr čakamo na srečo.
jaz sem dala kri za hormonske teste. ene runda me še čaka čez 3 tedne. bomo videli kaj pokažejo.
krtekx, kaj so tebi pokazali testi? a so kaj odkrili??
uživajte punce

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
7.11.2006 12:04:17   
SM10
Punce, ki imate več izkušenj z dabrostonom.
Doma mi je od prejšnjič ostalo nekaj dabrostona in ne vem, če bi ga 16 pa do 28  dneva začela jemati po svoji odločitvi bi lahko bile kakšne posledice?
Je katera se sam odločila za jemanje dabrostona in je bilo vse OK.
Nisem najbolj doma v tabletah.

Držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?