|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
2.11.2006 9:02:49   
PiaM
Neja, kaj praviš, SNEEŽŽIII?? A nas ti malo hecaš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
2.11.2006 9:43:40   
Mateja82
user posted image

Spanje je bilo danes božansko zbudila se je enkrat ob 3.00 in spala do sedmih.  Zgleda da so jo tete in stici  večeraj precej utrudil. user posted image

Mončka čestitke tvoji sestrični za user posted image .  user posted image   Tud moja prijateljca je po dveh letih končno user posted image  in sem zanjo zelo vesela, da jima je uspelo. Pa super, da si jih napela tvojemu bratrancu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Si predstavljam da mora biti zelo hudo ko  izgugiš user posted image  .  Moja mama še danes trpi ker je v 26 tednu izgubila,user posted image pa je od tega že veliko let. Tega ne moreš nikoli pozabit.

A res da sneži user posted image   ??   Pri nas zaenkrat še sije user posted image

PiaM  Sta pe še bolj usklajene kot sem si mislila user posted image  Kaj češ ko  je pa H&M  res  user posted image

Čestitke vsem ki so dobili nove zobke  vsem bolančkom pa da se čim prej pozdravijo.

user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.11.2006 10:22:34   
Businka

PiaM: tudi pri nas sneži!user posted image   Lep sončen dan!
Pomarančas: 5 zobkov! user posted image  Zdaj pa samo dobro žvečit user posted image

Naša Elinka je včeraj splezala s kavča na plazino za dojenje, ta je namreč varovala to stran in je v miru začela igrati! Kako sem se ustrašila, ko sem videla, da sedi ob kavču. Zdaj samo za merkat user posted image

Nosek še vedno občasno naredi kakšno svečko, a je že skoraj mimo.

Čakava, da se temperatura malo dvigne in se greva sončit v bundah:)

P.S. zdaj  mi je uspelo preprečiti, da ni splezala z druge strani kavča, blazine ni nobena ovira user posted image  A obstajajo kakšna varovala za kavč oz. za posteljo?

Uživajte user posted image

< Sporočilo je popravil Businka -- 2.11.2006 10:29:30 >

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.11.2006 10:45:42   
neja
Soris user posted image user posted image ....naj se ti uresničijo vse skrite željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

PiaM, ne hecam vasuser posted image , sicer je zdaj že konecuser posted image  in sedaj tudi na veliko sije sonce. Piha pa ko user posted image  in je prav, prav mrzlo user posted image .

LP in
user posted image

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
2.11.2006 10:51:49   
Mateja82
Jap vse povsod okoli nas sneži pri nas je  pa sonce - zaenkrat user posted image user posted image

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.11.2006 10:55:38   
Businka
Soris, user posted image lepo praznujte user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.11.2006 11:25:32   
Anuš
Čao punce!

Se takole spet malo oglašam za Kleinih 8 mesecev. Moram priznat, da me je kar ornk vrglo takrat (daleč nazaj), ko mi je zbrisal doooolgo sporočilo. In mi kar ni bilo za na RR hodit. Pa še sploh ne vem kaj se vam dogaja. Bom probala spet v formo pridt.
Sedaj mi je možek še v kleti, kjer imava računalniško sobo, zrihtu improvizirano igralnico, ki je ograjena s steno in L kavčom, ki je obrnjen narobe. Tako da je vse skupaj en tak pravokotnik. Po tleh pa pena in je čist super... In bo tamala ustvarjala, jst bom pa za računalnikom sedela. Prej sem se bolj težko dol zmuznila...
Zdej grem pa tamali malco pripravit. Sedaj poleg kosila dobi tudi dop. malico. Ajd, čao

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
2.11.2006 12:04:48   
pomarančas
Hojla punce!

Hvala vsem skupaj za čestitke (za zobek). Ja kar fajn že zna ugriznit... sem že dobro občutila user posted image .
Buška ni tako huda kot je najprej zgledalo... danes je že precej bolje. A da margarina ali pa maslo pomaga? To pa nisem vedela. No bomo drugič poskusili, če bo treba, ampak upam da ne.

Tudi pri nas v Zasavju je padlo par snežink. Nisem mogla verjeti svojim očem. Sedaj pa že sije sonce, pa full spet piha.

