|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
5.11.2006 12:10:41   
**Petra**
Punce, kako pa je kaj z majas?  Se katera sliši z njo user posted image ?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
5.11.2006 12:12:55   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Pa Kajo11 pogrešam?!

Res je, že dolgo se ni oglasila user posted image user posted image !

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
5.11.2006 12:31:34   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**
Punce, kako pa je kaj z majas?  Se katera sliši z njo user posted image ?

Mislim, da se občasno slišita z Matejko. Ja na Kajo sem pa jest tud danes že mislila. Še ena sumljiva, ki se ne bo roka držala user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
5.11.2006 12:37:56   
Monika79
Luni čestitke za tvojo princesko user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in polno lepih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
5.11.2006 12:41:26   
**Petra**
Nč niste kaj preveč zgovorne danes, kaj se dogaja z vami?

Jst pa si lih kopiram iz knjig za ustvarjanje doma (razni okraski za božič, pa za razne izdelke iz papirja....) prov fajn knjigice, bove s Pio mal ustvarjale, preden gre mami po bratca. MOgoče mi bo le čas hitreje miniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
5.11.2006 12:44:44   
Anonimen
Punce, majas trenutno nima neta. Vse vas vedno pozdravlja in vas pogreša! Ko lahko se javi user posted image  Mislim, pa da še ni mamica, bi mi ziher javilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4256
5.11.2006 12:52:42   
Anonimen
Luni čestitke za malo mašo!!!!user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
5.11.2006 12:53:11   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Punce, majas trenutno nima neta. Vse vas vedno pozdravlja in vas pogreša! Ko lahko se javi user posted image  Mislim, pa da še ni mamica, bi mi ziher javilauser posted image

Ja, ja, to vem, da nima neta, sam sem mislna, da ker se že tko dolg ni javla, da je že kaj novega pri njejuser posted image user posted image . Če se kaj slišita, jo pozdravi, pa ko bo mela možnost, naj kaj piše, da vidimo kako je z njo.

Nč, šibam jst zdej user posted image , potem pa malo počivat, pa se slišimo kaj popoldne oz. zvečer. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
5.11.2006 13:39:12   
kaja11
NO, PA SEM SPET NA RR!!!!!!
Punce, pri meni je bila pa cela zadeva tako na brzino odigrana, da sploh nisem uspela dragega naučit kako naj javi na RRuser posted image .

Skratka..... v sredo staknem viruzo in bruham celo noč, z občasno drisko. Celo noč na stranišču... bolš, da se ne spuščam v podrobnosti. V četrtek dopoldne komaj kakšen požirek vode vase spravim in kaj se zgodi...... začnejo se popadki, ne glih močni, ampak konstantno na 3-5minuser posted image . Malo naju panika zagrabi in se greva raje pokazati.... zdravnica me "razveseli" s podatkom, da sem 3cm odprta, pa tud popadki so bili ta pravi. Valjda me je čist panika zagrabila... komaj sem stala, ni šans da v takem stanju rodim. V sprejemni so me malo k sebi spravljali, saj sem bila čisto dehidrirana in sem skoraj v nezavest padla.  Da ne bom predolga....... glede na to, da sem komaj stala, sem fuuul prosila za epiduralno, saj sem imela občutek, da nisem sposobna naravno roditi. Pregledali so mi kri (zaradi viroze) in odobrili epiduralnouser posted image user posted image user posted image   Čez dve uri sem imela v naročju prekrasnega fantka, ki mu je ime Gašper, veli je 52cm in težek 3760g.  Šivana nisem bila nič, dojenje nama zaenkrat laufa,....

Domov sva prišla pred 1 uro.... Urban ga je že vlekel iz lupinice, na njega skoraj skočil,..... vidim, da se žur šele začenja.

Nimam pojma, kaj se dogaja na RR... katere so rodile, itd..... samo, da si malo oddahnem pa bom vsem čestitala.

SPANJE...... kaj je že to????????

Neposredna povezava do sporočila: 4259
5.11.2006 14:13:33   
danaja1
Kaja11 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav ni bil ravno bleščeč trenutek za porod ampak vseeno bravo!!!!!!!!!!!!!!!!

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
5.11.2006 14:20:36   
Anonimen
Kaja11, čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu danaja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
5.11.2006 14:40:13   
**Petra**
Čestitke, Kajauser posted image user posted image . Fejst se cartajte.

