|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
26.10.2006 21:30:58   
Anonimen
jooojjj ne morem verjet da res še dojite. pa ne da bi mislila da je to kaj slabega ve kar če vam paše, samo res si pa kar ne predstavljam svoje tise, da bi laufala za mano po kakem mercatorju in vpila mami mleka al pa še huj joško. k pr ns je najbl smešn če kdo reče joške ven (to je drgač ime enga benda :)) hehe! ne vem mene dojenje mine, ko otok spregovori in shodi pa ne vem zakaj. user posted image  ne vem, mogoče se mi takrat zdi da ni več dojenček ampak že otrok :)

no v glavnem, naša punca je kr pridna seveda ma izpade trme in kr neki ampak sem pogruntala način ki trenutno pali da jo mal mirim. in sicer pali pejt v sobo recimo če noče jest in prid nazaj ko boš lačna. učer sva se šle to 10 min pred kosilom in na koncu je le dojela da bo cel dan v sobi če ne bo jedla in je lepo pršla in jedla. učim jo tut da pospravi eno zadevo recimo igračo preden lahko vzame drugo ker imamo konstantno celo našarjeno celo dnevno.
je pa čez dan suha in zdejle je bla 2 noči tudi ponoči s tem da je spala res celo noč od 8h do 6h zgjutraj brez zbujanja. prej se je par noči zbudila ponoči in sva šle lulat. no danes sem jo prvič dala v pojstlo brez plenice in okrepila nepremočljive podloge :) kak bo rezultat poročam :)
se mi zdi pa da se je nekako okrepila oz dobila drugo postavo. trebušček ima manjši, zdi se mi bolj krepka ali mišičasta ali kako naj rečem. noge dolge, stopala tut :) nogo ima 26, za zimo šornje 27!!) aja visoka je tm blizu metra, kil pa dobrih 16.
v ponedeljkih hodi z atijem na plavanje (fred) in ful uživa, v četrtkih pa z mano na telovadbo. komej jo sprvim dam. in cel teden samo poslušam gremo na plavanje, gremo na telovadbo :) nejej bi bilo premalo če bi šli vsak dan oboje :)
nora je na knjige in risanke, pravljice na cdjih, muziko, ki je obvezna v avtu. od drugih igrač je aktualen pliš pa litlle people hišica. sem pa ke legice al pa kake puzle. ostalo je pa skor ne zanima. ful se sama igra, izmišljuje zgodbice al pa ko gleda knjige vse komentira zravn. v glavnem non stop govori, poje in zapomni se vse kar ji poveš. pesmico se nauči tako hitro da samo gledam.
ja je pa še doma in bo do 3. leta. malo jo pazi babi malo je pa z mano, ker sem na porodniški. v vrtec bo šla drugo leto jeseni, ker želim da gre v en vrtec kamor se drugo leto selimo samo tam je vrtec šele od 3. let naprej. maljših ne jemljejo. če i jih bi jo že dala ker imam kar občutek da bi rabila malo tuje roke za vzgojo pa mal družbe vrstnikov. no bo že.

sem naložila a? :) ja sej veste da je vsaka ponosna na svoje dete a ne? :)

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
27.10.2006 7:39:55   
lucaslucija
ja še vedno dojim !prvo lucijo sem samo 1.leto ta je pa scrklani fantek in pravi da bo kar iz moje dojke prešaltv na t velike punce hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem iz kamnika !saj je lucas zdaj tudi kar priden sam TV bi gledav a maš msn da se pa tistem pogovarjava ali ti delaš jaz sem na borzi ?
slikce ne morm poilepit k so prevelike pa ne moram zmanjšat a ti veš kaj naj naredim daj jaz sem Ksenija pisi kaj l.P

