|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
3.11.2006 20:42:12   
maychika
barba...js sm mogla diplomo ene 20 krat popravljat, če ne še večkrat. sam sem imela to srečo, da smo s profesorjem kar po mailu kontaktirali, tko da sva si pošiljala naprej in nazaj un tekst ko norca. Je bil pač tak predmet in taka diploma, da smo si to privoščili...
Pa veliko sreče še vnaprej.

MAdona...bom začela pri vas naročat, ko tako pridno šivate... hi hi hi user posted image

aja pa čestitke za zobek

predlagam (berite...se hočem prislinit zraven...user posted image ), da maja 979 pobere naročila za žabice in nam jih nakupi, potem pa sledi kakšno srečanje...ker bi se tudi jaz priporočila.

tudi mene tale monoton vsakdanjik požira. Groza...

hi hi mojčika...zanimivo tale tvoja diplomska naloga...

mi obujemo žabice in čez ene polškorenjčke iz "blaga". V bistvu je tako kosmato blago iz mucka, tko da izgleda kot kosmate skibucke. Pa nima nič hladnih nogic. je pa zunaj vedno še pokrita z dekico. Smo jih zadnjič kupili v pikapolonici za 1500 sit. priporočam. So pa od Playshoes.

tolk za zdaj. grem kaj pogledat in kako verižico narest....bom probala za novoletna darila kaj prodat...če bo kdo hotel. Že lani so pri mami v službi pokupili da so za darila imeli. Klinc...15 jurjev je pa blo. Čeprav sem tud za material dovolj dala. Itak dajem prepoceni...

lepo bodite in lahko noč

maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.11.2006 22:06:08   
eya
Uuu, na štajerskem imate pa že sneg...Pri ns je danes tudi čisto malo snežilo, ampak res malo. Sva pa z Žigom danes kupila zimski pajac, pa še eno fajn debelo kapo. Sem hotela še sebi novo bundo kupit, tako malo bolj športno, ker bom letos malo več zunaj na mrazu kot ponavadi, pa sem brez ostala. Ni bilo nobene pametne...no, je pa res, da sem bolj na hitro zase pogledala (za malega pa sem pajac izbirala že par tednov user posted image user posted image user posted image ). Aja, a veste, da obstajajo bunde, ki stanejo 150 tisoč? Halo? Pa mogoče ta še ni bila najdražja... Mi je bila takoj všeč, ko sem pa ceno pogledala, sem pa najprej mislila, da piše 15 tisoč...Še dobro, da je nisem nesla na blagajno...to bi debelo pogledala...user posted image

Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.11.2006 7:57:37   
Nenya
Pozdrrrrrrrrravljene, pri nas je pa ful mrazzz.

Barba, tudi jaz te kar občudujem, da sama šivaš, jaz se nikoli nisem naučila kaj več kot prišit gumb in zašit kako manjšo luknjo. Če pa se odločiš, da bi 'komercialno' šivala, sem tudi jaz interesent.

Tudi za žabice se slinim zraven maja979, če boste pobirali naročila.

Kar se diplome tiče, tudi jaz nisem prevečkrat popravljala in moj mentor je bil ful fajn; sem mu pustila v 'golobnjaku' diplomo, pa jo je popravil in mi na mail sporočil kdaj naj pridem na konzultacije. Je pa res, da mi je popravljal tudi slovnico, čeprav sem mu rekla naj se osredotoči raje na vsebino, no pa se je vseeno srečno izšlo.

Mina se pridružuje klubu padalk. Jo je ati pustu neprivezano v avtosedežu na tleh (čeprav že kot lajna ponavljam, da jo je treba povsod pripenjat) on se mu je naprej prekantala. Jaz sem tko priletela dol, napol oblečena, Mina se je prevsem ustrašila, ni bilo niti buške.

Tudi rojstni dnevi so šli mimo, Mina 7M (29.10) in jaz celih 27L (2.11), že čez tri leta bom 30, neverjetnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšne vreče to kupujete za user posted image ? Jaz mam kombinezon ampak je tamali še ful prevelik, a je to tisto, ki je kot bunda sam da ma še v vrečo podaljšano, al je to tisto zraven vozička?

