|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
3.11.2006 11:29:39   
majita
Hvala za čestitke!

Od morfologije iz glave vem samo to, da je korenjaček tehtal 360g. Sem pa bila takrat noseča 20t in 4d. Pa je še rekla, da je glede na PDP za 3 dni premajhen?! Itak je tale moja G kr nekaj. Najbržje krivo to, da ima preveč dela in zato ne glih vse poštiman po podstrešju. Ji ni za zamert.

A-N-J-A user posted image za polovičko!

LP-ček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.11.2006 11:32:21   
tejčica
Pozdravljene user posted image !

Me je danes zjutraj klicala naša mala vsa navdušena, da na Gorenjskem pada sneg!!! Je bla čist paf. Sem pol našim razložila zakaj ga tako težko čaka. Ker je že tako neučakana kdaj pride dojenček, smo ji rekli da mora prej še sneg priti in ko ga zmanjka pride dojenček. In ona je danes čisto aut. user posted image

MoonEve, tudi meni se je že velikokrat zgodilo, da ko sem hotela odposlati kako dolgo sporočilo, je bilo nekaj narobe. Očitno sem ga predolgo časa pisala, pa je prišlo do tega. Zato sem se pa navadila, da preden ga odpošljem ga shranim. In če gre potem kaj narobe še enkrat odprem okno in ga samo skopiram.

Vprašanja se pa včasih res izgubijo med besedilom in ostanejo brez odgovora. Jaz se trudim čim večim odgovorit, ampak včasih enostavno zmanjka časa. Pride kdaj ko po dan, dva nisem na RR in potem preden vse preberem in odgovorim tudi časa zmanjka.

Jaz se moram pa pohvalit, da zaenkrat še nisem izgubila nadzora nad šopingom za našo bebo. Čakam na popuste, bom takrat vse nadoknadila.user posted image Pa tudi ogromno imam od naše prve pupe, pa sestra mi bo dale od njene hčerke vse, tako da če bo pupa imamo že vse oz. vsega preveč. Če bo pa user posted image  pa bo treba kupit kaj več. No, zapravljala bom v vsakem primeru.user posted image

Testa z glukozo jaz še nisem imela, niti v prvi nosečnosti, tako da mi to ni poznano. Bibi, upam da bodo v sredo na preiskavah rezultati boljši, ker ta dieta pa ni prav noč luštna.

Encijan, jaz sem v Šolo za starše hodila ko sem bila prvič noseča, tako da tokrat ne bom. Boš hodila sama, a bo tudi tvoj dragi hodil s teboj?

Erna14, ti je že Bibi dala prava navodila glede prehrane zaradi povišanega skladkorja. Tudi zate držim pesti da bo na naslednjih preiskavah vse ok.

*sonchek*, čestitke za uspešno morfologijo.user posted image  Takole pa piše v moji materinski: GV/TT/BDP   54 - 21
                  AC - obseg trebuha   171 - 21,2
                  FL - femur    37 - 21,2
                  posteljica   na zadnji steni (če sem prav razvozlalauser posted image )
                  plodovnica   primerno

Jaz bom napotnico za laboratorij dobila na naslednjem pregledu ki ga imam 27.11.

Sedaj pa šibam nazaj delat.

Pa pa!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.11.2006 11:34:16   
tejčica
A-N-J-A, čestitke za 20. tednov.user posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.11.2006 12:19:06   
erna14
oj
bibi:hvala za tok hitr odgovor,a kaj ves a je mozno da je z otrokom lahko kaj narobe,ker baje kakor sm jaz zaznala po netu se lahko prej rodi ali pa ima kake nepravilnosti itd uglavnem same take stvari k sploh nocm slisat za njih.a ti kaj ves o tem mogoce?sicer pa meni je g.rekla na morfologiji da je vse uredu z user posted image  da je dovolj velik in tezak ubistvu ko je vnesla vsa ta merila teza,velikost,obseg....je bil racunalniski izracun pdp 3.3.08 tako kot je bilo dejansko receno.aja pa se to ponavadi naj bi bili znaki za sladkorno povisan krvni tlak,jaz imam cisto normalnega ubistvu bolj niskega kot normalnega,kaj pa ti?
tejcica:ja bibi mi je ze dala nekaj napotkov glede sladkorne tako da hvala za skrb
sonchek:pri meni v materinski knjizici pa pise takole
GV/TT/BPD 47
HC-OBSEG GLAVICE 175
AC-OBSEG TREBUHA 157
FL-FEMUR 35

