|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
3.11.2006 21:17:37   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

user posted image  tako jaz pa lahko zdaj kar grem via porodnišnica user posted image , sem si uredila spodnjo frizurco končno mi je ratalo,....user posted image

Jst tut, jst tut!!!!user posted image user posted image user posted image  

Sicer sem se mao porezala, ampak mislim, da je vseeno ok. Me že te male urezninice bolijo in pečejo, kaj šele bo, ko bom rodila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
3.11.2006 21:19:57   
MALINČICA
Kaki lepi so....

Evo, zdaj sva bila na mmmmmmm najboljši tortici v bm in se počutim prav fino. Edino bolečine imam takšna kot pri menstruaciji.Me že tretji dan tako zvija, upam, da bo kaj počasi.
Pa tudi otrok se je malo umiril, sploh ne divja več toliko, kot prej.

Sicer pa še imam namen v ponedeljek it na obisk v vrtec k svojim otrokom in sodelavkam.
Me otroci vedno ko pridem tja vprašajo, če sem že šla po otroka, kak so hecni!!!
Ko se mi je začel videt trebušček in ko sem jim povedala, da sem noseča, so vse deklice naenkrat postale noseče in si pod majice dajale dojenčke in medvedke, uprizorile so tudi porod- vlegle so se na kavč in si izpod majice potegnile punčko, pri tem pa tulile in se pačile, kot da imajo bolečine...
Finta! Zgleda po televiziji gledajo kake filme.
Že kar malo pogrešam službo, čeprav paše, da se ne rabim vstajat zjutraj in mi je res bila muka na koncu bit na nogah in bit skoz skoncentrirana, da se komu kaj ne zgodi in da jim je bilo zanimiv program.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
3.11.2006 21:20:39   
Anonimen
Monika v lekarni, pa čist poceni so menda okoli 150 sit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
3.11.2006 21:22:50   
Monika79
jaz pa sem sedaj na RR na ZS sporočilo dobila ponudbo za sex user posted image  pač enemu se sexa, pa me vprašal, če se meni tudi? user posted image  jaz pa tukaj sprašujem kje naj dobim hlačke za enkratno uporabo, da se bom lahko že enkrat spokala v porodnišnico user posted image user posted image user posted image

no morala sem napisati user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
3.11.2006 21:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

jaz pa sem sedaj na RR na ZS sporočilo dobila ponudbo za sex user posted image  pač enemu se sexa, pa me vprašal, če se meni tudi? user posted image  jaz pa tukaj sprašujem kje naj dobim hlačke za enkratno uporabo, da se bom lahko že enkrat spokala v porodnišnico user posted image user posted image user posted image

no morala sem napisati user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
3.11.2006 21:29:06   
Aja1
Monika...zanimiva ponudba user posted image . Ah, ignoriraj taka sporočila.

Spodnje hlačke za enkratno uporabo lahko kupiš tudi v Sanolaborju in stanejo 93 sit. Jaz sem si kupila 5 kom, ker pojma nimam, koliko dni jih bom sploh rabila. Jih bom šla pa še naknadno kupit, če jih bo zmanjkalo.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
3.11.2006 21:32:34   
Monika79
no saj vidiš kako me mantrajo user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz mam polnoma druge stvari v glavi, da na sex sedaj res nisem pomislila user posted image user posted image user posted image  mene hlačke zanimajo user posted image  (hvala za odgovor Matejka in Aja)

hm........... je pa zanimiva tema, da se malo počveka user posted image user posted image

bo katera začela? mislim, da o tem nismo kaj dosti debatirale user posted image  no pri meni ni sile, pa niti želje user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
3.11.2006 21:36:01   
Aja1
Jaz sem mojmu predlagala da bi po dolgem času (no, zdaj že ene dva meseca nisva), pa pravi, da ga je strah. Je babica v MŠ rekla, da je eni ravno voda odtekla, ko sta sexala....pa strah ga je, da bi user posted image  kaj poškodoval user posted image ..... No sej tudi meni ne paše, ampak če bi pomagalo k hitrejšemu porodu, pa bi.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
3.11.2006 21:36:46   
Anonimen
 user posted image

