|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
7.11.2006 18:32:06   
Ninika1
punce pozdravljene user posted image
vidim, da ste tudi danes prijetno čvekale in se družle. Drugi teden bom tud jaz doma in se vam pridružim..tako da bo v kokošnjaku kar gužva user posted image .upam le da bom tudi jaz tako donosna nesnica kot ve, s toliko jajčki.user posted image

Mišek res iz srca hvala za tvojo prijaznost user posted image user posted image user posted image Sem kar malo potolažena, da pa le ne bo tako hudo bolelo.. Ti pošljem naslov na ZS.
Ne razumem kako te je lahko UZ tako zelo bolel user posted image  Jaz sem že dala dosti pregledov skozi ampak NIKOLI  mi niso delali drugega kot vaginalni UZ user posted image  Kakšen UZ vam to delajo?? Jutri boš torej samevala in boš imela več časa za pucanje in spletne prijateljice, z možekom bo pa še slajše ko pride domov user posted image

Poopsi držim pesti zate jutri user posted image user posted image user posted image  upam,da boš tudi ti nekje tam okrog 20 jajčk znesla user posted image user posted image user posted image  (veš kako pravijo bolje več kot manj!) In srečnica lahko koristi še nadure...ja enim pa pade user posted image user posted image user posted image user posted image  sekira v med user posted image

kapica (zame si kar štunfetka user posted image !) vidim, da si danes boljše volje..tako je treba ..glavo gor punce !!!! user posted image user posted image

Neža81 welcome..ja res ti je poopsi lepo napisala..ampak boš vidla, da je še vedno kaj novega.

Jaz pa sem danes močno zakašljala in me tako zabolelo v levem jačniku kot da bi me nekdo z nožem zabodu..in me rahlo boli že cel dan user posted image Upam, da mi ni počil že kakšen jajček saj sem kasneje opazla tud neko sluz na hlačkah user posted image
Jaz grem na UZ v četrtek tako da bomo vidli in upam na najboljše. Na dan UZ-ja se zjutraj ne rabim špiknit.. a to pomeni, da se bom morala pr Rešu al potem doma? In špikanje bom morala nadaljevati še vsak dan do cca.12.dne ciklusa? user posted image  Vsakič znova ugotovim kako sem nevedna user posted image

Na pa sem se res razpisala. Drugič obljubim, da bom krajša user posted image user posted image  a kaj čem če je tolko za nadoknadit user posted image user posted image

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
7.11.2006 20:38:19   
pikovit
Evo punce se vam pridružujem tudi jaz.V čet. dam prvo kri in uz.Če bo šlo tako kot je treba bom imela v cca. 10 dneh punkcijo in upam da tokrat ne bo prišlo do kakšne neljube napake z strani doktorjev kot se mi je nazadnje zgodilo.
Vidim da nas je veliko zato se bomo imele kaj za pogovarjat.
držim pesti za vse nas,ki smo ta mesec v pričakovanju.
Pošiljam vamuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in enegauser posted image

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 152
7.11.2006 23:02:02   
buškica
Še jaz se vam pridružujem. Končno so nama sporočili da imajo darovalca. Sedaj moram  16.11. na kliniko po zdravila. Imam pa dolgi postopek.

lp
Buškica

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 153
8.11.2006 7:10:20   
Saša27
Jutro punce!

Ta mesec pa vas je ogromno kokoškuser posted image , upam in želim vam, da bi vse bile 15 dni po transferju VSE srečke user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
8.11.2006 7:18:07   
Anonimen
ninika, nežika, buškica in pikovit (stara borka) user posted image user posted image user posted image user posted image . dobrodošle in želim vam, da še letos končate s postopki in da vam božiček prinese user posted image user posted image . Tudi ostalim starim kokam želim user posted image user posted image , da se ne bi počutile preveč odrinjeneuser posted image

Neža mal mi je čudn, da bi se v novembru že začela špikat, ap imela finale postopka v januarju ali celo februarju. Ko se enkrat začneš špikat je celga postopka konec že v pol meseca, potem edino čakaš še 14 dni na test.  Poopsie ti je vse lepo razložila, jaz bi dodala edino, da različni centri začnejo z različnimi zdrvaili, odvisno tudi, kaj so ti kaj odkrili. Vse pa imajo isti učinek, vzpodbuditi tvoje jajčnike, da naredijo velik jajčec. V lj gk imajo suprefact inekcije in ne sprej. N atem prvem razgovoru, ti bojo vse razložili, drugače pa smo me tu, da nas še vprašaš. Neki bomo pa že spacale skup, da se boš pomirila. Kapica ima dober nasvet, treba je doma zapisat vprašanja, da potem ne pozabiš vprašat. Boš videla, da boš večino vse pozabila vprašat od veselja, zmedenosti in veliko informacij.

