|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
27.10.2006 21:12:44   
pomarančas
Hojla!
Ja meni je tudi ped. na zadnjem pregledu rekla, da mu lahko dam kakšen piškot ali žemljo za gristi. Ampak sem mu šele včeraj probala dati skorjo kruha in se začne kar davit ko dobi kakšno večjo drobtino v usta... ampak počasi se bo moral navadit tudi na kakšen košček v ustih, saj imamo že 4 zobke in ne bo vseskozi vse spasirano... 

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
27.10.2006 21:16:16   
mončka
                                     user posted image

Vidim da imate  ful vročo debato o avtosedežih  kar  debatirajte dalje.Mi imamo za Lino  sedaj  že kaki slab mesec MC priori in smo zelo zadovoljni, je pa mi  zelo všeč tudi ta Britax.
Sončica T- res imaž že  pravega korenjaka user posted image user posted image zelo lepe slike  so.
Neja tebi pa sem že itak povedala  da  sta  tvoji pupi praviuser posted image user posted image .

Čestitke Jani za drugi  zobekuser posted image

Tananejka- sem mislila da so samo pri nas v MB nekatere trgovke prave  koze user posted image user posted image

pardon ampak je tako, ker  v BC  na tržaški  so ene res praviuser posted image sploh se ne zmenijo za tebe kaj šele da bi  kaj svetovale ( PiaM verjetno me boš potrdila).
Nekatere pa so zelo prijazneuser posted image user posted image na katero naletiš.
Soris in PiaM - glede keksov tudi moja Lina  že pridno papca  bebi kekse ampak jaz sem pravi panik polek in stražim da  se ji ja nebi kaj  zaletelo.

Moram vam povedat kaj se nam je danes lepega zgodilo v H&M.Včeraj sem bila z otrokoma v H&M   Lini sem med drugim kupila tudi eno oblekico.. Doma pa to probama in je bila v njej kot čistilka pa se  odpravima danes to menjat .Ko pa pridema do blagajne pa je tam bila ena mamica z enajstmesečnim sinkom ,ki sta čakala  v vrsti mali pa je  na ves glas cvilil in si pel... pa ga Lina gleda  pol pa naenkrat stegne rokico proti njemu in začne še ona cvilit... ej sta se tak na veliko  božalauser posted image user posted image in se pogovarjalauser posted image   pa gledalauser posted image user posted image   dol padeš  kakšnauser posted image tako sem se smejala pa  seveda vsi  ki so ju gledali.. ampak onadva se sploh nista pustila motit.Res že dolgo se nisem tako od srca nasmejala.
Morala sem vam povedat ker je  bilo res  lepo.

Aja še to  danes sem kupila Mullerjeve plenice jih bom sprobala  ker ste   ene pisale da so res ok. pa še zelo ugodne so.Moram probat nekaj drugega ker je bila Lina  zjutraj spet vsa mokra  skozi  po celi hrbtenici .user posted image sem že tako jezna na te pamperske.Potem pa ni čudno da je rita cela vneta, saj jo mažema pa umivam izrecno z vodo in milom pa nič.sem probala  zdaj kombinacijo Penaten- Canesten in bomo videli kaj bo.Lamprehtovo mazilo pa tudi imam in mažem z njim vmes, ali pa bi morala celi dan samo ono kombinacijo ki sem jo omenila prej Tananejka  kak si mazala ti.
Pri  plenicah bi vprašala še to katere kile uporabljate ve  ( te mullerjeve) jaz sem kupila zdaj one od 9-18 ampak se mi zdijo malo velike (Lina ima slabih 9 kg) one od 5-9 pa so male .

Mateja si me prehitela  tudiEnji čestitke za tretji zobek
user posted image

ok grem  se beremo papa

user posted image

< Sporočilo je popravil mončka -- 27.10.2006 21:21:43 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
27.10.2006 21:33:27   
soris
Hvala vsem za odgovore - bom šla mirnejša spat. Hvala, hvala.

Ja, tudi mi smo še brezzobi. Sem ravno zadnjič Tejini prababici pravla, da imata isto stanje v ustih kar se tiče zob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsem, ki pa že žagate z zobki pa seveda user posted image .
Lahko noč!

