|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
2.11.2006 10:37:45   
majita
Hojla souser posted image !

Ste bile tako pridne čveke, sem vedno našla vse odgovore še predno mi je uspelo zastavit vprašanje. Luštno vas je prebirat. Zdaj pa kar nekakšen mrk?! Upam, da imate po večini frej teden in se kje na toplem certljate.

Jaz sem že kar dobro čez polovico, morfologijo smo uspešno prestali. Ali je user posted image ali user posted image nisva vprašala, ker sem mnenja, da naj rojstvo in smrt ostaneta misterij. Mi pa vsi napovedujejo user posted image . Samo da je zdravo, a ne!? Rodila pa bom najbrž v PO, rok pa ostaja 12.3.

Sva pa z možem 7. oktobra dahnila da. Bil je prečudovit dan! Šele zdaj komaj, da sva pričela uživat v pričakovanju. Priprave ubijajo in še potem, da poravnaš vse dolgove in da vrneš vso sposojeno robo... OK...

Pazite nase in se lepo certljate!

LP-ček, Majita

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.11.2006 10:53:52   
leya
Helo...spet v službi. Dolgolaska, kam greš na morfologijo? Tud jst mam 13.
Sicer pa sem cele praznike risala načrte za postelco in previjalno. ker ju hoče
narest user posted image , dons grem pa zbirat blago za posteljnino - naporen vikend bo.
Mi je prov lepo tkole preurejevat, hodit po trgovinah, na netu zbirat ideje...
Upam, da tudi ostale uživate v tem.

(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.11.2006 11:22:29   
*sonchek*
Ojla user posted image

Po nekaj dnevih spet v službi, za računalnikom user posted image  No, še dobro, da imam RR forum in mi tako hitreje mine čas. V torek sva šla z možekom v Trst malo v šoping. Katastrofa - včasih sem lahko ure in ure kolovratila po štacunah, zdaj pa sem imela že po pol urce hoje vsega dovolj in tako sva se morala vmes ustaviti na tramezinčku in kavici, potem pa naprej. Za user posted image  sem videla miljon enih stvari (ampak sva rekla, da do novega leta ne bova nič kupovala). Sebi nisem kupila nič - našla sva sicer eno trgovinico za nosečke, ampak mi enostavno nič ni bilo všeč user posted image  In ker nisem več maratonec na dolge proge, sva jo mahnila v Portorož na sončka. Bilo je 25 stopinj, sonček in midva na plaži, na foteljčkih, z ogromno sladoledno kupo - takoj sem bila boljše volje user posted image user posted image

Jutri imam morfologijo. Sploh ne vem zakaj, ampak po eni strani se res veselim, da bom videla sončka, po drugi strani pa me je kar malo strah, ker ne vem kaj naj pričakujem... user posted image  Rada bi, da bi bilo že za mano, ker to čakanje na jutrišnji dan je res grozno... user posted image

majita čestitke za poroko user posted image user posted image  Pa PDP imava na isti dan razaen, če mi ga jutri na morfologiji ne bodo spremenili), le da bom jaz rodila v LJ user posted image  

Drugače pa vidim, da se že pridno pripravljate na nove člane. No, midva še kar odlašava z nakupovanjem...

Pobožajte svoje trebuščke user posted image

Pozdravček od user posted image

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.11.2006 11:54:52   
A-N-J-A
Pozdarvček s sončne Ljubljane!!!

Jaz sem bila prejšni teden in čez vikend čist za umret.Spet me je doletelo vnetje sinusov in  posledica so strašanski glavoboli.Povrh vsega je imela še ta mala eno virozo in je bila doma cela štalauser posted image .
No,ampak zdaj smo vsi pošlihtaniuser posted image .

Moram še jaz odgovort na vprašanja prejšnega tedna:

EA-pri prvem porodu je nisem imela,pa tud pomislila nisem na to možnost.Zdaj pri drugem jo pa tud ne mislim met,bom že zdržalauser posted image ,čeprav ko se je rodila Ela sem rekla,da mene porodnišnica ne vidi več(zarečenga kruha se največ poje).
Zdaj se pa sploh ne spomnim več kolk me je bolel,mislim pa da me je kar,če sem tko rekla user posted image .