Maychika, a je kakšna spletna stran za ustvarjalce lastnega nakita? Jaz sem si kupila en najbolj začetniški paketek, pa me je kar strah se lotit, je iz finomase, nimam pa razen modelirke nič drugih pripomočkov zraven, a jih sploh rabim? Kje pa ti to pečeš, tam mi piše da je najboljš na steklu (vem da v pečici user posted image user posted image , zanima me na čem) ...
Eya za bundo poglej v Interšportu, jaz sem si kupila eno in majo na določene znižanje 30%, je Colombia, z zaščito proti vetru, kapuco in ful topla.

Kar se Gh tiče, a ma katera kakšen recept za uvajanje zelenjave? Jaz sem dala Mini enkrat krompir in cvetačo, pa ni bilo šans da bi pojedla, sem morala primešat banano, to ma najraje.

Neki časa nazaj ste pisale o brezglutenskih keksih, a jih majo tudi brez sladkorja?

Zdej si pa grem skuhat en čajček pa pogledat če je Mina že pokonci.

Naj vam bo toplo, čau

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.11.2006 8:18:21   
mojčika
user posted image

To je zimska vreča, mi imamo podobno, saj je naš voziček identičen Quinnyju...

Dobro jutro vsem, pri nas je vse belo od zmrzali...

Danes gremo k prijateljem na obisk v LJ in v klinični obiskat pradedka, dan bo dolg in naporen...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.11.2006 9:29:32   
Anonimen
Jaz sem si kupila novo bundo v Nami, stala je 20.000, kar se mi za bundo ne zdi veliko, sploh pa za cene v Nami. Zaenkrat sem zadovoljna.

Kristino oblečem v žabice, čez ene toplejše hlačke, na nogice pa termo nogavičke in debele pletene copatke. Spletla jih je ena sorodnica, naredila mi jih je 5 parov različnih barv in so zelooo lepi. Nogice ima tople, čez jo pa vedno pokrijem še z dekico.

Mojčika, nisi edina, ki si hodila po pokopališčih user posted image user posted image user posted image . Mi smo tudi morali na terenskih na faksu regledat pokopališča na avstrijskem Koroškem - gledali smo, koliko je slovenskih priimkov in napisov in kakšen delež Slovencev je danes v tistem kraju - kako je torej delovala germanizacija. Ja, pokopališča so lahko kar zanimiva.

Sneg, ja user posted image user posted image user posted image . Včeraj greva s Kristino na sprehod in gledam, kaj hudiča en bebec meče pepel skozi okno. Hodim naprej po ulici in še vedno pada nekaj belega. Šele po enih 200 metrih mi je kapnilo, da sneži user posted image user posted image user posted image .

Nenya, ti šklepetajo zobje user posted image ? Prejšni teden smo lahko hodili okrog skoraj v kratkih rokavih, sedaj se pa v bunde zavijamo user posted image user posted image . Nenya in Mina, vse najboljše!

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.11.2006 10:28:27   
flecker1
Pozdravljene! Redno vas berem, a se mi ne da nič pisat oz. tipkat. dans pa bom. Prejšnji vikend smo bili v Kr. gori, na srečo je bilo toplo in sončno. Z melisso ni bilo problemov kar se spanja tiče, popoldne pa smo vozili na sprehode, tako de je večino dneva spala na vozičku. Sedaj smo pa sami doma brez user posted image , namreč vsak vikend hodi v Kr. goro na priprave (treninge). V četrtek odleti v Moskvo, imeli bodo gluhi EP v futsalu (mali nogomet). 12 dni ga ne bo, user posted image user posted image user posted image . Pogrešali ga bomo, nikoli še nismo bili dlje kot 3 dni narazen. Se bom pa vozila na obiske, ko bom imela avto čisto zase, tako da gremo v MB, v Hajdoše, v LJ...
Danes bo imela user posted image za kosilo pire krompir s spinačo. Za naju s starejšo hčerko pa še razmišljam user posted image .
Mi še nimamo zobkov, čeprav komaj čakam da se smeji z zobki, ker so takrat bolj luškani user posted image
Vse je, tudi kar mi jemo kosilo, ona hoče tud, ko mi jemo user posted image tako odpre usta, kot da bi dobila tudi ona za jest. Seveda ji ponujamo, kar mi jemo, samo v majhnih količinah.
Kaj bi še napisala...sploh ne vem, heh. Sedaj počasi grem kuhat kosilo. Fajn bodite ob tem mrazu, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.11.2006 10:40:58   
barba
Nenya in Mina vse najboljše!