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.11.2006 13:10:55   
bibi
Erna poleg tega da se lahko prej rodi je problem v tem, da se rediš tudi ti (3x bolj kot ostale) in pa seveda otrok! In velikega in težkega otroka je težko ven spravit.user posted image  Zato priporočajo carski rez. Moj pikec je bil težek pri 20t 5d skoraj 600 g. Obseg glavice je imel (tako je rekla G) pa za 24 t starega pikeca. Jaz imam tudi normalen pritisk že čez celo nosečnost. Ampak zredila sem se pa že za +11 kg!!! No zdaj sem bila pridna in sem shujšala za 1,5 kg odkar se držim "diete". Samo sem pa kr naprej lačna. Ne moreš verjet kako te lahko OH nasitijo! Če pa ješ meso in zelenjavo imaš pa občutek, da imam skoz prazen želodec. user posted image  Bomo videli kaj bo rekel diabetolog v sredo.

Drugače pa če ne bi pravčasno odkrili g. diabetesa, bi pa lahko tudi po porodu ostala sladkorni bolnik in celo bi lahko pristala na inzulinu.

Tak da se od zdaj naprej pazi!

Če te še kaj zanima pa samo vprašaj!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.11.2006 13:24:12   
Sibil_

Moje mere pri uradnih 21tednih in 5 dnevih so bile:

GV/TT/BPD 45 (19t4d) 
HC-OBSEG GLAVICE 170(19t4d)
AC-OBSEG TREBUHA 149(20t1d)
FL-FEMUR 32(20t1d)
ocenjena teža pa 310 gr.

Torej je moja pikica definitivno mlajša in smo jo za ziher prinesli iz Pohorja-hehe.Verjetno mi bo pdp prestavil za kakih 10 dni-glih prav.user posted image

Za gestacijski diabetes sama še nisem šla na test z glukozo, me čaka v 28 tednu za ziher.Sicer pa lahko povzroči dosti anomalij, otrok je večji, pa tudi pri materi je lahko kar nekaj stvari narobe, če se ne pazi.Pri eni moji bivši sošolki ga niso opazili, dokler ni lepega dne nič več videla, potem pa je preležala v bolnici tri mesece na inzulinu in kontrolah, ampak je zdaj vse ok z njo in s punčko.Je imela pa ta mala prevelik trebušček in glavico, ampak je zdaj ok.Tako da punce držite se diete, jaz vem da se jo bom v slučaju da mi kaj odkrijejo.PA upam da mi ne bodo.user posted image

Danes sem že zmatrana, mali divjak me je uničil že zjutraj, zdaj je pa zaspal in jaz mu bom kmalu sledila, prav paše malo zalegnit popoldan, priznam.To je mogoče edina dobra stran tega, da sem doma.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.11.2006 13:40:15   
*sonchek*
Hvala vsem, ki ste napisale rezultate morfologije - se mi zdi prov fino takole primerjat. Moja ugotovitev je, da ima najin debelinko največji obseg trebuščka user posted image  Ocenjen pa je bil na 499 g user posted image
Jaz sem se do sedaj zredila za 6 kg user posted image  