nobene želje user posted image , imam samo željo mojo user posted image  stisnit k sebi user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
3.11.2006 21:55:07   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz sem mojmu predlagala da bi po dolgem času (no, zdaj že ene dva meseca nisva), pa pravi, da ga je strah. Je babica v MŠ rekla, da je eni ravno voda odtekla, ko sta sexala....pa strah ga je, da bi user posted image  kaj poškodoval user posted image ..... No sej tudi meni ne paše, ampak če bi pomagalo k hitrejšemu porodu, pa bi.

tudi moj tako razmišlja kot si ti napisala za tvojega, ni nobene sile, še posebaj od kar ve, da je dete obrnjeno na glavico user posted image user posted image user posted image  pa tudi iz moje strani ni neke sile, tako, da .......

joj moj user posted image  pa tako rito ven drži, tako, da mam tako napet trebušček user posted image  da komaj sedim, no sedaj pa se še na veliko kobaca sem ter tja, mislim, da bova šla počasi ležat, ker že težko sedim user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
3.11.2006 22:10:56   
danaja1
Monika79user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To ne morš verjet.
Mojmu se tudi ne, pa tudi jaz nimam kake pretirane želje. Očitno se teli naši možki bojijo, da ne bi poškodovali naših bebikuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sej res nismo nič seksi s temi trebuhi, roko na srce!!!!!!
No v glavnem jaz sem pa danes punce dobila ves denar nazaj od une zmešane ženske. ki nam je hotla na ebayu kao nabavt voziček, potem pa kr sunla 11.500 SIT. Sej nisem požrta za tem dnarjem, sam ga dam pa raje kakemu revežu ki bo saj kaj imel od tega, ne pa tas kleptomanka. Tebi nič, meni nič, samo nakazala za tolko denarja manj brez pojasnila. Pa sva šla dons na policijo, pa je bil en prijazen kriminalist in je rekel da bo probal zrihtat. Potem naju pa kliče čez 2 uri, da pridemo tja če se ne bomo mogli sami zmenit. Jo kličem in pravi da bo šla ona sama tja da mu bo povedala svojo zgodbo. No pa sva se midva tud tja odpravila s prijateljema, ki sta njena prijatelja in ki sta ji tudi dala denar. Potem je šla s kriminalistom v sobo in pride krimič in pravi da bo dala denar, smo pa slišali da ji je povedal par krepkihuser posted image user posted image user posted image  Kradljivkauser posted image user posted image
No in potem nama je dala denaruser posted image user posted image  Potem smo šli pa na naš račun na tortice in pijačkouser posted image user posted image
Svakakvih ljudi na tem svetu..... Jaz za 500 SIT ne bi mogla zaspat?

Nogavica vama pa še enkrat hvala za pomoč in sporočim vama ko srečno prispe voziček, vsaj upam takouser posted image user posted image

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
3.11.2006 22:17:01   
r1ta
Uf Danaja1, samo da se je dobro izteklo! In prav imaš! Saj pa nisi dobrodelna ustanova...

Sem prebrala tvojo neprijetno zgodbo in me je res zanimal razplet, sicer pa sem stacionirana pri decemberčicahuser posted image

Pozdrav vsem novemberkam, stiskamo pesti za vas in zagotovo prihajamo za vami!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
3.11.2006 22:30:04   
Monika79
Danaja - sem res vesela zate, da si vredu porihtala zadevo, pa da si ji dala vetra, zakaj bi ji puščala denar, raje svojemu user posted image  kaj kupiš, ne pa da se pustiš  - tako se dela punca user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da mamo vredu fante/može, ki nas razumejo, bodo fajni atiji a ne? user posted image

r1ta - tudi decembra bo veselo pri vas a ne? tam so še vsi ti lepi prazniki, tako, da bo kar lušno, tako, da se držite punce, možno, da še bom kje decemberka, ker sem bolj proti koncu novembra user posted image user posted image  nikoli ne veš a ne?

tako sedaj pa greva z user posted image  pančat, ker težko sedim user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
4.11.2006 3:10:31   
viv_
Živjo punce!

