|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
4.11.2006 22:28:56   
MALINČICA
pa jaz tudiiii, jaz bi tudi že rada cartala ligenjčka, ki je v meni devet mesecev, prav noro ga že čakam in si ogledujem vse te male stvarce, ki jih bomo potrebovali.

Danes smo kupili pleničke za enkratno uporabo, za newborn baby, pa so takoooo male, se mi zdi da so take, kot za babyborn punčke, hehe!

Tako rade jih imam že zdaj, ko so še v trebuščku, kaj bo šele potem, ko jih bomo čisto zares imele v rokah in jih bomo vonjale, pa crkljale, pa pestovale, pa skrbele za njih...

KOMAJ ČAAAAKAM!!!

Ligenjček mali, rada te imava!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
4.11.2006 22:30:52   
krfjolca
Anže je tudi še preveč živahen. Bomo verjetno na naslednjo luno čakali. No ja, 12. je prvi krajec, okoli mojega PDP pa prazna luna, ki menda tudi vplivata.

Jaz grem pa kar spat. Sem prav pogrešala moj vzglavnik v porodnišnici. Sem razvajena na penastega in drugače sploh ne morem zaspat. Pa srečna sem, ker dragi ne smrči - ne morem verjet, kako ženske smrčijo!!! user posted image

Sem pa odločena, da naslednjič vzamem svojo pižamo. Od teh trdih srajčk in šlafrokov imam dobesedno odrgnjeno rit, me prav peče!!! Tako da je Bubchen hladilna krema za ritko že v uporabi user posted image Pa še res pomaga!!!

Lahko noč!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
4.11.2006 22:31:22   
Monika79
oh punce nič vam ne zavidam tega čakanja user posted image  in tako vam vsem iz srca želim, da čimprej dobite v naročje svoje tako težko pričakovane zakladke, pač nekaj nas je, ki še bomo malo počakale (seveda pridno v vrsti, brez prehitevanja user posted image ), pa vem, da bo pri nas enako, težko bomo pričakovale naše angelčke user posted image

no jaz ne vem kaj se danes dogaja v trebuščku, ampak naše dete se tako kobaca noter sem ter tja, da kar močno boli, pa tako me vse v nožnici boli, da ni za opisat, potem pa me še nabrca v mehur, pa samo na WC letam, tako, da sedaj šibam ležat, da bo udobneje user posted image user posted image

sladke sanje user posted image   vsem so-user posted image  in upam, da se bo kaj začelo dogajat zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
4.11.2006 22:34:46   
Aja1
Hvala Urška tudi tebi.
Ja, nič ne moremo planirat kdaj bo, kako bo....bo, ko bo in upajmo na najboljše.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
4.11.2006 22:38:48   
Aja1
Nič, grem tudi jaz počasi kar spat. Upam, da mi bo uspelo zaspati, kljub brcam moje user posted image .

Lahko noč in upajmo na polno luno, da bo delovala!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
4.11.2006 22:50:39   
Aja1
Punce...kje te boli, ko imaš popadke? Mene je zdaj nekaj štihnilo v predel okoli popka....je to možno, da je popadek?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
4.11.2006 22:50:58   
MALINČICA
Moja babica pravi, da jabolko samo odpade, ko je dovolj zrelo! Me je ravno danes tolažila, da bo hitro minilo, ampak nič prej, kot pa takrat, ko mora.
Hvala za modrosti starejših izkušenejših babic, ki so rodile večkrat, kot me!

Saj bomo vse prišle na vrsto, ampak res se tako vlečejo zadnji dnevi!!!

Ampak prav lepo je, ko vse s tako ljubeznijo nestrpno čakamo na naše otročke, prav lepo je to čutiti.
Kako srečo bodo imeli naši malčki, ko jih bomo obsipavali s toliko ljubezni, mnogi otroci nimajo takšne sreče, na žalost.user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
5.11.2006 7:40:19   
urška76
Dobro jutro user posted image
A danes pa še vse spite? Mi smo ravnokar vstali, po eni uri crkljanja. Ni šans, da naš otrok doma spi dalj ko do pol sedmih user posted image .
Mene pa še vedno glava boli ko user posted image . Se počutim kot da bi imela en velik lonc namesto glave.  Sem si šla pritisk merit, pa je čisto normalen, mala je tudi malo pogibala, tako da sem očitno obsojena na čakanje. Kako je pa pri ostalih zamudnicah? Ste še doma?

