MoonEve
|
AAAAAA!!! Napisala sem cel roman, ko pa sem hotela poslat, mi je napisalo "we are sorry" Čisto sem besna!! Povzetek: Z dragim sva bila na dooolgem dopustu na Korčuli, vreme je bilo bolj bogo, ampak je pasalo biti na morju. Je pa dober občutek, ko sem spet doma, ker se mi je vmes enkrat zvrtelo in sem mislila, da bom skupaj padla. Sem klicala porodnišnico, pa so me pomirili, da se to lahko zgodi, če se pa večkrat, je pa treba priti na pregled. Drugače do zdaj niseem imela še nobenih problemov. Začela sem pa slabše spati, kljub odličnemu 7-conskemu lateks Dollar jogiju in anatom skemu vzglavniku. Celo noč se premetavam z enega boka na drugega, ker me kolki tako bolijo. Malo pomaga, če se z obeh strani podložim z blazinama. Potem sem kot v gnezdu. Prijelo me je, da bi nakupila polno stvari za bebeico. Nonstop čekiram spletne trgovine za najbolj ugodne nakupe, polnim košarice... In ko sem že skoraj diplomirala iz vozičkov & co., mi je sosed podaril VSO opremo!! Nihov sin je ravno dopolnil tri leta, tako da je en potrebujejo več. Ta vikend greva zato k mojim na Štajersko, da prevzamema darila. Če posteljica ne bo bela (vso pohištvo imava belo), jo bom pa prebarvala. Ogledan sem imela že tudi tale vrtiljak http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160733 za nad posteljico, pa sem ugotovila, da je na sliki veliko lepši kot v resnici. Tako da ga bom kar sama naredila. Prilepim sliko, ko bo gotov. V sredo smo dopolnili 21 tednov, morfologijo imam šele 14.11. gre zraven in upam, da tokrat izveva spol. Zadnič se ni videlo, ker je bilo dete v enem hecnem položaju. Aja, brca pa že natanko od 18. tedna. In to kar močno. Dvakrat je celo dragi čutil. Pred 18. tednom pa nisem čutila nobenih ribic ali metuljčkov (ali pa nisem vedela, da je to to) Dva tedna nazaj sem kupila tole knjigo: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137824 Nekaj strani je že napisanih. Res mi je lepa in za razliko od podobnih knjig ni kičasta. Imejte se lepo, en zasnežen pozdrav iz Kranja! Eva