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 202
27.10.2006 10:20:54   
StBarbara
Hehe Lara, sej ni tako hudo, da bi za mano laufaluser posted image user posted image user posted image , sem si čist vizualiziralauser posted image . Naš se ubistvu od kakšnega 18 meseca ne doji več zunaj; doji se SAMO user posted image user posted image  ponoči, zjutraj ko se zbudi, za popoldansko spanje, za nočno spanje user posted image  (opažam, da še kar veliko).
Kako pa vi uspavate svoje male? Jest obljubim, da bom pri drugem malo bolj naštudirala tole in da bo kar sam hodil spat, pri prvem sem žal zavozilauser posted image

Drugače pa naš ni med največjimi, s težo pa itak na meji, tak mali škrat user posted image  Bom probala kako slikco prlimat, če mi bo šlo.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu lucaslucija)
Neposredna povezava do sporočila: 203
27.10.2006 10:31:56   
StBarbara
slikica pred enim mesecem; ma morjuuser posted image

user posted image

P.S tko si sam narihta očala, pol pa ful važno hodi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
27.10.2006 12:51:31   
lucaslucija
saj moj tud ne leta več za mano sam uzame reče mami toto bom pa grem spat ful je navihan kako daš slikco sem gor jaz jo ne znam pomanšat .jaz sem isto rekla da t druzga pa sigurno ne bom crklala pa je še slbšeuser posted image user posted image user posted image še bol je scrklan k t prva saj nimam kaj .uspavava se pa na dojki  pa po noči isto večkrat pokonci k hoče toto.moj ma pa težo 16 kg je kar velik fant od kje pa si jaz sem iz kamnika
user posted image user posted image .vidm da z dojenjem sva pa na istem ??????????????'

Neposredna povezava do sporočila: 205
27.10.2006 13:33:15   
simone
Lucaslucija, mojemu sinu je ime LUKAS, rojen julija 2004. Je prava mamina maza. V jaslih, brez plenice in dudike( nikoli ni imel). Dojila sma se do 18 mesecev, pol pa konec ker sem se skoraj posušila(47kg). Zdaj sem že na 53,5kg.user posted image
Smo iz MB.
Zdaj pa hitim po njega v jasli.
Aja, lucaslucija in barbara dobrodišli  na rr. Lepo se imejte in  se veliko cartajte s svojimi navihančki.

Neposredna povezava do sporočila: 206
27.10.2006 13:55:20   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: lucaslucija

reče mami toto bom

hehe moj pa reče cuc user posted image , mi je učasih tok smešno, ker so res že brihtni, ampak pol pa kot kakšni nebogljeni dojenčki na jošku user posted image

Slikice pomanjšaš tako, da si naložiš program za pomanjšanje (imaš ga na RR; greš na album)

Lucaslucija sem iz Brezovice pri lj (vnanje gorice) user posted image

Uf, vaši so pa že pravi korenjaki, moj ima komaj tistih 10 kguser posted image , bolj šlank sorte, nimamo kaj.

LP,
N

Neposredna povezava do sporočila: 207
27.10.2006 19:46:49   
lucaslucija
pol mora bi pa tale tvoja štruča zelo drobna ampa saj k bo mal zrastu bo bolš moj plenice ima še poleti je bil brez pol pa vrtec jim se pa ni dal jih vozt na wc zdaj pa čakamo poletja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 208
27.10.2006 20:00:22   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