Businka: ja, obstajajo varovala za na posteljo. V BC jih imajo, tule imaš link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167510
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137434

Mateja82: čestitke za dobro spanje user posted image . Upam, da tudi mene kmalu čaka kakšna boljša noč... ker zadnje čase je res katastrofa.

Tananejka: upam, da sta ti dvojčici kaj lepega narisali... pa da je več na papirju kot na stenah user posted image .

Mončka: čestitke tvoji sestrični za user posted image . Tudi jaz upam, da bo vse vredu in bo kmalu v rokah držala svojega user posted image . Dobro, da si se pomirila glede plazenja in hoje... res ne smeš prehitevat... vse bo prišlo ob svojem času. Tudi naš se še ne plazi in tudi nič kaj ne kaže na to. Zdaj je začel malo bolj trdno stati na nogicah - seveda še vedno ob veliki podpori; pa me ne skrbi... saj imajo še čas, ne? Še prehitro bodo shodili boš videla.

Katjandraž: kako ste kaj vi? Upam, da niste zboleli in da je res samo vreme krivo za sitnobo.

Ok zdaj moram pa iti, da še kosilo pripravim preden se mali spet zbudi.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
2.11.2006 12:50:02   
fionaP
Uf, kako piha danes. user posted image Z Nuško sva kar notri. Zjutraj je veter nosil sneg z gora, zdaj pa je sicer sončno, a zelo mrzlo. Zgleda, da bo res treba kapico/trak oblečt. Do zdaj je jeseni (vsaj pri nas) še ni bilo treba.

Nuška je uspešno preklopila na novo uro, zvečer spet zaspi okrog 20 ure. Ponoči se ponavadi enkrat zbudi in ni druge, kot da jo podojim. Ne vem, koliko je takrat ura, ker sem itak zombi. user posted image   Samo priklopim jo in je vse ok. Potem naprej spi pri nama v postelji, zbudi se pa minuto pred 6 zjutraj, da jo ima oči namesto budilke user posted image
Lumpa mala, včeraj je sredi noči vstala v posteljici, s tem, da je imela oblečeno spalno vrečo. Glede dude ponoči: pomaga, ampak pri nas ne vedno. V končni fazi pa jo dojenje vseeno bolj uspava.

Včeraj je moja predraga taščica praznovala user posted image   in smo šli na kosilo, doma pa je imela še user posted image In seveda je morala Nuški hitro malo smetance iz torte dat. Mene je vprašala za mnenje šele, ko ji je že par žličk dala za pojest . Ampak se nisem jezila, ker a) je bil njen rojstni dan in b) par žličk smetane ni nič hudega. Rekla sem ji samo, naj ji ne daje biskvita, ker so notri jajca.. Se mi je zdelo hecno, ker sem se spomnila, kako je bilo pri Klari; ker je prvi otrok, pa sem bila bolj "našpičena". Takrat bi me takale zadeva verjetno čist iz tira vrgla user posted image . Verjetno se samo staram, pa sem bolj "flegma"user posted image

Še malo, pa bomo že 8- mesečniki user posted image Čestitke Anuš in Klei, ki praznuje danes! user posted image
Ja čas noro leti. 1,2,3 pa bo treba nazaj v službo user posted image Drug teden moram dejansko tja (LJ), ker moram potrditi obrazec za znižano plačilo vrtca. Pa me nič ne vleče, ker Nuški se je v eno stran še zanimivo peljat (ali pa zaspi), na poti nazaj je pa sirenaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Prazniki se tudi že bližajo, moram še narediti voščilnice, pa kakšen okrasek. Letos ne bomo postavili ta velike smrečice (imamo tako do stropa), zaradi Nuše. Bomo imeli manjšo, postavljeno na omari, da je ne bo mogla doseči. Drug teden grem po material, potem pa veselo  na delo.

user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
2.11.2006 13:02:52   
soris
Da se še jaz na hitro javim.

user posted image pančka, Monja gleda CD o Rdeči kapici in se učiva zraven o uboganju in poslušnosti (mama je rekla, da ne sme po stranskih poteh,.....)user posted image
Ker nismo imele kruha smo šle do pekarne (enih 300 m je do tja) in smo prišle nazaj s pošteno rdečimi lički user posted image . Babi je Teji kupila pajaca za zimo št. 80 in mi je tak velik zgledal da sem se bala da ga letos sploh ne bo mogla imet. Danes ji ga pa oblečem in že ima nogice in rokice zunaj user posted image , tako da upam da bo zdržal celo zimo.

