|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
4.11.2006 19:53:25   
Aja1
Urška, a boš šla tudi ti čez rok in se nama z MucoMaco pridružila v čakanju in čakanju in čakanju na dan D?! No, pa bomo že 3 čakajoče user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
4.11.2006 19:58:28   
Anonimen
Aja1, ampak res,... novembrske user posted image  nekaj štrajkajo user posted image ,...očitno jim ni všeč ta mraz zadnje čase user posted image .
Urška, ti pa imaš danes PDP user posted image ,... pa še tud nič,.... že vidim kako se bomo načakale user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
4.11.2006 20:01:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
MucaMaca...torej greva obe v ponedeljek na CTG. Upam, da naju pošljejo že v porodnišnico.

user posted image  No, jaz imam CTG v porodnišnici, tako da bom tam, samo veliko vprašanje pa je, če bom pa dejansko tam tudi ostala. V tretje gre rado, kajne?

Moram priznat, da sem pa že zdaj kar KONKRETNO naveličana vsega skupaj.

Tako zelo si želim držati user posted image  v naročju!!!!!!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
4.11.2006 20:02:52   
**Petra**
Čer!

Se vam samo na hitro oglasim. Moram tamali pripravit večerjico, potem pa pridem na čvek.

Vidim, da ni še nič novega user posted image , tale novemberska luna ima slab vpliv na nas user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
4.11.2006 20:06:02   
Anonimen
Punce fuuuul si želim moje punčke,....ampak če tako premislim user posted image , sploh si ne predstavljam tistega trenutka, ko mi jo bojo v naročje dali user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
4.11.2006 20:09:25   
Aja1
Jaz upam, da ne bom čakala na naslednjo luno user posted image

MucaMaca, kako pa to da hodiš že v porodnišnico na CTG? Jaz moram k moji G do polnih 41. tednov in šele nato v porodnišnico. No, upam, resnično upam, da bom rodila na "enomestno številko"...torej do 9.11. Že do takrat bo mučno to čakanje. Še dobro da obstajaja forum, da malo pojamram in slišim (berem) da nisem edina, ki tako čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 4206
4.11.2006 20:11:01   
urška76
Ja, sej je moja g vedela, da me mora še enkrat k sebi na pregled naročit. mam jest tud v pon še ctg. user posted image  Pa tud psihično sem pripravljena na čakanje. Smo že Miha čakali ko zmešani. Takrat je samo Žiga sodeloval na RR in ker je bil eden redkih moških je pol RR-jevk čakalo našega Miha z njim user posted image .
Upam, da bo tale bejba vseeno malo bolj pohitela. Sem pa dobila danes sms od prijateljice, ki je naši user posted image  položila na srce, da naj se ji ne mudi na svet, ker je pa res prehladno zunaj, da bi se zdajle rodila user posted image .
MucaMaca in Aja deta že rodit, da sem lahk pol jest na vrsti. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
4.11.2006 20:11:24   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Punce fuuuul si želim moje punčke,....ampak če tako premislim user posted image , sploh si ne predstavljam tistega trenutka, ko mi jo bojo v naročje dali user posted image  user posted image  user posted image

Matejka, hvala enako! user posted image  Tudi jaz si sploh ne predstavljam tega trenutka....ne vem...toliko časa čakamo na naše user posted image , pa še kar ne dojamemo, da bodo res naše.
Me pa zelo, zelo zanima, kakšna bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
4.11.2006 20:14:04   
Aja1
Urška, lepo, da čakaš v vrsti...ampak štopa nekaj MucaMaca....jaz bi tudi že šla, ampak uvidevno čakam na vrsto, da ne bo potem pripomb, da sem prehitevala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
4.11.2006 20:16:05   
urška76
Me pa zelo, zelo zanima, kakšna bo user posted image

Aja takšna kot za vse mamice. Najlepša! Pa četudi bo pomečkana od matranja med porodom, pa rdeča in kričeča. Takrat tega ne opaziš. Samo stisneš tisto malo bitjece k sebi in ne moreš dojeti, da je to res tvoj otročiček. Vsaj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
4.11.2006 20:23:17   
**Petra**
Evo me nazaj!

Aja, je zabava uspela? Matejka, ko dobiš tisto drobno bitjece v naročje pozabiš na to, da si se nekdaj spraševal, le kakšen bo moj otrok. Tisti trenutek je tvoj otročiček najlepši na svetu.

Punce, vidim, da vas še nič ne matra.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
4.11.2006 20:25:13   
**Petra**
Jst mam tud CTG v pon in tudi v porodnišnici - vedno, ker je ambulanta povezana z oddelkom in v ambulanti nimajo CTG-ja.

