ronja
|
Dori, saj bo vse ok, baje se to včasih zgodi, ne sekiraj se preveč. Meni je tudi moja g. rekla, da fizična aktivnost ne sproži splava (če ne tečeš lih maratona, za tega je pa znano, da preprečuje zanositev in donositev, celo tekačice priznavajo - ampak ne tega jemat kot 100% kontracepcijo:) Ti bi torej lahko nosila dvojčke??? Čestitam!Pušenjak pravi, da če je plod tako zgodaj manjši, pomeni, da je mlajši in pika. Tako da brez skrbi! Midva nameravava povedat še njegovim stršem verjetno že ta vikend, če prideta na obisk, to je sicer še pred pregledom, pa ajde, zdaj mi je že tak slabo, da se potem njegova mami sekira, ko me vidi... Tak da vejo: oče, brat in najboljši prijatu. Če mi bo pa še naprej tako slabo, bom morala pa verjetno še v službi povedat, ker delam z enimi smrdljivimi živalcami in vsakič skoraj bruham, ko jih rihtam... Sicer sem nameravala povedat šele po NS, ta pa bo šele konec dec. verjetno, če sem zdaj 6 teden... Aja, [sm=love.gif" height="15" width="15">je pa pavi , mal mu je hudo me gledat, kako mi je non stop slabo... Sem mu napisala, če naj mu napišem, da sem ok al po pravici:) Od hrane mi ne paše nič, včasih se mal posilim, ker je včasih potem boljše... Ampak zadnje čase probavam svašta, ingverjev čaj po nasvetu Palčice, melisin, krekerji,... Pa bi še kar bruhala, če bi imela kaj... no, na srečo nisem tako suha (56 kg), da bi se bilo kaj bat za malega, tudi če bo to nekaj časa trajalo...Ampak jasi, do 15 tedna?????? Ne me hecat!!! Jaz sem po svojem mnenju komaj prišla v 6. teden!!! To bo še zabavno... jana, dobrodošla nazaj! Lusa, čestitam! NS se dela enkrat med 12 in 14. tednom, navadno. včasih probajo šže 11 teden, samo je navadno še prezgodaj. 14 teden je riskanten, da ni prepozno, rajši pejdi prej.
|