Hvala za lepe želje. Ja, danes je Ta veseli dan, ali spet sem za leto dni pametnejša in seveda tudi starejša user posted image user posted image user posted image
Anuš - vse naj naj tudi tvoji user posted image za 8. mesecev
user posted image

Pecivo sem že na polovico pripravila, da se bomo malo posladkali in kaj dobrega pojedli user posted image in se dodobra user posted image .

Čestitke vsem za zobke - mi smo še vedno brez.
user posted image user posted image user posted image za podvige plazenja. Mi se še sedaj igramo na postelji in kavču, še malo bodo pa samo tla aktualna in najbolj varna.
Monja bi rada Tejo non-stop nekaj prijemala, držala, božala,.... Mali pa to seveda ne odgovarja in kar rdeča postane v obraz in se zvija kot kača ko sedi Monji med nogami, saj jo preveč stiska.In potem je užaljena in si misli, da je Teja nima rada user posted image . Pa ji vedno znova razlagamo, pa razlagamo in upamo, da bo boljše. Ker mi je Monja pomagala pri peki peciva mi je rekla na koncu, da naj se ji zahvalim ker mi je spekla pecivo za rojstni dan user posted image .
Tako, zdaj pa naprej user posted image , potem pa komaj čakam obiske user posted image .
Lep dan vsem!
user posted image

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu pomarančas)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
2.11.2006 13:32:29   
soncicaT
Hay!

Jaz bi samo povedala, da se res nasmejim ob teh vaših smajlijih- zelo dobra popestritev!user posted image user posted image user posted image

No, midva pa greva zdajle ven na mraz v trgovino. Napišem zvečer kaj več.

Soris...VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image

Čao!

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
2.11.2006 14:17:53   
tananejka
user posted image HELOU!

Soris: VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo praznujteuser posted image !!!

Anuš: Klei čestitke za 8. mesecev. Z Alino ji pošiljava en velik poljubčekuser posted image

Pomarančas: mi bi si tudi kakšen zobek sposodiliuser posted image user posted image . Čestitke za petega zobka!!!

Neja: res mi je žal, da se ti je to zgodilo. Ne morem si predstavljat kako hudo je moralo biti. Res lepo, da imaš zdaj dve krasni pupiuser posted image in dva angelčka, ki vas čuvatauser posted image

Mončka: res lepo, da je sestrična noseča. želim ji lepo nosečnostuser posted image

Jaz sem mislila, da se hecate o snežinkahuser posted image user posted image . Zdaj vidim, da je res kar govorite. Še malo pa se bomo kepali
user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
2.11.2006 15:17:07   
mončka
 UH SEM KOMAJ VSE PREBRALA 

in samo nahitro  VSEM KI DANES PRAZNUJETE
user posted image VEČ PA NAPIŠEM ZVEČER
user posted image

PA PA

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
2.11.2006 16:19:28   
katjandraž
user posted image

Vse najboljše, Soris, čestitke Klei in moji mali Ani za 8 mesecev!!! Punce, tiste, ki si še iz nosečniških časov pišemo (kok se čudn slišuser posted image i), a ni še ena rodila 2.3., se mi zdi, da samo par minut pred mano. Je bila jerneja, mogoče? Nič se ne javi po našo temo.

Ana je boljše, še vedno ima zabasan nos, samo se mi zdi, da ji v pljučkih ne poka več toliko in tudi manj kašlja. Bom poskusila zvečer kaj več napisat, če ne, pa jutri.

user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
2.11.2006 16:51:12   
tananejka
user posted image Ana vse najboljše tudi tebi za 8. mesecevuser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
2.11.2006 18:31:59   
Mateja82
    user posted image   Soris  !!!!

Klei in Ani pa vse najboljše za 8 mesecev!!!!
user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
2.11.2006 18:40:28   
neja
Vse najboljše Klei in Ani za 8 mesecev user posted image
                                                user posted image .