slikica pred enim mesecem; ma morjuuser posted image

user posted image

P.S tko si sam narihta očala, pol pa ful važno hodi user posted image

KAK FRAJER..........EJ KUK JE SIPMATICO......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Danaji se kr rola.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 209
27.10.2006 20:21:51   
Anonimen
HEHE OOO BARBARA TVOJ DEČKO JE PA RES PRAVI FRAJER :) in ko ga tazgala s špegli pogledam se mi zdi še bolj neverjetno da se doji :) pa res se kr pogosto še dojita. hehe! pa 10 kil..ufa..moja mija pol leta stara jih ma dobrih 8 user posted image  kako pa da je tko lahek? ja spat pa hodmo tako (obe) da ju fliknem v pojstlo tisi povem pravljico zapojem kako pesmico in grem vn iz sobe. ona pol včasih kuj zaspi, kdaj pa še svojim pliškotom kako pravlco pove pol pa zaspi. tamalo pa fliknem v krevetek, dudo in ninico in grem vn. isto zvečer isto čez dan. ni trte mrte. sej so bli kaki dnevi umes da sem mogla s tiso zaspat ampak smo jo nazaj streniral da ni več tega, ker sem js ponavad zaspala zravn nje prej k ona :) hodta pa spat tamala ob 7h tavelka ob 8h.

lukaslucija...jaz sem iz kranja. delam drgač no zdej sem na porodniški, drgač pa zaposlena za nedoločen čas.
drgač pa slike shrani tule http://www.shrani.si/ in pol tm k ti piše koda za forum samo tisto kodo prekopiraš v text in to je to. pa mislm da ti nau treba nč pomanjševat.

Neposredna povezava do sporočila: 210
27.10.2006 20:27:05   
Anonimen
aja pozabla sem poročat. tisa je prespala noč brez plenice! :) sicer se je okol 3h zbudila in neki samnjala da bi mleka pila pa sem jo raj na wc odnesla pol se je pa k men stisnla pa sva spale še do 6h :)
dons pa obe pr babi spita, k morva z descem kuj zutri mal it na bajto delat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
27.10.2006 20:32:03   
Bubamaraa
Ja drgač sem misla še napisat, da ga meni Danaja zdele ene 5 noči tuk sračka, da se mi kr rola....kr neki se zbuja, tečnari, kr soka bi imela itd...... tko da spim bolj malo...

Pa, da vam še povem, da sem dobila novo službo, ki je super....pri tisti privatnici, ki sem prej delala je bila uplena in tak hudič, da se je zmešal, da hvala bogu, da sem šla stran in da sem sedaj dobila službo kakršno sem si želela.....

da se vrnem  k Danaji; čez dan že zelo dolgo čist suha, čez noč pa ni variante....tko, da vsak nasvet dobrodošel....sam mislim, da Danaja ful ni pripravljena, da bi jo začela ponoči dajati spat brez pleničke...ker sploh noče slišat, ko ji omenim da bi jo dala spat brez....Pa še enkaj me zanima: a vaši otroci še čez dan kaj spijo...???? Ker Danaja ni variante......mora biti res težak dan, da gre čez dan spat.....user posted image

Ja je pa tudi zelo drobcena....ima 11kg in velika je cca.93cm....pa zelo neješča....nič noče jesti...vse kar poje jo morm na finto vrž in ji obljubit kakšno živalsko čokolado....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.10.2006 20:32:43   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

aja pozabla sem poročat. tisa je prespala noč brez plenice! :)

čestitke za Tiso user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
27.10.2006 20:40:13   
Anonimen
romana...ja čestitke za novo službo. upam da boš zadovoljna :)
kar se pa plenice ponoč tiče pa sam nl je ne silt. tisa je čez dan suha že od avgusta, čez noč pa še mokra bla do nedavnega. pa pila je še mlek ponoč pa zvečer tko da je mela res poln mehur. najprej sem ji skenslala mlek ponoč, je blo kr neki tulena, pa zvečer ji zdej dam tut sam deci mleka prej 2 deci. če se zbudi greva ponoč lulat oz me sama zbudi da jo lulat. a veš mam filing da more se res tolk navadt že čez dan da jo lulat in kdaj jo da se tut iz spanja zbudi zarad tega. k tega enostavno ne morš sforsirat, to more v glav dozoret. js sem ji sam učer rekla pol ko je bla že več noči zapored suha tisa dons greš pa k tavelke punce princeske brez pleničke spat a prov. je rekla ja prov, princeske ne lulajo v pojstlo :) princeska je aktualna, ker beremo ene knjogice s princesko milo v glavni vlogi :)

ja čez dan spi še 2 uri. gre tm okol 12 -1h. včasih potegne na 3 včasih se zbudi po eni uri če jo naprimer lulat in pol noče nazaj zaspat. če ne gre spat pa mrkne kr nekje pol pozno popoldne tega pa nočem.

