MALINČICA
|
Jap, meni se tudi tako zdi, da še takooo doooolgo, preden bom rodila, potem pa rezmišljam, da pa 22.11. ima moj rojstni dan in da do takrat pa bi že skoraj moorala rodit! No, pol se zavem da je to full hitro, ampak vseeno se tako vleče, ko se nič ne dogaja v tej smeri. Je pa res, da se zadnje dni ful spremembe dogajajo na mojem telesu. Po zelo zelo dolgem času sem danes res lepo spala celo noč, lulat sem šla komaj ob pol šestih zjutraj in kake tri dni me že tako krči ščipajo, kot pri menstruaciji na nekje 15 min, pol pa se umiri. Pa čisto nizko nekje je moj ligenjček, še sedim komaj, ko mi cel trebuh na bedrih visi ! Naj kar lepo gre vse skupaj proti porodu... Sem pa danes kupila dve dudici za dojenčka, čeprav sem se prepričevala, da mu ne bom dajala dude, in če jo bom imela doma, bom po moje popustila pri prvem joku, ampak bomo vidli, se nisem mogla zadržat. Stekleničke pa še res nimam, to pa bom kupila res v skrajni sili, se bom pa tako zelo trudila dojit, če ne bo šlo! Punce, kakšne kreme za ritke ste kupile? Jaz mislim uporabljati tisto Lamprehtovo mazilo, ki ga dobiš v lekarni, po izkušnjah iz vrtca, se mi zdi, da je ta še najboljša, ampak menda hvalijo tudi Bubchen Meni tudi noge tako zatekajo, da imam že kar nekaj časa namesto prstov na nogah kar nekakšne svaljke debele, pa podplati me bolijo ko !! Prstanov pa že menda ne nosim kake tri mesece, mam tud tolk debele prste. Zjutraj jih včasih niti pokrčit ne morem...Pa če čisto raztegnem dlani in prste, me v vsakem sklepu zaboli ko hudič. Ampak sem zadnjič gin vprašala zakaj mi mrtvijo roke, pa je rekel, da zaradi tega, ker je otrok že tako velik, da pritiska na hrbtenico, pa me je vprašal če jem tifol, mislim Hallo??? A ni tifol samo za pred zanositvijo in prve mesece nosečnosti? No, ali pa lahko jem b komplex, ampak če ne prej, je rekel, bo to minilo po porodu!