Ninika, zjutraj na UZ te bo Reš piknu, zato se ti doma ne špikaj tisti dan. To bo on naredu s svetlobno hitrostjo in zato mogoče bolj boleče kot to opravi tvoj dragi doma. A te on špika, ali se preveč boji igeluser posted image .

Buškica, ti si se pa morala ornk načakati za darovano celico. user posted image user posted image bravo in čestitke da zdaj čaka nate in naj ti z njo uspe zagledati user posted image user posted image .

Tebi pikovit pa naj tokrat ob strani stojijo vsi angelčki user posted image , vse dobre vile in čuvajo tebe in predvsem tvoje pikice. Želim ti, da tokrat ne bo nobene napake in da boš lahko svoje pikice končno grela v svojem bušiju celih 9 mesecev.
Kapica lepo da si kaj novega naučila našo poopsieko. Pismo tale RR je prva dobra stvar, koliko novega nas nauči, ne samo kar se tiče naših reproduktivnih postopkov, ampak tudi dodatni računalniški tečaj je še vmesuser posted image .
Poopsie poročaj o UZ.

Aja in še enkrat oz, že tretjič,  mene UZ ni bolel, bolelo me je pred odhodom na UZ. uz je tu normalen, tako kot pri nas.  Razen da si uno haljo oblečeš, ko rit ven kažešuser posted image . Pa da ti ga obvezno dela ženska, čeprav je tu moški moj G. Ona potem prinese slike k njemu in on iz slike razbere in mi razloži kako in kaj. Joške mi je tudi pregledal, ampak tako, da sem se jaz šlatala, on pa zraven gledal, in se me ni dotakniluser posted image user posted image .

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
8.11.2006 7:43:30   
Anonimen
Jutro saška, evo ena kavica za tebe, ki si tako zgodnjauser posted image . Moram rečt, da si bila zelo zlatauser posted image , da si se spomnila o pošiljanju katonalčka. Jaz sploh nisem pomislila na to, packa jaz. Upam, da bove tako res pomagali niniki in poopsie premagat strah in bolečinouser posted image user posted image . Poopsie bo najbrž tvoje dobila pravočasno. Upam samo, da ne bo prepozno še za niniko. Saša hvala za tvojo dobrotouser posted image user posted image user posted image user posted image . Prejšnje dni sme samo na hitro preletela vse poste, ker sem imela hudo pomanjkanje časa, ve ste pa bile koke na kvadrat. Ztao se ne spomnim kako je s tabo v prihodnosti. Kdaj greš ponovno v boj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
8.11.2006 8:01:13   
Saša27
Veš Mišek, brez tvoje pomoči, bi tudi jaz ponovno trpela na punkciji, tako da se moramo vse tebi zahvaliti. Poopsie pa je že dobila svečko.
Hvala za kavico, je prijala.
Ponovno pa se lahko prijavim za moje zmrzlinkote (prvič jih imamuser posted image ) januarja, na kliniki v LJ imajo to navado, da morajo preteči tri M, da lahko greš ponovno, že spet komaj čakam, pa čeprav bom spet mogoče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
8.11.2006 8:03:54   
Anonimen
Jutro, jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej moram pa lepo počasi, da ne bom katere zgrešilauser posted image .

Ninika, evo MIŠEK ti je še dodatno vse razložila tako, da jst ne obm nič pripomnila.Želim ti le, da bo jutri vse tako kot mora biti in da bo čim več lepih foliklčkov polnih jajčkuser posted image user posted image

pikovit, tebi želim vse naj naj, da tokrat ne boš žrtev neumnih in bedastih napak, da bodo zate poskrbeli tako kot morajo in da bo končni rezultat pravo veselje. MIŠEK je lepo rekla, naj te user posted image čuvajo!!

buškica, tebi tako kot ostalim želim največ sreče, bravo, da si končno dočakala darovalca in sedaj naj ti bodo naklonjene vse zvezdice, mi pa močno držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image !Srečno!

