Špela100
|
Ja Bety bravooooooooooooooooooooooooooooooooo............................ sem ful vesela, ker sem ful mislila in držala pesti, da o pozitivni energiji, ki sem ti jo pošiljala sploh ne govorim, super, sem tako vesela........zdaj pa res lepo dan za dnem naprej in saj veš...uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse bo ok!!!!!!!!!!!!!!!! Zapihaj še malo proti Postojni morda se pa še jaz okužim.... Liona sprosti se, vem da je ful težko, ampak poglej našo Tinoajo, poglej kako daleč je prišla, že čez morfologijo in vse je ok, marca bo mamica...ona je res eno naše upanje, da se lahko zanosi in nosi.......zdravega otroka..... Druge pa res, ampak prav vse lepo pozdravljam, preveč vas je za vse obdelat... Vsem pa želim tistim po ss, da dobijo prvo M čimprej, tiste, ki ste jo že dobile, da minejo vaši priporočljivi meseci, da začnete z delanjem , tiste med O čimveč , tiste po O, da čimprej mine čas ko naj ne bi prišla in zagledate . In seveda, če pride ...ne , veselite se novih dnevov, uživajte življenje, škoda je časa za jok, vse bo, saj vidite kako lepo napredujemo na tej strani in počasi, počasi bo vsaka od nas napisala, da je zagledala in vsaka od nas bo imela tukaj svoj dan, svoje presenečenje, vsaka bo lahko delila veselje z nami. Vsem pa en velik
|