Tako, še naš seznamček, ker je bil zadnji kar nekaj strani nazaj, da ne bo katera pozabila, kako gre vrstni red user posted image

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10 rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

Luni danes je tvoj dan D. Držimo pesti, da ne boš med zamudnicami. user posted image  

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
5.11.2006 8:48:03   
Anonimen
Jutro,...user posted image
Ne morem več spat,... tamala je ful mirna zadnjih nekaj dni, me je kar strah, čeprav je 2. ctg v petek pokazal da je baje v dobri kondicji user posted image . No, saj jo čutim, ampak včasih se mi zdi, da če se tisti trenutek ne bi za trebuh držala, je ne bi čutila user posted image .

do zdaj pa je po moje katera že tud rodila, ne?user posted image , kr nekaj se jih že en čas ni javilo.user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
5.11.2006 8:56:02   
Aja1
Jutro...tudi jaz sem še tukaj....

Sem večaj zvečer že mislila, da se bo mooče pa le kaj premakilo, ker me je nekaj zabolelo v trebuhu pa nič iz tega....mi bomo še kar čakali in se tudi načakali. Zdaj bi bil idealen čas za rodit, ker je moj user posted image  do torka zvečer doma. Upa, da bo tale luna potegnila našo user posted image  na svet.

Urška, lepo da se držiš vrstnega reda....jaz se ga tudi....čakam na MucoMaco user posted image , do takrat pa tiščim noge skupaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
5.11.2006 8:57:12   
Anonimen
user posted image

He he to sem mogla naredit, ... user posted image  user posted image  user posted image  sem ukradla na Maminem forumu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
5.11.2006 9:18:43   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

user posted image  

Full lustno, sam, da niso vsi trije na enkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
5.11.2006 9:22:40   
Anonimen
user posted image ,...ampak ne bi bilo lepo,, no??? user posted image  Jaz bi bila takoj za.user posted image

No, potem po nekaj dneh bi se verjetno zamislila nad svojo izjavo user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
5.11.2006 9:27:20   
urška76
user posted image user posted image Verjetno res, men je že mal groza, kako bom dva, ki ne bosta naenkrat lačna in za previt rihtala, da bi mela pa trojčke user posted image .user posted image
Naš pa pravi, da bi ta polna luna dans res že lahk kej zrihtala. Sploh ker sem ene dvakrat zastokala. Pa ne vem al me je mali škrat brcnil v tak predel, ali sem mela res kak popadek. user posted image  Sem čudna a, že v drugo čakamo dete, pa nimam pojma kako zgleda, ko gre zares.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
5.11.2006 9:38:44   
Monika79
jutro punce user posted image

Vidim, da vas je že kar nekaj tukaj gori user posted image user posted image user posted image  ........... no tudi jaz sem še v enem kosu............ user posted image user posted image  pa še ziher en čas bom user posted image user posted image

Tudi moja user posted image  včeraj imela dan oziroma bolj večer akcijo, ko je dete pokazalo čisto vse kar zna, full je bila gužva spodaj in sem ter tja, tako, da je bilo že full boleče, no danes pa se vse skupaj nadaljuje, vidim, da je res iz te majhne pikice zrasla kar krepka pika user posted image user posted image

Aja - no jaz ti lahko samo rečem glede "lažnih popadkov" oziroma močnejših krčov  povem, da je takrat mene bolel najbolj trebuh pod prsmi, tam me je najbolj bolelo, drugače pa ves trebuh na sploh, pa križ, vse od trtice do vrata in nič ni pomagalo, kako sem se vlegla, vedno ista bolečina, no moja ni bila v intervalih, ampak non stop, kaj me je dejansko najbolj prestrašilo, no tako je bilo pri meni, bolj bo lahko opisala punca, ki je rodila user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
5.11.2006 9:52:36   
Anonimen
user posted image
Wiiiiiiiiiiiiii kak je luštkan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
5.11.2006 11:30:24   
urška76
Tako punce, še ena se je vpisala med mamice.
Sem dobila tale sms:
Prišla je mejhna in nezna, živa in razigrana
in zares pravi, da je najina, ter da naju ima rada.
Prisla je 5.11. ob 9.50 Maša, 3540g in 52 cm.

