|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
3.11.2006 15:48:04   
Anonimen
Ja, Katy je šla včeraj v bolnico, se mi zdi, da je rekla, da ji bodo najbrž sprožili porod.

Njen zadnji post je na strani 160, sem šla pogledat. user posted image

(odgovor članu kely)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
3.11.2006 15:58:39   
danaja1
Ojla!

Tudi jaz sem imela danes posvetovalnice in mi je dal neke VAGISAN svečke. Pravi da je vse lepo in prav, čeprav se meni zdi moj trebuh mali. Ženske ki imajo rok januarja in februarja imajo takega kot jazuser posted image user posted image user posted image , dohtar pa pravi da je vse OKKKKKuser posted image user posted image user posted image  Bo že tako očitno. Potem me je dal na CTG in sem imela popadke tam na cifri 50user posted image user posted image user posted image  pa pravi da to niso popadki. Namreč danes, ko sem se zbudila me je tako bolelo pri sramni kosti in to skupaj 5 minut, kot menstrualne bolečine?????????????
V glavnem v sredo imam pa pri njem pregled - ginekološki.
A katera ve, kako to zgleda in kaj to gleda?

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
3.11.2006 16:02:51   
Anonimen
Za primerjavo... jaz sem imela 2 dni nazaj CTG ( na PDP ) in je bila na njem pri *popadkih* najvišja vrednost 21. Tako, da se očitno pri tebi že kar dogaja oziroma pri meni nič. user posted image

Glede pregleda ti pa jaz ne znam pomagat, pri meni še niso nič pregledali. Mogoče bodo jutri na ponovnem CTG tudi pri meni kaj čekirali situacijo tam spodaj.

(odgovor članu danaja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
3.11.2006 16:07:28   
Anonimen
user posted image Ma tudi jaz sem imela danes na 50 popadke pa je baje to nič od nič user posted image ,... Je pa res, da na prejšnjem CTG ne vem če so prišli do 10 user posted image ,... se mi zdi, da je bila neka čist nizka številkica tam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
3.11.2006 16:12:45   
Monika79
ojla punce user posted image

vidim, da bi kar nekatere šle po svojo štručko user posted image  vas čisto razumem, saj bi tudi jaz že šla, pa mam PDP čisto med zadnjimi - nič ne bomo prehitevali, tako, da sedaj mislim, da se Katy že carta, Mucamace in Aje pa bo samo na enkrat zmanjkalo, takrat pa vemo, da sta že blizu svjojima user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  no potem pa pridno po vrsti user posted image  

Viv je že doma z svojo princesko? da bi malo slišali njeno porodno zgodbico - me full firbec matra user posted image

no čvekajte kaj punce user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
3.11.2006 16:15:47   
Anonimen
Joj, zdaj grem pa prec gor in dol po stopnicah hodit! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
3.11.2006 16:32:04   
Anonimen
Monika nestrpno pričakujem svojo štorkljo, upam, da je ni kaki snežni metež dobil user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
3.11.2006 16:33:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Joj, zdaj grem pa prec gor in dol po stopnicah hodit! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  ne omenjaj mi stopnic, sem danes šla dol s 5. nadstropja pa nazaj gor peški user posted image . Zavoljo CTG-ja user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
3.11.2006 17:20:35   
kely
Jaz sem imela včeraj CTG, pa je krivulja poskočila na 80, vendar jaz še kar nič ne čutim, da bi se kaj dogajalo, G pa je čist navdušeno kimala z glavo user posted image

kely

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
3.11.2006 17:27:09   
Anonimen
Bljak! Pri nas v MB pa kr sneži user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mojbog v kakem vremenu bojo naši malčki prišli ven user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu kely)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
3.11.2006 17:37:33   
marella1
dober večer user posted image

amnioskopšija ni prav nič prijeten pregled. Plodovnica je OK, zaenkrat še ni nobenih sprememb. Sem pa naročena spet v torek (dan po uradnem PDP-ju), če nas ne bo prej prehitela luna user posted image (mislim da ne).

Ste pa res pridne čveke, en dan me ni na RR in se nabere kar precej čtiva!

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
3.11.2006 18:17:36   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Bljak! Pri nas v MB pa kr sneži user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Pa res!!! Sploh nisem videla, ker imam rolete dol spuščene, zdaj sem pa odprla okno in se zgrozila .
Pa tako sem se veselila, da letos ne bo zime in bom lahko že decembra vozila tamalo user posted image  okoli user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
3.11.2006 18:31:48   
Anonimen
Jaz sem si kupila teniske, da bom lahko vozičkala, ker je kazalo, da bo še suho, zdaj pa imam,...user posted image , po porodu lahko grem iskat škornje user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
3.11.2006 18:59:26   
Nogavica
Sem se mislila začet pritoževat, kako bodo zdaj dolgi in dolgočasni dnevi user posted image , ko bo zima, pa tema bo hitro... pa me je brca v trebuh hitro spravila na realna tla in me spomnila, da so to zdaj zadnji dolgočasni dnevi za kar nekaj časa user posted image .
In prav je tako user posted image , jo že težko pričakujem, štručko malo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
3.11.2006 19:21:25   
Anonimen
user posted image , še sneži?

