|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
8.11.2006 17:55:15   
lana38
micla!
Morda pa imaš premalo hormona, ker je še prezgodaj. Naredi BC mini, ker zazna res že zelo majhne koncentracije hormona. CB je dosti manj občutljiv in težje pokaže, če je šele 2 dni po zaostanku user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
8.11.2006 18:13:58   
micla
Lana38, najbrž imaš prav glede občutljivosti testov. Zdej ko dobro pomislim za nazaj, sem obakrat ko sem zanosila, sicer delala CB, ampak šele 5 dan zaostanka.
Zaenkrat sem se odločla, da počakam še par dni, da vidim, če se kaj premakne tam spodej. Če pa se še vedno nič ne prikaže do sobote, bom naredila tega drugega, ki mi predlagaš. Sej se tudi ta kupi v lekarni ali kje drugje? Namreč, nisem ne vem kaj razgledana glede testov. Sem vedno samo CB uporabila.

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
8.11.2006 18:45:15   
lana38
BC mini imajo v lekarni. Dobiš pa dva testna trakca v enem pakiranju za 774,00 sit. Tudi s finančne plati se ti bolj splača te teste delati, če jih delaš večkrat. meni je do sedaj še vedno prav pokazal. Če sta bili user posted image , sem bila user posted image . Ko pa ni bilo user posted image , pa tudi z user posted image  ni bilo nič in je potem seveda prišla tudi user posted image . Jaz še vedno mislim, da boš zagledala user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
9.11.2006 7:14:53   
lana38
Dobro jutro!
Moja O pa je bila včeraj.user posted image Danes se mi je dvignila BT in sem zelo vesela, da je prišlo do O brez nekih hudih stranskih učinkov Klomifena. Morda bi lahko rekla, da sem včeraj čutila nek pritisk v jajčnikih. Približno enak občutek kot prve dni user posted image . Kaj hujšega pa res ni bilo. Tako da je vse skupaj kar za prestati, če bo pa še kakšen rezultat, npr. user posted image  in zdrav user posted image , pa še toliko bolje.
Kje pa ste vse zadnji čas?. Kot da bi spale zimsko spanje. Javite se kako in kaj.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
9.11.2006 9:37:06   
micla
Lana - super za tvojo O. A tko hitro šiba ta čas? Je že mesec naokoli?
No pri meni so danes zjutraj nastopile majhne spremembe. Že skoz se mi zdi, da se bo fajn ulilo tam spodaj. Naj že enkrat pride ta user posted image , ker sem res naveličana tega čakanja. Naseldnji krog itak mislim malo na pavzo glede štetja in čakanja dnevov, ker res rabim odmor. Sem res utrujena in brez energije.
Tko da me sedaj prvič po dolgem času (vsaj zaenkrat) še ne zanima, kdaj naj bi prišla naslednja. 
Pozdravček vsem iz oblačne Gorice. 

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
9.11.2006 9:49:18   
teri
Dobro jutro punce.Najprej user posted image za vse vas,ker danes je tak nizek pritisk in vreme je kot v kaki grozljivki-megla,no vsaj pri nas.
Da vam povem včerajšnje izkušnje z bioenergetičarko.Rabla je cca 30 min,ker pravi da 1.je daljše ker mi mora očistit aurouser posted image .Pol sem čutla mravljince in prijetno toploto,ko mi je šla z rokami nad telesom.Ko sem pa mogla zapret oči in mi je dala eno roko na čelo in drugo na trebuh se mi je začelo vrtet.Takoj sem mogla odpret oči in mi je začela energijo jemat stran.Pravi,da mam sexualno čakro zaprto.user posted image Da pa rabim 3 terapije.Mojim dvem kolegicam pa je rekla da ena rabi 5 druga pa 7 terapij.Tako da zgleda da ni tako hudo-boooo.Tako,da se dobimo spet danes in jutri,da dam skozi te terapije.Bomo vidli kaj bo rekel pol v sredo UZ.Mogoče pa bo to vse skupaj pomagalo.Ne vem,probam že vse samo da pridem do user posted image .Sicer ni hotela denarja samo smo ji dale vsaka nekaj.Vseeno je porabla svoj čas.Se mi zdi prav,da neki daš.Ko sem prišla domov sem na hitro mojemu opisala,ker on v te stvari absolutno ne verjame.Se mi je smejal.AH,moškiuser posted image !
Micla:jaz še vedno upam,da si.Saj veš upanje umre zadnje!!!user posted image
Lana 38:ti pa uživaj v user posted image !!!!!!!
Je pa res da je zadnje čase na tem forumu zatišje.Kaj punce mate preveč delauser posted image .
Liona:ti se pa nam nisi oglasla že kar neki časa.Povej kako je kaj,javi se!
Andreja, Tinaaja,Sonchek,Klarissa,SM10,Skutica,Jelenche,Mical:vam pa vsem en lepuser posted image , kako ste kaj????

