|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.10.2006 22:12:55   
leya
Čaw čaw...
se prejšnji teden po predledu nisem nič oglasila, ker sem toooolk tečna, da to res ni.
V glavnem sem bla na pregledu in vse ok, dokler me niso dali na tehtnico. Glede na to da
se vse redite bom rekla samo da vam zavidam. Z vsakim pregledom mam večji trebuh
pa manj kil. Odkar sem noseča je to že 8-, tko da če se ne zredim do morgologije, ki jo
mam 13.11., me bo dala G v bolnico.
Sploh mi ni več jasno, ker se mi zdi da cele dneve samo jem. Poleg tega me je dala spet v bolniško, šef z očmi kar zavija...kar verjetno pomeni, da mi ne bo podalšal pogodbe...
Sicer pa je z malim vse ok.

No ja....čestitke vsem za preglede, pa vesele brcike naprej.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.10.2006 7:36:12   
urla
Evo pozdrav še od mene.
Po 4 dneh ležanja, sem se danes komaj dvignila. Sem zbolele, dobila Ospen 1500. Kašplam pa tako, da imam občutek, da bom izkašljala otroka ven čez usta. Mož je že 14 dni na bolniški, danes je pa še tamal dobil vročino, tako da gremo k doktorju.

Drugače pa čestitke za dobro opravljene preglede.user posted image

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.10.2006 9:28:06   
tejčica
Hojla!

A ima katera dober recept kako najti voljo za likanje? Jaz se raje na RR potikam, čaka me pa tak kup cunj...user posted image

*sonchek*, meni je G rekel da naj priden s polnim mehurjem, menda se tako posteljica bolje vidi.user posted image Med prvo nosečnostjo (sem imela drugo G) to ni bilo potrebno. Očitno je čisto odvisno od G. Če ti niso naročili, ni treba. Nisem pa niti pri drugih tu na forumu zasledila, da bi jim to naročili.

Sezam, meni so prav posebaj poudarili, da zaradi morfologije (G in sestra). Urin bom dala šele po pregledu. Naročeno imam tako, da zjutraj ko vstanem grem na WC, potem moram pa takoj vsaj pol litra vode spiti, pa še, pa še... Pa tudi če bo vrsta nič ne bom čakala, me na naročeno uro vzamejo notri.

Dskubin, ti si pa res že na polno zalaufala z delom. Pa čestitke vašemu korenjaku za prvo svečko.user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz si vsako leto govorim, da naslednje leto jih bomo pa povabili pol manj, pa pol manj hrane bo... pa vedno je isto.user posted image  Za telovadbo bom pa jaz raje poklicala če lahko pridem v petek, če je taka gužva.

Leya, to s tvojimi kilogrami je pa res čudno. A imaš slabosti da ti teža tako pada? A kri so ti pregledali? Sicer pa važno da je z user posted image  vse ok.user posted image  Upam da se ti vse poštima in ti ne bo potrebno iti v bolnico. user posted image user posted image user posted image

Urla, čimprej se pozdravi oz. kompletna familija naj se hitro pozdravi. To z kašljanjem mi je pa dobro poznano. Mene je cel trebuh bolel od napenjanja. Pozdravite se!user posted image

Jah nič, očitno se ne bo nihče drug spravil k likanju namesto mene, tako da najbolje da kar štartam.user posted image

Pa pa!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.10.2006 10:51:16   
leya
Ma ja s krvjo je vse ok. Slabo mi že neki časa ni, čeprov 1×na teden še sigurno pristanem na wc-ju.

Tejčica....jst sm mojga dala k mami na tečaj likanja...pa se kr obnese.user posted image

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.10.2006 21:54:22   
Anonimen
Zdravo punce!

Samo za informacijo. Na morfologijo je treba priti s polnim mehurjem, ker se potem vse lepše vidi na UZ. Kaj točno in zakaj se lepše vidi pa ne vem. Sicer jaz nisem vedela, da moram s polnim mehurjem biti tam, ampak se je po 2 urah čakanja napolnil...user posted image
No, pa naslednji pregled moram tud imeti poln mehur, ker nisva dobro videle njegovega mehurja.

