|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
5.11.2006 15:11:04   
flecker1
Sedaj Melissa spi, cele dni je čudna, joče in jamra, ne da se ji nič igrat, skoz ji moram nosit na rokah... Vročine nima, za zob ne verjamem ker še ni nič kaj vidnega da bi prišlo... Res pa ima neke pikice po telesu že od četrtka, nisem nič kaj ukrenila, ker mislim da je od starejše sestre dobila, ki pa ji je v 3 dneh izginilo. Če bi bilo bolezen, bi mogla met vročino a ne. Skrbi me, ker je tako majhna pa joče kot da nekaj boli in sama ne znam najti vzroka.. Sedaj že 3tjič spi, ponavadi dnevno spi 2x po 2 urci, user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.11.2006 18:15:52   
halena
Ojla!
Sem vas komaj utegnila prebrati...Ne bom nič kaj pisala,ker bo kmalu 'alarm'...

verjetno bo malo tudi to držalo,da je bila Ajda takrat tako žejna zaradi zobkov,saj jih imamo že 6 in ne vem,če ne bo jutri številka spremenjena,ker ji rastejo kot gobe!!!!

No,zdaj pa grem,ker se je 'zmaj' zbudil!user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.11.2006 22:24:11   
*zvezdica*
halo čvekeuser posted image

Mi smo imeli kar pester vikend...včeraj smo zapravljali denarce v Ikei in HMu...danes, pa je možek pridno sestavljal omare, midva z malim pa sva bolj gužvo delala zravenuser posted image . Jooj, sem bila kar mal žalostna včeraj...sem ugotovila, da sa si sploh ne znam več za oblečt kupituser posted image ...po trgovinio sem hodila  kot bebava, pa kar nič nisem "znala" kupit. Včasih sem imela v pol ure polno košaro nabrano...zdaj pa kar ničuser posted image ...še najlažje bi kaj na oddelku za nosečnice kupilauser posted image .

DD samo da je z Renejem vse OK...bošček je bil kar v bolniciuser posted image ....

Eya, tudi Marcela lahko napišeš na spisek brezzobcevuser posted image ....vsak dan mu po ustih šarim, če je kaj.,..pa ni nič.

Maja979, držim pesti za Gabra in upam, da ga v sredo res operirajo. Glej, da nam boš poročala kako bodo stvari potekale!

Flecker kakšne nore učki ima melissauser posted image

Mojčika, kako kaže z nosečnostjouser posted image ? Jaz sem danes, na mojo veliko žalost dobila 1. menstruacijouser posted image ...no, pa smo spet na stari poti.

Glede previjanja je pri nas ista pesem kot pri vseh...nočna mora! Največkrat plenice oblačimo kar v zraku...mali pa je totalno zverižen..groza..pa totalno rita zraven...da ga komaj lovim. Počasim bom postala že prava profesionalka v animacijahuser posted image . Najhuje pa je oblačenje rokavov. Veliko lažje jih oblačiva sede...se ga da tudi bolje zamotiti in kar nekako pozabi na "zle namene" svoje mameuser posted image .

Mi smo danes 1. poskusili meso. Skuhala sem mu krompirček in brokoli ter to spasirala. Posebaj pa sem kuhala malo piščančka. Potem sem ga narezala na majhne koščke in ga dodala krompirju in brokoliju ter spasirala s paličnim. Ful je blo dobro...še jaz bi lahko to za kosilo jedla. Tudi Marcel je bil navdušen...je pojedel celo skledicouser posted image .

Lahko noč vsem aprilčkom in njihovim mamicam

Marcel in Zarja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.11.2006 7:53:42   
*zvezdica*
No, če sem že zaključila večer, bom pa še rekla dobro jutro!