Neposredna povezava do sporočila: 214
27.10.2006 21:03:00   
Bubamaraa
Lara saj jo res ne mislim siliti, ker vem da s tem ne bom nič dosegla...prej nasprotno....sam slabše bi naredila....tko, da bom pustila času čas....je pa čez dan suha že od meseca maja....in je res pridna..user posted image ...bo že....ko bo prišel čas bo pa brez pleničke tudi ponoči......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.10.2006 21:23:31   
lucaslucija
ČAW KAKO SI

Neposredna povezava do sporočila: 216
27.10.2006 21:48:54   
StBarbara
uf kok smo napisale danes user posted image

Lara, Vid je zelo neješč, hrana ga ne zanima prov dosti user posted image , sva bila že na vse sorte preiskavah, zaradi te njegove neješčosti, ampak čisto nič ne najdejo. Bolan ni bil že eno leto, tako da mislim, da ni nič hujšega, ker bi sigurno bil več bolan, če bi bilo kaj strašnega. Kaj pa ve mislite? Do pubertete bo že  zrastel in pridobil na težiuser posted image .

Vid je tudi še v pleničkah. Na kahlico hodi velikokrat sedet, ampak mora biti plenička gor user posted image ... Res pohvale Danaji in Lari za "suhost" user posted image

A ste ve kdaj razmišljale, da so neglede na to, da pravijo, da so fantki in punčke do pobertete enaki, vseeno mislim, da so si različni user posted image . Punčke se mi zdijo prej bolj samostojne/ odrasle, al kaj jest vem, mogoče samo iščem izgovore za mojega maminga sinčka user posted image user posted image user posted image

Aja še to, kdaj bi se lahko na kakšni kavici dobile user posted image user posted image user posted image , sam se mi zdi, da smo iz zelo različnih koncev.

Nina

Neposredna povezava do sporočila: 217
27.10.2006 23:21:35   
Bubamaraa
Ja resnično smo postale zelo pridne za pisati.....ker sem jaz že mislila, da bo tale tema Julij 2004 že umrla......ker sploh ni bilo več interesa, da bo katera še kaj napisala.....user posted image

tko, da jaz mam zdele čas na računalniku viset, ker je Sašo šel na obletnico mature in mislim, da bo šel pol kr k staršem spati, ki so v istem mestu doma kjer imajo fešto...se mi zdi bolj pametno, kot pa da, gre v avto ker bo ziher kej spil.....tko, da jutri pride domov...ga pa ful pogrešam,  ker ga že tko cel teden ni bilo doma, ker je bil na straži (je zaposlen v SV)......in je prej komaj prišel in je že šel....Danaja ga sploh ni pustila....je bila tako užaljena, da je takoj mogel iti, da mu še lupčka ni hotela dati.....Se mi je revca kar zasmilila......

ja na kavi se bomo pa mogle dobiti.....user posted image user posted image user posted image user posted image bomo mogle nekje na sredini najdi kak prostor, da se dobimo in spoznamo.......