Kar se tiče šivanja ni problema. Najrajši šivam za otroke.user posted image  Sicer mi zadnje čase primankuje cajta za mojo drago mašino user posted image , mi je pa šivanje ful dobra relaksacija.user posted image  Če katera kaj rabi, se lahko kej zmenmo.user posted image
O diplomi bi lahko razglabljala, pa nimam več besed.user posted image  Oddala sem jo pred porodom in dobila nazaj 15.8.user posted image . Ful sem mogla popravit, ker mentorju ni bil moj koncept všeč (prej se je z njim strinjal). Zdej pa spet čakam.user posted image  Delam pa študij inhibitorjev korozije v betonu, za kar je blo treba 1/2 leta delat meritve. Mal me zajuser posted image  tale mentor.

No, zdej sem se mal pokregala in je kar odleglo.

Z Meto sva šle prejle do trgovine in me je kar v roke zeblo.user posted image  Pa na da je zima tle?user posted image  Bo treba res bundo nabavit.user posted image

Aja, pri nas zdaj veselo pljuvamo, odkimavami in se držimo za glavo. Cviljenja pa na komantiram več. Mi je vso repo iz ušes popucal.user posted image user posted image user posted image

lp, barba & meta

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.11.2006 10:51:30   
flecker1
Še slikico bom prilepla...user posted image
user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.11.2006 11:57:32   
DrejcDrejc
Hoooj! Ne bom brala za nazaj - mam ful za poštimat doma - sam povem vam, da sva bila na dopustu v hotelu, ki se mu reče Pediatrija...
Prebolel je 6. otroško bolezen - tri dni ful vročine, so ga šopal z Voltaren svečkami, ki so mu še prebavo zmedle, danes je pa postal čist pikast in je doktorca rekla, evo, zdaj ko je pikast, pa lahk gresta domov! Takrat bi naj namreč prebolel. je pa to neke sorte virus. Bom kaj več napisala, če kero zanima, sploh pa sem vesela, da sva pristala v bolnici, ker zdaj vem, da na vsak način čim več doma zdravit, ker tam je... kriza! No, moram pa povedat, da je imel vse na kupu, ker je v največji vročini, prvi dan, dobil ŠTIRI ZOBKE NAENKRAT!!!! In to vse zgoraj. Tak da pri nas odhaja brezzobi nasmeh, saj ima že zdaj spodnja dva zobka prav velika in se smejka kot veverica, hihi.
No, zdaj ko sem ga domov pripeljala, mi pa že 2 uri spi - mora not spravit, ker v bolnici so ga kr naprej z nečim zbujali, če mu je že uspelo zaspat.
Bom še kej spisala.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.11.2006 15:06:48   
maja979
pozdravljene aprilke

včeraj smo šli v hrastnik na sistematski pregled. tehtamo 8030 g in dolgi smo 71 cm. smo zdravi..upam da bomo tudi ostali. vzeli so mu še kri, pa sploh ni nič jokal, niti trznil ni.. je zelo priden otrokec.
glede žabic pa je tko...nimajo jih več. to je bila še stara zalogauser posted image . bom pa poskušala izvedet od kje so jih dobavljal. ko kaj izvem pa bom sporočila.

me pa še nekaj zanima: kako tukaj na forum prilepte veliko slikico? meni ne ratauser posted image

v sredo pa gremo na sprejem v bolnico. sem že kar mal živčna, da ne bo spet kaj narobe. in da bo gaber končno operiran.

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.11.2006 18:57:23   
eya
DrejcDrejc, vidva sta pa imela pestro zadnje dni...Bogi revež mali Rene, kaj vse je dal zadnje dni čez-6. bolezen, pa še 4 zobe...

maja979-na forum lahko prilepiš le tiste slikce, ki jih imaš v albumu-najprej jo naloži v album, potem pa samo copy-paste v Odgovori, pa bo.

flecker1-kakšne lepe očke ima tvoja mala...Če ti bo pa kaj dolgčas, zdaj ko boš sama, pa kar tukaj na RR malo pridi potožit...

Fajn bodte...

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.11.2006 19:00:40   
ksenija.
Naš Blaž pa se je včeraj prvič sam usedel (iz ležečega položaja na trebuhu). Pa še nekaj me zanima, se vaši aprilčki pustijo previjati in oblačiti? Jaz imam z Blažom take borbe, da je groza. Se mi med previjanjem vsaj 5x prevali na trebuh, da ga moram res trdno prijet, da mu dam plenico gor. Ko pa ga preoblačim pa je še hujše. Se kar bojim, kaj bo v torek, ko greva v posvetovalnico, kak me bojo vsi gledali, ko se bom jaz trudila, da ga bom oblekla – malo sede, malo leže, pa obračanje, pa drenje…. Kako je to pri vas?