Mi smo zdaj na hitrco nekaj malega pri Neckermannu zapravili user posted image . Nakup v rekordnem času user posted image . Saj ko bomo dobili user posted image  se sploh ne bomo več spomnili kaj smo naročili user posted image .

Zdaj pa spet Donat pijem, ker se mi že cel dan riga ko user posted image ,... me je kar strah kako bo ko bom šla spat user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
3.11.2006 19:35:11   
Monika79
pri nas je tudi dopoldan snežilo, no sedaj pa je treba iti pogledat situacijo .... no pri nas pa ne sneži, drugače pa zunaj full diši po snegcu user posted image user posted image  resno

No ker še seveda jaz nimam vse pripravljeno za user posted image  in še za sebe, me zanima punce, kje ste kupile te mrežaste hlačke za enkratno uporabo? koliko pa stanejo?

glede teh hribčkov na CTG pa sem jaz pozabila pogledati na izvidih do koliko so prišli, v glavnem bili so kar lepi in enakomerni, tako, da me prav zanima koliko so bili močni user posted image

se že katera dlje časa ni javila?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
3.11.2006 19:39:42   
urška76
Oj!
da se vam javim. Jest sem tud še v enem kosu, me pa danes skoz nekaj želodec matra. Je dost, da pojem en piškot, pa me že vse tišči in boli. Pa mala je tud nekam mirna danes. Mogoče mi bo pa le luna pomagala.user posted image  
Danes smo pa dali našega Mihca prvič spat k starim staršem. Mi je full čudn, pa verjetno bolj hudo kot njemu. Pa skoz bi se crkljal pri meni danes. Tud zjutraj je baje jokal v vrtcu. Ne vem, mogoče bo pa res kaj na luni in dojenčku, pa mali to bolj čuti.
No kakor koli, pridne bodite, pazite nase in na sončke pod srčkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
3.11.2006 19:41:07   
Anonimen
 Punce šok!  user posted image ,...
Zredila sem se za 18 kg user posted image ,... pa saj se sploh ne čudim user posted image  user posted image  user posted image , če imam apetit kot slon user posted image   user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
3.11.2006 20:01:59   
Aja1
Matejka...tudi mene te kile spravljajo v obup....ampak bomo že potem hujšale....upam, da bodo šle kile tako hitro dol, kot so prišle gor.

Sem imela eno kolegico na obisku in mi je popoldan full hitro minil. Sva se smejali norčijam moje user posted image  v trebuhu...je kar poplesaval.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
3.11.2006 20:03:08   
Aja1
A vse upamo na luno 5.11.??? Jaz ne bi rada rojevala na hodniku, ker bo taka gužva.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
3.11.2006 20:27:40   
Anonimen
user posted image  tako jaz pa lahko zdaj kar grem via porodnišnica user posted image , sem si uredila spodnjo frizurco končno mi je ratalo,....user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
3.11.2006 20:39:06   
Nogavica

Punce šok!  user posted image ,...
Zredila sem se za 18 kg user posted image ,... pa saj se sploh ne čudim user posted image  user posted image  user posted image , če imam apetit kot slon user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejka81, kje pobiraš te smileye? Ful so dobri user posted image .
Jaz sem se nehala tehtat, ko je vaga pokazala čez 20 user posted image . Na srečo več nimam pregledov, da bi me vsakič tehtali, ker se lahko samo pogreznem v tla. Sem se odločila, da do poroda sploh več ne stopim na vago - če me kdo vpraša, koliko sem se zredila, rečem 20kg user posted image . Jaz res upam, da bodo šli kg hitro dol, če ne, ne vem... user posted image  

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
3.11.2006 21:07:48   
Anonimen
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=5&ziel=traurig  tukaj Nogavica user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
3.11.2006 21:15:26   
Monika79

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=5&ziel=traurig  tukaj Nogavica user posted image

tudi jaz si jih bom malo sposodila, da bodo posti bolj zanimivi user posted image

glede teh hlačk za enkratno uporabo, jih je katera nabavila, ker grem jaz jutri še po te zadnje stvari user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
3.11.2006 21:15:39   
Anonimen
Vidim, da govorite o porodnih zgodbah - ste si tiste objavljene na RR ze prebrale? user posted image  Zavihek nosecnost, ce katera se ni prebrala in jo zanima.

Pa LP,

RibicaRR

(odgovor članu kely)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?