|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
3.11.2006 13:13:36   
mirjanajelenko
Aja1   nisem imela nič vaginalnega pregleda delal mi je pa uz prejšni teden pa je rekel da je plodovnica že dozorela ter da lahko  pričakujem da bom vsak trenutek rodila

baje je čas pdp od 38 tedna dalje

**Petra*

hvala za odgovor sporoči kakšni bodo razultati

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
3.11.2006 13:16:33   
mirjanajelenko
matejka81

meni je rekel g da je brez veze pregled ker ko bo jabolka zrela bo sama padla

ctg pa delajo zaradi otrokovega bitja srca, da spremljajo sproti , razvoj pljuč ter srca

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
3.11.2006 13:18:08   
Anonimen
Ja saj na srečo me je potem pomiril pa rekel, da je otrok v dobri kondiciji,...vsaj nekaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4103
3.11.2006 13:19:48   
mirjanajelenko
matejka 81  jas se ne bom vrivala pred tabo, saj maš pdp 9,11 če bo pa mali hotu bom pač pred tabo
ampak vedno gledam nate ko boš ti rodila sem jas na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
3.11.2006 13:26:49   
Aja1
Meni je tudi rekla, da je user posted image  v dobri kondiciji, plodovnice dovolj in da je vse ok... samo še čakat in čakat.

Mirjana, lepo, da ne nameravaš prehitevati...kar lepo počakati....bo pa na martinovo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4105
3.11.2006 13:35:01   
**Petra**
Mene gin tud ni nič pregledala. Samo na zadnjem pregledu je vprašala, kdaj sva delale UZ in da ga potem zdaj ni treba. Tako da bom šla verjetno na UZ spet v pon (6.11). Ctg pa je bil tudi ok.

TAko, sobo sem poštimala, če bo zvečer spet kak preobrat. Ne vem kaj se je to dogajalo včeraj zvečer. Ampak občutki so bli grozni. Bolečine.... da ne govorim o njih. Mislite, da je to tudi posledica nepočivanja user posted image user posted image user posted image user posted image Namreč zadnje dni nisem nič počivala čez dan, no sej danes tudi ne. Ampak dopoldne, ko sem bla aktivna, pri hoji, je kr spet vse nekam dol lezlo, pa trebuh je bil trd, samo bolečin pa ni bilo.

Punce, da ne pozabim: PRI NAS  S N E Ž I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se že na določenih mestih prijema tal, ampak po moje je to samo ena snežna ploha! Bomo videli. Mi pa še gum nismo zamenjali user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej greve pa s tamalo malo ven, na snegeca... pa se vam oglasim, ko pridem spet na toplo. Zunaj je sigurno mrzlo ko user posted image user posted image !

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
3.11.2006 13:39:06   
Anonimen
Aja1, pri meni je stanje nespremenjeno.

Me prav zanima, kaj bo jutri zjutraj pokazal CTG ? Mogoče pa jutri prilezem že na vrednost 22! user posted image  user posted image  user posted image  

Moj max prejšnjič je bil namreč borih 21. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
3.11.2006 13:43:51   
Aja1
Ah, upam, da bodo naše user posted image  kmalu zapustile začasno gnezdo. Mi je pa v tolažbo, da je tukaj gor na RR še ena, ki je tudi že čez rok...da nisem edina. Ah, ene prehitevajo, ene zamujamo...povprečje je pa 40 tednov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
3.11.2006 13:44:50   
krfjolca
Aja1, nisem šla nič do Viv. Sem smotana - pozabila sem namreč, kako ji je izven foruma ime!!! user posted image No ja, pa tudi motit nisem hotela.

Smo pa tudi ugotovili, da je mali v dobri kondiciji. Zadnjič je moj G nekaj robantil zaradi premajhne velikosti in prehitrega utripa. Tokrat mu je tudi srček ful razbijal, ko so me sprejeli, pa me je sestra vprašala, če sem jaz kaj razburjena? Sem rekla: ja halo, saj sem s krvavitvijo pridrvela v porodnišnico, kaj ne bi bila razburjena, pa se je pol smejala. Na ostalih CTGjih je bilo pa potem vse super.

Je pa mali blazno občutljiv na tele sonde, pri meni je ravno obratno kot pri Matejki - očitno ga žgečkajo user posted image Pol pa brca direkt vanje, da mašino skoraj v luft meče. G se je ful smejal. Pol mi je pa isti delal še UZ in se je Anže spet ful premetaval in ene parkrat ful sunil v sondo, da je G kar cviknil. Je rekel, da naj se kar pripravimo na malega hiperaktivca user posted image

Na UZ sem pa vprašala, če je še kar premajhen, pa me je G ful čudno pogledal: "ja gospa, kdo pa vam je rekel, da je majhen?" Tako da ima očitno 3300g, kar je več kot dovolj.