In zdaj je pred nami spet vikend user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.11.2006 15:21:55   
erna14
bibi:sorci k te kar naprej nadlegujem ampak men je to vse novo pa tako.zanima me kak rezultat si mela ti oz.kok si mela sladkorja v krvi po 50g glukozi in kok pol po 100g.
glede kg.jaz sem sla gor vsega skup kake 4kg v celi nosecnosti pa tud moj pikec je mel se mi zdi kar ok zezo 345g v 21 tednu tako da se mi full zdi vse cudn upam da ne bo zdaj kaj pretiran zacel rast(mislm kg)
a mi poves kar se tice hrane npr.jst full obozujem jogurte pa mleko a to povisuje sladkor.al lahko jem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.11.2006 17:51:28   
magor
Hojla!
Končno sem spet malo na RR.
Majita, čestitam za vajin večni DAuser posted image user posted image user posted image . Lepo je biti nevesta, a ne?
Vsem čestitam za uspešno opravljeno morfologijo. Tukaj so še podatki od naše user posted image :
GV/TT/BPD - 48(20t5d)
HC             - 182(20t4d)
AC             - 149(20t1d)
FL              - 32(20t2d)
Morfologija sem opravljala ravno pri 21t.
Vse je na svojem mestu, tudi srček naj bi bil o.k.user posted image user posted image user posted image (NS je pokazala sum, da ni vse z njim vredu).
Zredila sem se za +7kg. Skratka, vsako nosečnost sem se zredila za cca.16kg, pa sem vse spravila doluser posted image . Le pogum!user posted image user posted image user posted image
Lep petkov večer!

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.11.2006 18:25:53   
tinaaja
ojla,
da se na hitrco javim.. danes sem imela pregled, vse BP, v torek me caka morfologija.. naju toook zanima, a bo puncka al ja user posted image
Vas je ze kar nekaj imelo morfologijo zdaj (cestitke za dobre rezultate!!), bom pol lahko primerjala rezultate s svojimi. A se vam tud zdi, da cas tok hitro tece? Se mal pa bo nov let, pol pa ze marec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
3.11.2006 18:50:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.11.2006 23:00:29   
sezam
MoonEve - sem ti kar malo favš user posted image . user posted image  da sta se imela lepo.

erna14 - ne obremenjuj se in počakaj še na 3-urni test. jaz sem ga imela v 1 user posted image , pa je potem pokazalo, da je vse OK. Zato počakaj še raje. Brezveze  se je že vnaprej sekirati.

bibi - a si ziher, da dobiš vsako uro za pit glukozo. Ko sem jaz 2 leti nazaj imela 3 urni test, sem v prvo dobila za pit glukozo, nato so mi pa samo vsako uro vzeli kri.

Jaz sem pa sedaj ravno sčistila sedežno, ker mi jo je danes "tavelika" s kulijem okrasila user posted image . Je atiju ukraadla kuli, da še vedel ni kdaj in ko sem prišla iz službe, me je čakalo presenečenje.

Lep spančkajte user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.11.2006 10:14:46   
dolgolaska
ooo jutro!

Mene je pa predvčerajšnem začelo tako boleti čisto vspodaj (trebuh tam pri jajčnikih)kot da bi me krč non stop držal,in ko sem se ulegla se sama zaradi bolečine nisem mogla dvignt!
Sem šla v čeraj k G in ona nardi celo paniko in sem mogla takoj na stol da vidi,če se mogoče odpiram...no na srečo je vse ok,dala mi je Buskopan in moram pojesti 3 na dan, v bistvu pa še vedno ne vem kaj to je zakaj me boli,danes mogoče malo manj ampak še vedno!
A katera ve kaj je to??????????????????
...aja pa še kanesten tableto in kremo mi je dala ,ker mi je tud vodo vzela(ne moreš verjeti) in imam fulll ampak res fulll belega toka!

...še kakšna z takimi problemi...
,,,če ne pa vsaj nasvete,prosim,ker sem čist živčna!