Aja, kje pa maš ti gin?

Neposredna povezava do sporočila: 4212
4.11.2006 20:30:15   
Aja1
Pol bo ponedeljek dan za CTG-je. Jaz bi rade volje ta CTG izpustila in šla kam drugam.

Petra, G imam jaz v Trebnjem. No, zabava je pa kar uspela (razen mučno je, ko sva se pripeljala tja, so bila standardna vprašanja, ki jih sploh ne bom več pisala). Najedla sem se kot pujs. Bi bilo kar fino it kmalu rodit, da mi klistir izpere vso to "packarijo" ven.

Neposredna povezava do sporočila: 4213
4.11.2006 20:31:20   
**Petra**
Joj, punce, kok si jst želim, da bi porod hitr minil in da ne bi preveč bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, MucaMaca, Urška, kar smilite se mi, ko morate čakat že čez rok, tudi jst sem bila prvič v vaši koži. Srčno upam, da me tudi zdaj ne doleti to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko bi nas korenjak presenetil.

Neposredna povezava do sporočila: 4214
4.11.2006 20:39:47   
**Petra**
Pravijo, da je dobro proti koncuuser posted image ! Ampak tudi pri nas ni nobene volje z moje strani! 

Neposredna povezava do sporočila: 4215
4.11.2006 20:40:13   
Aja1
Urška in Petra, ko sta prvič rodili čez rok, a so vama sprožili porod ali se je samo začelo? Koliko dni po PDP in kako je kazalo na CTG-jih na PDP in naslednjih? Zanima me, v koliko časa se lahko stvar zasuka. Npr. če je možno na CTG-ju še nič in čez en dan popadki za rodit?!

Neposredna povezava do sporočila: 4216
4.11.2006 20:52:01   
**Petra**
Jst sem mela po PDP-ju CTG na 2 dni. Ne spomnim se kakšen je bil izid CTG-ja. 6. dan po PDP-ju so me zadržali notr in potem naslednji dan sprožili porod. Pri meni se ni dogajalo nič, ker sploh nisem mela svojih popadkov, na UZ je bilo z user posted image še vse ok, plodovnica ni bila čisto nič motna....

Skratka 7. dan je šlo zares. Umetni popadki, potem se nisem odpirala.... potem mi je gin omenil EA in sem bila takoj za, no po EA se je pa počasi vse skupaj le začelo premikati tako da sem potem po EA rodila v cca. 4 urah ali pa celo prej, ne spomnim se točno kdaj mi je vstavla kateter, pred EA pa se je vleklo kake 3, 4 ure.
Jst si umetnih popadkov več ne želim in upam, da pridem tokrat s svojimi... skratka, želim si, da bi user posted image prišel na svet mičken pred rokom oz. ne veliko čez rok, da ne bi spet pristala na umetnih popadkih.

Za mano ni prvi porod nič kaj vzpodbuden, jst sem celo v porodni rekla, da nikoli več rodit, pa poglejte me zdaj user posted image , jst vsa user posted image po 22 mesecih spet veselo čakam drugega user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
4.11.2006 20:57:44   
Aja1
Hvala Petra. user posted image  Tudi jaz želim, da se samo začne kaj dogajat, ker baje umetni popadki bolijo kot user posted image . Ampak glede na to, da baje najbolj boli bolj proti koncu, bo EA hudo prav prišla.

Neposredna povezava do sporočila: 4218
4.11.2006 21:04:02   
**Petra**
Ampak glede na to, da baje najbolj boli bolj proti koncu, bo EA hudo prav prišla.

Sej, da ne boš mislna, da z EA pa čisto nič ne čutiš, na koncu čutiš, ko gre otrok ven, ampak sigurno ne tako kot običajno. Jst si ne predstavljam poroda brez EA in resnično upam, da jo tudi dobim. Ker drugače ne vem kako se bo vse skupaj izteklo.

Že tisti večer, ko so me neki krči grabli, me je kar stiskalo, ker je bla to obupna bolečina.... sej vem, da jih je veliko, ki so normalno rodile in čisto ok prestale bolečino, a zakaj si ne bi pomagali, če se da. Včasih ni bilo možno dobit EA, zdaj pa jo na srečo lahko in sem zelo vesela, da je tako.