Rezanje presredka-jaz nisem bila nič rezana(hvala bogu),sem se pa mal preveč raztegnilauser posted image in sem dobila dva notranja in dva zunanja šiva(babca je rekla lepotna).Ob šivanju me ni bolel nič,pa tud potem nisem imela kakšnih večjih bolečin.
So pa punce,ki so šivane(rezane,al pa raztrgane)res boge,tko da se je najboljše zment,če te ne režejo.Jaz vem da bom to željo izrazlauser posted image .

Morfologijo mam 16-ega  in že komaj čakam,mal me pa seveda tud stiska,da bo vse ok.

majita čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image .

leya a ti maš tud tok pridnega možka,da ti bo vse naredu?Moj je tud naredu previjalno in posteljouser posted image .

Aja punce,ki se zanimate glede merjenja mat. vratu.V LJ.porodnišnici spet poteka ta raziskava,ampak morajo že pri 16t vzet bris,tko da smo zvisele.Razen tiste,ki jih je G obvestil o tej raziskavi.Moj o tem nič ne veuser posted image .
To sem vam mogla še sporočit.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.11.2006 13:20:19   
Sibil_
Pozdravček!

Mi smo nazaj iz morfologije-jaz sem tako vesela.Z pikico vse ok, edino manjša je kot bi morala bit, tako da bom imela pdp prestavljen.In se že veselim tega, ker to pomeni da bom rodila ziher marca, ne pa februarja.Mi nekako ni bilo za rodit februarja, pa še sama ne vem zakaj.user posted image

Jah, seveda nas je firbec kaj je v trebuščku, al je user posted image  ali user posted image , ampak ginekolog ni prepričan.Ker je mala pikica imela še popkovino med nogicami, pa je rekel da ni 100%, ampak da bi on vseeno rekel da je user posted image .
Jupiii-če je to res bomo imeli parček-to si vseeno oba želiva.Ampak tudi če pokuka fantek bo vse ok, samo da je zdrav.user posted image

Pa posteljica se mi je dvignila, ni več čez rob MV ampak kar 2,5 cm stran od roba, sem tako vesela.Kaj vam izmerijo dolžino mv?Meni jo je in je 39 mm, kar je baje ok.

Vglavem full sem vesela, pa še na dvd-ju imamo posneto.user posted image

Grem malo počivat zdaj, lepo se imejte pa seveda poročajte kaj-predvsem za Tejčico me firbec, kaj bojo oni imeli...hehe.user posted image

Aja obalke-kdaj bo spet kakšen kofetek?Drug teden-kaj pravite?Aja-pa seveda bom jaz častila, ker bo v kratkem moj rd, tako da upam da se dobimo.Pa če se še kateri drugi da prit dol na kavico, je prisrčno vabljena.Leya-ti bi se pa tudi lahko kaj oglasila, kdaj imaš kaj cajta?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.11.2006 14:57:26   
slumpo
ojla

jaz se zmenka nosečk v ljubljani 6.11.06 ne bom mogla udeležit ker mam t6isti dan v škofji loki predavanje za zgodnmjo nosečnost....sem ravno dobila vabilo.
odjadrala bova oba z dragim ker je reku da hoče on tudi iz prve roke vse slisat ker pravi da po njegovem jaz delam vse narobe.
zelooooooooo je zaščitniški do mene ...sej je lepo ker hoče vse on postorit namesto mene sam vseeno pa nisem bolnik ampak samo noseča pa še dobro se počutim pa še delam rada.

ta teden sem na dopustu ampak bom jutri odrajžala v službo ker ne zdržim doma....men je dolčas. jaz rabim da se dogaja pa čeprav je dostikrat vsega preveč.
marca rabim enega zelooo scrklanega in zahtevnega otroka da me bo maksimalno obremenil user posted image user posted image sicer ne vem kaj bo če bo preveč priden men se bo sfuzlal eno leto bit doma.
nosečke tiste ki ste že sedaj doma kaj počnete?

nič bodte pridne in pobožajte buhije...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.11.2006 15:26:41   
dolgolaska
O!

leya...morfologijo imam cca.50km vem iz Ljubljane....pa ti????
...ki jo že komaj čakam da izveva...če bo vse po sreči kaj je..ali
user posted image   ali  user posted image  !!
...danes mi moj dragi kamin zida v dnevni sobi,tok da komaj čakam da pridem domov iz šihta da vidim kako izgleda....jutri pa če bo že vse po sreči bova oz.bomo pa že uživali v gledanju ogenjčka.....komaj čakam....ker pri nas je že kar oreng mrzlo in če verjamete ali ne prejle je PADAL SNEG....sicer samo malo,ampak zaenkrat kar dovolj....