LP!user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.11.2006 10:22:23   
*sonchek*
Jutro še od mene!

dolgolaska  a ti trebuh kaj otrdeva? Buscopan pa g. radi predpisujejo proti krčem, prezgodnjemu otrdevanju trebuha itd. No, samo, da je s tabo vse ok! Če se le da, počivaj, če pa bolečina ne bo prenehala, pa takoj nazaj h g.!

Jaz sem včeraj tudi svoji g. omenila, da imam ogromno izcedka (meni se zdi, da vsak dan več user posted image ), pa me je pregledala in mi predpisala Dalacin (vaginalna krema, antibiotik) - bomo videli, če bo kaj pomagalo user posted image   Nazadnje mi je predpisala Natrii Tetraboratis (bakteriostatik, antimikotik) svečke, pa ni pomagalo - izcedka sicer ni blo kakšen teden po prenehanju, potem se je pa spet pojavil user posted image

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.11.2006 10:29:06   
tinaaja
Jaz imam ful izcedka, ampak me nic ne srbi, ne pece, pa se ne sekiram.. al bi se mogla? ne vem, bom naslednjic omenila al pa na morfologiji... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.11.2006 10:39:53   
*sonchek*
Mene je g. najprej vprašala, če me kaj srbi, peče itd. Pa me tudi ni, ampak ko me je pregledala, ji je bilo takoj jasno, da je tega res veliko in mi je predpisala Dalacin... No, bomo videli, če bo vsaj antibiotik pomagal...user posted image Jaz bi ji na tvojem mestu omenila na morfologiji...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.11.2006 11:11:44   
Tekica
No, tudi pri nas naj bi, če bo vse prav, zibali marca. PDP imam še vedno dva 10. in 15. 3., tako da enkrat v prvi polovici menda bo.

Sicer pa sem imela včeraj morfologijo, je bil tudi mojuser posted image  zraven in dete se je obrnilo na glavo, spola tako nisva hotela izvedeti, ampak tudi če bi ga, se ni videlo nič, ker se je ravno pod mojim popkom skril. Sicer pa se pridno obrača - ne vem, kako to, da toliko uživa pri popolnih obratih user posted image

Sicer pa srček ima vse dele, prekate, preddvore, zaklopki, nogice in rokice vse prstke, vse je v redu.

Edino jaz sem se od zadnjega pregleda zredila za 3 kg user posted image  Mi je zagrozila G, da nič grozdja, banan, nič prigrizkov (ok, me je sem in tja premamila kakšna čokolada), veliko tekočine.

Aha, drugače pa - če izcedek ne peče in ne srbi, pravi moja G, da je vse v redu, itak pa delajo redno teste. Sicer pa če imate rehude težave, sama se občasno umijem s švicarskim milom (od Justa) Deo intim in zelo pomaga, tako da je izcedek manjši.

Še eno vprašanje - eritrocite imam bolj na spodnji meji - kaj naj jem (itak pojem veliko rdečega mesa in zelenjave), da bo to malo bolje.

Hvala in pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.11.2006 12:10:50   
anna2007
živio punce
sneg ni še ampak kamin kurimo že cel teden
lahko pridete na obisk, imam bolniško in bom sigurno doma!

Dolgolaska (sem prav počasi napisala)
včeraj nisem mogla vstati iz posteljo, tako zelo mi je bolelo!
Buskopan je pomagal in sem šla k G
Moj ni delal ampak je bila ena nova G (ker je svet majhen njen mož je delal s mojim in sva se poznale) Je bila tako zelooooo priazna.
Takoj me je dotikala in je rekla da ni slepiča (dosti user posted image  imajo težave)
in potem je pogledala MV če stučajno se odpira, ali karkoli, je 35 mm (super, je rekla)
In potem je povedala da imam vnetje mehur in da en teden s antibiotike pa bo.
Sem bila tako zelo vesela ker je samo mehur.
Voda in voda dolgolaska, je rekla 4 l na dan!!!