Najprej hvala za čestitke in čestitke vsem ostalim novembrkam, ki že imajo svoje štručke. Še posebej pa čestitke Emi, ki si je izbrala tako lep datum za rodit. user posted image  Na ta dan ima rojstni dan tudi Maradona. user posted image

No, jaz sem imela zjutraj amnioskopijo. Zdravnik je ugotovil, da je plodovnica zrela, mala pripravljena za rodit in mi rekel, naj pridem v četrtek ob 7. zjutrej, da bomo rodili. Mene je potem okrog 2 popoldan začelo nekaj šraufat in sem takoj vedela, koliko je ura. Ob 4. so bili popadki na slabih 5 minut in sva se z mojim odpravila do porodnišnice - na sprehod. Tam so me dali takoj na CTG in res, popadki na 5 minut. Potem je pa ena babica ugotovila, da še dolgo ne bo nič, ker sem še vedno odprta samo 3 cm, tako kot zjutraj, pa da je maternično ustje debelo, pa da itak ne ve kam naj me da, ker je vse polno in bla bla bla... Potem je prišla porodničarka, ful prijazna in je rekla, naj grem do moža, pa se malo sprehodim, ker sem drugorodka in je možno, da se bo začelo hitro dogajat. In res... ko sva hodila tam po hodniku gor in dol so se začeli popadki na 2 minutki, pa potem na 1 minuto. Babica me je potem še enkrat pregledala in ugotovila, da zdaj je pa to to. Na brzino sva izpolnili vse formularje, jaz sem vmes predihavala popadke. Za klistir ni bilo več časa. Potem so iskali čistilko, da je spucala in pripravila porodno (sem imela srečo, sem bila spet v ta novi porodni). Okrog pol 7 zvečer sem bila v porodni, ob pol 8 je bila pa rojena Zarja. Šlo je res super, vse s svojimi popadki, brez maske, brez raznih protibolečinskih sredstev (itak je bilo konec, preden bi sploh kaj prijelo), tudi šivana nisem bila nič. Skratka - porod "by the book", ki ga res želim vsem tule gor! user posted image

Smo imeli pa tisti dan v Kranju noro gužvo - zadnji dan pred prazniki. Vse, ki so bile čez rok so poslali rodit, da ne bi bilo gneče za praznike. Jaz sem rodila kot sedma, pa ena je bila še za mano. Takoj v porodni sva se že dojili in je šlo kar lepo. Sicer sem pa dobila naval mleka šele tretji dan zvečer, prej je bilo bolj tako tako in je 2x dobila tudi malo dodatka. Pa postala je zlatenična, tako da je bila zadnji dan še 4 ure pod lučko.

Izgleda da je res, da gre v drugo lažje kot prvič user posted image . Edino krčenje maternice me je pa precej bolj bolelo, kot prvič. Sploh med dojenjem.

Tako... zdaj smo doma in zaenkrat nam gre super. Zarja je prinda, čez dan se doji na 3 ure, včasih jo moramo budit. Zvečer gre lepo spat, zaspi sama. Prvo rundo spi 3 ure, drugo pa... bomo videli... včeraj je bilo 5 ur in pol.

Sestrica je kar vesela. Vsake toliko si jo zaželi in jo vzame v naročje. Zelo radaji daje dudico. Pade tudi nekaj lupčkov. Ampak ne pretirava - večino časa se igra po svoje. Fino je, ker Zarja večinoma je in spi čez dan, tako da se lahko igramo z Mirno, da ne bo prevelik šok. Se mi pa ne zdi, da bi se kakorkoli spremenila, niti ni bolj crkljiva, tudi ljubosumja ne kaže. Skratka super...