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
27.10.2006 22:27:26   
PiaM
Tudi mi smo še brezzobi.user posted image

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
27.10.2006 22:28:01   
PiaM
Pa čestitke za 3.zobke!user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.10.2006 9:59:48   
beti 1
Pri nas tudi še čakamo te slavne biserčke. Sem pa enkrat čuvala fantka, ki pri enem letu še ni imel zob, pa so mu potem hitro vsi brez težav zrastli, tako da mamo vsi še čas. Ta bolj obdarjenim pa veselo grizljanje.
lep dan

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.10.2006 11:37:58   
katjandraž
Mi smo pa dons hudo, hudo tečni. Je user posted image ful prehlajena, tko da je zdej že 2 noči spala pri nama, ker se je skoz zbujala. Je pa čez dan kar ok, vendar pri vsakem previjanju vseeno dava fiziolško in tudi vlečeva smrklje ven. Me je mal strah, da se ji ni kakšen laringitis začel, k mi je ene dvakrat ponoči grdo zakašljala, ampak res samo 2x. No, ja, bomo videli. Pri nas je pravilo, da najmanj en otrok zboli, ko gre mož na teren, tako da čakam, kaj bo danes. Pa prejšnjič, ko je šel, je Ana svoja prva zobka dobila, mogoče bo danes tretjiuser posted image .

Muellerjeve plenice sem jaz zadnjič, ko so bile v akciji,  nabavila kar 4+ in jih sedaj, ko ima slabih 9 in pol kg komot uporabljamo, ker so ji bile 4ka (od 7-18kg) čez trebušček mal tesne. Ima pa res trebušček čist po mamici, tako da ...

Lp vikend!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.10.2006 12:21:02   
neja
user posted image

Katjandraž tvoji pikici želim, da bi nosek čimprej bil spet čist, da bo lahko spančkalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi moja Jana je zdaj že kar dolgo prehlajena ampak hvalabogu zadnje čase lahko kar v redu diha, čeprav ji iz noseka fajn teče. Držim pesti, da res ne pride do laringitisa. Tudi moja je začela spet nekaj kašljat in sem ji dala Sinecod in je bilo ponoči boljše.

Businka, mi imamo gorenjev sušilec, ki ima tri stopnje sušenja...za normalno perilo, za občutljivo in pa tudi časovno nastavitev, tako da si lahko daš kaj sušit npr. samo za 20 min. Je pa kondenzacijski. Imamo ga že tri leta in sem z njim ful zadovoljna in ti ga res priporočam.

Tananejka, ti si verjetno gledala od Bebe conforta tiste, ki ima Isofix pritrditev, saj tisti pa so res nesramno dragi (mislim, da okoli 76.000). Mi imamo tega, ki se pritrdi z varnostim pasom (sta pa popolnoma ista, le sistem pritrditve je drugačen) in je sedaj, ko je v BC v akciji za več kot polovico bolj poceni kot Isofix izvedba. Je pa ta avtosedež iste kategorije kot Romer King, ali pa MC priori ali tobi, ki so 9-18 kg, ampak ta Bebe c. pa je 0-18kg zato, ker lahko otroka voziš nekje do 15 meseca še v obratni smeri vožnje in ga potem obrneš v smeri vožnje.

Soris, tudi jaz še Jani ne upam dat v roko nič takšnega, da bi lahko sama jedla, saj sem pri Neji, ko je bila toliko stara kot zdaj Jana, preživljala prevelike strahe, ko sem jo 3x okoli obračala, ker ni vedla jest in se je začela davit. Uf....niti pomislit nočem na tiste trenutke straha, ki pa so se na srečo dobro iztekli. In zdaj res pošteno cvikam in ji ne upam dat. Včeraj sem ji dala en krhelj mandarine, da je malo cuzala in naenkrat je potegnila tako močno, da mi je izpolzel čez prste in naenkrat je bil cel v ustah. Meni je kar mrak padel na oči in sem direkt otrpnila za sekundo. Potem pa sem ji v tisti paniki na silo odprla usta, da se je revica ustrašila in začela jokat, ampak jaz sem na sreči zagledala celi del mandarine v njenih ustih in ji hitro vzela ven. saj če bi pojedla, bi bilo ok....če pa ji pade v sapnik pa.....adijo marija, si niti ne upam pomislit. Naj že malo zraste, da me ne bo več tako strah. Smokijev pa ji sploh še dolgo ne mislim dajat.

Mončka, tudi jaz sem nabavila Mullerjeve plenice in so mi všeč, le nobene niso tako mehke in kvalitetne kot Active fit, ampak kaj, ko so te tako hudo drage, da te user posted image . Pač jih imamo trenutno samo za čez noč, Mullerjeve pa čez dan. Ful v redu pa so tudi Fixies in sem si jih nabavila kar veliko 7-18kg, ampak jih moram dat malo na stran, ker so Jani prevelike in ji pride lulanje skozi. Tako da ima Mullerje sedaj 5-9kg, Active fit, ki pa so malo manjše kot Fixies, pa lahko ima 7-18kg.
Zgleda, da si je tvoja Lina že lupčka našlauser posted image . in to kar v trgoviniuser posted image user posted image . Ja kaj češ, današnja mladina je hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A je katera že sprobala Šparove Pretty baby plenice? Me zanima, če so kaj boljše od Sparkijevihuser posted image .