Zdaj pa me mora moj user posted image  malo na sprehod peljat. Uf....kako mi ni, veni je mrzlo in piha ko v Sibiriji
user posted image , ampak kaj čem....kar je treba, je treba. Pa pa

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
2.11.2006 19:39:16   
Anuš
Vse najnaj Ana!

Vse najnaj soris!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
2.11.2006 20:36:18   
pomarančas
Vse najboljše za 8 mesecev.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Soris vse najboljše za rojstni dan.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
2.11.2006 21:28:43   
PiaM
user posted image VSE NAJBOLJŠE SORIS, MALI ANI IN KLEI PA ČESTITKE ZA 8 MESECEV.user posted image

Tudi mi imamo eno lepo novico. Imamo 2 zobka!!!user posted image Naenkrat. zato je bila danes ena težka noč. Zjutraj je spila flašo z grisolinom, zato ju še nisem videla. Pri kosilu pa sta se zasvetila. Oba. user posted image Danes se mi je na krilu tudi prvič postavila nekajkrat na noge. user posted image

Lepo stran imamo, s temu smajliji!!!

Uživajte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
2.11.2006 21:35:00   
soncicaT
Lep večer!
user posted image
Moj fantek spančka, jaz pa na netu. Ampak me že moj dragi preganja, ker ma neko delo.

Tudi jaz želim vse najlepše Klei in Ani!user posted image

Katjandraž...vama z Ano želim, da se hitro porihtata!user posted image

Pomarančas..tudi midva s Teom čestitava za zobke!!!! Mi še vedno brez.

FionaP...saj malo smetance ne škoduje..vem pa da bi mene to pošteno razkurlo...No, ja..mogoče smo mamice res malo preobčutljive in ljubosumne????user posted image user posted image

Tananejka...pa vežde je treba malo steno tudi sprobat.user posted image user posted image

Moram zaključit, ker me moj user posted image  že preganja.
user posted image

Za vse marčevske mamice...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
2.11.2006 23:47:31   
mončka
                                user posted image

No zdaj pa vas lepo pozdravljam in vam pošiljam   en topeluser posted image da se malo pogrejete če katero slučajno tako zebe kot mene, pa kurimo z polno paro ampak se vseeno ne morem pogret ,,mogoče pa zato ker  moj user posted image pride komaj ob dveh ponoči domov in bom sama v takooooo veliki postelji.user posted image user posted image

Danes pa je bilo res tako mrzlo in še veter je  pihal kouser posted image tako da  nisma bili z Lino nič veni,se prav nič ne čudim če bi  se  jutri  zbudili     v user posted image .

je bila  Lina danes kar  tečkica to pa seveda zato ker nisva bile veni  se zelo rada vozi  v  vozičku in opazuje okoli sebe  ....ja zdaj pa nam počasi to gre k koncu da bi bile toliko  na sprehodih   user posted image je že res da  moraš   z user posted image tudi ko je mrzlo malo ven  ampak  dosti manj kot pa  dosedajuser posted image user posted image

Se vamuser posted image za lepe želje moji sestrični  nosečki... tudi jaz res upam da pa ji tokrat uspe,ker res ni hujšega kot pa da  moraš rodit mrtvega bebijauser posted image user posted image to je res kruto,sicer sem sama izkusla pošteno kar 4 x  kako je  če  pride do SS  - je sicer tudi zelo hudo .
Neja tudi za tvoja user posted image user posted image mi je zelo hudo ti pa verjamem  da tega človek nikoli ne pozabi niti ne preboli to je brazgotina ki ostane za vedno, sama  še kar  dokaj redno  prižigam svečke  na polju belih vrtnic za svoje 4 angelčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , in res hvala bogu da imamo zdaj zdrave otročkeuser posted image user posted image .