Kar se tiče zmenka...ne obljubim nič....ker delam zopet pop.edino če si bom našla zamenjavo!¨

Imejte se lepo!
LP!user posted image

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.11.2006 15:29:33   
dolgolaska
.....aja...kje se potepate:
Thaisss, Tinaaja, Bibi, Žabika, Tejčica, in vse ostale katere že 100 let niste nič napisale....user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.11.2006 15:35:06   
tejčica
Hojla pupe!
Tako, pa je morfologija je uspešno za mano.user posted image  Naša beba pridno raste in je zelo živahna. Glede spola pa G ni bil prepričan, tako da sva rekla, da naj raje nič ne reče. Je pa rekel da na naslednjem UZ (okoli 30. tedna) se bo pa zagotovo videlo. Glede na velikost user posted image  pa PDP ostaja isti.

Kaj več napišem zvečer, ker se že cel popoldan ubadam z norim glavobolom in se mi sploh ne da pisati.

Pa pa!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.11.2006 15:46:46   
leya
Jp,jp...moj je tud tko priden ja. Ga še bolj meče kot mene, kar mi je prov všeč.
DOLGOLASKA....ja tud jst komi čakam da zvem točno kaj je ( upam, da se bo vidlo),
čeprov ciljajo vsi na user posted image .
SIBIL...upam, da se vam končno pridružim...delam na tem, pa me v službi ne spustijo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.11.2006 16:42:43   
thaiss
Evo me,
po 12-ih dneh lenarjenja spet v službiuser posted image !!!
Tako hitro so mi minili tej dnevi, pa nič kej pametnega nisem nardilauser posted image  no, malček sem pospravljala, likala...sam kaj ko se že ne pozna več!!!
Buši mi kr lepo raste, user posted image  konkretno brca, še najraje ponoči; o kilcah pa upam da jih ni preveč. Sem se odločla, da se bom tehtala samo pri G.
Sem si pa med dopustom privoščla mal šopinga v Trstu; sem si kupla ene žametne hlače z naramnicami in dvoje 3/4 - ene iz jeansa in ene žametne.
Mislim da kej več tudi ne bom rabla, sam z bundo ne vem kako bom zgurala do koncauser posted image Za bebija sva tudi vidla veliko stvari,sam to bova nabavljala po novem letu.
Tejčica a gremo lahko jutri na telovadbo??

Čestitke vsem za brcike, preglede....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Thaiss 22t

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
2.11.2006 17:21:38   
soncek78
Hello user posted image  in user posted image !

Ufff... jaz že nestrpno čakam, morfologijo, ki bo čez dva tedna.. sem pa firbčna.

No danes ima user posted image   20 t. Prišli smo na pol poti. Kako lepo.

Tejčica, Thaiss, v torek pridem končno na telovadbo...

Lepo se imejte... in božajte bušije!!!!!user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
2.11.2006 17:38:57   
sezam
majita - majita čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image

sibil, tejčica - čestitke obema za uspešno morfologijo user posted image

dolgolaska - a si mi naredila skomine s kaminom. komaj čakam, da bom imela nekoč svojo hiško in notri kamin user posted image .  A pri vas pa že kar sneg? Na kakšni višini pa si?

Tale služba pri meni je pa nastala cela "štala". Taki odnosi, da ti gre na "kozlanje" user posted image . Začela sem resno razmišljati, da bi šla na bolniško. Samo mi ne diši, ker bom potem morala biti več ali manj doma user posted image . Ali se, da kako drugač to zmenit? Samo, če bom pa vztrajala v službi, bom pa samo slabo vplivala na user posted image  in na pikico, ki je že doma. Ker sem potem vsa živčna in posledično mi začne utrdevat trebuh user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
2.11.2006 21:06:53   
tejčica
Končno sem se znebila tega glavobola. Sedaj prihaja sezona burje, moja gorenjska glava pa to vedno sprejme z glavobolom. Se je v vseh teh letih še vedno nisem navadila.

Majita, čestitke za poroko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, sedaj ko si že gospa, pa upam da boš imela več časa za čvekanje z nami.user posted image

Sibil, super da se ti je posteljica dvignila.user posted image Pa upam da napoved G drži in da boste imeli parček.
Čestitke vsem za dobro opravljeno morfologijo.user posted image user posted image user posted image

Dolgolaska, a ti pa že kar sneg vidiš! S kje pa si?