Danes ponoči pa premaknemo ure nazaj. Upam, da ne bo to za naše user posted image  problem. No, saj njim itak ne....bom rajši rekla, da upam, da bomo me dobro skozi prišleuser posted image user posted image  in da ne bo zjutraj že prezgodaj budnice user posted image . Se bomo že vsi navadili, ne?

user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.10.2006 18:10:23   
Mateja82
Pozdravljene!

Dnes imam pa en slab dan.user posted image Neka tečnoba se me je lotila. user posted image . Grrr sovražim takšne dneve.  Bili smo v šopingu pa sem pozabila nabavit precej stvari, spomila sem se ko smo prišli domov.  Zapravli smo cel dan za nič. Zdaj pa je user posted image  šel  na rojstnodnevni party. Sami deci ma se ga bojo spet user posted image
user posted image  . Še dober da se to zgodi samo enkrat na leto. Se je zmenu da bo kar tam  prespal, je boljš kot pa da se cel zadet vozi domov.

neja sprobale sva te pleničke zdijo se mi malo bolj mehke, kar se pa glede vzdržlivosti tiče so pa tudi niso slabe.  so vse  vredu držale, res pa je da jih ponoči nismo uporabljal.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.10.2006 21:29:55   
tananejka
Dober večeruser posted image

Danes smo Alini kupili nov avtosedež. Sprobali smo Bebe Com., Romer King TS plus in MC priori. Alina je bila pravi mali model v trgovini in je v stolčkih ful uživala. Prodajalka je rekla naj jo kar pustimo pri njih, da se bodo starši lažje odločili. No, izbrali smo si MC Priori....nama je bil z user posted image  najbolj všeč, pa še 30% znižani so bili in sva dala 31.000 situser posted image

Neja: ja, res sem gledala napačne AS. Danes smo sprobali BebeCom od 0 do 18 kg in se nama je zdel zelo v redu. Malo naju je skrbelo edino, da ji poleti ne bi bilo prevroče, ker so stranski deli kar visoki. Mi je pa ful lep ta AS.

Mateja82: želim ti, da bi imela jutri lepši dan.user posted image . Vem pa kakšni so te GRRR dneviuser posted image

Mončka: če se ne motim imata tvoja Lina in Alina iste AS, aneuser posted image ? In tvoja user posted image  že osvaja fante. Tudi Alina se je danes smejala enemu fantku v BCju, on je bil pa zelo resen. Mu je potem očka rekel...poglej kako te punčka lepo gleda in se ti smeji ti pa nič. Kako pa kaj Linina vneta ritka? A je že kaj boljše?

Katjandraž: upam, da se Ana hitro reši prehlada. Kako pa kaj tvoje razpoloženje, glede na to da si zdaj 4 tedne sama s tamalimi? Naše 3 pupe tudi VEDNO zbolijo, ko ima Andrej ful dela v službiuser posted image . Ravno zdaj je spet delal od 9 do 20 ih in sobote, ko sta bili Alina in Tanaja bolni. Kako pa kaj kaže s službo za tvojegauser posted image . Upam, da do januarja kaj pametnega najde!!! In dijeta, a ti gre?

Plenice: mi imamo tudi Mllerjeve plenice (od 9-18kg). Meni se zdijo zelo dobre, niso Alini niti enkrat premočile. Novih Sparovih plenic nismo probali in sploh ne vem, če bi jih kupila. So me Sparkyeve plenice ful razočarale.

Me veseli, da Alina ni edina brezzoba marčicauser posted image

Zdaj grem pa piškote jest user posted image .

Lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu pomarančas)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.10.2006 8:03:58   
tananejka
user posted image

Je vašim dojenčkom nova urauser posted image kaj nagajala. Alini nič, se je zbudila (po novi uri) ob 7.30. Dvojčici sta pa od 6.30 zbujeni. Imam srečo, da je moja mami jutranji tip in je z njima pokonc, jaz pa lahko spančkam
user posted image