Punce potem je rekla pogledamo user posted image
in smo bili pol ure tam, pa stopalo, pa ritko, pa srce, pa ....
je bilo tako zelo lepo, vse je lepo razlagala in sem zelo uživala

Mož je čakal in je mislil da je vse narobe, bogi, jaz pa uživala noter.

Tudi jaz imam kanesten- kremo ker imam glivice

Sem tako mirna da je vse OK
user posted image  ima 300 gr 19t 3/7

Lep pozdrav vsem in lep vikend

anna

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.11.2006 13:27:00   
Encijan
Pozdravljene, user posted image !

Pri nas je pa včeraj snežilo in je bilo danes zjutraj prav lepo, vse pobeljeno. No, danes je sonce že skoraj ves sneg stopilo, tako da bo zima očitno še malo počakala. No, saj mraz je že kar pritisnil in smo morali že poiskati rokavice in kape, da smo šli lahko ven na sprehod. Mi pa zdaj kar bolj pašejo sprehodi, ne vem zakaj, morda zato, ker se lahko skrijem v bundo, ali zakajuser posted image Sicer sem ga včeraj spustila, ampak delam na tem, da bi šla vsak dan ven, vsaj za pol ure. Bom čez kak teden povedala, kako mi gre. Danes sem izkoristila sonce in je bilo zelo prijetno, čeprav sem bila sama, ker je možek zaseden.

Z veseljem spremljam vaša poročila z morfologije in odštevam dneve do torka. Tudi meni se zdi, da user posted image izvaja nekakšne piruete, glede na to, kako občutim brcike, tako da bo to prav zanimivo videti in seveda slišati, da je vse OK - to je vendarle najpomembneje.

Tejčica, ja moj dragi bo šel z mano na tečaj, najbrž ne vsakič, bova videla, kako bo zanimivo, sigurno pa bo izpolnil tisti minimum, ki je potreben za prisotnost pri porodu.

Uživajte in božajte svoje bušije, pa na svoje možičke oz. partnerje tudi ne pozabite.

Encijan

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.11.2006 21:19:52   
Sibil_
Pozdravček!

Danes smo se pa odpravili čez mejo malo v šoping in seveda zapravljali kot veliki.Ta mali je dobil dve trenirkici, za pikico pa smo kupili 4 pajacke, eden je celo roza (ampak samo eden, ziher je ziher).Drugače imajo pa v eni trgovini čez mejo že akcijo igrač in moj mali mišek ni vedel kam gledat od navdušenja-sprehajaš se namreč dobesedno med igračami.Kar takoooo velike očke je dobil-je bilo prav lepo videt.Pa smo tako nakupili še nekaj igračk za miklavža in novo leto, nekaj pa seveda še manjka.user posted image

Mamice dvoletnikov-kaj boste kupile za darila za vaše otroke?Jaz sem namreč že malo brez idej, pa moram še babici in nonotu svetovat.Nimam pojma kaj bi, verjetno bodo kake kocke na udaru.

Počutje ok, sicer sem zmatrana od šopinga-fanta sta mi kinkala že v avtu, potem smo pa vsi zaspali.MA je pasalo, ni kaj.user posted image

Obalke kaj zdaj za petek-bo kavica al ne?Ima katera čas?

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.11.2006 9:58:23   
Anonimen
Pozdravljene user posted image

Kako ste kaj? Upam, da ne motim, ker sem se kr "uštulila" malo k vam, sem namreč iz  seznama februarčic (PDP 22.2.2007) in sem imela skoz v planu tud k vam malo pokukat, ker pod srcem grejem user posted image se baje zna zgodit, da bo malo zapoznel in bom pristala pri marčevkam user posted image

Je bilo kr fajn primerjat tele vaše rezultate morfologije, sem kr letela po materinsko knjigico in ugotovila, da smo tu nekje vse, kar pomeni, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Imam nekaj vprašanj. Tale razgrajaček v mojem bušiju bo najin prvi, zato sma včasih malce zmedena...
Kako veste s katerim delom teleščka vas brca? Jaz namreč nikoli ne vem kako leži, kje ima nogice, kje rokice...?
Se tudi vam zdi, da trebuščki vse počasneje rastejo? Mene vsak ko vidi pravi kako smo fajn okrogli (čeprav sem se zredila samo za cca 4,5 kg in sem že v 24t)?
Kdaj boste šle v materinsko šolo?