Lp, jjasna

(odgovor članu leya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
30.10.2006 5:36:36   
dskubin
pri naši G piše zunaj na oglasni, da se gre na UZ s polnim mehurjem. In jaz se vedno nacejam, a kaj, ko moram lulat, ker mi prej vodo pregledajo?! Kdo bi vedel. Aja, taprvo moram pa na vago - s tiwstim odvečnim litrom al pa še več rekočinje v sebi. Grr, me tako jezi. Se pa ne spomnim od prejšnje nosečnosti, če so me na morfologijo pustili brez lulat prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
30.10.2006 7:51:05   
Pikca
A ima kdo kakšen domači recept proti kašljanju? Me že vse boli od tega...
Drugač pa imam ta teden dopust, sicer bolj delovni, a vseeno paše.
Sem videla, da ste debatirale o EA; jaz bi jo prvič ziher vzela, pa v LJ ni veliko možnosti, potem je bilo pa še vse tako na hitro, da še pomislila nisem na to. Zdaj pa bom spet kar brez, je bilo v prvo čisto ok. Samo to upam, da me ne bojo tolk prerezali, ker ti šivi so pa res zoprni. Menda je to precej odvisno od babice, a tudi te ne moreš kar tako izbirati.
Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
30.10.2006 10:51:20   
Encijan
Kaj je zdaj to s tem kašljem, pa prehladi? Tudi mene se je lotil, in to takoj po pregledu, ki sem ga imela v sredo. Ne vem, a sem res postala tako občutljiva, da mi že najmanjša sapica škodi. Dva dni sem imela malo povišano temperaturo, pa grlo me je bolelo in nos puščal. Ta dva dni sem v glavnem prespala, čez vikend pa sem spanje že kombinirala z branjem knjig in gospodinjskimi opravki. Čeprav likanje me pa še čaka! Kar nekaj odlašam, kup pa raste. Dobro,  da ne likam vsega...

7. novembra sem naročena na morfologijo, meni niso nič naročili glede mehurja, tako da se s tem najbrž ne bom obremenjevala. Aja, da ne pozabim, user posted image je začel vse močneje brcati, tako da ga sedaj tudi jaz čutim in vem, da so to brcike in ne črevesje ali kaj drugega. Še posebno živahen je bil takrat, ko sem ležala s prehladom in mi kar polepšal sicer bolj "žalostne" dneve.  Sem pa opazila, da vse močneje čutim svoje utripe v steni materice oz. na trebuhu. A ste to opazile tudi druge?

Kdaj pa se boste kaj udeležile predporodne priprave? Saj tiste, ki pričakujete 1.user posted image , najbrž vse greste? Meni je sestra rekla, da grem lahko že sedaj, čeprav v zloženki piše, da je tečaj namenjen nosečnicam po 7. mesecu. Se še nisem odločila. Jaz bom šla najbrž kar v Lj, ker tja hodim k G, najraje bi tam tudi rodila, čeprav ne vem, če bo možno, tako da končne odločitve še ni.

Glede kg se moram na žalost pridužiti taboru user posted image , ki se prehitro redi, G me na to sicer ni nič opozoril ali celo okregal, ampak bi skoraj raje videla, da bi me. oz. bi se o tem pogovorila. Upam, da ne bom dosegla svojega max. teže iz preteklosti, ampak sumim, da se hitreje redim tudi zato, ker si je telo tisto mojo neslavno težo pač na žalost zapomnilo, maščobne celice pa samo čakajo, da jih nahranim in se napihnejo. Saj bi raje videla, da se motim in se bo naraščanje teže umirilo. Sladkarije sem v glavnem črtala na celi črti, tako da v prehrani prevladuje sadje in zelenjava, pa seveda meso in mlečni izdelki, ki pa mi zadnje čase ne pašejo preveč. Navaditi se moram tudi na več manjših obrokov, pa mi ne ratuje najbolje. To je področje, ki se ga moram zdaj temeljito in načrtno lotiti, pa tudi redno gibanje moram uvesti. Ker sem na bolniški, imam kar slabo vest, če grem ven na sprehod, ampak mi je to G posebej odobril in priporočal, tako da bom na slabe občutke raje pozabila in naredila vse, da bo z mano in še bolj z user posted image vse OK.

Encijan

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
30.10.2006 10:59:46   
slumpo
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

A ima kdo kakšen domači recept proti kašljanju?