Lepo se imejte jaz grem s puncami naredit zajtrkuser posted image

(odgovor članu pomarančas)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.10.2006 8:38:20   
PiaM
Dobro jutro. Mi smo tudi pokonci že od 6.30 po novi uri.user posted image  čeprav itak nismo spali ponoči. Včeraj smo se celi dan potepai in je Julia spala v vozičku 2x po pol urce in je zato zvečer šla prej. Ob 20.30 je že spala. No, ob 22 h pa sirena in spet se je vlilo iz noska. Potem pa čiščenje in jok. Sem rabila skoraj eno uro da jo pomirim, tako se je razkurila. Sestrica je tudi že 2 dni prehlajena, tako da je bilo itak za pričakovat. Smo pa imeli spet 1 CELI teden mir pred noski.user posted image user posted image  Pa še zobki Julio konkretno jezijo. Zbuja se že tako cca.14 dni ponoči z jokom in ji dam dudo pa naprej zaspi. Ima eno dlesen špiček predrt že 4 dni pa zobek še ni celi ven in tudi pri drugem že dlesen poka in ima vse tako rdeče. Pri Pii je bil zobek v 1 dnevu celi zunaj, tako da ne vem kako lahko to gre sedaj taaakooo počasi. Tudi razpoloženje temu je primerno, sedaj še pa nos in problemi z uspavanjem, Imamo pestro v glavnem pri nas te dni.
Katjaandraž tudi Ani želim da prehlad čimprej mine.
Pišite kaj.
Pozdravček!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.10.2006 8:55:38   
soncicaT
Ojla!

Ful popestrijo tile smeškoti.user posted image  Jaz si moram enkrat čas vzet in malo raziskat linke.

Moj falotek spančka. Zadnjič sem pozabila napisat, da smo tudi mi še brez zobkov. Nič še ne kaze na to, da bi ze kaj prodiralo.

No, mi imamo danes uber slabo vreme, zunaj dez, mrzlo, tako da bomo danes bolj notri.

Pomarancas...ja to je pa H&M..user posted image ..meni imajo res kul cote za male, pa dokaj ugodno.

Varstvo...Punce a ze kaj razmisljate, kam boste dale v varstvo tamickene?? Posebej me zanima za tiste, kki nimate kakih taščic in mamic, ki bodo priskočile na pomoč. Midva z mojim sva čisto sama, imava pa tudi en problem, da bo moj moral ostat še nekaj časa na Dunaju da zaključijo projekt in bom sama z malim od marca dalje.user posted image  Skupaj bomo tu nekje do januarja, potem pa greva z malim dol.

Božični prazniki....a se ze kaj veselite? Bozicuser posted image in te zadeve so pa meni najbolj pri srcu...upam da bo kaj snegeca, da se bomo kaj metali v sneg in sankali.user posted image  Pa Miklavž bo tudi že letos pri nas hodil..user posted image

Menza: jaz sem jo dobila en teden nazaj po 1l in pol...je bila kar močna, ampak bez šraufanja, trajala 5 dni.

Naj dovolj, uživajte, lepo preživite praznike in nasploh VSE LEPO.user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.10.2006 9:05:28   
soncicaT
Aja..pa še naš (približen) delovnik.user posted image

Ob 6h smo pokonci...mali ze razgraja.
Ob 7h papca mlečni gris.
Sledi igra.
Spanje malo več kot pol ure ( zaspi še vedno tako da parkrat potegne na joški)
Od 9h - 10h sadna kaša ali sveze sadje.
Igra.
Ob 12h kosilo (zelenjavne kaše, juhe, itd..)
Po kosilu skoraj vedno sprehod, sva zunaj, se igramo...)
Sledi spanje kako uro.
Ob 3h jogurt, sadje, itd...
Igra, včasih spanje za pol ure.
Ob 18h, 19h..mlečna kaša
Kopanje, masiranje, dojenje, spanje.
Ponoči..ŠE VEDNO dojenje ene 3x!user posted image

To dojenje ponoči je kar travmatično, zato sem si rezervirala knjigo Spi, dete spi, da začnemo ukrepat. Saj spi ponoči...od 20h do 6h, ampak se vmes zbuja, 4x potegne in spi dalje...Ampak jaz sem kot zombi.user posted image

Lp

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.10.2006 10:00:17   
Mateja82
user posted image
Premaknjena ura se pri Enji ni poznala se je zbudila tako kot ponavadi ob 8 .30 Je pa zadnji teden grozno ker se  zbuja šestrkat, sedemkrat na noč. Včasih papa večinoma  pa se samo pocarta s flaško in spi naprej. Duda ji ni všeč pa bi bilo veliko bolje kot pa flaška. user posted image  Sem že čist  user posted image . Zjutraj pa še počistit packarijo na nočni omarci  aptamil + razlita voda  user posted image  

Božičnih praznikov, user posted image  se pa že zelo veselimo,ker je to najin naj naj lepši praznik. 
pa miklavž bo tud prišel.user posted image  Že malo premišljujeva o darilih pa voščilnicah pa kakšen bo kaj naš prvi skupen božič. Imava v planu 24.12  povabit stare starše in strica na skupno večerjo, če bi uspelo pa nevem, ker  moja mama spet dobi dozo radioaktivnega joda pa se moramo tri tedne bolj izogibat. user posted image  pa tudi ne ve kako bo v službi. Upam da ne popoldne user posted image
25 .12 pa ima Enja god, tako da bo dvoji praznik.user posted image user posted image

Tako zdaj pa grem počasi priprait stvari gremo v Maribor, ker ima prababica rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.10.2006 10:44:09   
beti 1
Pozdravljene!
Vsem ki, vas mučijo zobki, da bi čimprej in čim bolj brez bolečin zrastli.
Vsem prehlajenčkom hitro okrevanje!!!
Se samo na ekspres javljamo, ker gremo zdaj navijat za user posted image , ki bo tekel 42km na Ljubljanskem maratonu.
Žiga si je pa že včeraj prislužil medaljo na Lumpi teku.
Lepo nedeljo, pa da bi se megla kmalu razkadila.