Za nami je "najhujša" noč....ne vem če smo spali 2 uri...drugače pa sam jok, jok in še enkrat jok. Sploh ne vem kaj mu je bilo. Povrh vsega je pa še prehlajen, tako da je revček komaj dihal. Hrano je zavračal, dudo je zavračal...tako, da smo se večino noči sprehajali po stanovanju in peli pesmice. Možek je najprej poskusil spati s čepki v ušesih...na koncu pa je spokal spat v marcelovo sobico na kavč. Revež, bo danes bolj zombi v službi. Marcel se mi je pa tako smilil, najhuje mi je blo pa to, da mu nisem znala pomagat. Ko bi mi vsaj lahko povedal kaj ga boli user posted image . Tako se mi je pa kar srce trgalo, ko sem revčka gledalauser posted image . No, sedaj se pa igra na blazini..pa upam, da se bo počasi utrudil in bo mami še kakšno kitico spanja privoščil.

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.11.2006 8:50:29   
Marelica
Dobro jutro!

Oh, Zvezdica, sočustvujem s tabo zaradi neprespane noči in upam, da je Marcel že boljše volje. Mogoče bodo pa končno zobki ven pokukali in boš vsaj vedela, da je od tega.

Ja, neverjetno, ti naši brezzobi malčki. Ajda ima pa že 6 zobkov????? Joj, si sploh ne znam predstavljat.

Berem, kako že vaši pridno zelenjavo papajo. Ja, jaz sem včeraj ponovno probala uvesti grašek, pa ga mala komaj spravi v usta (hehe, pretlačenega, da ne bo katera mislila kaj drugega) in to zaradi okusa. Sem ji morala potem naslednje žlice samo korenček in rižek dajat, ker drugače zaradi priokusa graha sploh ne bi nič pojedla. Meni je pa tako doooober, sladek. Danes bom probala spet s krompirjem, ki ga tudi nima rada. Brokoli, cvetača? Ah, kje je še to za naš jedilnik..

Nič, tamala me zdaj vabi k igranju, sami je preveč dolgčas.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.11.2006 8:54:20   
flecker1
včeraj je proti večeru melissa dobila vročino, zbila sem jo s svečkom potem je bila živahna, še bolj ko je ati prišel domov. Sm mu rekla, da je mogoče takšna da ga pogreša in da ko pride je videti zdrava. Ponoči smo vstali ob 23h, ker je bila tako zbujena in se je do ušes smejala. sva pa potem na kavču igrala, božala, jaz pa neki mal tv gledala. Ob 24h je nazaj zaspala do  5h, in po popitem mleku nazaj zaspala do 7h. Sedaj je ob meni, brez vročine in živahna..user posted image
Glede previjanja, z njo nimam težav, samo oblačenje prek glave sovraži, ker potem je jok , kaj šele če oblečem bundico..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.11.2006 9:15:45   
mojčika
Dobro Jutro po spet prespani noči, očitno nas je zbujal zobek, zdaj je zunaj in smo spali....user posted image tako zdaj vem, katere noči bodo neprespane, o čem takem pa kot se dogaja tebi *zvezdica*, pa mi gredo kocine pokonci, joj upam, da bo kmalu bolje, sicer pa danes pusti vse in spi, ko bo Marcel spal...

Marelica probaj mojo varianto, mi zelenjavo jemo s takim užitkom...skuhaj tisto cvetačo kot župco, cvetačo pusti v velikih kosih, potem pa jo res mehko nareži na manjše, no saj se itak sama zdrobi, in ji daj z roko v usta...mi jemo zelenjavo kot volk na ta način, res pa je, da še sedaj ne vem, koliko tega je dovolj, pri kašicah imam občutek, pri koščkih pa ne...

No danes bomo doma, da se jaz malo odpočijem, to tekanje naokrog res utrudi...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.11.2006 11:18:11   
mojčika
Halena daj gor eno fotko Ajde, da vidimo te zobke, mene tako firbec matra, kaka je za videtuser posted image

Moja user posted image  se je sprevrgla v M, jej je bil možek razočaran, jaz pa moram priznati, da ne...nosečnost je čustveno lepa, telesno pa daleč od blaženega stanja, mislim, da si trenutno ne želi tega, da se mora človek od tega stanja prav malo odpočiti, šele dva meseca sem na starih telesnih tirnicah, no vsaj 80%, pa se tako fajn počutim, trenutno bi mi bilo s trebuhom hodit naokoli prav odveč, in ko sem gledala včeraj MM, sem začutila, da zaradi nje moram še počakat, čist ok bo, če namenim še nekaj časa samo zanjo...se bomo imeli še drugega, a se mi naenkrat prav nič ne mudi, raje bi se prej preselila in malo stabilnosti v službi tudi ne bi škodovalo...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.11.2006 11:41:03   
mojčika
nekaj sem hotela prilepit, pa ne gre...no adijo

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.11.2006 11:49:05   
maja979
user posted image

to so pa naši zobki.