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
9.11.2006 11:19:22   
pilotgirl
Eh sej smo tle vse po vrsti,sam nimamo nč pametnega za povedat. Bomo mogle kako debato užgat.A ste vidle,še dve strani pa bomo mele 100 strani!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No,jst moram še pet dni počakat da vidim  če sva kaj začarala al ne.Lp pozdrav vsem.user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.11.2006 12:11:10   
teri
Pilotgirl:zdej sem bla na tvoji strani.Sem si prepisala recept za limonino user posted image !Ti bom poročala v pon,kaka je bla,ker jo mam namen delat v sob.A tiste poročne obleke-tudi če zamižim in si izberem bilo katero bi blo ok.So vse res lepe.Ti si poročena?Si mela kako podobno obleko kot so te? O hiš pa niti da ne govorim,ker tako si želim met tudi jaz,predvsem zato ker je ogromno svetlobe-to sem si vedno želela met velika okna,ki gledajo na sončno stran in na morje,da me pomirja,ko sem slabe volje.Če maš še kak recept mi kar povej,pa tudi če niso sladice.Bom zelo vesela,ker rada eksperimentiram nove recepteuser posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.11.2006 13:24:09   
andreja2000
Pozravjlene  vse punce.
Na današnji dan pred dvema letoma sva z mojim izgubila najino prvo skupno pikico.No,danes pa sem dobila user posted image ,tako da ta dan zame res ni preveč vesel.Malo sem žalostnauser posted image ,vendar se tolažim ,da je morda pa to datum moje naslednjeuser posted image .Se tudi meni zdi ,da sem že malo utrujena od vsega tega in mislim,da bi tudi zame bilo dobro,da bi se nehala tako intenzivno ukvarjati z mislijo na zanositev,vendar pa ne vem kako bi to storila.
Skratka,grem v nov krog z klomifenom.
Imejte se lepo in želim vam čim več user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.11.2006 13:36:31   
Anonimen
Evo, spet jaz. Nisem se oglašala, ker enostavno želim pozabit,kar se je zgodilo, zato se izogibam tega foruma. Načrtno. user posted image  Vendar spet in spet znova prihaja do nekih stresov, stvari, ki me spomnijo na mojo žalost... user posted image

Pojavil se mi je rjavkasto krvav izcedek. Od ss je minilo 22 dni. Najprej sem pomislila, da bi lahko bila menstruacija, pa očitno ni, ker se vleče to že skoraj tri dni, kar močneje pa se ne vlije. Je to normalno?

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.11.2006 13:42:17   
micla
Andreja 2000 user posted image .  Kot sem že napisala, sem tudi jst ŠTUFA vsega (primorski izraz za naveličan) in bom dala malo možgane na OFF.

Prejle sem na wc-ju opazla rjavkast izcedek, tko da bo to to in je test pravilno pokazal.