Blaž, Žiga in beti1

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.10.2006 11:00:11   
soris
Dober dan!
Mi smo auf že od 6-h po novi uri, drugače se zbudimo od 7.- 7.30. Upam, da se bo spravla nazaj v ta ritem, ker jaz sem bolj nočni ptič kot jutranjik user posted image .
Zdaj mamo pa user posted image doma do četrtka in je user posted image tako vesela da je joj user posted image . Jaz pa tudi seveda user posted image .

Danes imamo kosilo doma in jaz že veselo user posted image , da bomo potem lahko šli do babice in dedija pogledat kaj dela Lumpi user posted image .

Komaj čakam letošnje praznike - so mi najbolj pri srcu .
Uživajte nedeljo, pa čeprav je vreme bolj kislo user posted image .
  user posted image

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.10.2006 11:29:28   
katjandraž
Blaževemu in Žigijevemu očku bomo trdno držali pesti!user posted image

Ana je še vedno ful prehlajena, vendar na srečo ne kašlja več tako kot prej, ampak je sedaj začela mokro kašljat, ji gre vsa sluz navzdol, revca se pa valjda ne zna pravilno odkašljat in spljunituser posted image . Zdejle spi, je pa drugače čsito dobre volje, normalno je, skratka je ok. Hvala bogu, tudi to kašljanje ni tisto hudo, ko reveži non stop kašljajo. Ja, pa mislim, da bomo kmalu spet kak zobek dobili, sem šla včeri kupit Gengigel, ki baje dalj časa učinkuje kot Calgel in jo zdaj mažem. Danes sva boljše spali, pa ne vem od česa, mogoče zato, k sem ji dlesni namazala, mogoče zato, ker ji je uspelo na trebuhu spat, nimam pojma, je pa spala v svoji postelji, ne pri meni, tako da sem danes kot nova. Pa še Andraži je do jutri pri babici na počitnicah, tako da sem še zjutraj lahko z njo nazaj zaspalauser posted image .

Končno tudi jaz vstopam v klub ponosnih mamic, ki jih  user posted image  že znajo poklicat s čarobno besedo MAMA!!! Ana se je prej igrala na svoji blazini, jaz sem pa nekaj okrog po stanovanju rihtala in ko me ni več videla, slišim: mama. Sploh nisem mogla verjet, valda, da sem jo takoj stestirala, če je dejansko mene poklicala in sem se ji skrila in spet: mama. Skratka, čist me je osrečila. Sem se potem z mojim možem user posted image  pogovarjala po Skype-u in mu povedala in ne boste verjele, kaj mi je user posted image  prjavu: "Sej čez en teden jo boš pa že sita, k te bo skoz klicala". GRRRR! Matr mi zna veselje pokvarit, še celo, če je daleč stran na Madžarskem.user posted image

Dieta: ja, kar gre, sem pa kar mal lačna vsake tok. Ugotavljam, da so mene najbolj nesli prigrizki, k sem jih kar tko mal vmes med obroki jedla. Sem se pa prejšnji teden, preden sem začela z dieto, ful nažirala, tako da sem štartala s +10,4, če primerjam s predporodno težo, ki pa tudi ni bila idealna. Rada bi prišla vsaj na težo, ki sem jo imela na poroki pred 5 leti, to je še 4 kg manj kot pred zanositvijo. Danes imam za večerjo tortico! Komaj čakam.user posted image  Jutri pa tehtanje. Sem mal goljufala in sem se že v petek zjutri tehtala (drugače sem rekla, da se bom 1x na teden, ob ponedeljkih) in je bilo že -2,4 kg, vendar nekaj bi itak šlo dol samo, ko bi nehala z nažiranjem, ker zadnji teden sem pa res pretiravala.

Menstruacija: pred enim mesecem sem jo dobila, vendar je bila ful čudna, bolj kot eni izcedki, pa pol 2 dni nič, pa spet par dni; no, včeri zvečer pa je na žalost prišla nazaj, taka kot prejuser posted image .

Grem hitr še cunje zložit, ker se bo pikica najbrž že kmalu zbudila.