Zale nisva dala v vrtec zato, ker sva rekla, da je ne bova dajala dokler ima plenice, ker bi mogla biti v jaslih, kar je dražje. Zmenjeno je bilo, da ko bom rodila Blaža, da jo bom vozila k moji mami, ki je doma in od nas oddaljena samo 5 km, pa še Zala jo ima ful rada. Tako je tudi bilo, potem pa si je mama, ko je bil Blaž star en mesec zlomila roko v rami in bila operirana. Tako sem bila čez noč prepuščena sama sebi. Ko sem izvedela, kaj se ji je zgodilo, sem jokala, kot še nikoli v življenju, saj sem vedela koliko mi njena pomoč pomeni. Prvih 14 dni sem mislila, da se mi bo zmešalo, potem pa sem se navadila. Ko je prišla iz bolnice smo vsaj trikrat tedensko bili pri njej, saj mi je bilo tako lažje, malo sva se pogovorili, pa še Zalo mi je čez dan ona spravljala spat. Še sedaj smo trikrat tedensko dopoldan tam, včasih vsi, včasih samo Zala. Saj je sedaj njena roka že skoraj OK. Malo bo krize spet proti koncu novembra, ko jo čaka še ena operacija, saj ji bodo šraufe jemali ven.

Eya – hvala za pohvale za ročna dela. To so izdelki, ko sem bila še noseča. Sedaj hudo malo naredim, čeprav bi rada. Trenutno delam nek prtiček z labodki (tak kot je v albumu), ki ga imam naročenega, potem pa imam v planu novoletne voščilnice. Si pa vsak dan, zvečer, ko ta maladva zaspita vzamem eno urco in se malo ukvarjam z ročnimi deli, pa če imam potem kaj pospravljeno ali ne.

Marelica – meni bi pasalo v sredo, lahko pa se dobiva okrog 11. v Qlandiji, parkiranje je brezplačno. Lahko pa se tudi v ponedeljek dobima, če želiš.

Jaz noseča – ne še, pa upam, da še nisem, čeprav bi imela še enega.

Majčika -  kakšne verižice pa delaš? Imaš kakšne slikice? Bi mogoče tudi jaz kaj kupila. Jaz pa vsako leto prodajam novoletne voščilnice, jih naredim preko 200, če katero zanima, se priporočam.

Da, se še malo pohvalim, sem tudi jaz Zali prvo bundico kar sama zašila, blago sem pa dobila od tete, ki dela v Muri, sem takrat rabila tako malo blaga, da sem naredila iz kosov, ki so jih oni vstran metali. Je pa bila meni ful lepa, bom poiskala kakšno fotko.

user posted image

Nenya – imaš dva foruma za ustvarjalce, vsaj ta dva jaz poznam in so ful fajn punce gor (tudi jaz) – Skrinjica idej na MON-u in Otok zakladov

Flecker – v Hajdoše greš? Tam sem pa jaz doma – no bila, sedaj so tam še noji starši in sem tam 3x na teden. Lahko prideš še k meni na kavico.

Maja – želim ti, da bo vse OK in da bo mali Gaber operiran.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.11.2006 19:41:17   
maja979
ksenija hvala. tudi jaz upam da bo vse ok.

moram pa ti povedat da imamo tudi mi z našim gabrom prave borbe pri previjanju in oblačenju. ko mu namontiram plenico on točno ve kje mora prijet da si jo odlepi potem pa na trebuščku prime in si jo povleče stran. najraje bi bil nagec.
da ne govorim o oblačenju hlačk. ko mu oblečem eno nogico tako brca da si vse sleče. pol se pa smeji...user posted image  si verjetno misli: pa mi je ratal.

danes smo jedli ovsene kosmiče z banano in je pojedel vse. prav priden je. poje vse kar mu damo. čisto nič ni zbirčen.user posted image
no toliko za zdaj
pozdravček 

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.11.2006 20:28:54   
mojčika
Še ena, ki jo komaj še oblečemo, toliko pritoževanja čez bundice, jao, kaj bo, ko bomo stari eno leto ali več...