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
4.11.2006 21:17:01   
Aja1
Ja, jaz tudi. Sem pa res full vesela, da se v Nm dobi 99% EA in še oba anestezista, ki jo dajeta sta super prijazna. Zakaj bi se res morale matrat, če ni treba?! No, vem, da brez bolečin ne bo, ampak tako boleče pa tudi ne, kot bi bilo brez EA...

Neposredna povezava do sporočila: 4220
4.11.2006 21:37:33   
**Petra**
Očitno nam luna ni naklonjena, mogoče pa se začne kaj odvijati po luni.... pustimo se presenetit. Mogoče bo pa le treba malo bolj aktivno user posted image . Kdo ve, lahko ravno to pripomore k.....

Jah, nič, grem počasi pod user posted image , pa malo pred user posted image , potem pa user posted image , no, mogoče pa še malo user posted image . Joj, če bi vedla, da je kaj na temu, potem bi magar 10X na dan user posted image , samo da bo prej.

Nič, se slišimo jutri zjutraj, mogoče bo ponoči kak preobrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko in sladke sanje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
4.11.2006 21:50:20   
Aja1
Jaz sem pa ravnokar brala porodne zgodbe in full user posted image . Ena je bila še posebno grozljiva...rojevanje in popadki dva dni!!! user posted image

Sem pa že drugič prebrala Urškino porodno zgodbo (mislim, da je to od naše Urške), ki jo je full lepo napisal njen user posted image .

Petra, lahko noč. Jaz bom kar še malo tukaj gor, ker se mi še ne spi....

Neposredna povezava do sporočila: 4222
4.11.2006 22:19:25   
Anonimen
Mene je začela glava bolet,.... to je očitno vpliv lune user posted image ,....pa zaspana sem tud user posted image ,...
joj prav ne da se mi več čakat user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
4.11.2006 22:23:44   
Aja1
Matejka, torej nate vpliva luna....mogoče bo tudi na Zalo.

Name in na mojo user posted image  ne vpliva popolnoma nič, ker se mala notr v trebuhu še prav lepo premetava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
4.11.2006 22:25:25   
urška76
Sem pa že drugič prebrala Urškino porodno zgodbo (mislim, da je to od naše Urške), ki jo je full lepo napisal njen user posted image .

Ja moj najdražji je izlil svoja čustva tukaj gor. Takoj, ko je prišel domov iz PO. Še čisto pod vtisom poroda.
Kar se pa čakanja tiče moram pa rečt, da sem se hodila na dva dni kazat v PO, na CTG ni bilo nič kaj vidt, razen tega, da se je malemu zelo dobro godilo. Ne duha ne sluha o kakih popadkih. POtem so me en teden čez rok not obržali, dobila sem svečko za mehčanje materničnega vratu (ki mi mimogrede ni nič pomagala), zvečer sem imela celo popadke na tri minute (ki pa jih nisem čutilauser posted image  ). Pol noči sem se še z eno sotrpinko sprehajala po hodniku (mojega so poslali domov), potem pa sva se naveličali čakanja in sva šli vsaka v svojo sobo spat. Ponoči so še tisti popadki izginili in zjutraj so mi rekli, da če so že začeli, potem je treba stvar dokončati in so me poslali v porodno. tam pa sem dobila flašo umetnih popadkov, pa infuzijo, za pripravo na EA. In se je začelo čakanje. Pa babica mi je skoz dozo popadkov zviševala, ker kar niso hotli delovati. No pa mojemu je rekla, da ga bo kar domov poslala, ker sem v njegovi družbi preveč sproščena. Za vsakič, ko je prišla v sobo mi je rekla: " Še zmer se smejeste" No potem se pa itak nisem odpirala (od desetih pa do pol štirih sem se odprla za tri cm), pa tudi potem ko sem dobila EA ni šlo nič hitreje. Pa ni pomagalo prebadanje mehurja in nič. No potem pa pride zvečer en porodničar (nimam pojma kako se piše, vem sam da je nekje z juga bivše države in da ima totalno čuden odnos do žensk, v stilu kuhinja in rojevanje je vse kar je za ženske, drugače pa je baje strokovnjak za vikat, kar se porodničarstva tiče), pa reče da ne bo šlo in da bo treba rezat. In tako smo po 12 urah le dočakal Mihca. No je pa pri Ea res super, ker te ne uspavajo če imaš CR, ampak si cel čas pri zavesti in slišiš prvi jok, pa lubčka daš prva svojemu malemu škratku. To mi je res ogromn pomenilo takrat.
Mtejka mene tud glava boli, sam da mene že cel dan.user posted image  Sej zdej bom šla pod tuš pa spat. Upam, da bo jutri kaj bolje.
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?