Sem videla, da ste debatirale o EA; jaz bi jo prvič ziher vzela, pa v LJ ni veliko možnosti, potem je bilo pa še vse tako na hitro, da še pomislila nisem na to. Zdaj pa bom spet kar brez, je bilo v prvo čisto ok. Samo to upam, da me ne bojo tolk prerezali, ker ti šivi so pa res zoprni. Menda je to precej odvisno od babice, a tudi te ne moreš kar tako izbirati.

Ojla

Domači recept pri kašlju ki meni zeloooo pomaga so namočeni smrekovi vršički pa ne v žganju ampak kot sirup. Men ga je tašča zeliščarka nardila je sicer zanič ampak pomaga.

Pa še neki me zanima.....res da je malček zgodaj o tem govorit ampak. Glede tega rezanja pri porodu. Kok te to prerežejo? Ali te pol na živo šivajo? A boli ko te prerežejo? Skratka malček več bi rada vedela o tem če lahko mal poveste tiste ki že imate izkušnje?

Ta teden mam tudi jaz dopust ampak se je že začel bolj klaverno ker ne gre ravno tako kot sem si zamislila.
Bo naslednjič bolje.
Bodte super!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
30.10.2006 11:10:10   
urla
Slumpo - bolje je, da te prereže, kot da se strgaš. Je pa seveda vse to odvisno od elastočnosti presredka. Nekatere prakticirajo masažo le tega, vendar je baje tako, ali je elastien ali pa sploh ni. Mene so kar veliko prerezali. Šivajo pa nikakor na živo. Meni je sicer še drala EA, vedar sem začela čutit bolećine in mi je takoj dala lokalno, tako da ni nič bolelo.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
30.10.2006 11:23:13   
magor
Halo, nosečke!
Kar nekaj dni nisem bila na forumu, pa se je že marsikaj napisalo.
26.10. sem imela morfologijo in je vse vredu, tudi s srčkom, čeprav mi je nuhalna dala nek pokazatelj, da bi bilo lahko kaj narobe. Vseeno sem napotena k dr. Veselu.

Bibi, to je informacija zate. Meni je G dala telefonsko: 522-92-34(oglasi se sestra) ali 522-92-68. UZ je na Pediatrični kliniki na Vrazovem trgu. Upam, da sem kaj pomagala.

Sicer pa vsem čestitam za brcike, dopolnjene tedne in uspešno opravljene UZ.

Lepe praznike vsem in veliko crkljanjauser posted image user posted image .

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
30.10.2006 13:20:59   
Pikca
Slumpo še to glede rezanja&šivanja; mene so kar dosti prerezali, pri šivanju so mi menda dali nekaj proti bolečinam, a me je vseeno precej bolelo, še najbolj zoprno pa je potem nekaj dni, ko se ne moreš normalno gibat in sedet, pa že tako si neroden in na začetku ne veš, kako bi malega prijel. No, tolk grozno ni, da ne bom katere prestrašila, samo malo zoprno. Sedenje precej olajša otroški obroč za plavanje (da ne pritiskaš na šive). Po 14 dneh pa je ponavadi že vse ok. Lp, Pikca

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
30.10.2006 13:53:49   
slumpo
ejla

kok šivov približno pa fašeš pri porodu če te režejo?
Joj groza ....tega me je pa malček strah...kako pa potem doma funkcioniraš s šivi tam kjer je najmanj potrebno (velika in mala potreba na WC), hoja, sedenje....?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
30.10.2006 14:55:57   
amy26
Slumpo, glede šivov in rezanje pa je tako kot so že rekle ostale da je bolje če te prereže kot pa da se raztrgaš. Glede bolečin je pa verjetno pri vsaki drugače, mene ni bolelo ko so me prerezali niti nevem sploh kdaj so me, prav tako me ni bolelo ko so me šivali saj sem dobila nekaj proti bolečinam.

Glede velike potrebe ti že v porodnišnici dajo ene tablete da se ti blato zmehča in da greš lažje, pa ponudijo tudi Donat. Prve dni mal boli in je neprijetno saj se skos bojiš da se ne strgajo šivi, vsaj jaz sem se, vendar zašijejo dobro tako da nič bati. Pa dobro je imeti doma otroški obroček - šlauf kar pomaga pri sedenju, priporočam ga tudi v porodnišnici.

No danes je pa moj user posted image  star 19 tednov, no še malo pa bomo tudi mi na polovici.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
30.10.2006 16:55:47   
Sibil_
Pozdravček!