Thaiss, za telovadbo nisem niti klicala, ker sem ugotovila da sem jutri ob 18. uri dogovorjena s stranko. Se bom mogla kar na kolo sparavit in razmigat.

Soncek78, čestitke za 20 tednov.user posted image  Super da v torek prideš na miganje.

Sezam, ta "štala"  v službi mi je pa dobro poznana. Tudi pri nas je živčna vojna ves čas. Komaj čakam na enoletno pavzo, v tem času pa upam da si najdem novo službo.

Sedaj pa šibam še malo RR preletet.

Pa pa!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.11.2006 9:01:47   
MoonEve
AAAAAA!!! Napisala sem cel roman, ko pa sem hotela poslat, mi je napisalo "we are sorry" user posted image Čisto sem besna!!

Povzetek:
Z dragim sva bila na dooolgem dopustu na Korčuli, vreme je bilo bolj bogo, ampak je pasalo biti na morju. Je pa dober občutek, ko sem spet doma, ker se mi je vmes enkrat zvrtelo in sem mislila, da bom skupaj padla. Sem klicala porodnišnico, pa so me pomirili, da se to lahko zgodi, če se pa večkrat, je pa treba priti na pregled. Drugače do zdaj niseem imela še nobenih problemov.
Začela sem pa slabše spati, kljub odličnemu 7-conskemu lateks Dollar jogiju in anatom skemu vzglavniku. Celo noč se premetavam z enega boka na drugega, ker me kolki tako bolijo. Malo pomaga, če se z obeh strani podložim z blazinama. Potem sem kot v gnezdu. user posted image
Prijelo me je, da bi nakupila polno stvari za bebeico. Nonstop čekiram spletne trgovine za najbolj ugodne nakupe, polnim košarice... In ko sem že skoraj diplomirala iz vozičkov & co., mi je sosed podaril VSO opremo!! user posted image Nihov sin je ravno dopolnil tri leta, tako da je en potrebujejo več. Ta vikend greva zato k mojim na Štajersko, da prevzamema darila. Če posteljica ne bo bela (vso pohištvo imava belo), jo bom pa prebarvala. Ogledan sem imela že tudi tale vrtiljak http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160733 za nad posteljico, pa sem ugotovila, da je na sliki veliko lepši kot v resnici. Tako da ga bom kar sama naredila. Prilepim sliko, ko bo gotov.
V sredo smo dopolnili 21 tednov, morfologijo imam šele 14.11. user posted image gre zraven in upam, da tokrat izveva spol. Zadnič se ni videlo, ker je bilo dete v enem hecnem položaju. Aja, brca pa že natanko od 18. tedna. In to kar močno. Dvakrat je celo dragi čutil. Pred 18. tednom pa nisem čutila nobenih ribic ali metuljčkov (ali pa nisem vedela, da je to to)
Dva tedna nazaj sem kupila tole knjigo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137824 Nekaj strani je že napisanih. Res mi je lepa in za razliko od podobnih knjig ni kičasta. user posted image

Imejte se lepo, en zasnežen pozdrav iz Kranja!

Eva

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.11.2006 9:55:24   
bibi
Dolgolaska 27.10. sem se oglasila z novicami in nekaj vprašanji, ampak mi je samo ena forumašica odgovorila do zdaj. user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.11.2006 10:18:59   
Pikca
user posted image  MoonEve, jaz sem bila ista v 1. nosečnosti; stalno sem čekirala ponudbo v otroških trgovinah in najraje bi vse pokupila. Mi je enkrat celo en prodajalec rekel "ja gospa, kaj ste pa spet našla". Zdaj sem se pa mal umrila, imamo večino stvari že od Žive, pa tudi cajta ni toliko (pa denarja tudi ne, je treba zdaj za 2 kupovat). Sem pa vseeno že en plav komletek nabavila, ker bo baje fantek.
Pač pa mi ne da miru ime..., prvič sva bila takoj zmenjena in mi je bilo ful luštno, da sva pikico že v trebuščku klicala po imenu :-). Zdaj se bova pa po mojem dokončno zmenila šele v porodnišniciuser posted image . No, vsaj do enega ožjega seznamčka imen sva prišla.
Pa to razmišljam, kako bomo spali po prihodu novega člana... poskušam Živo navaditi na svojo posteljico, pa vedno konča pri nama... za 4 bo pa mal gužva.
Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.11.2006 10:30:54   
erna14
ojla

jaz sem imela danes presejalni test z 50 g glukoze in mi je pokazal vrednost sladkorja v krvi 9,zato bom morala v torek na ponovne preiskave toda z 100g glukoze (100g OGTT)in zdaj me full daje panika da ne bo kaj narobe in sem cist na tleh zaradi rezultata.ali ima katera podobne izkusnje ali je ze imela katera ta test?