Saša, ja sej sem ti že povedala in se ti 100x zahvalila, pa se ti bom še 1x, ker si me res rešila strahu in bolečin. Res si super punca in jst definotivno nikol ne pozabim tako lepe stavri, ki si jo ti storila zame.user posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠEK, stara sabljauser posted image ,kako?
So pa smešni ti Dubajciuser posted image ....sploh se te ne dotakne ginekolog...kdo ti pa potem naredi punkcijo ali transfer, ženska?Potem imajo moški gineoligi fajn šiht v Dubaju, samo pregledajo in komentirajouser posted image ...

No, moj UZ je danes potrdil, da me čaka punkcija v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image . Reško je bil odlične volje, smo se hecali...Bil je zelo zadoovoljen, in pohvalil mojega srčka, da me mora odlično piakti, da so foliklčki tako velikiuser posted image . Tako,da  drage moje danes ob 21h STOP špika, v petek pa veselo na punkcijo, ki bo po zaslugi Saše, upam, da minila brez bolečinuser posted image user posted image . Komaj čakam!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
8.11.2006 8:18:18   
Saša27
Poopsie, dosti je zahval, meni se samo fino zdi, da kdo meni pomagal, pol pa sem lahko še jaz komu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
8.11.2006 8:20:07   
Saša27
No naj se izdam, da sem, da je bilo sigurno brez bolečin vzela še eno kapsulo naklofena user posted image , sam mislim, da je svečka delovala zadosti, naslednjič brez naklofena.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 160
8.11.2006 8:23:23   
Anonimen
Saša, ti se se pa oborožilauser posted image ..me na nekoga spominjaš..nameuser posted image . No jst mislm, da bom kr pri svečki ostalauser posted image user posted image user posted image .
Punkcijo imam 8:15, tko da vzamem predn grem od doma ane?

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
8.11.2006 8:33:24   
Anonimen
Bravo poopsie in bravo za tvojega dragega. V petek bomo pa stiskale pesti.
Ja tle so ti G res smešni in imajo dobro službo. Kar se pa tiče transferja in punkcije, ap tudi meni ni jasno, kdfo in kako pol to delajo tle. Vem da te ob punkciji uspavajo, mogoče pa si potem upajo kaj večuser posted image user posted image . Če nočeš narkoze, ti uresničijo željo.
Sem razmišljala in razmišljala in na koncu vseen prišla do zaključka, da najbrž ni fer do vas, da nič ne povem o sebi. V preteklosti (nekaj tednov nazaj)sem imela zelo neprijetno izkušnjo z eno izmed uporabnic RR, ker je širila določenim ljudem govorice o moji sestri in meni. Zaradi tega sem bila zelo v dvomu ali se odjavit iz RR ali ostat ali še kaj povedat o sebi ali nič več. Ker sem čakala na zadevo da se vse skupaj prej razčisti, preden koga javno obsodim, sem se odločila, da do nadaljnega ne govorim več o mojih postopkih. Ostala sem na RR, ker mi veliko pomagate, pa ker včasih tudi jaz komu pomagam s svojim odgovorom ali spodbudo. Zdaj naprošam tisto osebo, ki dobro ve, kdo je, da naj ne razlaga naprej. Res menim, da ni fer do vas pupike, ki mi govorite o svojih težavah in dobrih novicah, jaz pa prikrivam (zaradi ene ženske) kaj se dogaja z mano. Kar je bilo, je bilo, kar je povedala je povedala. Če bo prošnja zalegla, hvala bogu, če ne pa k vragu...... Na sestrino prošnjo naj se javi in pove kaj je razširila se sploh ni javila, tako, da nimam pojma kaj je govoričila naprej, osebe, ki jim pa je povedala so pa moji sorodniki, ki si mi tudi ne upajo nič povedat, ker jim tudi jaz v preteklosti nisem nič povedala o naših problemih z plodnostjo.
Tako, to smo razčistile, zdaj vam pa naj povem nekaj novic o meni. Kljub ogromnemu kupčku denarja, sva se odločila, da greva še tu probat. Ta mesec bo spremljanje mojega cikla in obnašanje jajčnikov v naravnem okolju. Tik pred M imam še en UZ, da vidijo ali je kaka cista lai je spet vse ok. Potem ap čakanje na M in špikanjeuser posted image . Tako da bom konec novembra oz začetek decembra tudi jaz ponovno pod dozo. So pa tu čist drugačni postopki, drugačna špikanja, drugačna zdravila, vse drugače in upam, ad mi bo to pomagalo, da vsaj pridem do ET, kar mi tu ni uspeli v 3 postopkih. Baje so mi v LJ dajali premalo stimulacije. Tega se bojim, ekr sem imel več kot 10 foliklov, edino jajčec nič. In če mi bojo tu zvišali stimulacijo, me bo razneslouser posted image al neuser posted image . Moj dragi ima mnogo večje zaupanje v tega mohameda kot v reša. jaz pa sem v dvomih in niamm zaupanja. No hvala bogu, da mi bo pomagal, sam me ni z ničemer prepričal. Za ta mesec mi je predpisal dvoje tablete, drage kot žafran, ki bi naj pomagala celicam, da se bolje razvijajo in dozorevajo. Ob začetku M, ap bi naj spet dobila še ene tablete, nobenega suprefacat ali podobnega sranjauser posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo videli.