Punce, dejmo malo več veselja na te naše strani. Jutri se začne martinov vikend in bo kar pestro. Bomo z vinčkom nazdravle in pozable na vso to žalost.user posted image user posted image user posted image

Eno user posted image  za srečo za vse nas.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.11.2006 14:01:20   
andreja2000
user posted image micla,prav imaš,treba bo malo veselja not spustit,pa saj je že dost te žalosti,razočaranj,šteti dneve O,opazovat telo.Pa res bo treba kaj naredit in pustit še malo veselja v naše utrujeno dušo.
Prav imaš micla,ja nazdravimo,pa v soboto imam še rojstni dan  in  hočem  se  imet lepo,hočem,da  je tako.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.11.2006 15:10:47   
teri
Skutica:moja 1.user posted image po ss je bla zelo švoh-kot opisuješ ti, rjavkast izcedek (zelo malo),trajal je pa cca 5 dni in to je bla moja 1.user posted image po ss.2. pa je bla mal bol močna.Tako da mislim da mašuser posted image .Le korajžno naprej!Pač enim pomaga da se izogibajo temu forumu drugim ne,ljudje smo različni,če ti pa to pomaga pol pa se čujemo ob kaki lepi novici-takrat pa nam moraš obvezno poročat!user posted image
Micla,Andreja:korajžno naprej-mogoče pa je le to vajin 1.danuser posted image !Ne obupat-ženske smo močne!user posted image
Pa uživajmo ob praznikih, ki prihajajo in nehajmo se obremenjevat.Dejte si privoščit dopust od user posted image .V smislu, da ne smemo samo na to mislit.Punce tako ne bo nič ratalo.Dejte se zamotit,hobi,bilokaj....Skratka gremo naredit ta forum bolj živahen,povejte kaj se vam je zgodilo kaj smešnega,veselega,sigurno se vam je.Boste vidle un dan ko bomo uspele vsaj pol pozabit nauser posted image ,bo kar deževalo novic sem gor o user posted image .Jaz verjamem v to,dejte še vi.Dejmo pokazat vsem da mi ne obupamo kar tako.Zakaj pa smo ženske na tem svetu!!!Dejte uživaaaaat!!!!user posted image Moj gre danes na en roj dan tako da sem sama doma,pa pridejo prijateljce in bomo delale pizzo,pogleale kak film,opravljale,...Se mele fino.Edino moj mi bo manjkal-vem da je smotano,ker ga vidim vsak dan,ampak ko gre kam sam mi manjka!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
9.11.2006 19:07:34   
Bety
Hej Pilotgirl....uaaaaaaaaauuuuuuu....kakšna bejba...user posted image .....Če si tudi v resnici takšna, pa boš kmalu fasala kakne dvojčke...user posted image ....

Jaz pa sem podobna tej moji slikici....oči, lasje, joškice...user posted image ...

No.....Vse vas pozdravljam in ne morem vsaki odgovarjati....preveč pišete....

Me pa nekaj zanima...in sicer:...Če zagledaš user posted image , a si potem user posted image ?user posted image ....
Jaz imam pozitiven rezultat.....in mešane občutke....strah...grozne spomine...
In bom rekla tako, kot Tinaaja, da "če jaz ne bom upala, da bo vse v redu, kdo pa bo?".....
No....uradni test bo v ponedeljek....potem še pregled 27.11., če user posted image dela....In potem Nuhalna svetina....pa morgologija....pa presejalni testi......pa AC....

In če bo vse OK, se bomo tresli še vsaj do 37.tedna, ko bom rekla, ..."jeahhhhhhhh....končno...zdaj lahko rodimo, brez strahu..."

A ne???....ufffffffffff...evo, zopet prehitevam, in delam plane....Letim....in če padem, padem s takšne višine, da me še pol leta boli vse....

Mah......glavno, da vidim user posted image ..user posted image user posted image ....saj imam pravico biti vesela....