že četrti prihaja na danuser posted image user posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.11.2006 11:54:17   
mojčika
Super zobkiuser posted image user posted image

*zvezdica* zdaj sem se spomnila, kaj veš, da je bila danes polna lunauser posted image

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.11.2006 12:51:22   
*zvezdica*
ja mojčika sem ugotovila, da je bila polna luna...mogoče ga je pa trkalauser posted image .
Ma ne, revček ima že od zjutraj 37.6 vročine, pa iz noska mu ves čas teče..ful je bogi. A ima katera iskušnje kako naj mu sčistim nosek saj se mu niti približati ne morem...opleta z vsemi štirimi, pa še z glavo, tako, da mu še svečko komaj obrišem pod nosomuser posted image .Pa ves čas bi se samo v naročju crkljal...ko ga spečega položim v posteljo zdrži max 5 min., potem je pa že sirena. Res so revčki, ko so bolni.

O škoda mojčika, potem ne bo nič z user posted image .  Saj jaz bi tud takoj bila, ampak se mi zdi, da bi bil marcel kar prikrajšan za dol. stvari...bomo še mal počakali

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.11.2006 13:05:18   
mojčika
*zvezdica*, daj ga ležat na en tvoj vzglavnik, mi smao tako spimo, ko smo zamašeni, obleči ga pa manj, ker se na pouštru zelo spotijo...
V kopalnici natoči polno bano vroče vode s kamilicami, jaz dam kar vrečke notri, segrej kopalnico, da se naredi sopara in se igrajta notri kake pol ure, spalnico navlaži, na radiator daj kako mokro brisačo...
Drugače pa fiziološka in respirator...

Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.11.2006 14:02:44   
Marelica
Sva iz sprehoda. A niso danes nekega sončka obljubljali? Pri nas je ful turobno vreme, no, vsaj piha ne.

Hihihi user posted image  luštni zobki, Gaber!!!! A posodiš naši pupi enega, ko jih imaš že toliko?user posted image  Jaaa, pa ostale tudi probajte malo pofotkat!!!!

Flecker, luštkan avatar vaše navihanke!!!

Ah, moram kuhat zdaj. Danes bo na jedilniku pire in špinača. Me kar zanima....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.11.2006 15:08:29   
Marelica
Evo sveže novice iz kosilauser posted image :

Pire bljak, špinača tudi bljak... No, s hecom sem ji vseeno priljubila nekaj napol praznih žličk, potem mi je pa že skoraj bruhala. Ok, bo pa mama vse popapala, mlajask, mljask (mimogrede, to je moja daleč najljubša jed!). In mi je skoraj v krožnik zlezla z rokami. Verjetno je iz tavelike svetleče žlice boljše jest. Sem probala potem malo iz svoje žlice dat in je bilo dobro, dokler ni skapirala, da je isto kot prej user posted image user posted image user posted image . No, toliko o velikih očkah naše Katarince...

Zdaj pa greva še malo na svež zrak lovit zadnje svetle urice...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.11.2006 15:23:06   
*zvezdica*
Mojčika hvala za nasvete! Bomo poskusili tistega s kopalnico. Fiziološko mu pa itak že ves čas brizgam v nosek.

Joj so cortkani teli vaši zobki.....komaj čakam, da še mi kakšnega dobimo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.11.2006 16:13:37   
mojčika
user posted image

Takšna pa je MM zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image , a se še veselite česanjauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.11.2006 16:53:29   
Nenya
Ojla!

Mojčika, ti nič ne zavidam česanja MM zjutraj. Ma super lepe laske, a če pomislim kolk mene včasih cuka, ne vem kako jo prepričaš da ti sploh zraven pusti.
Mina ma laske bolj po atiju, tko da česanje ni problem, sej bi prilepila sliko  pa mi nikakor ne uspe, sem si odprla albuma a mi copy paste ne rata. Aja, pa nisem čist računalniško nepismenauser posted image

Bom kar še probala zdajle...