poopsie in kapica, vama pa hvala in user posted image user posted image , saj vesta za kaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
8.11.2006 8:41:19   
Saša27
O Mišek, žal mi jeuser posted image , da si imela probleme z drugo RR-ovko. Jaz budala pa mislim, da smo tukaj gor same pomoči potrebne punce, ki nas veseli, da imamo druga drugo, ko pa izvem, da nekdo izkorišča našo stisko, žalost za svoja umazana šinfanja me kar zgrozi. Mam jaz tudi tukaj v službi en tak problem, zatorej vem kako ti je. Ti kar pogumno naprej, me ti 100% stojimo ob strani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
8.11.2006 8:56:28   
Anonimen
MIŠEK, jst bom samo komentirala s stavkom : What goes around, comes around!!!!IN tista, ki širi govorice o tebi bo dobila nazaj svoje kot bumerang, verjemi!user posted image user posted image user posted image V to res verjamem, če salbo delaš drugim škoduješ nakoncu samo sebi.
Škoda izgubljati besed za take ljudi...brezveze.

Upam, da bo nova terapja uspešna IN TUDI TI MORAŠ VERJETI VANJO!!!Jst držim pesti, kot zmeraj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
8.11.2006 9:00:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

poopsie in kapica, vama pa hvala in user posted image user posted image , saj vesta za kaj

MIŠEK, sej veš da smo zmeraj tukaj!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
8.11.2006 9:01:20   
kapica
Dobro jutro pupue!
Pikovit, Buskica dobrodosle, sicer ne poznam vajine preteklosti, kakor sem iz posta prebrala vama ni bilo ravno zabavno, zato vama mocno mocno drzim pesti, da bo tokrat uspeh zadovoljen user posted image user posted image user posted image .
Ninika jaz mislim da je ta bolecina v jajcniku normalna ob kasljanju ali kihanju, kolikor se spomnim je mene podobno zbadalo, pa je bilo vse v redu.