lucaslucija komu je pa nemenjen tist čavči??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
27.10.2006 23:22:01   
lucaslucija
JA JAZ BI ŠLA TUDI NA user posted image user posted image TO PA KAR PRAVIŠ JE RES DA PUNCE HITREJE ODRASTEJO .user posted image MOJA LUCIJA BO KMAL STARA 8 LET NIKAMOR VEČ NEBI ŠLA Z MANO SKOZ BI BLA NA NETU-user posted image PA MAL JO ŽE FANTJE ZANIMAJO OD KOLEGICE JE PA FANT PA SKOZ ZA NJO user posted image
SAJ PRAVJO DOKLER JE ŽIVAHN MU NI HUDEGA KAJ MISLIŠ?user posted image KDAJ PA IMAŠ ČAS .SAJ JE LUCAS TUD MOJ SINČEK K JE VELIK BOL CARTIV KAKOR T VELIKA PA TKO VSI PRAVJO DA SO FANTJE BOL MAMINE MAZE NAŠI MALI user posted image  NAM BODO DALI TINTE PIT HAHAHAuser posted image user posted image    ADIJO    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
27.10.2006 23:30:48   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: lucaslucija

TO PA KAR PRAVIŠ JE RES DA PUNCE HITREJE ODRASTEJO .user posted image

Sej se mi je zdel, da mam prov user posted image user posted image user posted image

Romana, a imaš ti Danajo v vrtcu? Kdaj pa začneš delat?

Lucaslucija jest mam skos čas user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 220
27.10.2006 23:30:55   
lucaslucija
VRJETN JE BIL NAMENJEN TEBI AMPAK SE ŠE MAL UVAJAM V TOLE ?KOK PA STE KAJ STARE PUNCE(MAMICE)JAZ 26 LET KDAJ SE BOMO DOBILE NA PIJAČI user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bom kar tukaj napisaka za tisto punco k ima Lukasa

LUKAS.se to me zanima ne ve  kako to da si mu dala takšno ime a si preveč gledala španske nadeljevanke jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
27.10.2006 23:34:08   
StBarbara
Jaz sem stara 26 let user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
27.10.2006 23:35:49   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Romana, a imaš ti Danajo v vrtcu? Kdaj pa začneš delat?

Ne Danajo pazijo moji ali od Sašota starši torej babice in dedka.....imam srečo (kakor gledaš), da živiva z mojima staršema, tko da ni panike...čeprav komaj čakam, da si postaviva svojo hišico...sva korak že bližje, ker imam službo...tko, da upam, da čez kakšno leto že začnema, ker prostor že imava....user posted image user posted image user posted image ....

drgač pa tudi še študiram.......imam še 4 izpite in diplomo...Delati pa začnem zdele novembra....v ponedeljek nesem delovno knjigo, delati pa začnem al v četrtek ali petek....user posted image

Ja drugi mesec...točno 21.11. bom stara 26 let user posted image

< Sporočilo je popravil Romana25 -- 27.10.2006 23:36:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 223
27.10.2006 23:40:04   
StBarbara
Saj mi3-je tud živimo pri njegovih tastarih, ločeno ampak vseeno ni to isti feeling, kot če si sam. Pa nimam NIČ pomoči tašče (to je itak druga zgodba).

Superca, da se odločata za svojo hiško user posted image  Če pa rabite arhitekta, povej, mam veze user posted image user posted image user posted image

Jaz študiram ekonomijo, pa imam še 4 izpite in diplomo.

A že kej razmišljate še o kakšnem user posted image ...mene je zdej kr neki začelo mikat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 224
27.10.2006 23:47:08   
Bubamaraa
Ja moja želja je iti na svoje...saj se zastopiva, sam to ni isto kot če bi bili za sebe...ker se hočem resnično počutit kot čisto vsvojem domeku...pa ta hiša kjer živim bo moja, ker smo že zmenjeni......sam hočem še vseen iti za sebe....user posted image

Arhitekta praviš, da poznaš...če je pocen, pa bo kej skonto dal se priporočam....ker ga bom resnično rabila...user posted image

A za mano ponavljaš, da imaš še 4 izpite in diplomo user posted image ...... user posted image user posted image user posted image

ja otročka si pa ful želim....sam sedaj najprej da mi v službi zalaufa kot se spodobi, ker imam zaenkrat še polovični delovni čas, pol pa itak, da greva v akcijo in narediti Danaji sestrco al pa brateca......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?