PiaM-user posted image   da sta se zobka končno zasvetila  in  upam da bo danes spanje boljše.

glede srečanja   pa sem jaz takoj ZA.
Tananejka -  glavno da so slikice lepeuser posted image user posted image user posted image   in da  dvojčoci pri tem  uživata.
fiona P- sem prebrala da imaš tvojouser posted image v spalni vreči ponoči, tudi jaz sem poskusila dajat Lino not pa  se je   nonstop prebujala(kar pa  za njo ni  značilno)in sem jo pol pustila  brez sadaj pa je vredu ampak se mi zdi da jo zebe ponoči in še zbrca se  tako da  spi pol odkrita . Pa nevem kako bi jo prelisičila da bi ostala v spalni vrečiuser posted image user posted image se mi vseeno smili da bi jo zeblo.
Čestitke pa Nuši za njen nočni podviguser posted image user posted image
Glede novoletne jelke- tudi mi imamo  tako do stropa ampak  mi jo bomo vseeno postavili pa bo kaj bouser posted image upam da Lina  ne bo preveč radovedna  in bo smrečica ostala v takem stanju kot bi morala bit HAHAuser posted image .

SORIS    ŠE ENKRATTI ČESTITAM IN  LEPO PRAZNUJ  PA POŠILJAM TIuser posted image
KLEI IN ANI PA  ČESTITKE ZA 8 MESECEVuser posted image

SE BEREMO NOČKO

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.11.2006 9:07:35   
Mateja82
Dobro jutro!

Uh kako je mrzlo kljub sončku  se mi  bo kar težko navadit na ta mraz. Nič kaj me ne vleče da bi  šle ven, upam da bo popoldne kakšna stopinja več. 

Imam vprašanje za vse:  Prej sva kar veliko časa preživeli zunaj zdaj pa bo bolj težko pa nimam kakšne posebne ideje kaj početi  z user posted image .  Malo se cartama,  pa nekaj časa je v stajici, pa malo v svojem igralnem centru ampak to je največ 10- 15 minut, potem se še malo skupaj igrava pogledava kakšno knjigico..vsega pa  se zelo hitro naveliča potem mi pa zmanjka idej. Kaj ve počnete z vašimi user posted image  da se malo "zaposlijo"?

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.11.2006 10:31:47   
Anuš
Helou!

Tole v kleti se super obnese. Klea spi zraven v ležalniku, jst pa čisto potiho tipkamuser posted image . Prej sem jo imela en štuk višje v postelci in se je zmeri prehitro zbudila, pol pa si lahko samo mislite nadaljevanjeuser posted image . Včasih je bla že čist hin, ko sem se primajala od računalnika. Pa še vedno je tko: joj sam še tole, pol pa hitro gor pogledat... Pa je blo hitro pol ure okoluser posted image .

VPRAŠANJE: kako naj prilepim smajlije iz drugje? Namig; ni copy-paste.

Drugače smo šle s user posted image dons na sprehod ob 7.30 in je blo res user posted image mrzlo. Smo ble 1 uro zuni in se mi je proti koncu skor zanohtal. Se bomo jutri bolj oblekli. Mogoče bi bil pa res že čas za bundouser posted image . Jst kar še zmeri v puloverju in flisu okol skačem.

Klea ima tudi kakšen teden že dva zobka. Niti ne grize (še?). Zna pa pokazat bravo-bravo in pa-pa. In kje je lučka. Ponavlja ba-ba-ba. Tako poteka najin dvogovor. Drugače pa se plazi in postavlja ob opori na noge. Splazi se povsod, tudi po stopnicah gre veselo gor do tretje. Bo DIFovka po mamiciuser posted image . Je pa nič nočem držat za rokice, da bi hodila. Ker jst mislim, da ko bo čas za to, bo že sama šla po dveh. Škoda mojga križauser posted image .

mateja82: jst po jutranjem sprehodu Kleo ponavadi pustim zunaj na vrtu v vozičku, ker mi zaspi (jo ful zmatra svež zrak) in se zbudi okol 11. Potem jo nesem v stanovanje, jo dam na tla in je celo stanovanje njeno. Njene igrače že dolgo niso INuser posted image . Velik boljše so magnetki na hladilniku, pa prazne flaše, pa riž v plastičnem lončku in pokrovke od kastrol... Jst pa medtem kej posesam, skuham, pomijem... Pol je pa že kosilo, pa spet sprehod in okol 17 spet spi. Pol pa počasi kopanje, pa kakšen sprehod pred spanjem in je to-to. Tko ful načrtno se jst zelo malo z njo igram. Se pa zelooo veliko pogovarjava. Ampak vsaka dela svojeuser posted image .

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.11.2006 13:11:06   
neja
Pri nas pa fajn snežiuser posted image in na veliko sonce sije. Svaštauser posted image .

LP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.