Poopsie, juhu za punkcijo, bravo kokoska user posted image user posted image user posted image . Se veselim s tabo, to pomeni da so vse pestke pomagale, z ketonalckom pa so se bolecine vstran, tako da ni kaj , me tu na RR smo enostavno super. Resimo vsak problem user posted image user posted image .
Misek super za tvoj pogum, me veseli da si spet v polni pari z nami, jaz tudi upam da bo ona zenska sedaj dala mir in da je videla da je sla predalec s tem kar je naredila. Mocno upam da ne bo vec problemov. Se pa strinjam z Saso27 da mislimo da smo tu samo fajn  punce, doker ne vidis  kaj se zares dogaja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 166
8.11.2006 9:13:11   
kapica
Sasa se mi zdi fajn da si vzela za punkcijo zraven se tableto, ziher je ziher. Jaz sem tudi cakala tri M preden sem sla po zmrzkote. Ne vem pa koliko je treba cakat ce gres za tem se enkrat po zmrzkote. Upam da ne spet tri M. A mogoce katera ve?
Misek sem pozabila ti zazelet vso sreco pri postopku in spikanju , upam da bo tvoj dragi tokrat doma, ko se bos spikala, da ne bo tako hudo kot prvic.
A si ze sama,so te vsi zapustili?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
8.11.2006 9:14:27   
kapica
Grem jaz se mozeku druzbo delat, dokler je doma, se pozneje spet oglasim user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
8.11.2006 9:17:37   
Anonimen
kapicauser posted image user posted image user posted image
Hvala ti za lepe želje!Vem, da boš močno stiskala pestke in vem da bo MIŠEK še na prstih držala pestiuser posted image  in da bo Saša islila name in vse ostale punce...ker smo tukaj res fajn in super in jst sem iz srca hvaležna vsem ki so mi in ste mi kdaj pomagaleuser posted image user posted image
Včasih sem vso RR prebrala, zdej pa niti nočem več, ko vidim kaj vse se dogaja, zame obstaja samo še ZANOSITEV , ker sem tukaj res našla super RR prijateljice!!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
8.11.2006 9:34:04   
Anonimen
Ja sem že sama, so me že ob 6 zjutraj vsi zapustili. Sva šla s pesekom kar skupaj v postelja in oddremala še eno kitico, pol ap zajtrk in RRuser posted image . Pucanje, še ni pršlo an vrsto in najbrž še ne bo. Moj dragi pride baje že zvečer nazaj, atko, ad ne bo hudega, jaz pa bom takrat mal na hitro preletela s cunjo in sesalcem, da bo vsaj od daleč videt čistouser posted image . Prazno je, tudi pes čuti praznino, predvsem pa počiva in samo spi. zdajni imel ačsa spat, ker je bil stalno alert, zaradi ta malega. Mu je skoz visel na pleniciuser posted image user posted image . Za igrače, pa sta se šele zadnje dni neki kregalauser posted image in grdo gledala.
Aja mislim, da tokrat me ne bo moj pustil na cedilu. Je pa res, da ima zdaj veliko več potovanj. Na srečo je glih za naslednji UZ še doma, pol pa spet šiba. Da bi šla še enkrat skozi vse to sama, najbrž ne bi zmogla. Kljub vaši dobri pomočiuser posted image . Decembra ko po postopek, pa še ne veva točno kdaj bo doma in kdaj ne, upam samo, da bo večinoma tu ob meni. Se mi zdi, ad moraš tu hodit, da te G špika in da se ne sam domauser posted image . Bomo pa najbrž glih nekje za božič ali novo leto že zvedeli, seveda če bo kak jajček. Če ne, bomo pa že prejuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
8.11.2006 9:56:03   
Klarita
user posted image  MIŠEK13, ful ti želim srečo in user posted image user posted image  upam, da ti bodo topla klima in drugačni zdavniki tokrat prinesli srečo, predvsem pa user posted image . Še ena user posted image in en user posted image -ek za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
8.11.2006 10:02:39   
Anonimen
Hvala klarita.user posted image kaj se pa zdaj kaj s tabo dogaja, že kaj veselih novičk?

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
8.11.2006 10:08:23   
Anonimen
MIŠEK, čutim jst, da imajo Miklavž, Božiček in Dedek Mraz za  to leto pripraljene zvrhane koše sreče za vse nas, ki si tako želimo user posted image in letos nas bodo obdarili z vsem potrebnim, da nam uspeuser posted image user posted image user posted image

Fino je dabo tokrat ob tebi možek, ker to neverjetno veliko pomeni. Jst vem, da ko je ob meni moj srček je vse 100x lažje in upam, da boš tudi ti tokrat deležna njegove prisotnosti.

Seveda bo jajček, 100% bo jajček...meni je Reš rekel, da ni važna količina jajčkov ampak kvaliteta,ta ko, da tudi e bo samo eden, ta bo zlata vreden..kaj je meni pomagalo 7 jajčk invseh 7 oplojenih, če pa niso bila dovolj dobrauser posted image ....jst ti želim RES toliko sreče!!!Se že skoz ponavljam, bomkičasta ratalauser posted image ...mah sej veš kaj ti želim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
8.11.2006 10:09:00   
Anonimen
ja, Klarita kako kaže? Si danes anredila test?user posted image Jst še zmerajs tiskam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
8.11.2006 10:20:39   
Klarita
Ne vem še. Včeraj je bil dan D za user posted image  pa je še ni. Če je danes ne bo, bom jutri zjutraj naredila test.
Lepo si to povedala poopsie, miklavžek naj vam prinese, ne samo srečo, ampak tudi odlične novičke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?