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.11.2006 10:35:01   
Encijan
Bibi, a nisi samo za telefonsko št. spraševala? In jo tudi dobila od ene user posted image ? Sicer je pa z vprašanji tako, da se hitro izgubijo med ostalim tekstom, tudi mene je zanimalo glede udeležbe na tečajih za predporodno pripravo in sem prav tako dobila samo en odziv. Pač tema ni najbolj aktualna, očitno. Če slučajno katero zanima, sem se pozanimala in se tečaja lahko udeležimo tudi prej, ne šele po sedmem mesecu, tako da jaz štartam kar v ponedeljek, v torek pa imam morfologijo. Komaj čakam...

Lep dan vsem skupaj!

Encijan

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.11.2006 10:36:02   
bibi
Erna jaz sem prejšnji teden imela test z 50 g glukoze in je pokazal 8,6 sladkorja. Dobila sem napotnico za diabetologa in v sredo imam preiskave. Meni je sestra rekla, da naj si vzamem celo dopoldne fraj in da naj bom tešča, ker bom vsako ur dobila za spit 100 g glukoze in to traja 3 uri. Če bo še kr visoko bova verjetno dobili dieto in pa merilec sladkorja za domov (da se bova vsak dan pikali in preverjali sladkor). Jaz sem že 1 teden na dieti (nobenega sladkorja, ogljikovi hidrati vstran, od sadja pa samo mandarine, kisle jabolke in kivi). Ne bit panična, vse se da urediti z dieto!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.11.2006 10:38:09   
bibi
Encijan ja za telefonsko sem spraševala in sem jo dobila in pa spraševala sem, če ste že delale obremenitvene teste za gestacijski diabetes in očitno samo erna in pa jaz. No saj nič hudega, samo vprašala sem če so kateri že ugotovili gestacijski diabetes.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.11.2006 10:45:06   
*sonchek*
Ojla user posted image

Evo, ravno z morfologije user posted image  Sonček (še vedno ne vemo ali je user posted image  ali user posted image , ker nismo hoteli vedeti) je pravi bajsek. Kot kaže je vse na svojem mestu, ful je brcal, pokazal jezik in nazadnje se je obrnil tako, da smo videli ritko user posted image . PDP-ja mi ni prestavljala, tako da ostaja 12. marec 2007. 

Rezultati so sledeči (prepisano iz moje MK):

GV/TT/BPD 53 - 22 1/7
HC - obseg glavice 194 - 21 5/7
AC - obseg trebuha 176 - 22 477
FL - femur 36 - 21 2/7

Stari smo 21t 4d

Punce, tiste, ki ste že imele morfologijo, prosim napišite svoje rezultate oz. meritve, da malo primerjam. Malo sem razočarana nad svojo g., ker je zelo slab komentator user posted image  Vse, kar je povedala je bilo to, da zaenkrat brez posebnosti - karkoli že to pomeni user posted image  Še enkrat sem morala dati kri za tokso, dobila pa sem tudi recept za svečke (antibiotiki) zaradi izcedka.

Zdaj moram pa nujno nekaj pojest - sem že pošteno lačna user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.11.2006 11:14:27   
A-N-J-A
Mi pa danes praznujemo 20 tednov,jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.11.2006 11:24:05   
Anonimen
*sonchek*, jaz sem imela morfologijo točno na dopolnjen 20t, moji rezultati pa so;

GV/TT/BPD   47   20t3d
HC    171  19t5d
AC    147   20t0d
FL     27    18t3d
imel pa je 294g

Lp, jjasna

Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.11.2006 11:27:55   
urskas
evo, še jaz nazaj z morfologije z naslednjimi rezultati:
GV/TT/BPD 47
HC - obseg glavice 191
AC - obseg trebuha 173
FL - femur 39
ocenjena teža je 480g.

stari smo 22 1/7, starost po UZ je 21 5/7
Vse je Ok in Bp. Vse kaže da bomo imeli še eno punčkouser posted image user posted image user posted image .

Lp, urska

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?