Ostanem tukaj z vami, ker še upamo, da bo vse OK....a ne?user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.11.2006 19:09:44   
Bety
Koliko napak je v tem tekstu....hi hi hi....user posted image user posted image user posted image ...morgologija...(kakšna nova veda, al kaj?!?!...hi hi hi)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.11.2006 19:15:36   
pilotgirl
Na žalost nimam take sreče da bi bla podobna uni bejbi bety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Drgač pa,sej smo ti rekle da bomo držale pesti zate in glej da je res pomagalo.Ja v pondelk pa le poročaj kaj in kako.Očitno se naš seznam hitro prazni.Le tako naprej.Teri-ja ni problema bom še dala kakšne recepte gor,pa še kaj se bo našlo.Ne poročena nisem,še. Oblekce so pa ful lepe,ja. Ja od hiš da pa niti ne govorimo.Maš podoben okus hiš kot jst.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
   SKUPAJ NA POTI DO CILJA
9.11.2006 19:18:49   
tinaaja
 Bety - dihajjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image
JA, user posted image  pomeni, da imas nosecniski hormon v sebi - cestitam!!!

IN ja, treba je nekje zacet, najprej s testom nato pregledom, NS, AC, ... ampak vztrajat je treba do 32 tedna, pol je ze OK user posted image

Ne vem, jaz sem se kar malo skulirala po 17 tednu, tko da nisem vec zivcna razvalinauser posted image  

Je pa treba po majhnih korakih in upat in probat pozitivno pristopit!!!

In se vprasat namesto: kaj ce bo slo kaj narobe, ZAKAJ bi slo kaj narobe, zakaj pa ne bi bilo tokrat vse OK...

Drzim pesti!
Tinaaja s user posted image  

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.11.2006 19:21:56   
micla
Bravo Bety - sem vedela, da ena pač mora past v tem mesecu in sem res vesela, da si to ti. Res si zaslužiš. (Ostale, ne me razumet, da si me druge ne, ampak Bety je ta mesec res najboljša kandidatka in če gremo taktiko vsaj ena na mesec bomo kmalu vse vriskale in skakale od veselja).

Ti se kar veseli in govori kar ti paše, saj je bilo že preveč žalosti in joka.

Res čestitke iz vsega srca. Bom držala pesti do pondeljka in pol še naprej do konca. BRAVO BRAVO.user posted image user posted image user posted image

micla

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.11.2006 19:56:13   
Liona
Dober večer,

po dolgem času se vam še jaz malo oglašam. Kot opažate sem se čisto polenila. Nič se mi ne da. Grozno je dolg časuser posted image . Bi šla kar v službo. Pa še ta izcedek me spravlja ob živce. Še zdaj ni ponehal. user posted image  Včasih ga ni, enkrat je bež, drugič svetlo rjav, pa sluz s krvjo... Sicer na dnevnem vložku ga je malo. Mogoče se ga pridela za dva fleka čez cel dan, ampak mene tako mori... Zakaj ravno jaz user posted image  Sprašujem se, če se bom mogla zopet poslovit od pikice... Nikakor se ne morem sprostit v tej nosečnosti. Včasih pa si kar mislim, zakaj se že ne vlije (če je tak namen) in je čim prej vsega konec... Po eni svetli strani pa upam, da pikica pridno raste in da bo čez slabih 14 dni na pregledu zopet vse o.k. Bomo videli. Sicer imam kar tri poznane, ki so imele težave z izcedki in krvavitvami. No, dve sta že mamici, ena pa bo čez dober mesec. Ta zadnja je imela težave v obeh nosečnostih in je rekla, da se v drugi sploh ni več sekirala za izcedke. Ko se le jaz ne bi! Oz. ko bi jih bilo že konec!!!!!

No, dovolj mojih tegob. user posted image  Lana, super za O. Držim pesti, da bo klomifen pomagal. user posted image
pilotgirl in vse ostale, ki je ne čakate. Držim pesti, da čimprej zagledate user posted image user posted image .