No, super do danes... Mirna je neki začela kašljat. Zvečer je še zakuhala. Pa sploh ne vem kje bi lahko kaj staknila, ker itak že ves teden ni v vrtcu. Jaz sem si pa zvečer pri dojenju tako čudno poležala vrat, da me vse boli in ne morem spat in zato sedaj tapkam user posted image . Mater ja... zmatrana sem, zaspana sem, pri dveh mulcih čista tišina v hiši, jaz pa spat ne moremuser posted image . Ma, bo že boljš...

Tako, zdaj sem vam pa napisala, he he ...

Držte se punce in čim manj boleč porod vsem!

viv

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
4.11.2006 7:43:57   
Monika79
jutro punce user posted image

Oh Viv - kako lep porod si imela user posted image user posted image user posted image  sem tvoje porodne izkušnje zelo vesela user posted image  ( bi tudi jaz tak porod imela user posted image user posted image  - ja ja dream on Monika user posted image user posted image )

No lepo, da je do sedaj vse OK in da uživate,  želim vam polno cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image

aha mimogrede ..... jaz sem še vedno v enem kosu user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.11.2006 8:43:29   
urška76
Viv upam, da se ti je uspelo naspati po tem izčrpnem poročanju. Sicer pa pravijo, da nas mame po porodu preplavi en hormon, ki nam omogoča, da smo čile tud s pomankanjem spanca. user posted image
Jest sem tud še v enem kosu, danes je sicer dan D, vendar se je včerajšne šravfanje čisto umirilo. No bom pa še nekaj časa imela podnajemnico pri sebi. Tako zdaj pa šibava na banko, pa v trgovino, pa še kam, predno greva po našega sončka. Mi je full čudno, ko ga ni doma.
Pa se tipkamo zvečer (čeprav je moja želja da se nebi user posted image )

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
4.11.2006 8:46:14   
Lana_s
dobro jutrouser posted image

Viv, tvoj porod pa je res bil sanjski. Ko bi vsaj moj bil približno tak. Kako dolgo pa je prvič trajalo?

Midva pa danes prvič peljema Tino k frizerju. Že vidim kak se bomo lovili po salonu in dvoriščuuser posted image user posted image  Še nohte ji komaj postrižem na rokici, da o nogicah ne govorimuser posted image
Se
Danaja , saj ne moreš verjet kakšni ljudje obstajajo. Grozauser posted image  Glavno da je mimouser posted image

Včeraj zvečer ste se nekaj o seksu pogovarjale. Meni še zdaleč ni do njegauser posted image  Se mi moj kar smili.Pa dve nosečnosti zaporedomauser posted image  Vsaka mu čast. Tak da user posted image  hvala ti za vso potrpežljivost in razumevanjeuser posted image
Glede neprevlačnosti pa mislim, da je to bolj v naših glavah, kot pa da bi nas naši tak videli. Moj mi nonstop govori, da sem lepa in seksi, pa kaj ko imamo ogledalo in se jaz tak ne počutimuser posted image  Eh, samo še malo pa bo boljšeuser posted image

Zdaj pa grema s Tino zajtrkovat in se kasneje še kaj slišimo, če mi bo mala pustilauser posted image user posted image

Lep danuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
4.11.2006 9:09:21   
krfjolca
Viv, krasna porodna zgodba, jaz bi tudi tako user posted image  user posted image  user posted image .

Glede seksa - midva nisva že 8 mesecev user posted image . Ubogi lubi. Najprej meni ni pasalo, potem so bile težave z vnetji, pa nisva smela, zdaj pa tele krvavitve, pa tudi nič ne smeva. Mene pa že takoooo razganja!!! user posted image No, upam, da se bom po porodu čimprej zacelila, potem pa v akcijo!