To pa so naše žabice, za plazenje po hiši zakon... lepo noč, smo utrujeni
user posted image

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.11.2006 20:50:34   
Marelica
Melissa, Maya Marina - luštni slikici, luštni punčki!!!!! Mojčika, tu na tej zadnji pa vidim hudo podobnst med vama. Ja, ni kaj, lepe laske je podedovala po tebi tvoja žabica (joj, a nisem to že stokrat povedalauser posted image ).

Ja, žabice (no, po naše štrampelčki) pa izgledajo super. A teh ni več za dobit???? Ja so pa res hecni, da nehajo tak uporabne stavri delat. Ksenija, Barba- skupaj stopita pa začnita delat žabice s svojimi spretnimi rokami. Naročila že dežujejo...

DrejcDrejc, smola pa taka. No, ti je vsaj hitro minil teden samote. Glej zdaj je Ksenija že določila kraj, datum, uro. Če ti ni predaleč za vozit, pridi! Ja, Flecker1, isto velja zate. Vidim, da se nameravaš potepat tudi po štajerskem.

Aja, seveda. Ksenija, meni sreda odgovarja. Torej:
_____________________________________________________________________________________
Sreda ob 11h v Qlandiji na Ptuju srečanje aprilk/aprilčkov štajerskega konca.user posted image user posted image user posted image user posted image
_____________________________________________________________________________________

Ne, pri nas je pa na previjalni dokaj mirno. Tiste nogice še uspem lovit, kotali se pa še tako ne. No, vsaj za nekaj je dobra ta njena hipertonijauser posted image .

Maja979, javi se še kaj pred sredo. Bomo skupaj s tabo pesti držale!

Lahko noč!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.11.2006 22:09:04   
maja979
user posted image

pa da vidimo če je rataluser posted image user posted image user posted image

seveda se še tipkamo pred sredo. na srečanju pa se le spomnite name in na gaberčkauser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
4.11.2006 22:17:01   
mojčika
Hi hi Marelica, se bom potrudila in našla kako slikico našega atija, potem pa boš mogoče v dvomih, komu je podobnauser posted image , je čisto njegova in on ter njegovi sestri sta imeli take laske, jaz sem jih sicer imela, a še zdaleč ne toliko...

Mogoče sva si pa midva z user posted image podobna kot dva stara zakonca, pa čeprav sva skupaj šele eno in pol leto, poročena pa eno leto, se že tako dobro ujamevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj možek pa upa, da sem spet noseča, sem zelo utrujena in slabo mi je bilo v avtu, no bolj bi se moral vprašati, kako je vozil, no potem sem si celo zaslužila malo masažo, ker upa na nov naraščaj, še bolj pa se je jezil, ker ne vem, kdaj bom dobila M, sama sem res grozna za to, nikoli si ne beležim, ko je je in se s tem ne obremenjujem, samo jezim, če me boli...No čas za novo nosečnost ne bi bil primeren, moja služba je nestabilna, dva otročka brez službe groza, glede na to, da levji delež denarčkov prinesem domov jaz, kupujeva stanovanje in še bi lahko naštevala, že samo to, kako bi našo MM prinesla v peti štuk...bo moral kar malo čakati ta moj možek, ki bi naenkrat imel kar štalco otrok ...

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.11.2006 22:34:18   
DrejcDrejc
Hej Štajerke! Kr brez mene boste uživale, žal, ampak v ponedeljek zvečer končno pride ati z Japonske in ima cel teden dopust in se ga imam namen izdatno naužiti še za ta 2 tedna nazaj! user posted image  Tako da... vam želim veselo raziskovanje Ptuja. Lepo mestece, men je ful všeč, šetat tam čez peš most pa proti gradu. Tam v eni vasi okol Ptuja sem nekoč pred davnimi časi imela enga zanimivega fanta.
No, mogoče pa se vidimo v drugi rundi.

Glede previjanja - to še zmorem, ker naš falot ima rad varnost in na previjalki nikoli ne eksperimentira z obračanjem - to zaenkrat v glavnem počne samo takrat, ko se valja po meni, prek mene, za mano... Oblačenje je pa druga pesem - kakor zašteka, da bo treba kaj obleči ali sleči, takoj jok. Najprej sem se še sekirala in poskusla klovna igrat, ampak je brezveze, zdaj pustim, da se pritožuje in upam, da ga bo enkrat minilo...