Glede odvajal v porodnišnici-moji cimri so dali Portalak in je malega zvilo, se je celo noč drl in bil pokakan do vrata, tako da jaz tisto odvajalo če ni nujno odsvetujem.Raje vzamite kaj od doma, po možnosti na naravni podlagi itd.Ker moja cimra ni bila prva s to težavo, tako da bodite previdne.user posted image

Mi smo zaenkrat ok, jaz imem malega čez dan in sem že zmatrana, danes je bil ultra živahen zjutraj, pa še po trgovinah sva šla.Sem kupila v Hoferju dva bodija za pikico in ene ultra kjut žabice-z lakcem na riti.Se nisem mogla upret ker so tako lepe.user posted image

Komaj čakam četrtek in morfologijo, potem pravite da je treba tja z polnim mehurjem?Samo kako zdržite to?Mene vedno lulat tišči, zgleda da mi pikica pritiska na mehur, jaz res ne vem kako bom to zmogla.Poleg tega pa mi nobeden ni nič rekel, ker z polnim mehurjem naj bi se hodilo na uz do 20.tedna, potem pa ne več.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
30.10.2006 19:17:20   
sezam
tejčica - tudi jaz bi rada ta recept user posted image user posted image  Še dobro, da imam dober parni likalnik, da je hitro zlikano. To, da moraš na morfologijo s polnim mehurjem, pa res prvič slišim user posted image . Zgleda, sa res vsak drugače dela. Jaz sem imela praznega, pa ni nič rekla, da ni OK. Ne sedaj, ne v prvi user posted image , pa sem imela prvič drugo G. Za laboratorij paje res, da se je treba prej dobro "naliti" z vodo, da se čimbolj prečistiš. 

Encijan - jaz na priprave po vsej verjetnosti ne bom šla. sem hodila prvič, pa sem več pričakovala.

slumpo - jaz sem bila rezano v prvo. Pravijo, da ne boli. Mene je le malo zaskelelo. Glede šivanja pa ne vem ali je na živo ali ne, spomnim se le, da to ni bolelo. bolelo je potem, ko sem se hotla vsesti, pa vsati z njihove postelje, ki so ful visoke. Čeprav sem velika, mi je še bila previsoka. Pa vzemi si otroški obroč za plavanje.baje pomaga. Jaz ga nisem imela, ampak sedaj ga pa sigurno nesem sabo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
30.10.2006 19:56:17   
*sonchek*
Ojla user posted image

Huh, danes smo imeli športni dan - z možekom sva na dopustu in sva celo dopoldne letala po bankah za kredite user posted image Mimogrede sva kupila še garderobno omaro, si ogledala ploščice za kopalnico, nakupila hrano za naslednjih 14 dni, bila na kavi s prijatelji... skratka - komaj še stojim na nogah, zato bom danes bolj kratka.

Hvala za vse informacije v zvezi s polnim mehurjem na morfologiji - moja g. bi me lahko opozorila na to in res ne vem, zakaj ni nič omenila user posted image Morfologijo imam v petek in komaj čakam! Sonček veselo brca - najraje v poln mehur user posted image

Jutri gremo v šoping čez mejo - bo možek povedal ali v Celovec ali Trst. Kakorkoli, jutri bo še en naporen dan user posted image

Drugače pa smo danes stari 21 tednov user posted image

Čestitke vsem za dopolnjene tedne in uspešne preglede user posted image

LP

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
30.10.2006 20:01:35   
amy26
sonchek, sva že dve ki gresta jutri čez mejouser posted image  jaz grem v Celovec z še eno rr-jevko, moram kupiti par stvari za Aleksa pa še kej za malo pikicouser posted image  čeprav imam že dosti stvari od Aleksa vendar vseeno sigurno mi bo kaj všeč.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
   [Brisano sporočilo]
30.10.2006 21:59:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
1.11.2006 9:42:08   
Sibil_
Pozdravček!

Pa kaj je zdaj to-en cel dan brez enega samega sporočila?MArčččeeevkkkkeeeeee....dejmo se poboljšat no.A ste vse okrog al kaj?user posted image

Mi smo ok, mala pikica v trebuščku je vedno bolj divja, prav razgraja mi po trebuhu.Se obrača kot nora, prvi ni bil tako divji-ali ga ni bilo tako občutit zaradi posteljice spredaj, ne vem.