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.11.2006 16:54:34   
Nenya
evo, sem dala copy paste iz albuma, ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.11.2006 17:51:38   
eya
user posted image

Nenya, to si bila zdaj začudena, ko si videla svojo Mino pod mojim postomuser posted image user posted image user posted image  Očitno imaš kaj tako nastavljeno al kaj, da ne moreš prilepit slikeuser posted image  Ker jaz lahko tudi tvojo prilepim, kot si opazla. Lahko pa pišeš RR teamu na forumu O portalu, mogoče ti bojo pa oni znali pomagat.
So pa vse slikice luštne, na tejle pa mi je Mina še prav posebej-taka nagajiva zgleda...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.11.2006 17:56:35   
mojčika
user posted image

Pa še ena z mojga maila...smo se potrudle zate :-)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.11.2006 23:13:57   
eya
Žiga se je pa že parkrat dvignil ob opori, jaz pa ga samo gledam in se čudim. Zadnjič je sedel v posteljici in se dvignil ob ograjici, danes pa se je večkrat prijel za rob banjice in vstal... Neverjetni so ti mali oz kako hitro gre čas... Kje so tisti dnevi, ko smo jih samo pestovale, pa pazile na glavico...Sem zadnjič gledala par posnetkov, ki smo jih naredili prvi mesec... Pa še eno foro ima zdaj par dni novo-ko leži na trebušku, se opira na kolena, potem pa še kolena dvigne...bom prilepla slikco, zgleda pa tako, kot bi hotel sklece delat...pravi športnik, ni kaj....
user posted image

Ja, pa še prvi zobek je pogledal na plano in drugi mu tudi sledi v parih dneh...Zgleda, da zapušča Klub brezzobih user posted image  Je pa tole izraščanje enkice res dobro prenesel, ponoči normalno spi, podnevi pa tudi ni bil siten...

A sta Marcel in Melissa ok? Zgleda, da se začenja sezona prehladov& Co. Pa še malim bolj malo lahko pomagamo...

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.11.2006 7:39:20   
Marelica
Dobro jutro!

Ja, ravno tej slikici sem se včeraj ful čudila, ko sem si vzela malo časa in preletela vaše albume. BRAVOOO, ŽIGA! user posted image  No, Eya, le čudi se svojemu malčku. Mi še zdaleč nismo tako napredni. user posted image  Eh, kaj zato! Včasih res malo preveč primerjamo in potem že kar čakaš, kdaj bo pa naš/naša tako daleč. Če povem za primerjavo, Katarina je komaj včeraj prvič dala v usta svoje malo stopalce. Kdaj ste že ene o tem pisale...

No, naši očitno več energije uide v jezik. Beseda ATA, ATI je zdaj že na dnevnem redu. In dobivam občutek, da jo že razume.

Ksenija, torej smo za jutri zmenjeni? Marčico pa le zraven pripelji, ker drugače bova očitno sami.

Ja, punce, pa še nekaj. Na temi razvojna sem že napisala, kje je možno dobit preskenirano (ČB) verzijo knjige Handling und Behandlung auf dem Schoss od Elke Lommel. Če hočete, si jo potegnite iz eMule. Zelo dobra zadeva!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.11.2006 8:56:17   
ksenija.
Malo na hitro, grema z Blažem v posvetovalnico.

Marelica jutri se dobima, ti pošljem še mojo GSM št. na ZS, marčike ne bo, tako da bova sami, pa saj mislim, da si bova imeli kaj za povedat.

Ostalo vam napišem in pokomentiram zvečer.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.11.2006 9:16:09   
mojčika
Nenya, tista napaka je zato očitno, ker sem sliko izbrisala iz svojga albuma, ker pa Eya obvlada iz tvojega albuma, bo pa ona kdaj prilepila kakšno, a ne Eya...

Žiga bo pa res pravi telovadec, mlad Leon Štukeljuser posted image

Mene pa zanima, koliko časa na dan imate ve svoje sončke na blazni na tleh...

Se še kaj tipkamo, zdaj imamo zajtrk...

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?