To mi je poslala naša Luni.  user posted image  Luni iskrene čestitke za Mašo. user posted image user posted image

Končno ena, ki drži roka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
5.11.2006 11:35:32   
Anonimen
It is I - MucaMaca! user posted image

Danes sem precej čudno razpoložena ( vpliv lune user posted image  ). Že, ko sem se zbudila, sem bila cela panična, ker se user posted image  ni premikala. Potem je moral moj  user posted image  preposlušat cel moj buši, in po kar nekaj časa je končno rekel, da sliši srčeka. Ful sem smotana, ko začnem tak hitro paničarit. user posted image
No potem je sledil zajtrk, po zajtrku pa obisk WC-eja, kjer sem skoraj izdahnila. user posted image  Skoz me je spodaj nekaj čudno bolelo ( že v postelji, a le ko sem ležala na hrbtu ) , cela sem bila prepotena, hkrati pa me je oblivala mrzlica, sem mela kar cel čas dlake pokonci, po kake pol ure sedenja pa je vse minilo. user posted image

Ne vem, kaj naj si mislim o vsem skupaj. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
5.11.2006 11:36:48   
Anonimen
Čestitke, Luni! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
5.11.2006 11:41:25   
urška76
Hja MucaMaca počas bi bil čas, da greš rodit a ne user posted image . Mal spremljaj bolečine in če bo šlo v intervalih, pa se bo stopnjevalo, pa kar v akcijo. Upam, da ti bo polna luna pomagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
5.11.2006 11:55:40   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Sem čudna a, že v drugo čakamo dete, pa nimam pojma kako zgleda, ko gre zares.user posted image

Urška, pri meni je ista pesem user posted image . Tudi jst ne vem niti približno kako to zgleda. Če ne bo isto ko pri prvem porodu, mogoče zdaj to izveva, ne?

Luni, čestitke za malo Mašo user posted image user posted image . No, mogoče pa se bo le začelo vse skupaj premikat user posted image .

MucaMaca, če bo šlo tako naprej, pa le uro v roke in ne pozabi se še oglašat čez dan. Držim pesti, da mogoče pa le gre zares, se boš vsaj rešila user posted image .l

Jah, tudi pri meni se že celo dopoldne neki dogaja, ko bi šlo vsaj zares in ne, da bo spet vse skupaj lažno user posted image .

Bomo videli. O, ti luna, očitno nam res ni naklonjena. Sem rekla user posted image , da bo treba danes še kaj user posted image . Se bom potrudla, samo, da se kaj odpre.... user posted image user posted image user posted image . Bomo videli, kako bo še kaj čez dan.

Punce, javljajte se, da bomo na tekočem.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
5.11.2006 11:55:50   
danaja1
Čestitke Luniuser posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce jaz imam že vsega dost pa je še tri tedne do mojega roka.....user posted image user posted image user posted image
Jaz bi bla že rada rešena teh muk.
Včeraj je potem končno prišel mizar in nama je še z enim starcem (tud ta je okrog 70) montiral vrata in to od 13h do 20h. Noro za znoret. In da ne boste mislile, ni še končal, ravno toliko da se vrata lahko zaklenejo, ker je šel moj v nočno. Oba sva bila že prav živčna in moram sama sebe okregat da sem enga mogla prižgat, glede na to da ne kadim od kar sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image
Potem je pa še tolko nasmeteno, upam da me ne bo lih sedaj prijelo da grem rodit in da pustim stanovanje v takem razsulu.
No po tem ko nas je že v 5. zafrknil kdaj bo prišel, nazadnje je rekel da včeraj ob 10h. je prišel ob 13h.
Zdaj je rekel da bo prišel dokončat jutri ob 9h. bomo vidliuser posted image user posted image user posted image  se mi že prav meša.

Punce dajte mi povedat a se vi težko obrnete iz boka na bok, ko ležite oz. ko spite?
Meni se še vedno zdi da imam majhen trebuh, dohtar pa to skoz zanika. Ženske, ki imajo rok januarja imajo skor takega kot jaz. Me bo danes dragi slikal ko vstane pa boste pogledale OK?

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.11.2006 12:00:32   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: danaja1
Punce dajte mi povedat a se vi težko obrnete iz boka na bok, ko ležite oz. ko spite?

Ja, tudi mene pestijo iste težave. Ko se premaknem, mi kar vse zahrusta med nogami, pa zaboli ko 100user posted image . Se premikam ko kaka starka, pa tudi, ko je treba s postelje vstat.user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.11.2006 12:08:00   
Aja1
LUNI čESTITKE ZA MALO MAŠO!!!! user posted image user posted image user posted image

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, 5.11. rodila MAŠO user posted image user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10 rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.11.2006 12:09:06   
Aja1
Pa Kajo11 pogrešam?!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?