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.11.2006 22:35:27   
Marelica
Hihihi, Mojčika, a še ne spiš???user posted image

Ja, od kogarkoli že ima te laske, povem še enkrat, da so ČUDOVITI. Je pa res, da od rojstva pa do zdaj, pa še enih par mesecev MM zelo izstopa zaradi laskov (sploh izgleda starejša od ostalih). Ja, potem bodo pa našim user posted image  menda ja tudi zrasli. Jaz že komaj čakam, da bom imela kaj česat. Aha, no zdaj sem se pa le spomnila pravi čas vprašat. Kaj vi MM laske že s fenom sušite? Ker si ne znam predstavljat, kako se lahko sploh drugače posušijouser posted image

No, Maja, čestitam, da ti je uspelo! Bravo Gaberuser posted image , zelo luštkan fantek si. Sem si predstavljala, da je ustnica bolj preklana. Ah, potem pa res ne bo noben problem operirat in celit. Seveda se bomo v sredo spomnile na vas. Bomo eno pijačko na Gabrovo zdravje spile! 

A se vam tudi zdi, da naši dojenčki vedno bolj postajajo podobni otrokom brez dojenčkastega pridiha...

Mojčika, če si nosečka, povej čimprej. Bo že ati kak denar naštancal, pa ne bo problema...user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
4.11.2006 22:42:15   
Marelica
DrejcDrejc, Ok, bo pa še za vaše zdravje en drink padel. Škoda, sem vseeno upala...

Punce, sem prej pozabila:
Kaj svoje sončke oblačite leže ali sede? Mi smo že od fizioterapije dalje prešaltali na sedeče. Je ful lažje, če katera še ne ve!

Joj, zdaj pa res moram spat... Nočko!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
4.11.2006 22:50:24   
eya
Hej, hoj, se še jaz na hitro (upamuser posted image ) oglasim, potem grem pa spat, ker že komaj gledam. Žiga se tudi ful obrača, ko ga previjam, mi vse stvari, ki jih imam na previjalni, razmeče. In to počne že kaka 2 meseca, sem pa že prava specialistka v oblačenju, ko on leži na trebušku. Ali pa ga zanesem na posteljo in tam do konca oblečem, tako da oba sediva-je tudi meni ful lažje tako. Ko pa tako kolovrati, sploh ne hitim, ampak ga kar pustim, saj se nama nikamor ne mudi. Moj dragi pa občasno zgubi živce, ko se mu mali že 7. obrne na trebuh, on mu pa še plenice ni zapeluser posted image
Pa tudi ko sva pri pediatrinji, se počasi oblečeva in mi ni zato nič nerodno, zakaj le? Če bo pa Blaž res siten, mu daj pa kako ropotuljico v roke, da se malo zamoti...

Lepo spite!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.11.2006 8:38:11   
mojčika
user posted image Dobro jutro, no Marelica, ko si najbolj utrujen, pa ne moreš spati, potem pa se k Aprilkam zatečešuser posted image

JA našo MM sušimo s fenom, smo jo, zdaj, ko pa že zakurimo, pa jo raje pustim ene pol urice, da se laski posušijo sami...česanje pa ni tako lepa stvar, zadaj se ji ponoči tako zamežlajo, da je groza, potem pa vsako jutro to spravljava narazen...

Oblačenje sede se nama tudi fajn obnese, če pa je leže, pa tako, kot je rekla Eya nekaj daš v roke in je mir, ali pa kako glasno glasbeno igračo vklopim, pa gleda prav začudeno...njeno sitnarjenje pa jaz ponavadi preglasim z glasnim govorjenjem, a ne kako je hudo in le kaj bi ti brez sitne mamice.......user posted image  pa me potem gleda prav začudeno in se mi tudi posmeji, je pa njeno sitnarjenje pravo tisto nagajivo, ko točno ve, kaj hoče...

Mi je pa prijateljica včeraj pokazala, hodili so na RA, kako se user posted image uči plazenja, tiste, ki hodite na RA, dajte malo zaupat te postopke...so res zelo dobri, pa smo dobesedno prikrajšane za to, še plačala bi za kaj takega, a pri nas ni niti telovadbe za user posted image in mamice...user posted image

No nam je danes zobek ponoči docela zlezel ven, pozabila sem povedati, zadnje tri dni spet vstajamo ponoči, ni sile, malo popapamo in spimo naprej, verjetno bo zobek  tisti, ki nas je zbujal, in malo manj večerje, ker smo nekaj dni nazaj spet bruhali in se ji ne upam dati toliko mleka, kot bi ga rada, zgleda da GH bolj dolgo ostaja notri in želodček ne more sprejeti toliko mleka, malo moram še natuhtat to naše hranjenje...
A ja ena teta mi je povedala, da so user posted image pri izraščanju zobkov bolj žejni, tudi mi smo ponoči bolj žejni kot lačni...no hotela sem to, Halena mogoče pa je tisti čas Ajda še zato toliko pila...