Lepo nedeljo in vsem prehlajenčkom čim hitrejše okrevanje!

Sam še neki, na katerem linku najdete te velike, pisane, super smajlije? Mi ga lahko ena prilepi, prosim.
user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.10.2006 11:44:46   
neja
Samo na hitro, kaj več pa pozneje, mogoče komaj jutri:

http://www.syllienachtvlindertje.nl/index2.htm

http://smileys.sur-la-toile.com/

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=2&ziel=frech

http://forum.najnaj.si/posting.php?mode=smilies

http://www.smeski.com/smeski

Katjandraž uživaj ob smeškihuser posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.10.2006 13:07:51   
mončka
       user posted image

ojoj punce zdaj pa že prav rasturate v pisanju vam komaj sledim BRAVO
Malo se vam javljam pa nisem prepričana da bom uspela vse napisat kaj bi rada ker sem v teku grem z otrokoma k svakinji v Haloze,tako da sem že  pridnouser posted image   inuser posted image   še spakiram in šibam.

Drugače pa smo neki celi  zmešani danes pa ne vem ali je to zaradi ure ali pa zato ker smo  bili včeraj na abrahamu in vam povem  da se Lini tam ni prav nič dopadlo je kar naprej nekaj user posted image user posted image in  jamrala.Ko pa je bila ura njenega spanja pa je bilo  res  ful mučno, tako da smo  nekako le vztrajali in zdržali do enajste  zvečer  pol pa   hočeš -nočeš  odšli domov.
pol pa je celo noč nekaj jamrala in ni mogla prav zaspat tak da sem čisto user posted image user posted image ,ker tega res nisem navajena. zbudla pa se je ob 7.30user posted image
Tananejka ja  najini user posted image imata enake AS.user posted image user posted image
Naj povem da je naša rita  zdaj boljše   pa upam da tako ostane Tananj+ejka  je  pomagal tvoj nasvet HVALA.
Katjaandraž- se mi smili tvoja pupa  ,tudi našo  fejst mantrajo zobki ko  silijo ven, Matic pa ni imel nobenega problema z  zobmi.
Pa želim vama da se pozdravita čimprej.

PiaM tudi tvoji Juliji  držim pesti da zobek čimprej pokuka  ven in ,da bolečine minejo.
Sončica T se mi zdi da je bilo ono  za H&M NAMENJENO MENI   nisem pa sigurna .
Jaz pa sem dobila menzes že prejšnji mesec prvič nažalostuser posted image user posted image
Tudi jaz  se že zelo veselim user posted image še osebej pa se veseli  seveda Matic.

VSEM BOLANČKOM ŽELIM DA SE POZDRAVITE, BETI TVOJEMU  DRŽIM PESTI DA OSVOJI MEDALJOuser posted image user posted image VGLAVNEM UŽIVAJTE

ČE SEM KAJ POZABILA PA SE JAVIM ZVEČER

user posted image

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.10.2006 21:27:52   
katjandraž
Čer!

Sam povedat vam hočem, da je moja pikica popoldne ful user posted image , je šlo celo neprebavljeno kosilo ven in popoldanska skutka. Pobruhala je sebe, mene, kavč, tla in svojga kužka, s katerim spi. Itak, da me ni spustila za sekundo stran, sploh je nisem smela dat iz naročja, tko da sem komaj pospravila, midve sva šli pa kar skupi v banjo. No, pa je kasneje še enkrat bruhala, vendar ful manj (valjda, saj ni mela več kaj bruhat) in samo po sebi in po svoji ninici. Dobr, da sem zadnjič v Leclercu kupila eno ninico, ki sem jo mislila dati kakšnemu dojenčku za darilo, da je sploh imela s čim iti spat. Pol sem pa že mal paniko zagnala in mi jo je prišel oči počuvat, da sem sploh lahko do konca pospravila. Zdej že 45 miut spi in upam, da bo tako ostalo, ker sem jaz vse pospravila in rekla očiju, naj kar gre nazaj domov. Še dobr, da je Andraž pri njima na počitnicah. Kavč mi še zmeri ful smrdi user posted image , sem spucala z Oxijem za oblazinjeno pohištvo, pa še kar bruhico voham. Ima katera kakšno idejo, kaj naredit?

Tananejka, hvala za cifro od Metelkove, so rekli, da je možno, da je bruhala zaradi sluzi, kokr se mi je tud zdel in naj ji dam kar normalno jest. Bomo vidl, kaj bo ponoč.

Neja, hvala za linke.

Lep začetek tedna!user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.10.2006 8:44:59   
beti 1
Katjandraž jaz sem zadnje čase take stvari kar s krpo v kis namočeno prebrisala, pa popivnala s tetrico do fula in ne smrdi, pa sem zelo občutljiva na vonj po bruhanju.