Je bila pa v sobi ena, ki ima pri 37 tednih otročka težkega 4500g user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
3.11.2006 13:55:23   
Aja1
Krfjolca, moja user posted image  je tudi včeraj imela 3300g.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
3.11.2006 13:56:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Je bila pa v sobi ena, ki ima pri 37 tednih otročka težkega 4500g user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ojej! To pa bo pravi velikan/ka!

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
3.11.2006 13:58:54   
Aja1
Moja sestrična je rodila 4700 g in 58 velikega fantka (en teden pred rokom!). Rodila je pa po naravni poti in le z nekaj šivčki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
3.11.2006 13:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

matejka 81  jas se ne bom vrivala pred tabo, saj maš pdp 9,11 če bo pa mali hotu bom pač pred tabo
ampak vedno gledam nate ko boš ti rodila sem jas na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf,.... pol boš pa še kar čakala user posted image ,...moji se namreč čist nikamor ne mudi user posted image ,...imam občutek, da bomo šle kar čez rok, potem me pa bojo do konca pustili, predno mi bojo sprožili user posted image .
To so moje zle slutnje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4113
3.11.2006 14:04:56   
BarbaraE
Sem se morala pri vas oglasiti. Jaz sem sicer ta drugič aprilčica, ampak ker se je ravno začel vaš mesec ... Torej, punce - že odštevate? Ste kaj živčne?user posted image
Jaz vam vsem želim čim lažji porod in da bi se kmalu crkljale z user posted image  v naročju.

Držim pesti za vse vas!!   user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s: Pa oprostite, ker sem kar tako uletela na vašo debato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
3.11.2006 14:07:30   
Aja1
Barbara, seveda nismo nič hude. še vesele bomo kakšnega nasveta mlade mamice. Lahko nam tudi napišeš svojo porodno izkušnjo user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
3.11.2006 14:13:03   
Anonimen
Barbara živčna glede poroda nisem,... po moje me bo lih v porodni sobi zgrabilo user posted image , tam pa tako ni več poti nazaj user posted image ,... sem pa živčna, ker se še nič ne dogaja,....user posted image  Čakalna vrsta se nam je nekam zapolnila user posted image  že 2 sta, ki sta ostali v "zamašku",...ne Aja1? user posted image ,...no jaz imam še manj kot teden dni časa, ... ampak če ne bo šlo bolj po tekočem res ne vem no user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
3.11.2006 14:26:30   
Anonimen
Jaz sem si pa prej kupila en dišeči gel za tuširanje, zdaj je pa tak mraz v stanovanju, da se mi ne ljubi stopit pod tuš, ker se bojim, da bom zmrznila user posted image ,....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
3.11.2006 14:40:27   
Aja1
Mene je pa zdaj klicala ena kolegica in seveda prvo vprašanje..."Si še doma?"..Hja..sej se bom navadila teh vprašanj. pride popoldan malo na obisk. Sej sem kar vesela, da bom imela družbo, ker sem sama doma. Zdaj pa grem malo posesat stanovanje... mogoče bo to vzpodbudilo tudi user posted image , da počasi spoka in pospravi svoje gnezdo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
3.11.2006 15:03:49   
kely
Naj se vam še jaz malo pridružim pri čvekanju, da ne bom samo na mami težilauser posted image Najprej pa  čestitke novopečenim mamicam.user posted image
Jaz imam PDP 17.11. in se še prav nič ne dogaja, tako, da se bomo še malo načakali.

kely

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
3.11.2006 15:06:39   
Anonimen
kely hej,... ti si tista z avatarjem mucke? user posted image ,...

(odgovor članu kely)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
3.11.2006 15:11:34   
kely
Točno ta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
3.11.2006 15:14:45   
Aja1
Dobrodošla kely še tukaj user posted image

Naš seznamček. zdaj napišemo že več strani na dan in ga lahko izgubimo...zato ga bom spet nalimala:

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10 rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
3.11.2006 15:16:43   
Aja1
Punce, katy.25 se ni oglasila že nekaj dni user posted image  Verjetno se že crklja s svojo štručko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
3.11.2006 15:18:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kely

Točno ta.

user posted image  jaz imam pa tam vzdevek bučika user posted image

(odgovor članu kely)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
3.11.2006 15:44:54   
kely
Res nas je nekaj takšnih, ki se že poznamo user posted image
Meni pa je tako dolgčas danes.  Že celi dan po netu srfam, se bo tamala rodila čisto prežarčenauser posted image
Aja1 tvoji tamali pa zagrozi z najemninoč ne ne bo kmalu prišla venuser posted image

kely

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?