Punce, ali kaj razmišljate o kontracepciji po porodu? Jaz sem šele zdaj izvedela, da tabletk ne smeš jemat, če dojiš ... To je pa pri meni kriza, saj kondomov ne moreva uporabljat, ker sem jaz grozno alergična na lateks v njih in imam potem ful težave. Kakšne mirene in podobno mi pa ne diši ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
4.11.2006 9:16:36   
Aja1
Viv, kako lep porod si imela...sanjski! Tudi jaz bi takoj podpisala, da bi imela takega....ja, nazadnje se bom pa mučla kot žival do tistih 3-4 cm, ko ko mi bodo dali EA. Že itak ne gre vse po planu (smo že 2 dni čez PDP user posted image ).

Danes greva z user posted image  pa na eno fešto (do tja se pride z vožnjo po luknjah - mogoče dobim pa popadke user posted image ), potem gre pa moj v nočno za 12 ur. Ko pride nazaj, bi me pa res lahko zagrabilo in bi v nedeljo, na 5.11. rojevali.

Kako pa ostale? Petra??? Katy??? MucaMaca??? Ve ste mi najbolj sumljive.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
4.11.2006 9:23:55   
Monika79
sem malo prejle brskala po albumih in sem videla, da je Viv dala noter slikco od svoje princeske Zarje, oh kako je luškana tvoja pupa, punce poglejte si, sicer je to prva slikica od user posted image  ki smo jih dobile v pogled user posted image user posted image user posted image  tako, da mamice kar pogumno pokazat svoje zakladke  user posted image

sumljive punce javite se user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
4.11.2006 9:28:27   
Anonimen
Jutro user posted image ,...
Še vedno sem tukaj user posted image ,... Kaj je zdaj z našo luno? user posted image  Je že? Šele pride?

Aja1 , idi že rodit no! Ma kaka fešta, nič fešte za tebe! user posted image

Zdaj grem pa pit kavico pa zajtrk papcat, sem se lačna zbudila user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
4.11.2006 9:30:29   
Anonimen
user posted image  Skoraj pozabila,...Viv, joj kak lepo čupico ima tvoja Zarja,... prava leotička je user posted image  user posted image  user posted image . Še enkrat čestitke! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
4.11.2006 9:39:10   
danaja1
Viv še 1x čestitke za tak expresen poroduser posted image user posted image user posted image
Ko bi vsaj jaz imela takegauser posted image user posted image user posted image user posted image  Vedno znova ko pomislim na porod, me tako čudno stisne pri srčku, da me kar zaboliuser posted image  Ampak bomo že preživele ane?
V glavnem jaz pa čakam zdajle na mojstra, ki nam bo prišel vhodna vrata prinest in zmontirat in je tole že v 5. kar je prestavil. Smo mu rekli, če ne pride danes, da naj jih kar obdrži zase, itak mu nič nismo plačali, saj tokrat  user posted image , pa še narejena so po meriuser posted image user posted image user posted image
To ne morš verjet, da tale najina pikica še ni prišla ven, od tolikega stresa. Od kar sva z mojim poročena - 3.leta se še nisem tolko presekirala, kot sedaj zaradi une krave in denarja, zdaj pa še ta vratauser posted image
Bomo vidli kaj bo iz vsega tega....

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
4.11.2006 10:05:52   
Aja1
Matejka, prav rada bi te ubogala...pa zgleda, da ne bo nič. user posted image  Sem pa že imela danes spet jokav začetek dneva... Pa to čakanje je psihično res naporno. user posted image

Upam, da bo zvečer katera tukaj gor, ker se mi bo drugače zmešalo sami doma user posted image

Pridne bodite in čimveč napišite čez dan.

Viv, prekrasna hčerka! user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
4.11.2006 10:17:33   
Anonimen
Aja1, jaz bom verjetno tukaj,...bom kar čakala skupaj s tabo,...mogoče pa naju istočasno zagrabi user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?