Sicer pa jaz komaj čakam jutrišnji uz, mož bo šel zraven in tudi on je že nestrpen, pa rada bi vedela kaj mi raste pod srčkom-ona ali on.user posted image

Nikakor se ne spravim do Italije po še manjkajoče zadeve (košara za voziček, strehica in prevleka za dež, pa Angel care itd).Imam težavo ker tja ko nameravam it nimajo glih nekega urejenega parkirišča, kam daleč stvari nosit se mi pa ne ljubi glih.Pa še vreme mi ne pomaga sploh, je tako oblačno in deževno.Bljak.user posted image

Kaj bo katera šla kaj po posteljnino v Avstrijo, da bi še meni kaj prinesla?Tukaj so tako svinjsko drage da se ne splača, pa bi prosila če katera gre kaj gor da mi vzame kaj-bi šlo?No, če je katera za to naj se javi prosim privat, se zmeniva za denar in vse, prav?Nisem preveč navdušena za naročanje preko neta, pa še ne vem na kateri strani bi kaj vzela.A ima katera kakšne ugodne in dobre izkušnje?user posted image

LP zaenkrat, javite se kaj,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
1.11.2006 11:06:35   
dolgolaska
oo!
da se še jaz malo javim!

Včeraj smo imeli 20tednov,torej smo tudi mi na polovici...
J user posted image  U  user posted image   P  user posted image   I  user posted image   !!

...tudi mali ali mala je že začela veselo brcati...ampak iz bodočega očija se pa kar malo noruser posted image  dela,ko mi da on roko na bušija ni varijante da bi brcnil/a,samo umakne jo,pa takoj začne user posted image user posted image user posted image
...je pa to tako lep in dober občutek, a ne????

Jaz imam morfologijo 13.11.in mi je G naročila da moram biti z polnim mehurjem...ja baje se lepše vidi....

In drugače marčevke...kako???

Sedaj pa moram končati,ker me  user posted image   že čaka da gremo na pokopališče!

LP!user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
1.11.2006 16:06:48   
sezam
sibil - No mi smo doma. Samo včeraj je bila pa tale RR nemogoča za brati, ker so se zraven kazali trakci. Zato je verjetno, da je bil "mrk". Fino, da so sedaj zrihtal user posted image . Naša mala pikica je tudi bolj "divja" kot je bila prva. Je pravi fuzbaler. user posted image

dolgolaska - user posted image user posted image  tudi ti si sedaj čez polovco. Tudi naš user posted image  je malo nagajal atiju. Ga je komaj sedaj "ulovil", da je čutil njegovo brco. Vedno, ko je prišel zraven, se je umiril user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
1.11.2006 20:36:33   
tejčica
Pozdravljene punce!

No, midva sva prišla z Gorenjske nazaj sama, ker je mala ostala pri mojih na počitnicah. Uživa na polno in naju je komaj imela čas pozdravit, ko sva se odpravljala. Ti prazniki so mi res prehitro minili, saj jutri štartam na polno.

Zjutraj ob osmih me najprej čaka morfologija in upam da se bo videlo ali mi v trebuhu tako divje skače user posted image  ali user posted image . Pa to so cele akrobacije, kar meni to dete počne. Gre pa moj lubi z mano in tudi že komaj čaka.

Glede rezanja pri porodu. Jaz v prvo nisem bila nič rezana in upam da bo tudi drugič tako. Je bila pa mala kar velika (55cm, 4035g, glavica 35cm). Je pa res bolje da te prerežejo če brez ne gre, kot pa da se raztrga.

Pa pa!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
   [Brisano sporočilo]
1.11.2006 20:40:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
2.11.2006 8:44:29   
urla
Dobro jutro user posted image !

Evo mene po 7-dnevnem ležanju danes v službi. Imam pa še za 4 dni antibiotike. Kašlam še full, danes se mi je pa še iz nosa vlilo. Dobro, da je samo še jutri, pol pa vikend.

Se pa pripravljamo na praznovanju rojstnega dne od Tiana. Jutri ima žurko s prijatelčki, v nedeljo pa babice in dedije peljemo na kosilo. V torek pa praznuje v vrtcu. To bo šlo spet enega denarja.

OPOZORILO! A katera pride na zmenek v ponedeljek 6.11?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?