To bi bilo zaenkrat to, hvala v naprej za odgovore. Pa se še slišimo! Lepo nedeljo vsem user posted image in user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.11.2006 10:24:43   
Tekica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Pozdravljene user posted image

Imam nekaj vprašanj. Tale razgrajaček v mojem bušiju bo najin prvi, zato sma včasih malce zmedena...
Kako veste s katerim delom teleščka vas brca? Jaz namreč nikoli ne vem kako leži, kje ima nogice, kje rokice...?

Kdaj boste šle v materinsko šolo?

Lep pozdravček,
tudi sama pričakujem prvega user posted image , vem pa samo, kdaj dela totalne obrate, ko potuje po celem trebuhu z glavico, hecen občutek, ker se res počasi in premišljeno preteguje in obrača, kot satelit user posted image . Rokic in nogic pa ne ločim user posted image  Sicer pa danes je počel/a že vse vragolije - kolca, brca, se popolno obrača ... Pravi mali lumpek user posted image

V materinsko bova šla pa midva januarja - itak pravijo 7. do 8. mesec, decembra bo preveč dogajanja. Pa ena mja prijateljica, ki ima rok konec februarja, se bo tudi pridružila januarja. Menda bomo že speljali user posted image

Lepo nedeljo vsem.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.11.2006 10:34:57   
Pikca
Sibil, jaz tudi razmišljam o darilih za dvoletnike... trenutno mi je všeč takšna tabla, da se na eni strani riše s kredo, na drugi pa z enimi takimi flomastri, ki se potem posušijo in se lepo odluščijo z obleke, pohištva... drugih idej pa nima, se mi zdi, da ima naša že vsega mal preveč...
Lp, Pikca

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.11.2006 15:11:10   
Sibil_
Pikca a  veš da imava podobne ideje?Jaz sem mu kupila pa eno tablo ki ima zraven kot svinčnik, pa se potem briše vse kracarije.To namreč ne svinja kot krede-hehe.
Pa naš je itak nor na plastelin, ampak kakšno je stanovanje po igri s plastelinom pa ni za povedat.Povsod ga najdeš.Tako da mi smo za ne onesnažujoče igrače-predvsem ko mora mami pucat in preklinja ko se kaj skloni-hehe.user posted image

Sicer smo mu pa vzeli še enega dojenčka, bomo videli kako se bo obnesel.Je pa drugače kupovanje za punčke in fantke.A bi kupile fantku kuhinjo s posodo al delavnico raje?Nimam pojma, je pa dejstvo da bi v kuhinji lahko mene oponašal pri kuhanju, za delavnico pa nima zgleda glih, ker nihče tega ne dela.Kaj pravite ostale?Ima katera kakšne izkušnje?user posted image

Grem malo počivazt, LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.11.2006 16:51:38   
erna14
ojla
sezam:hvala za tolazbo!a se mogoce spomnis koliko si imela ti sladkorja v prvo na 50g?a si se kaj posebaj cuvala preden si sla na 100g?
dolgolaska:pomoje si se kaj prehladila,ali pa imas kako vnetje,pomoje je najbolje da pocivas pa da segrejes kako brisacko na radijatorju pa si dajas na spodnji del trebuha da bos mela skoz toplo.upam da se kmalu pozdravis

ostalim pa lepo nedeljo,kar jo je se ostalo

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?