Naša MM je pa res videti starejša, smo bili včeraj na obisku, kjer dobimo kako cunjico na posojo, pa ne bomo dobili nič več, razen če njihovo punčko slečemo, naša sedem mesečnica ima isto kilažo in samo ene 3 cm manj kot njihova 1 in pol letnicauser posted image , prav smešni sta bili skupaj, ena že govori in hodi, druga pa isto velika in težka še čisto mlahava proti drugi....pa naša s precej več laski in tudi zobka imava midve, oni pa še nobenega...user posted image

DrejcDrejc boga in ravno sedaj, ko si bila sama, kaj pa se je dogajalo, kako si vedela, da nekaj ne štima...ta 6. bolezen, zanjo vem šele sedaj, odkar smo rodili...zaboga kaj vse obstaja...user posted image

No toliko za dobro jutro....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.11.2006 9:29:25   
flecker1
Mojčika, mene zanima kakšno skutko ji daješ MM jest? Sem v trg. poiskala kakšno manjšo embalažo skute, vse imajo po 500g, teh ne mislim kupit..user posted image če nismo ljubitelji skut..
Šele čez 2 tedna se bomo potepali, sem pa zdejle spomnila da ne morem potepat cele dneve, ko ima Vanessa šolo, user posted image .
Včeraj smo našo dali v spalno vrečo, ki sem jih sama sešila. In glej jo cele noči je spala oz. kot panavadi je vedno ko je šla ob 20h spat , čez eno uro zbudi in tja do 22h ne spi, nato spi do jutra ob 6h...Včeraj pa je spala od 20h pa do 7h..Ali zaradi spalne vreče, ali pa zaradi hladne sobe, namreč v spalnici ne kurimo, ker težko spimo če je toplo v sobi.
Kaj boste skuhale za vaše malčke kosilo? Jaz še študiram kaj....user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.11.2006 9:35:25   
mojčika
Kupujem tiste od Ljubljanskih mlekarn, embalaža kot Fruhtzverge, ma me je zi, ker je pri vseh tudi jagoda zraven in mi ostaja v hladilniku, jaz sem je pa že sita, no pri vas jo bo ta starejša verjetno rada pojedla...

Kuhali bomo mlad korenček, tisti majhen, bučke, skuhano v malo vode in rižek ali polenta... Nama pa bom v zelenjavo dodala paradižnikovo mezgo in sladko papriko v prahu, dodala pol sladke hruške in polenta...

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.11.2006 10:21:15   
barba
Ojla!

DrejcDrejc - samo, da sta se pozdravila. Jaz zaenkrat (trkam) še nevem kako je če  user posted image  zboli. Saj se boste zdaj fajn crkljali ko tvoj dragi pride domov. user posted image  Midve sva bili sami prvi teden v sept. in je blo kar noro.

flecker1 - kakšne lepe očke ima tvoja user posted image , fante boš mogla pošteno odganjatuser posted image

Ksenija. - ful dobro bundico si naredila. Si mi dala še eno idejouser posted image  Bom prilepila slikico, ko bom do konca sešila. Sem šla pogledat tvoje izdelke - ODLIČNO.user posted image  To kvačkaš al kako to delaš? Voščilnice bom pri tebi naročila, točno število ti sporočim.user posted image

Mojčika - tvoja MM je res frajlica s temi laski. Ko mojemu user posted image  povem, kolikokrat ste jo že postrigli ne more verjet. Pri nas imamo laskov komaj za vzorec, zadaj pa veliko plešo. Česanje mora biti prav podvig.

Marelica - sem že razmišljala, če bi res sama žabice delala. Edini problem je, da še nisem našla primernega blaga. Če in ko ga najdem vam sporočim.

Glede oblačenja pri nas še ni tok hudo, čeprav ful protestira rokave oblačit. Pa bojimo se fena, sesalca in šivalne mašine. user posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?