Kaj več pa kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.10.2006 9:24:01   
Mateja82
user posted image

Joj kako bi še spala. Danes smo od sedmih pokonci imeli smo naporno noč.user posted image Kar naprej se je neki prebujala-  niti nisem več štela in se želela cartat s flaško. Celo noč je pihal precej močan veter in je skoz neki ropotalo, mogoče ji to ni bilo všeč, ker je tudi mene motilo in sem slabo spala.

Drugače pa bi bila kar naprej  na nogah. Sedenje ni več zanimivo. A mislite da je še prehitro da bi bila  toliko na nogah, če tega še ne počne smaostojno ???

Včeraj pri prababici smo se imeli lepo. Med vožnjo je bila pridna, pa tudi neznanih obrazov se ni prestrašila. Na poti domov se je začela histerično   jokat, sem že mislila da jo kaj zvija.  Na počivališču sem jo vzela ven iz AS  se je malo  na noge postavila, pohopsala pa je bilo user posted image   nazaj v AS in  do doma je  bil  mir. Si je želela samo malo nogice pretegnit.user posted image  .

user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.10.2006 12:22:24   
neja
user posted image

Končno sem spravila malega upornika spat. Vragec mali je že od 6.45 razgrajala in je bila zdaj že pošteno utrujena, ampak ona še ne bi spala. Sem se kar malo namantrala, da je obveljala moja in zdaj prede v posteljci kot mala mačka za pečjouser posted image .
Včeraj smo se šli nažirat v kitajsko rest.user posted image   in sem Jano prvič pustila pri tašči za dobri dve uri. Sploh ni bilo panike in me ni nič pogrešala, se pa me je zelo razveselila, ko sem prišla po njo. Nazaj domov mi je v avtu zaspala in jo je potem moj user posted image   kar z avtosedežem vred odnesel na posteljo, kjer je spala še kakšno uro. Je raje nisem ven vzela, ker bi se še mi kje zbudila in bi bila sitna, ker je bila potrebna spanca. Zbudila pa se je čisto dobre volje.

Katjandraž tole pošiljam za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da je z bruhanjem konec. Vem kako hudo ti je bilo, saj sem pred nekaj dnevi doživljala isto, le da je Jana tako hudo bruhala zaradi kašlja in ko sem mislilal, da bo že konec, je bruhala znova in znova, tako da sem sredi noči preoblačila njo, sebe in njeno posteljco.

Tananejka tudi moja prijateljica je kupila MC priori in mi je zelo všeč. A ste že peljali Alino v njem? Mončka, kaj pa Lina pravi, sedaj ko se vozi v večjem avtosedežu?

Beti1 vi ste že kaj nabavili?

Želim pa vsem user posted image , ki so že presedlali iz lupinic v tavelike avtosedeže varno in prijetno vožnjo. Mi smo včeraj avtosedež za probo obrnili v smer vožnje in je bilo v redu. Jaz samo upam, da ne bo Jani (ko se bo vozila naprej v avtu) slabo, tako kot je bilo Neji, ko se je začela vozit naprej. Dokler je bila v lupinici je bilo ok, potem ko pa je prišla v tavelikega, pa se je začelo user posted image . Letos še sicer ni bruhala v avtu in upam, da se je to končalo. Zdaj samo user posted image , da še ne bo z Jano isto.

Mončka, me veseli, da je z Linino ritko vse v redu. Zelo dobra stvar za takšne stvari je Tea tree od Justa, tako da če imaš možnost, da jo kje nabaviš si jo zrihtaj. Sicer je res malo draga (3900), ampak je vredna vsakega tolarja, saj je tudi zelo dobra za vse tegobe, ki se pojavljajo na koži (od vnete ritke, piki žuželk, rane, glivice itd). Uporablja pa se v zelo malih količinah. Pri vneti ritki jo je najbolje kombinirati z Bepanthenom.

PiaM, a je zobek že veni? Držim pesti, da bo čimprejuser posted image .

Moji Jani pa taprvi zobek raste postraniuser posted image user posted image . Upam, da se bo naravnal sedaj, ko gre ven njegov dvojček. Kaj mislite?

Zdaj pa še nekaj o Mireni....Beti1, tudi jaz več nisem med tistimi srečnicami, ki nimajo nič izcedka, saj sem v petek opazila nekakšne izcedke, v soboto pa sem dobila čisto pravo M....in traja še sedaj  v bolj močni obliki, kot sem navajena. Sicer nimam nekih pretiranih krvavitev, ampak vseeno je kar veliko in se mi zdi, da danes, ko je že četrti dan, bi skoraj lahko bilo že malo manj. Bolečin pa nimam skoraj nič, le tu pa tam čutim na čase rahle krče, kot prej pri M. In kako je sedaj pri tebi?
Tananejka, ti si že dobila M, sedaj ko imaš mireno? Sicer sploh ni nujno, da jo boš dobila.Sem pa prebrala pri Pušenjaku, da je to čisto normalno, tako da se zdaj še ne bom po nepotrebnem sekirala.