Za mamico pa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
5.11.2006 14:42:40   
urška76
 user posted image user posted image Kaja11 čestitke za korenjaka. Lepo ime ste izbrali, naš bi bil tud Gašper (oz. bo če bo fantuser posted image ). Zdaj se pa lepo odpočij in ko boš pri močeh se spet kaj javi.  user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
5.11.2006 14:56:44   
Anonimen
Čestitke, Kaja!!!  user posted image  user posted image  user posted image

Pri meni je bil očitno spet le lažni alarm. Zdaj se spet ne dogaja NIČ.  user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
5.11.2006 15:18:04   
Anonimen
Muca maca meni je že zdaj groza, ko imam še 4 dni do PDP,... kako mora bit šele tebi pa Aji1, pa Katy 25 user posted image ,...
Ma se mi zdi, da ta luna ne bo čist nič pomagala user posted image ,... se bomo še kar načakale naših škorpijončkov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
5.11.2006 15:30:22   
urška76
MucaMaca kaj je zdej to. Bova midve z ajo že čist obupale, če bova tebe čakali.user posted image
Katy25 pa po moje že carta svojega dojenčka, sej je imela napovedan porod a ne. Sam verjetno sem ji prepozno poslala št. mojega gsm-ja da bi nam lahko sporočila veselo novico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
5.11.2006 15:32:43   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Ma se mi zdi, da ta luna ne bo čist nič pomagala user posted image ,... se bomo še kar načakale naših škorpijončkov user posted image

Meni ta luna danes pomaga samo pri tem, da sem feeeeeeeeeeejst tečna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse mi gre že pošteno na živce, srčno si želim, da bo kmalu vse za mano, mogoče bo potem kaj boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
5.11.2006 16:02:37   
Nogavica
Čestitke, Luni in Kaja11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vama prav zavidam in, seveda, vsem ostalim, ki že cartate svoje user posted image .
Kdaj bo že konec meseca, ko bomo namesto o nosečniških tegobah čvekale o  user posted image !?!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4268
5.11.2006 16:09:23   
Anonimen
Punce majas vas pozdravlja vse!user posted image  Pravi, da še kar čaka in da tud dvomi v današnjo luno user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
5.11.2006 16:44:46   
r1ta
Za vse tečke, ki že težko čakajo: http://youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
5.11.2006 16:49:18   
Aja1
Kaja11, čestitke za malega Gašperja!!! user posted image user posted image user posted image  

Se mi je kar zdelo, da je prehitela, ker se ni nekaj dni javila! user posted image  Zdaj pa res....PUNCE LEPO PO VRSTI!

TUKAJ IMATE SEZAM, DA NE BO KATERA POZABILA:

NOVEMBRKE:

user posted image

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, 5.11. rodila MAŠO user posted image user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, 2.11. rodila GAŠPERJA user posted image user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10. rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
5.11.2006 18:21:17   
urška76
Čer!
Mi smo pa zdej z Rožnika. Sem z Mihom po listju skakala, če bo to našo bejbo, kaj ven zvabil, pa ji očitno šelestenje listja ni po godu. Mogoče jo bo pa kak sneg ven zvabil. user posted image
r1ta dober filmčk. Naš se je tako smejal, takrat ko je bil že zelo utrujen. user posted image
Aja tega seznama se pa sploh nčjo držat. Tud najini pikici ne user posted image . Pa sej bo, še vsi so ven prišli, pa bodo naši tud ane.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.11.2006 18:31:35   
Monika79
Iskrene čestitke Kaja za fantka Gašperja user posted image  ter polno otroškega smeha in polno cartanja user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.11.2006 18:32:35   
krfjolca
Kaja11, čestitke!!! user posted image
Se mi je kar zdelo, da boš ti naslednja ... Pa lepo ime ste izbrali, BTW.

Jaz sem danes spet ko navita, perem, čistim, peglam, prav alergijo dobim, če ni vse na svojem mestu!!! Pomojem me podzavestno skrbi, da bo v nasprotnem primeru, če bi morala slučajno že rodit, tašča  prišla pospravit (kot je pri svakinji), tega pa nočem, da bi mi šarila po stanovanju. Zato raje sproti opravim, za vsak slučaj.

Dragi je šel k enemu prijatelju na RD (partnerke pa nismo vabljene user posted image ), pa mi je bilo tako dolgčas, da sem se lotila peke štrudlja. In sem čisto navdušena, ker mi je prvič uspelo sami narediti vlečeno testo (dozdaj se mi ni dalo s tem ubadati in sem ga raje kupila že pripravljenega). Nazadnje sva ga delali z mami, pa se nama je čisto strgal, moj je bil pa danes čisto profi user posted image

Še 20 minut, pa bo pečen, mnjam mnjam!!!

Anže pa še kar razgraja, nič ne kaže, da bi se kaj umirjal. No ja, kar naj, zaenkrat me še nič ne vleče nazaj v porodnišnico.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.11.2006 18:49:35   
Anonimen
Punce jaz bom znorela user posted image ,...ma če mi samo še en omeni datum 11.11. bom še koga user posted image . Itak še komaj živim s tem trebuhom, njim pa je važno to, da bom jaz na dan pijancev rodila user posted image ,....tak sem tečna, da vam ne morem povedat,...
Mislim a bo kje kaka dobra duša, ki bo rodila namesto mene user posted image  user posted image  user posted image , da kr nekaj pametujejo? user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?