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
9.11.2006 20:09:33   
Špela100
Ja Bety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravooooooooooooooooooooooooooooooooo............................
sem ful vesela, ker sem ful mislila in držala pesti, da o pozitivni energiji, ki sem ti jo pošiljala sploh ne govorim, super, sem tako vesela........zdaj pa res lepo dan za dnem naprej in saj veš...uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse bo ok!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapihaj še malo proti Postojni morda se pa še jaz okužim....user posted image user posted image user posted image user posted image

Liona sprosti se, vem da je ful težko, ampak poglej našo Tinoajo, poglej kako daleč je prišla, že čez morfologijo in vse je ok, marca bo mamica...ona je res eno naše upanje, da se lahko zanosi in nosi.......zdravega otroka.....user posted image user posted image

Druge pa res, ampak prav vse lepo pozdravljam, preveč vas je za vse obdelat...user posted image user posted image user posted image
Vsem pa želim tistim po ss, da dobijo prvo M čimprej, tiste, ki ste jo že dobile, da minejo vaši priporočljivi meseci, da začnete z delanjem user posted image , tiste med O čimveč user posted image user posted image user posted image , tiste po O, da čimprej mine čas ko naj ne bi prišlauser posted image  in zagledate user posted image user posted image .

In seveda, če prideuser posted image ...ne user posted image user posted image user posted image , veselite se novih dnevov, uživajte življenje, škoda je časa za jok, vse bo, saj vidite kako lepo napredujemo na tej strani in počasi, počasi bo vsaka od nas napisala, da je zagledala user posted image user posted image  in vsaka od nas bo imela tukaj svoj dan, svoje presenečenje, vsaka bo lahko delila veselje z nami.

Vsem pa en velik user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.11.2006 20:10:02   
andreja2000
Betyuser posted image
joj,kako zlo sem vesela zate,kar solze imam v očeh.Velikokrat te imam v mislih in ti želim res vse najboljše.Stiskam pesti sedaj še za naprej,da bo vse teklo tako kot je treba.
Res lepa novica danes,Bety ,da si zagledala user posted image ,super,super,bravo,bravo,kako lepo je to.

zate,Bety in tvojo srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
9.11.2006 20:15:50   
tinaaja
Liona, tole je pa res zorpno, pa cakanje do pregleda... Ampak se splaca, ker bo vse OK! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.11.2006 20:20:05   
lana38
Bety!user posted image
JUPI, to je SUPER. Ne najdem besed, da bi povedala, kako je to lepo, da is zagledala user posted image . Vse bo OK, samo pozitivno mraš misliti, pa bo.
ČESTITAM!!!
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.11.2006 20:25:31   
tinaaja
Liona se to.. morda pa pojdi na kaksen samoplacniski UZ... meni se je kamen odvalil od srca, ko sem sla in videla, da srcek dela user posted image  IN mislim, da je zdaj najbolj pomembno, da si mirna in da se ne zivciras. Drzi seuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.11.2006 20:56:08   
andreja2000
Liona
vem,da te delajo ti zoperni izcedki negotovo in ti nekako ne pustijo mirno uživati v user posted image .Verjtno bi jaz bila kar ista,vendar dovoli nekaj besed.Tvoji izcedki,kot so ti že potrdili ne prihajajo iz maternice,tako,da probaj ostati mirna.Vem,da je to težko,vendar misli pozitivno.Vem,da je v tebi nemir in strah,toda to pikici najbolj ne ugaja.Probaj se malo sprostiti,poslušajta z pikico kakšno prijetno glasbo,tako,da se umiriš in tvoja pikica se bo tudi počutila bolje.Tvoj strah ji itak nič ne pomaga,če pa boš umirjena,bo umirjena tudi tvoja pikica.Saj sta tesno povezani med sabo in naj čuti svojo mamico,ki verjame vanjo,v svojo pikico,ki raste pod njenim srčkom.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?