ksenija.
|
Naš Blaž pa se je včeraj prvič sam usedel (iz ležečega položaja na trebuhu). Pa še nekaj me zanima, se vaši aprilčki pustijo previjati in oblačiti? Jaz imam z Blažom take borbe, da je groza. Se mi med previjanjem vsaj 5x prevali na trebuh, da ga moram res trdno prijet, da mu dam plenico gor. Ko pa ga preoblačim pa je še hujše. Se kar bojim, kaj bo v torek, ko greva v posvetovalnico, kak me bojo vsi gledali, ko se bom jaz trudila, da ga bom oblekla – malo sede, malo leže, pa obračanje, pa drenje…. Kako je to pri vas? Zale nisva dala v vrtec zato, ker sva rekla, da je ne bova dajala dokler ima plenice, ker bi mogla biti v jaslih, kar je dražje. Zmenjeno je bilo, da ko bom rodila Blaža, da jo bom vozila k moji mami, ki je doma in od nas oddaljena samo 5 km, pa še Zala jo ima ful rada. Tako je tudi bilo, potem pa si je mama, ko je bil Blaž star en mesec zlomila roko v rami in bila operirana. Tako sem bila čez noč prepuščena sama sebi. Ko sem izvedela, kaj se ji je zgodilo, sem jokala, kot še nikoli v življenju, saj sem vedela koliko mi njena pomoč pomeni. Prvih 14 dni sem mislila, da se mi bo zmešalo, potem pa sem se navadila. Ko je prišla iz bolnice smo vsaj trikrat tedensko bili pri njej, saj mi je bilo tako lažje, malo sva se pogovorili, pa še Zalo mi je čez dan ona spravljala spat. Še sedaj smo trikrat tedensko dopoldan tam, včasih vsi, včasih samo Zala. Saj je sedaj njena roka že skoraj OK. Malo bo krize spet proti koncu novembra, ko jo čaka še ena operacija, saj ji bodo šraufe jemali ven. Eya – hvala za pohvale za ročna dela. To so izdelki, ko sem bila še noseča. Sedaj hudo malo naredim, čeprav bi rada. Trenutno delam nek prtiček z labodki (tak kot je v albumu), ki ga imam naročenega, potem pa imam v planu novoletne voščilnice. Si pa vsak dan, zvečer, ko ta maladva zaspita vzamem eno urco in se malo ukvarjam z ročnimi deli, pa če imam potem kaj pospravljeno ali ne. Marelica – meni bi pasalo v sredo, lahko pa se dobiva okrog 11. v Qlandiji, parkiranje je brezplačno. Lahko pa se tudi v ponedeljek dobima, če želiš. Jaz noseča – ne še, pa upam, da še nisem, čeprav bi imela še enega. Majčika - kakšne verižice pa delaš? Imaš kakšne slikice? Bi mogoče tudi jaz kaj kupila. Jaz pa vsako leto prodajam novoletne voščilnice, jih naredim preko 200, če katero zanima, se priporočam. Da, se še malo pohvalim, sem tudi jaz Zali prvo bundico kar sama zašila, blago sem pa dobila od tete, ki dela v Muri, sem takrat rabila tako malo blaga, da sem naredila iz kosov, ki so jih oni vstran metali. Je pa bila meni ful lepa, bom poiskala kakšno fotko. Nenya – imaš dva foruma za ustvarjalce, vsaj ta dva jaz poznam in so ful fajn punce gor (tudi jaz) – Skrinjica idej na MON-u in Otok zakladov Flecker – v Hajdoše greš? Tam sem pa jaz doma – no bila, sedaj so tam še noji starši in sem tam 3x na teden. Lahko prideš še k meni na kavico. Maja – želim ti, da bo vse OK in da bo mali Gaber operiran.