|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.11.2006 8:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo poopsie in bravo za tvojega dragega. V petek bomo pa stiskale pesti. Ja tle so ti G res smešni in imajo dobro službo. Kar se pa tiče transferja in punkcije, ap tudi meni ni jasno, kdfo in kako pol to delajo tle. Vem da te ob punkciji uspavajo, mogoče pa si potem upajo kaj več . Če nočeš narkoze, ti uresničijo željo. Sem razmišljala in razmišljala in na koncu vseen prišla do zaključka, da najbrž ni fer do vas, da nič ne povem o sebi. V preteklosti (nekaj tednov nazaj)sem imela zelo neprijetno izkušnjo z eno izmed uporabnic RR, ker je širila določenim ljudem govorice o moji sestri in meni. Zaradi tega sem bila zelo v dvomu ali se odjavit iz RR ali ostat ali še kaj povedat o sebi ali nič več. Ker sem čakala na zadevo da se vse skupaj prej razčisti, preden koga javno obsodim, sem se odločila, da do nadaljnega ne govorim več o mojih postopkih. Ostala sem na RR, ker mi veliko pomagate, pa ker včasih tudi jaz komu pomagam s svojim odgovorom ali spodbudo. Zdaj naprošam tisto osebo, ki dobro ve, kdo je, da naj ne razlaga naprej. Res menim, da ni fer do vas pupike, ki mi govorite o svojih težavah in dobrih novicah, jaz pa prikrivam (zaradi ene ženske) kaj se dogaja z mano. Kar je bilo, je bilo, kar je povedala je povedala. Če bo prošnja zalegla, hvala bogu, če ne pa k vragu...... Na sestrino prošnjo naj se javi in pove kaj je razširila se sploh ni javila, tako, da nimam pojma kaj je govoričila naprej, osebe, ki jim pa je povedala so pa moji sorodniki, ki si mi tudi ne upajo nič povedat, ker jim tudi jaz v preteklosti nisem nič povedala o naših problemih z plodnostjo. Tako, to smo razčistile, zdaj vam pa naj povem nekaj novic o meni. Kljub ogromnemu kupčku denarja, sva se odločila, da greva še tu probat. Ta mesec bo spremljanje mojega cikla in obnašanje jajčnikov v naravnem okolju. Tik pred M imam še en UZ, da vidijo ali je kaka cista lai je spet vse ok. Potem ap čakanje na M in špikanje . Tako da bom konec novembra oz začetek decembra tudi jaz ponovno pod dozo. So pa tu čist drugačni postopki, drugačna špikanja, drugačna zdravila, vse drugače in upam, ad mi bo to pomagalo, da vsaj pridem do ET, kar mi tu ni uspeli v 3 postopkih. Baje so mi v LJ dajali premalo stimulacije. Tega se bojim, ekr sem imel več kot 10 foliklov, edino jajčec nič. In če mi bojo tu zvišali stimulacijo, me bo razneslo al ne . Moj dragi ima mnogo večje zaupanje v tega mohameda kot v reša. jaz pa sem v dvomih in niamm zaupanja. No hvala bogu, da mi bo pomagal, sam me ni z ničemer prepričal. Za ta mesec mi je predpisal dvoje tablete, drage kot žafran, ki bi naj pomagala celicam, da se bolje razvijajo in dozorevajo. Ob začetku M, ap bi naj spet dobila še ene tablete, nobenega suprefacat ali podobnega sranja . Bomo videli. poopsie in kapica, vama pa hvala in , saj vesta za kaj
|
|
|