Mateja82, jaz mislim, da če tvoja želi stat na nogah, da to ni nič prehitro, saj je stara že 7 mesecev in konec koncev to sama želi. Saj ko bo ugotovila, da se lahko ob opori sama vstane, pa bo itak non-stop hotela stat. Tako kot mojauser posted image in me je že včasih kar malo strah, da se ne zruši. Sicer se je danes hotela vstat in ji je na parketu spodrsnilo in je dobila prvo tapravo modro buško na čelu. Je kar jokala, ampak potem pa seveda spet hop na stajico in je že spet stala.
Malo še, pa nam bodo po dveh ucvrliuser posted image .

user posted image
user posted image

if (dansFavoris(f,'/repository/Content/montrer-du-doigt-921.gif')){clic('/repository/Content/montrer-du-doigt-921.gif',1,1);}

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.10.2006 14:11:27   
beti 1
Pozdravljene!

Zadnje tri dni vas po delih berem, sedaj se mi pa ne da vsega še enkrat prebrat, tako da ne bo zamere, če bom kateri pozabila odgovorit. &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/014.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=28 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/014.gif" width=27> in Blaž že globoko premišljujeta po kosilu. Jaz vam pa to pišem, medtem ko čakam, da še Žiga odide v svet sanj. To pa zna trajat. potem moram pa še pregledat kako je s poganjalcem, ki je prispel pred kako uro, da ga skrijem v klet, saj ga bo Blažu šele Miklavž prinesel.

Avtosedež mi smo danes kupili Evolvo, je pa bila to cela avantura, ker POs sistemi in bankomati ne delajo. Smo že hoteli domov brez vsega, pa dam še enkrat blagajničarki kartico in je po nevem čigavi zaslugi šlo skozi. Sem že razmišljala, da bi se z Rudnika v Šiško na banko zapeljala po gotovino in potem nazaj dol plačat. Danes na poti k staršem bo v novem sedežu Blaž, potem pa bomo do nedelje pri starših in bomo stestirali obe varjanti in videli katera se nam bolje obnese. Jaz navijam za začasno zamenjavo, da bo Blaž v Kiddyu in Žiga v Evolvi, saj bosta tako oba najbolj varna.

Neja pri meni se zadeva počasi umirja, zdaj sem zopet na malo krvavkasto obarvanega izcedka brez krčev. Pri tebi pa gre lahko tudi za to, da si dobila M, ki bi jo tako ali tako morala dobiti. Ker pa si imela Mireno vstavljeno premalo časa, da bi hormon lahko vplival na sluznico maternice imaš močnejšo in lahko tudi daljšo user posted image , ker je v bistvu enako kot če bi imela običajni mat. vložek.

Maraton: Naš tati je včeraj pretekel maraton v slabih štirih urah. Smo nanj zelo ponosni. Zame je pa tudi bil kar naporen dan, ker rada grem navijat zanj tudi nekam ob progo. Tako da sem včeraj nekaj po enajsti nabasala oba user posted image  in smo šli na Drenikovo, ki je na srečo blizu, navijat. Potem smo šibali domov skuhat kosilo, je prišla še svakinja, ki je že zjutraj tekla 10km. Po kosilu pa spet na hitrico oba zbasat v avto, pa nas je še vseeno tati na Drenikovi prehitel, je šel mimo preden smo prišli do tja, potem smo se pa zapeljali na Brdo, fanta sta v avtu spala, jaz pa navijala za maratonce in čakala na možička. Pa mi ni bilo treba ravno dolgo čakat. Potem pa seveda  še v cilj malo pogledat. Še dobro da je svakinja v naglici po kosilu pri nas pozabila mobitel in ga kasneje prišla iskat. Je šel &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/014.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=28 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/014.gif" width=27> mirne duše v savno že ob sedmih, ker je ona pazila Žigija, medtem ko sem jaz uspavala Blaža.

Ura: Blaž je še popolnoma naštelan na staro uro, Žiga bi pa šel spat po novi uri, vstajal bi pa po stari!? Ne vem, kdaj bo ugotovil, da spanje ni zato da nekaj zanimivega zamudi, ampak da se spočije da potem lahko več doživi. Pri tašči, kjer mu je zgleda včasih dolgčas, pa potem proba vse za nazaj not prnest in spi nenormalno dolgo.

Šibam, Blaž je že pokonci.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.